מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
המעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray הוא עם 4 ליבות ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המעבד יכול לתת בוסט ל 3.7 בפועל אני על IDLE על 1.6 ובמאמץ זה מגיע רק ל 3.4 , למה זה ? לגבי זכרונות אני עם זכרונות 1600M אבל מזוהה רק 1333M ? הערה: לוח אם של ג'יגהבייט z68xp-ud3
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם זה משחק שדורש יותר כוח עיבוד אז אינטל לוקחת אם זה משחק שדורש עיבוד לא גדול אבל חשוב שיהיה מהיר RYZEN תיקח אז eSport games - ryzen או סגמט גבוהה יותר: i7-12700 תלוי במחיר ultra games - intel
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 5 followers
-
-
https://www.tweaktown.com/news/60100/amds-new-ryzen-7-2800x-teased-12c-24t-up-5-1ghz/index.html TL;DR Ryzen 7 2700: 10C/20T @ 4.0/4.5GHz (replaces Ryzen 7 1700) Ryzen 7 2800: 12C/24T @ 4.4/4.9GHz (replaces Ryzen 7 1700X) Ryzen 7 2800X: 12C/24T @ 4.6/5.1GHz (replaces Ryzen 7 1800X) אם זה נכון...וואו!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום חברים. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שסך הכל שניהם מתאימים לצרכים שלי ושניהם עולים כמעט אותו דבר (סביבות ה-500 ש"ח). בשניהם יציאות מובנות למסך כי אני לא קונה כרטיס מסך חיצוני. ASRock H67M-GE GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם: ל-ASRock יש eSata ו-5 חיבורי Sata לעומת הג'יגהבייט שלו יש 6 Sata. ל-ASRock יציאה אופטית מובנית. לג'יגהבייט אין, אבל יש לו חיבור על הלוח שאמור להתאים ל-Bracket שאפשר לקנות (אני עוד לא בטוח אם זה מתאים, זה בבירורים. אם מישהו מכיר את זה אני אשמח לתגובה גם על זה). ה-ASRock הוא עם צ'יפסט H67, הג'יגהבייט עם H61. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז נגיד שהלכתם להתעניין במחשב חדש. אז נגיד אתם שחקני מחשב, וזה מה שחשוב לכם יותר מכל דבר אחר - FPS. (עזבו שזה מדד לא רלוונטי שכן מה שחשוב זה בכלל min FPS כן...) אז ראיתם שיש עדיין מספר מקרים (משחקים) שיש קצת יותר FPS ממוצע ל- 7700k לעומת ריזן 1700 (בגלל שה- max FPS מעוות את התמונה ומעלה את הממוצע) וזה באמת רק קצת יותר FPS, לא משהו שאפשר לרוץ לספר עליו לחברה כן... והחלטתם לקחת את הסיכון ולרכוש מעבד שלו רק 4 ליבות, כן - גם כיום בשנת 2017 כאשר הנורמה כבר מזמן עלתה לכוון 6 ו- 8 ליבות, אז הימרתם על העתיד בחושבכם, שתסתדרו היטב עם רק 4 ליבות, אך המחשב ? הוא הרי יסתדר עם זה מספיק זמן קדימה וישרתכם נאמנה 4-5 שנים בשקט.... אז חשבתם. …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5 4690K קירור למעבד:Arctic Freezer i30 כרטיס מסך:gigabyte gtx970 g1 כונן קשיח: Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III ספק: Seasonic M12II-750 Bronze 750W מארז: Corsair Carbide 300R Compact זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600 אני מתכנן לעשות oc ובעתיד גם sli לוח אם: מתלבט בין ה-2: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 [h=1]Gigabyte GA-Z97M-D3H[/h]את התחתון אני יכול להשיג ביותר זול העניין אם אני ארגיש את ההבדל בינהם ושווה לי להתפשר עליו
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מעבד חזק בעיקר בשביל עריכת וידאו+קצת משחקים. זה קישור למעבדים הנתמכים - https://www.asus.com/supportonly/H81M-K/HelpDesk_CPU/ מפרט קיים- כרטיס מסך(אולי ישודרג בהמשך) GT 630 ווינדווס 10 תודה..
-
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
GA-7VRXP או EP-8K5A2 מה שחשוב לי בעיקר זה ששניהם יתמכו במעבדים של AMD עם באס 333 וכל שאר הפיטשרים שיש בשניהם... ודרך אגב לכרטיס קול של אפוקס יש איזה שהם חיבורים דיגיטליים ואם כן איזה?? ??? זה גם חשוב לי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז בעקבות שני התרדים הקודמים אני גם רוצה להראות פה את המחשב החדש שלי (עוד לא חודש)ולשמוע את חוות דעתכם בקשר אליו. Mobo: Gigabyte GA-7VRXP (VIA KT333)l +Proccessor: AMD Athlon XP 2100 Memory: Transcend 512 DDRam 333Mhz Graphic Card: Gainward ultra 750 golden sample- Geforce4 Ti4600 Hard Disk: Maxtor 80GB 7200 RPM+ IBM 40GB 7200RPM Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 Case: Enermax 3 fans 450watt Speakers: Creative cambrdige soundwaorks-four points soround -5 speakers Monitor: IBM G78 Series CDR-W: ASUS 32X12.X40 אוקיי,חוץ מהבעייה בלוח אם שסידרתי אותה(אך אני עדיין ממליץ לא לקחת לוח אם מסוג זה)אז המערכת עובדת מצויין והחרטה היחידה שלי היא שאולי יכולתי לקחת כרטיס מסך מסוג…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין דגם gigabyte GA- Z170- HD3P שמחירו 674 בksp , לבין דגם gigabyte GA- Z170X- UD3 ( שעליו המליץ smalul ) ומחירו 882 בksp ? הדגם השני איכותי וטוב יותר בהרבה מהראשון שציינתי ? לציין בקשה מה ההבדל מלבד שאר אפשרויות וחיבורים , בדגש על שלבי ייצור מתח למעבד ופרמטרים נוספים שקשורים לאריכות חיי לוח האם ועמידותו
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב סטיק זיכרון אחד של 2GB מסוג DDR2 800MHZ. בנוסף יש לי שני סטיקים של זכרונות ישנים, כל אחד 512MB ומסוג DDR2 667MHZ. פעם ניסיתי להוסיף את שני הזכרונות הנוספים וזה עשה לי בעיות במחשב, הוא פתאום היה קופא ונתקע או שהיה קורס עם מסך כחול כזה. לפי מה שרשום אצלכם בשאלות נפוצות, הדבר אמור להיות תקין. למה אצלי זה לא עובד כשורה? =/ תודה מראש עוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מסך "22" של DELL והרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. האם כדאי לי לקנות לוח אם עם הצ'יפסט החדש של AMD ה780G, או לקנות לוח אם בלי כרטיס גרפי מובנה ולקנות גם כרטיס גרפי נפרד? ביקורת של הצ'יפסט עם ה780G: http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset/ יש לציין שאני רוצה להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך אך לאו דווקא ברמות הכי גבוהות (כמו COD4). אשמח לתגובות. אורן.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל . אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב למשחקים ,קצת פוטושופ ועריכת ווידאו,בעיקר משחקים. הרצת סרטי HD. המפרט המתוכנן הוא Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪212 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 GainWard GeForce GTX460 1GB Golden Sample GDDR5 :Bonus Just Cause 2, יחידות 1 ₪1234 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2006 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1215 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plu…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חייב לנקות את המעבד עם אלכוהול 70% ? (את המשחה טרמית שלו) אין משהו אחר? אפשר לנסות עם ערק או משהו? :-X או אציטון לפי מה שידוע לי,ערק מעל 70% אלכוהול :lol: הא? מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני הכל שלא תקפצו עליי עשיתי פה חיפוש ולא מצאתי תשובה.. קיצר יש לי לוח K8NF-9 ואין לי את האפשרות הזאת בביוס, יכול להיות שהלוח לא תומך בזה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, קיבלתי את המחשב של אחי אתמול והתקנתי לו ווינדוס והכל, כרגיל. אחרי שהכל עבד כמו שצריך הרצתי את CPU-Z כדי לראות שהכל בסדר. הוא מזהה שיש 2 ג'יגה זכרון ומזהה שיש 2 סלוטים. הבעיה היא בטאב שמראה את הדואל צ'אנל, איפה שרשום CHANNEL זה פשוט אפור לא רשום DUAL ולא כלום פשוט אפור וגם כל החלק למטה אפור. שמתי לב שאיפה שרשום בטאב אחר מהירויות הזכרונות, אז הזכרונות רצים באותם מהירויות אבל שאר המס' קצת שונים. זה קשור? בנוסף בביוס כשאני נכנס אז כבר בעמוד הראשי כתוב 2 ג'יגה זכרון דואל צ'אנל. בדקתי והזכרונות הותקנו בסדר כמו שצריך. אני לא יודע אם הם עובדים בדואל צ'אנל או לא.. ואם לא מה לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי 1GB שעובד בדואל צ'אנל של שניים 512MB.. תדר 667. והזכרון הזה נשאב בהורדות HTTP וגם בהורודות דרך תוכנות שיתוף, כמו כלום! בנוסף לזה במשחקים זה נשאב גם כן עד 0. ואני מדבר על משחקים כמו CALL OF DUTY, GHOST RECON וכו'. הגיוני?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד יכול להידפק כתוצאה מריבוי(ואני מתכוון לזה) הפסקות חשמל? כי אחרי ההפסקה שהייתה לי עכשיו הוא פשוט הפסיק לעבוד......(אני עכשיו עם הפנטיום 3 של אחותי... :-\) אני מדבר על 2/3 הפסקות בכל יום.......כבר הלכו לי 2 הרדיסקים בגלל זה ולוח+ספק.......החלפתי אותם ועדיין יש לי אחריות עליהם אבל אני מנסה להדליק את המחשב והמחשב בכלל לא נדלק יש מצב זה מהמעבד? ועוד שאלה לא פחות חשובה מה יכול ללכת לי בכללי מתוצאה של הפסקות חשמל?.תודה!
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח הזה צד את עיני, ולשמחתי אני משתדרג מI5 (שאפילו לא זכיתי להרכיב ), לI7. חריצי הPCIE נותנים מספיק אפשרויות משחק עם כרטיסי מסך ופיזיקה, 10 חיבורי SATA שמאוד יעזרו לי והוא נותן תוצאות מאוד טובות בOC. יש אלטרנטיבות אחרות? עריכה: ראו פוסט חדש למטה צריך את דעתכם בנוגע לשילוש הרשום מטה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066MHZ מה אתם אומרים על אלו אני מתכוון לקנות חדשים... אולי יש לכם הצעות אחרות במחיר הזה בערך?.... ואני בעיקרון גיימר אז אני מחפש משהוא יחסית טוב... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5639
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים [גיימינג, עריכה גראפית וכו']: גיימינג כבד , אני רוצה לשחק בעיקר ב GTA IV על VERY HIGHT ושמעתי שצריך מעבד 4 ליבות נכון ? לוח אם: G31TM-P35 ספק כוח:בנתיים יש לי מעבד מעפן 300 WAT עוד מאט אני קונה ספק כוח SS 500 WAT כרטיס מסך: בנתיים יש לי GEFORCE 9300 GS אבל אני קונה עוד מאט GTX460 תקציב: 600 אני רוצה כמה שיותר פחות אבל שיהיה הכי טוב שאפשר OverClock:לא חנות מועדפת:KSP בקשות מיוחדות: כן אני משדרג תכרטיס מסך וספק כוח , בנתיים נשאר לי רק המעבד . אני כבר בטוח על הדברים שאקנה רק נשאר לי מעבד . אה ועוד משו הלוח אם שלי בסדר ? לא צריך להחליף אותו אחים שלי אל תכניסו משו ביקר אני לא ממש רוצה להשקיע בזה פשוט אני רוצה שיעבוד לי טוב אין לי תקציב ממש גבוה אבל אני ישיג אבל עדיין ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-