מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אם ברצוני להחליף משחה טרמית, עם איזה חומרים מותר לי לנקות את המעבד וגוף הקירור ? תודה
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי יש התלבטות בקניה מעבד חדש , האם יש הבדל בביצועים בין המעבדים האלו חוץ מאשר שבגירסת K יש אפשרות לאובר קלוקינג ? אני לא מתכונן לעשות OC למעבד . רוני
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר שבת טוב לכולם בהמשך לדיון הנ"ל שפתחתי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549167.10 התחלתי לעבור עכשיו אחד אחד על כל הרכיבים ותאימות וכ'ו. דבר ראשון שקפץ לי לעין זה המחסור בחיבורי SATA על הלוח - רשום שיש 6 אבל מסקירה קצרה מצאתי שישנם רק 4 בכל אופן אני עובד עם כרטיס קוואדרו 2000 וחשובה לי המהירות . אני צריך לוח(אולי זה שבחרתי יתאים) שיוכל לעבוד עם הכרטיס הזה , עם מעבד 3770 ועם 32 גיגה זיכרון . דבר נוסף שחשוב הוא שיהיו הרבה חיבורי SATA- במחשב הנוכחי יש לי קרוב ל 6 כוננים + 2 אופטיים שמחוברים קבוע. OC לא מתוכנן . תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי, ברשותכם רציתי לשאול אם אני מביא זיכרון כמובן עם הצלעות קירור הגבוהות האלו, ואני מביא למעבד מאוורר, הבנתי שיכולה להיות התנגשות זאת אומרת אי אפשר להתקין את הזיכרון ואת המאוורר ביחד. אז איזה סוג של מאוורר אמורים לקנות ? המעבד הוא 3470 או האם כדאי את הזיכרונות ללא הצלעות קירור האלו
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מערכת עם כרטיס מסך GTX 660. כשביקשתי מהמוכר בחנות GA B75M-D3H הוא אמר שכדאי לי לקחת במקום GA-H77-DS3H כי אז אני מקבל תמיכה בpci express 3.0 ולא 2 כמו בלוח שביקשתי. אני לא מבין גדול בחומרה ורציתי לדעת האם זה נכון. ראיתי בהרבה מקומות שהדגם הראשון הוא המומלץ מבין השניים ורציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
כרגע יש לי E8400 עם כרטיס מסך 7770, וכרגע המעבד עושה לי צוואר בקבוק למשחקים שאני משחק, כל הזמן הוא על 100% וצריך להוריד רזולוציה ולהתפשר בהגדרות וכדומה ... אני רוצה לשדרג מעבד כדי שהמשחקים יפעלו חלק עם הגדרות גבוהות ושהמעבד לא יעשה צוואר בקבוק. השאלה היא, האם יש טעם לשדרג לQ9400 ? או שאני לא אראה יותר מדי הבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח : Asus P8H77-V LE אבל במידע כתוב על הזכרון 1600 OC וגם כתוב שרק 1600MHz and higher frequency is supported by Intel® 3rd generation processors. זה אומר שאם אני קונה את המעבד : Intel Core i5 3470אז זה בסדר או שיש צורך באיזה OC מסוים??
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות I7 930 + GIGABYTE X58 UD5(יד שנייה כמובן),אחרי זה אני אמכור את השילוש שלי ובעצם ההוצאה תצטמצם. המפרט העכשווי בחתימה,שימוש עיקרי הוא משחקים וקצת עריכה גראפית(ברמה חובבנית),עיצוב בפוטושופ(גם כן רמה דיי חובבנית) וכמובן מתכנן OC. הI7 + הלוח יעלה באזור ה1000 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח האמ הזה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=6301007.jpg יש לי 2 סטוקים של 2 ג'יגה כל אחד, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדאוס 64 ביט ולרכוש עוד 2 זכרונות של 2 G כל אחד. השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך ב8 ג'יגה, האם באמת ארגיש שיפור בביצועים ואם כן, איזה זכרונות מומלצים? אני מעוניין לקנות אותם מKSP כי זה הכי קרוב לביתי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות שילוש חדש למחשב .. על המעבד כבר החלטתי I3 3220 זכרונות 1600 corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue ואני מתלבט על הלוח עצמו : Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77 או Asus P8Z77-V LX2 LGA1155 ההבדלים המשמעותיים שאני הבנתי הם בעצם שהשני הוא Z77 כמובן שאני לא מבין גדול ויכול להיות שיש עוד משהו חוץ מזה ואני לא יודע אז השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד 90 שקל בשביל הZ77 ?? או שלא? ד"א ראיתי בהרבה נושאים שאנשים פתחו שהם הודיעו על OC אז במידה וזה קשור אני לא מתכנן OC בנוסף אני רוצה דווקא ASUS ובגודל של ATX רגיל במידה ומישהו תהה למה זה דווקא הדגמים הללו ... תודה רבה לעוזרים :-) אהה... ולגבי העובדה שעוד חצי שנה תצא תושבת חדשה זה : לא אכפת לי כי…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איזה מעבד מהמעבדים הנ"ל הוא יותר טוב מבחינת מהירות וביצועים? Pentium 4 541, 3.20Ghz, 1MB, Bus Speed 800 Pentium Dual Core E2200, 2.20Ghz, 1MB, Bus Speed 800
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
שלום רב. יש לי לוח אם Foxconn A88GMV בנושא הזכרונות כתוב: Memory: Dual channel DDR3 1600(oc)/1333/1066 x 4 DIMMs, Max. 16GB כאשר ישנם 4 סלוטים בשני צבעים שונים, וע"פ המדריך שני הימניים בכל צבע ושני השמאליים בכל צבע עובדים בדואל צ'אנל (במקום כל זוג עם אותו צבע, כמו שאני למשל הייתי עושה, אבל לא משנה) התקנתי הבוקר סט זכרונות (במקום הקיים) 2X8gb 1600 Udimm של קינגסטון, בתצורה של דואל צ'אנל. ובדקתי בCPUZ שאומר ככה: Type: DDR3, Size:16384Mhz Channels:Single NBfrequncy:2000Mhz Dram: 667 FSB/DRAM:3:10 CL:9 כרגע ראיתי שתחת SPD אני יכול להתייחס לכל סלוט, אז התדירויות הן: 457, 533, 609, 685 וכל המתחים 1.5 השאלה\ות שלי הן: למה זה מראה לי סינגל צאנל? על הזיכרון כתוב CL10 והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם מסוג LGA775 שמתאים לזכרון DDR3,בשביל משחקים עדיף כמה שיותר זול אם זה לא משפיע יותר מדי, ואשמח גם לאיזה זכרונות DDR3 לקנות - גם כמה שיותר זול. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכרון מסוג - 1gb ddr2 800MHZ ceon הייתי רוצה הלרחיב את הזיכרון בנוסף לזיכרון שיש לי כיום. האם ניתן להשתמש בזיכרון הנוכחי ולהוסיף אליו עוד 1G כך שיהיה לי 2G? האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הנוכחי ולקנות זיכרון חדש של 2GB ואז ביחד יהיה לי 3? אני אשמח בנוסף לקבל המלצה על זיכרון שמתאים לזיכרון שלי וקישור לרכישה באתר EBAY תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, אני מתעניין בנושא של לוח אם מעוצב אישית (כלומר- שאפשר לקבוע את הצבע שלו, את מיקום הרכיבים על הלוח, וכו'). אז שני דברים: -שירות כזה קיים? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותו? -מה דרוש כדי לבנות לוח אם (מכונות וכו') תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שם לב שGigabyte התחילה להוציא עידכוני BIOS חדשים להרבה מהלוחות שלה שמתהדרים בתמיכה בWindows 8 ,מישהו פה יודע מה באמת כזה מיוחד בהם שמביא את התמיכה בWindows 8 למרות שכבר מההשקה הם התהדרו בתמיכה מושלמת בWindows 8 באותם הלוחות החדשים..?
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מעבד+זיכרון+לוח אם+ קירור למעבד עד 1600 ש"ח עדיפות גדולה מאוד היא KSP אבל אם יש עוד חנות טובה בתל אביב\רמת גן\פתח תקווה אשמח לבדוק... לא אכפת לי אם זה יהיה AMD או INTEL... אני לא יעשה OC והשילוש ותחבר לספק טרמלטק TR2 600W מארז MID TOWR וכרטיס מסך HD6850 1GB... את הכרטיס אני אחליף בהמשך... המשחקים הם Far Cry 3 שפשוט לא עובד לי על המחשב שלי עכשיו וכו... תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ולקנות את המעבד INTEL QUAD CORE I7-3770 8MB 3.4GHZ ורציתי לדעת איזה לוחם אם יהיה הכי מתאים לו וגם איזה זיכרון לקנות(זיכרון של 8GB) תקציב בערך של 1000 ש"ח ללוח אם וזיכרון ביחד לא כולל המעבד. אני משתמש במחשב לרוב בשביל גיימינג, ומדי פעם אני עושה גם רינדורים בתור עבודה. ואני לא מתכוון לעשות OC . תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד 3470, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77, אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660, אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה. האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ? האם יש לכם המלצה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
תודה מראש על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש טעם לחכות עד אפריל - מאי (אם אני לא טועה זו ההשקה. עד שזה יהיה בארץ זה כנראה יולי - אוגוסט) בשביל לקנות מעבדי HASWELL? אני מתכנן לקנות I5 3470 בשביל גיימינג בעיקר, אבל נזכרתי שיוצאים די בקרוב HASWELL. ביררתי בגוגל והמקור היחיד שמצאתי זה שיפור של 5% - 15% באותו התדר. תדר של 200MHZ - 300MHZ נוספים לא ישנה כלום ואני לא מאמין שה-HASWELL ישפרו את התדר ביותר מ-400MHZ, אז נהיה לארג'ים ונניח שהשיפור יהיה בין 10% ל-20%- ממוצע 15%. שווה לחכות עד אז בשביל לקנות HASWELL? אם הוא באמת ישפר 15% לא נשמע לי ממש משתלם. מצד שני חבל לקנות ולהתבאס אחרי זה שהמעבדים החדשים חזקים בהרבה משלי... למישהו ידוע משהו על המעבדים האלה? האם שווה לחכות להם? במידה ואחליף מחשב זה יקרה עוד 3 שנים בע…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שינוי לוח אם בווינדוס 7 בלי שיהיה צורך לפרמט את המערכת הפעלה איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, טוב אני רוצה לעבור ממערכת גדולה למערכת בגודל ITX. מבחינת לוח אין לי בעיה עם B75\H77,העיקר שיהיה מספיק מקום לכרטיס מסך MID-HIGH END(כרגע HD5850,אבל בעתיד אולי אחד אחר). מעבד כרגע אני דיי סגור על I5 3470 בגלל שהוא לא יקר במיוחד,ירדתי מOC גם בגלל שIB לא כאלה טובים בOC וגם הם חמים יחסית לSB ולוח+מעבד+זיכרון יעלה לי 2000+ ש"ח. אין לי בעיה מבחינת תקציב,אבל רצוי שהלוח לא יעלה הון תועפות.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט כרגע בין לוחות אם אחד זה Gigabyte GA-Z77X-D3H והשניGigabyte G1.Sniper M3 המעבד שאמור לשבת זה I5 3570K ומתוכנן אוברקלוק. אם יש לכם דגם אחר מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח מאוד (מעדיף בעיקר גיגבייט) תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-