מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת האם הלוחות אם הבאים רק אלה שאני מציג הם לוחות שהם SLI ואל תתיחסו לתמונה כי אמרו לי שבחנות אחת הלוח של DFI שאני מציג לכם הוא SLI הנה הקישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 תאמרו לי אם שתיהם SLI כי אני לא רוצה SLI בלוח אם
-
- 15 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי את המחשב.. ;D ורציתי לישאול כמה דברים על הלוח כי אני יודע שיש כל מיני דברים קטנים... למשל באיזה חריצי זיכרון כדי להישתמש (2ו4 אני חושב נכון ?) מה זה חיבורים של ה S-ATA הרגיל כי כולם ניראים אותו דבר... ובאיזה עדיף להישתמש... **הנושא שונה ** עכשיו יש בעיה עם הלוח :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשכבר חשבנו שזה לעולם לא יקרה שוב, אינטל מפתיעה עם מעבד Core i3 המכיל את היכולת לבצע המהרת תדר - ועכשיו אנחנו מגישים לכם את הביקורת שתחשוף את כל היכולות שלו ואפילו תדריך אתכם כיצד לבצע אוברקלוקינג משלכם לכתבה
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם.... מהו מעבד PRESCOT ? יש לי מעבד 2.6 HT של NORTHWOOD... האם PRESCOTT 2.6 יותר טוב משלי ? :s07:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה שדרגתי את מחשבי במחשב חדש (חלקים חדשים)...העדפתי להוציא את ההוצאה העיקרי על כרטיס מסך... בכל אופן (ניגש ישר ולעיניין): קניתי את מעבד ה- AMD ATHLON XP 2500 פלוס מסוג ברטון יחד עם הלוח - ABIT NF7-SL V2 יחד עם מערכת הקירור של TT מדגם POLO 735 החדש, עד כאן מובן? מקווה שכן... בכל אופן, התקנתי, הגדרתי הכל...ומה הבעיה? הטמפ' של המעבד מדהימה לרעה (!!) - כאשר המאוורר עובד על 60-70 אחוז מהעוצמה (כ-5500 RPM) המעבד מגיע לחום של כ-52 מעלות בממוצע! (לא בעומס) רק כאשר המזן פועל והמאוורר פועל על כ-70 אחוז עוצמה (מה שגורם לרעש מעיק) אז המעבד מגיע ל-49-50 מעלות...האם המצב תקין? האם זה הגיוני שזו תיהיה הטמפ'? ואם לא-מה יכולה ליהיות הבעיה? מרחתי שכבה דקה טרמית על…
-
- 15 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם .... חבר שלי בקרוב קונה מחשב,במפרט שהוא הרכיב יש את המעבד של אינטל D 930. רציתי לדעת בכלליות איך הוא,לאיזה מעבד של AMD הוא משתווה,והאם שווה לקנות אותו ב-2200 שקל ? האם יתן באמת תמורה למחיר,האם יש כפול ליבה משתלם יותר וחזק יותר ???? חשוב לציין שהחבר שלי לא הולך להתמקד יותר מדי במשחקים,אלה בתוכנות וכאלה ...... תודה לכל העוזרים ולכל צוות האתר ועוד משהו ששחכתי לציין המחשב לא הולך לעבור שום אוברקלוק...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני הולך לקנות את המחשב בעל המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE Cooler Master Neon LED 80mm - RED אני צריך רק זיכרונות שיתאימו לי למפרט הזה , אני רוצה שני סטיקים של 512 שיעבדו בדואל שאלתי כמה אנשים (לא מהפורום הזה) בקשר לזיכרונות אך קיבלתי תשובה שונה מ…
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תכננתי לקנות לוח חדש למחשב שלי ( PIII 1000 ), ואמרו לי לבדוק לפני שאני קונה אם המעבד שלי הוא סוקט, אני לא כל כך מבין במעבדים, אז מישהו מוכן להסביר לי מה זאת אומרת ? בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מה ההבדל בין הלוחות: LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert (?) תודה, אופיר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בימים אלו אני מרכיב מפרט למחשב חדש שאני אקנה בקרוב ועשיתי קצת סקר שוק ומצאתי שהמעבדים של AMD משמעותית יותר זולים מאינטל. תפס לי את העין במיוחד AMD FX-8370 על פניו נראה מעבד פצצה ומחיר יחסי לא יקר בכלל, אבל מצד שני ראיתי שהטכנולוגיה של מעבדי ה- FX די ישנה מ-2011 אם אני לא טועה, לקחתי אותו בהשוואה ל INTEL 4690K. מה אתם אומרים? על מה כדאי ללכת? אגב המחשב הוא בשביל גיימינג. תודה!
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מצטער שאני פותח תרד חדש, אבל בקודם היה פשוט יותר מדי בלאגן. אז יש לי כבר כמה עסקאות בנוגע להחלפת/מכירת חלקים במחשב שלי. אבל הבעיה נשארה עם המעבד ולוח האם, שאני לא יודע בדיוק מה לעשות איתם. קיבלתי היום עוד הצעה. קודם כל לי יש מעבד+לוח אם: AMD ATHALON XP 2500 (בן שלוש שנים. אין אחריות. אין שום תקלה). ABIT NF7 MOBO (בן שנתיים-שלוש בערך גם) לו יש: amd AXP 2000+ mobo- giga 7 vrx rev1.1 עכשיו מן הסתם המעבד+הלוח אם שלו הם נקנו גם מלפני הרבה זמן, יותר משלי... וגם עליהם אין אחריות יותר. הוא מוסיף לי כסף בנוסף להחלפת החומרה, אבל כמה אתם חושבים שהוא צריך להוסיף? ושוב מצטער על כל השאלות האלה בנוגע למחיר ביומיים האחרונים, אבל אני לא ממש מבין גדול בחומרה והמחיר שלה...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר טוב מתחיל לעסוק באופן רציני יותר בצילום ובונה מפרט לשימוש בפוטושופ בעיקר. זקוק להמלצה על לוח אם ומעבד שיתנו ביצועים גבוהים ככל האפשר במחיר שפוי - עד 2K נאמר אבל אם אפשר עדיף לחסוך. מסיבות של נוחות ותשלומים, על שני הרכיבים להיות זמינים באותה חנות - או IQPC או KSP. חשבתי להציע לו I5-2500K עם לוח Z68-V PRO של ASUS שמאפשר OC אוטומטי לפי העומס כי הוא לא יתעסק ב-OC בעצמו. * יש אלטרנטיבת IVY BRIDGE עדיפה? * עדיף אולי I7? את ה-I5-2500K מצאתי ב-IQPC אבל לא את הלוח. יש לוח אחר שם שיעשה את העבודה? אולי ה-Z77-M? לא יודע... את הלוח הספציפי של ASUS מצאתי ב-KSP אבל אין שם את ה-2500K, רק IVY BRIDGE תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו ? יש לי תקציב למעבד הזה! ואני מעדיף אותו על ה C2Q 9400 של אינטל. אז מה אתם אומרים עליו? הוא יריץ לי משחקים טוב? אל תבאסו :-\
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם ? האם לקנות מחשב בסוף יולי / תחילת אוגוסט או לחכות חודשיים אח"כ כאשר יגיעו מעבדי Nehalem בסוף 2008? האם הארכיטקטורה של המעבד תהיה כ"כ מסיבית ויהיו הבדלי ביצועים משמעותיים ? זו תושבת חדשה.. לא יהיה ניתן לשדרג מעבד מהדור הנוכחי בלוח האם. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אממ רציתי לדעת איזה אוברקלוק אני אוכל לעשות ל Q6600 אם אני אשפר במפרט הבא, את המעבד ל Q6600: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1510 לאיזה OC אני אוכל להגיע אתם -משערים- ? ועוד שאלה, איך הקירור בשביל לעשות OC בינוני? אממ ואם אני עושה ל Q6600 אוברקלוק ל 3.0GHz, במשחקים ה- E8400 וה- Q6600 יהיו שווים בביצועים? אני מדבר על משחקים שלוקחים רק 2 ליבות.. עוד שאלה טפשית.. אבל בכל זאת אני לא יכול לא לשאול אותה... ATI Radeon HD4850 - 512MB לוח אם - GA-EP43-DS3L מעבד - Q6600 יגרום לי בכל דרך שהיא צוואר בקבוק? אגב, איך הלוח אם שרשמתי עובד עם OC בינוני ל Q6600? תודה למי שיענה לי על כל השאלות, נדב
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול האם הזכרון הבא מתאים למערכת Sandy Bridge הוא מגיע במתח של 1.5 V שהבנתי שזה מה שצריך אולם באתר של G.Skill אין שום אזכור לגבי התאמתו ל -Sandy Bridge זכרונות DDR III 1600Mhz - 1x4GB G.Skill RipJaw Edition http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11261 אשמח לתשובה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש חנות בנתניה שמצאתי(אחרי שעברתי על כל ספר הטלפונים ) שמוכרת "מעבד אינטל 1.6 סוקט 478 512 קאץ'" ז"א נורטווד, נכון? המחיר הוא 1000 ש"ח, 40 ש"ח הפרש לעומת 1.8 שווה ללכת עליו עם EPOX EP 4G4A+? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי הוא אינטל 820 ולוח אם של Gigabyte... רציתי לדעת אם הזכרונות האלו מתאימים לי? והאם הם יחסית טובים? : NEW G.SKILL 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5400) Unbuffered System Memory Model F2-5400PHU1-1GBNT - Retail F2-5400PHU1-1GBNT
-
- 15 תגובות
- 848 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. דוגמה לצורך הדיון: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB CL5 SODIMM - עולה 220 ש"ח לסטיק בודד G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5 - זה ה"DUAL CHANNEL" שעולה 565 ש"ח. למה בעצם לא לקנות שני סטיקים של 1GB - הרי ניצול ה DUAL CHANNEL תלוי במחשב ולא בסטיק עצמו, נכון :s05: שימו לב שבדוגמה הזיכרונות הם של מחשב נייד
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלה ראשונה שלי זה מה ההבדל בין DDR לבין DDR2 (אני יודע שיש נעוץ אבל זה באנגלית)? אחך אני יודע מה יש לי? ושאלה שנייה איזה לוח אם לדעתם הוא בעל הביצועים הכי טובים קיום אני יודע שזה שאלה קשה... מה דעתכם על CHIPSET INTEL 915P ? תודה מראש סליהח על הבורות
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהתושבת היא 939, אבל בהיותו DUAL CORE אני מעוניין לקנות לוח אם שתמצה את גבולות היכולות שלו ושלא תהיה לצוואר בקבוק. תודה
-
- 15 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שלא יהיו חידושים גדולים בתחום המעבדים בזמן הקרוב (והחדשות באתר גם חיזקו זאת) אולי למעט מעבדי ה64 ביט יש לי התלבטות - לקנות עכשיו 2500+ Abit NF7 + Twinmos 512MB pc3200 R9700 NON PRO \ R9100 128MB (עדיין לא החלטתי אם R9700 משתלם לי) או לחכות עד שמעבדי ה64 ביט ישווקו? כרגע יש לי 400MHZ FSB P4 2GHZ, לא יודע איזה לוח אם (איך בודקים?), זכרונות ג'נריים PC2700 256MB וכרטיס מסך ONBOARD. נ.ב אני יעשה גם OC והמטרות שלי הם בעיקר משחקים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם כדאי לקנות מעבד 5600 של AMD [בתחילת שבוע הבא] או שכדאי לחכות חודש עד הירידת מחירים? אני חושב שלא כדאי לקנות מכמה סיבות: צריכה גבוה של חשמל טמפ' גבוה שום ישום בנתיים לא יודע לנצל 4 ליבות [וברוב הפעמים בקושי 2] מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נשרף לי הלוח אם אני מחליף אותו באחריות חשבתי להוסיף כסף ולקנות משהו יותר טוב, יש לי Gigabyte GA-8S655FX-L להוסיף לא יותר מ-50 שקל, אני יודע שזה נשמע לא משהו אבל יש שם לוחות דומים עם צ'יפים יותר טובים, הכוונה ללוג'יק: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00002
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחכמים :hi: אני לפני קנית מחשב חדש, שימושי OFFICE ו VIDEO EDITING וכמובן משחקים ללא דרישות מיוחדות (לא המילה האחרונה במשחקים) 1) INTEL או AMD, מי ולמה? 2) איזה לוח אם מתאים להמלצה מ-1 תודה מראש, יהודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-