עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הזכרונות ביניהם אני מתלבט הם: 1) GEIL VALUE DDR2 800MHZ ב - 1490 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1998&products_id=14763 2) MUSHKIN XP2 667MHZ ב - 1500 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 3) G.SKILL GA 667MHZ ב - 1520 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5951 4) G.SKILL ZX 667MHZ ב - 1550 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4951 5) G.SKILL LA 667MHZ ב - 1550 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 מה לבחור? אני יודע שהמאשקין לא רעים באוברקלוק אבל הם גם יכולים לא לעשות 900MHZ (זה בערך מהשאני שואף אליו). לגבי הזכרונות של G.SKILL הם (GA,Z…

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום חברים, יש לי שאלה, עשיתי ניסיון קטן עם מעבד i3-6100 וביטלתי את הHT וניסיתי לשחק בRAINBOW SIX SIEGE סתם בשביל ליבדוק את ההשפעה. מה שמצאתי שמוזר מאוד הוא שלמרות שהFPS שמוצג הוא סביב ה77~95(תמיד מעל 60) בפועל הוא ביכלל לא זז וקופא כל מחצית שניה והסאונד קטוע, אז יוצא שלמרות שמבחינת תוכנה המציגה את הFPS הביצועים מצויינים סביב ה80~90 FPS אבל בפועל המישחק עובד כמו 15FPS שמגמגם והסאונד כל הזמן קטוע, בקיצור לא ניתן ביכלל לשחק. אז אני שואל- כיצד התוכנות באמת בודקות את הביצועים? איך אפשר ליסמוך על זה למי שמחפש מערכת שתרוץ בצורה חלקה אם בפועל יש מצב שאין ביכלל קשר לביצועים שרואים לעומת ההרגשה בפועל? אני מודע שזה לא מעבד למישחקים, רק שואל ספציפית למה זה…

3. Started by ronle,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 northwood 2.8GHZ בסוקט 478 לא שיניתי שום הגדרה בביוס (בדקתי מוגדר על מצב AUTO ) אני גם לא מבצע OC ועדיין המתח מעבד 1.6V בערך. השאלה שלי היא כזאת - קראתי בפורום שאסור לעבור את המתח הזה והמתח הנורמלי הוא בסביבות 1.585V האם זה תקין שהמתח מעבד שלי גבוה יחסית? או שזה לא נחשב גבוה? (מה תחום המתחים התקין למעבד זה בכלל) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by ClleG,

האם כדאי לשקיע היום בלוח שמשלב תמיכה בDDR3 יחד עם DDR2, או שהוא יהיה פחות טוב מלוח שיתמוך רק בDDR3? חשבתי שאם אני קונה מחשב לכמה שנים אז שדרוג הזכרון בעוד שנתיים לDDR3 יוכל אולי להקפיץ את ביצועי המחשב ולתת לו עוד קצת חיים, מה גם שהיום אני לוקח 2GB של DDR2, ואילו שדרוג בעתיד לGB שלDDR2 יכול להיות יקר יותר מDDR3, בגלל בעיות זמינות כמו שקורה היום עם RDRAM וDDR400 למיניהם. האם נככון לחשוב לכיוון הזה, או שלוח עם צ'יפסט 965 יכול לעשות עבודה טובה מאוד גם בעוד שנתיים שלוש, עם זכרונות DDR2? לא מתוכנן OC לשנתיים הראשונות לפחות. רק עבודה נקיה בפוטושופ, סרטים פה ושם, ומשחקים מידי פעם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי מחפש לוח שיכנס במארז מיקרו או מיני, למעבד אינטל i3 על תושבת 1155 עם USB3, יציאת אודיו קואקסיאלית או אופטית, ולפחות שתי יציאות לSATA3 (אחבר אליו כונן קשיח 2TB ועוד אחד קטן SSD למערכת הפעלה) תודה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  6. יכולים להביא לי מעבד מארהב באוגוסט.. אני מת להעלות את הביצועים של המחשב שלי אבל לא להתחיל להחליף את העולם..לשימוש משחקים באיכות הכי גבוהה.. המפרט שלי זה לוח אם: Abit IN9 32X Max WiFI שתומך ב: Designed for Intel LGA775 processors with 1333MHz FSB Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Duo & Extreme Edition, Pentium® D & Pentium®4 Processors 5-phase Digital PWM Designation provides high quality and efficient power Chipset Nvidia® nForce 680i SLI / NF590 SLI # Memory 4 X 240-pin DIMM sockets support max. memory capacity 32GB Supports Dual channel DDR2 800 Un-buffered / ECC or Non-ECC memory מעבד: Intel Core 2 Due E6600 זכרונות: G.Skill 1024X2 DDR2 800 כרטיס מסך: Nvidi…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by computer_freak,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כל העניין עם הסינכרון? והאם זה באמת משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  8. חברים נכבדים אני מתכנן מחשב לצורך עריכת וידאו (פרימייר ) מקצועי מהמעט שקראתי לSB יכולת משופרת בתחום קידוד וידאו כיום התוכנות עושות שימוש ביכולות של הכרטיס הגרפי למטרה זו שאלתי היא האם זה אמור לחסוך ממני במידי את הצורך להשקיע בכרטיס גרפי חזק האם זה דורש עידכון תוכנה אודה למי שיתרום לי מידיעותיו ניסיונו

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by MarkK2003,

אם למשל יש לי לוח אם שתומך DDR400, ואני שם לו שני סטיקים של DDR500, אז הזכרונות יעבדו ב-500 מגהרץ?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  10. בעקבות שאלות רבות הבנתי שזה המעבד הבא שלי. מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיג בארץ את המעבד הנ"ל? ואם בכלל יש כרגע איפה ניתן להשיג? האם המחיר שלו יהיה זהה למחיר של המעבד שקיים היום Q6600 הרגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by Night,

?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, אני מנסה לקנות אחד מהמעבדים amd 5050e ,4850e למטרת HTPC (הספק נמוך--> פליטת חום נמוכה) אך כל בחנויות שטילפנתי אליהן כבר לא מוכרות אותן. מישהו יודע מדוע? האם זה בעיה רק בארץ? אולי אתם יודעים על חנות שכן מחזיקה אותן?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. שמעתי מאיפה שהו שישנה בעיית תאימות עם שבבי INTEL 975X כאשר עובדים עם 4GB זיכרון בתדר 800MHZ האם מישהו כאן מכיר משהו כזה ? בכל מקרה מה עדיך למשחקים זכרונות 800MHZ או 667 ? אני לא מתכוון לאוברקלוק. תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by Gal.z,

השתדרגתי (ללא תשלום) מ-Gigabyte GA-p965-DS3 rev 3.3 ללוח של MSI P35 Platinum Combo הייתי שמח לשמוע מידע וחוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה (כרגע הוא פועל עם מעבד E7300).

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by slimshady21,

שאלה פשוטה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC. חשבתי על כמה אפשרויות- ABIT AN8 ASUS A8N-E DFI INFINITY אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו.... תודה

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  16. מבחן ביצועים בלתי תלוי ראשון עבור דגם ה-XPS 15 החדש והמסקרן מסייע לתחום את הציפיות שלנו, וגם מעניק תקווה להמשך לכתבה

17. Started by sroolik,

אני צריך לוח תומך: 939 PCI E רצוי nf 4 או תמיכה ב- SATA I/II והכי חשוב: אני צריך שהוא יהיה אוברקלוקר טוב התקציב שלי הוא עד 700 שקל חשבתי ללכת על ASUS A8N E למישהו יש הצעות? תודה !

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  18. רוצה לדון במשהו בעקבות הביקורת הזאת של GN: אנחנו אחרי שבועיים מאז שהושקו מעבדי ה-APU של AMD מדגמים 2200G ו-2400G. זה ברור לכולנו - אלו מעבדים סולידיים במחירים מקובלים (אם כי לא שוברי שוק בישראל), במבחני הביצועים הם נראו טוב והביצועים הגרפיים היו ברוב הפעמים צמודים מלמטה לשילוב עם GT1030. סרטון כזה ומבחני ביצועים נוספים הצליחו לשכנע אותנו שיש כאן צמד מוצרים מנצח. אמנם, יש הרבה כוכביות שנראה שהתעלמנו מהם. הכוכבית הגדולה ביותר לדעתי שמשפיעה על כל העסקה הזאת היא הזיכרונות בהם השתמשו בביקורות. יש סיבה מאוד טובה שרוב האתרים השתמשו בזיכרונות שסופקו להם על ידי AMD. קיטים מהירים מאוד של 3200 ו-2933 מגה-הרץ בנפחים מרשימים ובתזמונים צמודים…

19. Started by Evil Inside,

?Athlon XP 2500+(512k 333) או ?Athlon XP 2600+(333)

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by joniar,

המערכת תהיה עם לוח P45 לא יודע בדיוק של איזו חברה הקניה תהיה מחר או מחרתיים וזה ישולב עם 4 GB רייד0 וכרטיס-4870 שהרי כפי שאני מבין שלמעבד אין כימעט קשר לגרפיקה ולכן איזה מהם עדיף או שבכילל כדאי E8200 מה הכי כדאי מחיר עד-800 שקל ולא מתוכנן OC {שייך להזכיר שאולי כדאי מרובע של AMD במחיר הזה??ואז צריך להתאים לוח אם...?}

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. לפי החוברת של לוח האם הוא תומך בDDR1 במהירויות 266, 333, 400 מה"צ. עד עכשיו היה בו 256MB של 400MHZ והיה לי זכרון מיותר 256MB של 266MHZ אז הוספתי אותו ובינתיים המחשב עובד בסדר. זה רעיון טוב? או שעלולה להיות בעייה לשניהם לעבוד ביחד?

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  22. סרטון: סיכום קצר בראשי פרקים: על שבב זיכרון GDDR5 בודד בנפח 1GB, גובות היום חברות הקרטל של עולם הזיכרון כ-9 דולר. זאת, בשונה מכ-6 דולר אשר גבוה בסוף שנת 2016. ישנה עליה מלאכותית של 50% כאן. משמעות הדבר הוא שאין ליצרניות דוגמת אסוס וגיגהבייט רצון למכור שוב כרטיסי מסך מתקדמים במחירים הרשמיים שלהם. כרטיס כמו GTX 1070 שמכיל 8 שבבים צריך לעלות 24$ יותר כברירת-מחדל. כמובן שבפועל המחיר מתנפח משמעותית יותר חבילת HBM2 בודדת הוצעה בכ-40 דולר וכיום מוצעת בכ-80 דולר ויותר. זיכרון GDDR6 בשבב אחד צפוי להיות מוצע ליצרניות בכ-11 דולר, למרות שעלות היצור שלו תהיה דומה ל-GDDR5. נפח של 2GB לשבב בודד אמור לחסוך לכולנו כסף עם השתלה בכמות נמוכה…

23. אוקי כולם יש לי לוח 8kda3j עכשיו בזמנו קניתי סטיק של 512 mb של A-data עם שבבים של a-data קיצר עכשיו ראיתי יש להם שם V-data ו A-data/vt איזה מן המודלים אני צריך לקנות ?

24. Started by אלפקה סורית,

^^^ אם אתם מגיבים אז תנו קצת פרטים על המעבד (אם אתם יודעים, אז CHIPSET, מהירות, OC אם יש, טמפ).

• 64 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

הלוח שלי יכול לאפשר PAT אבל זה דיסבל. כדאי לאפשר? אני ארגיש בזה בכלל? ויש בזה סיכון?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.