עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ כנראה שמחר אני קונה מחשב חדש, עם הלוח Gigabyte GA P35-DS3L .. אחרי שקראתי את הכתבה אני בספק... מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. תראו פה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F137%2F137979_3.shtml&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools עם מאורר 42 מעלות, ללא מאורר 49 מעלות, דמיינו לעצמכם איזה יכולת אובר קלוק.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MDK,

הוא אמר שהם יוצאים עוד חודש או משהו כזה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by GHOST,

שלום! אני מתכוון לשדרג את המעבד והלוח שלי ויש לי כמה שאלות אני מיתלבט בין הATHLON 64 X2 לבין האופטרון 165 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם מבחינת ביצועים וכ"ו? דבר שני רציתי לקבל המלצות ללוח אם המחשב ישמש בעיקר למשחקים כמו כן אני מתכנן OC תודה מראש על העזרה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by mrraz,

האם הוא תואם לאחור למעבדי I5 ? למשל מודל 760 ? במידה וכן האם יש לו יתרון על פני הלוחות הרגילים של P55 ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MiGHTyDuCK,

מה ההבדלים בינהם ? הבדלים גדולים ? במה מתבטאים ? על מה ללכת תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by [NOS],

כלומר, כמה עולה להם החומרים שמהם בנוי המעבד והאם עולה יותר יקר לייצר X2 4400 מאשר X2 3800 ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי לכולם. שאלה קצת מטומטמת, אבל כשקונים זכרונות ו-לא- בKIT, אלא פשוט סטיק אחד בודד של יצרן ידוע(גם טווינמוס וADATA נכללים כ'ידוע' מבחינתי), האם הם אמורים להגיע בתוך קופסה או משהו? הלכתי היום לחנות שלא אזכיר את שמה(למרות שהיא גדולה וידועה לכולם), וביקשתי לקנות זכרון DDR400 של חברת טווינמוס. כשביקשתי לראות את הזכרון הוציאו לי מהמחסן סטיק ללא קופסה\שקית\שום דבר. כששאלתי אם ככה זה מגיע אמרו לי - 'אם אתה רוצה אני אתן לך שקית'. כמובן שברחתי משם כל עוד נפשי בי. כשקניתי KIT תמיד קיבלתי קופסה. מה קורה כשקונים סטיק בודד? ככה מקבלים מוצר או שגם אמורה להיות קופסה, ורק החנות הזאת עובדת בשיטה מגעילה שכזו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Matankzr23,

אני יודע שה965 יותר טוב.. אבל יש לי שאלה אם אני לא עושה בכלל OC... ואני לא מתכוון לשדרג את המחשב אם אני יחליף מעבד או משהו כזה זה כבר מחשב חדש... אז עם זה... מה היתרונות של ה965 על 945? תודה 3 שאלות קטנטנות למרות שהן לא קשורות... זיכרון עם 800MHZ ממש מהיר יותר מ 667MHZ? שווה להשקיע יותר או לא כדאי... אין שום OC כדאי לקנות כרטיס מסך שהוא כבר עבר OC? או שיש בזה סיכונים כל שהם? כמו חום יותר מדי או משהו אחר...? אם קונים מחשב חדש חייב לקנות קירור למשהו? מעבד או משהו? או שלא? וכמה זה מומלץ סליחה על השיגעון.. ;D

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Klayhamn,

אוקיי לאחר התלבטות לא מעטה החלטתי על שני הרכיבים הבאים: לוח אם: 1. DFI LANPARTY NF3 (700 שקל) מעבד: 2. AMD SEMPRON 2600+ (400 שקל) זיכרון 3. 512MB - הדבר היחיד שאני יודע הוא שאני רוצה 512MB, ונראה לי שכל מה שאני צריך זה DDR400 העניין הוא, שכמו שניתן לראות במאמר הנפלא הזה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html ניתן לבצע OC במערכת הנ"ל (אותו לוח אם ואותו מעבד) מ- 1.6Ghz ל-2.4GHz!!!! בכתבה עצמה הם משתמשים בזיכרון מטורף של CORSAIR שעולה איזה 1500 שקל אם לא יותר השאלה היא האם אני באמת צריך כזה זיכרון בשביל OC כזה? מה הזיכרון הזול ביותר שאני יכול לקנות ש: 1. יאפשר את ה-OC הזה, קודם כל 2. יאפשר אולי גם OC לזיכרון, גם אם מועט? אם אפשר נא תנו מספר הצעות …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Gigabyte GA-EP45-UD3 Gigabyte GA-EP45-UD3L Gigabyte GA-EP45-UD3LR וגם מדוע?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום חברים אני חושב לשדרג את המחשב הגיימינג שלי טיפה, למעבד חזק יותר המפרט שלי נכון להיום חלונות 7- 64 ביט כרטיס מסך Gigabyte R9 290 זכרון 8GB מעבד i5 2500 לוח שלי זה - ASRock H67M-GE . הבנתי שהלוח הזה מגיע עם LGA1155 קודם כל מה המעבד המומלץ בשביל הלוח הזה? הבנתי שהסוקט הזה די ישן כבר , אבל אני לא מתכוון להחליף לוח בזמן הקרוב והשאלה השניה האם שווה להזמין מעבד מחול לפני התגובות על אמינות, תקלות.... אני רוצה להגיד שהזמנתי מאות מוצרים דרך איביי ולא פעם קיבלתי כסף חזרה כשמשהו לא היה בסדר. אז פה אין לי שום בעיה עם הזמנה מאיביי השאלה שלי האם זה כדאי סתם לדוגמה ניקח את i7-3770K שבארץ עולה סביבות 1550שח באיביי זה יוצא עם משלוח 1250 שח http://www.ebay.com/itm/SEALED-Brand-New-I…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by gameri,

לכמה שנים בערך לוח אם שקניתי היום יהיה רלוונטי לשדרוג (נגיד שקניתי את הלוח אם הכי מתקדם והכי יקר למשתמש הביתי לא לשרת) אני מתכוון ברמה של דור מעבד נגיד שהלוח שיש היום מתאים לדור 10 אז שנה הבאה שיהיה דור 11 זה כבר לא רלוונטי ? שמעתי שיש הבדל בין פלטפורמה של intel ל amd אבל אני שואל לשני הפלטפורמות כיוון אחר האם לוח אם שתמך בgtx יוכל לתמוך ב rtx כל כמה זמן יש ddr חדש ובקיצור אם קניתי לוח אם הכי חדיש לכמה שנים קדימה אני יוכל לשדרג אותו עד שכבר החומרה באותה תקופה לא תתמך בלוח האם הזה כמובן שאני יודע שאי אפשר לדעת איזה טכנולוגיות צופן העתיד אבל בהסתמך על שנים קודמות כל כמה זמן יש שינוי מהותי

14. בשורות נהדרות לחובבי הגיימינג ששוקלים שדרוג בקרוב - לוחות אם המבוססים על ערכות השבבים B450 ו-X470 יזכרו לתמיכה רשמית בדור מעבדי ה-Ryzen 4000, בניגוד להצהרות המוקדמות בנושא לכתבה

15. Started by junior_mg,

שלום לכולם רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות שציינתי בעקרון מתכונן oc לא רואה בעתיד הקרוב רייד שמעתי איפשהו שהds3l הוא גרסא מסורסת/חתוכה של הסדרה p35 ... שמעתם על זה משהו? מחפש בעקר לוח אמין!! תקציב לא משנה כל כך אבל בעקר אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by djelectric,

יצרנית החומרה MSI נותנת טיזרים קטנים לגבי לוחות האם החדשים שלה בעלי ערכת השבבים X99 שיושקו בקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/msi-%d7%a0%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-x99/

17. הנה זה:

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קניתי לאחרונה מחשב חדש, וקיבלתי אותו אתמול... אחרי כל ההתקנות והדברים החשובים, הורדתי את תוכנת EVEREST כדי לבדוק טמפ' ופרטים על המערכת.. וסתם עיינתי לי שם.. הבעיה היא, שראיתי שהזכרונות שלי רשומים שם כ667 ולא כ800 כמו שביקשתי בחנות. הזכרונות הם של קינגסטון, ואמורים להיות HYPER-X.. לא כתוב שם הדגם, רק שזה שלהם. אתם חושבים שהם דחפו לי מוצר יותר זול ממה שרציתי ולקחו מחיר מלא ? או שיש סיכוי שהתכנה הזו טועה ? יש בדיקה יותר אמינה ? כי לפתוח את המארז, להוציא זיכרון ולבדוק מה כתוב עליו זה סיפור מההפטרה, תאמינו לי.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

הבנתי ששניהם עתידים לצאת ב2016, למישהו יש מושג מה התאריכים המדוייקים? ומה הסיכוי שהCannonlake ידחה ל2017? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ORrrr,

השאלה בכותרת. סרטוני יוטיוב באיכות 4K מתנגנים עם תקיעות למרות שהסרט נטען כבר. כרטיס המסך חדש R7 260X 1GB. תודה אור

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by lmlm,

Intel 975XBX Motherboard unmodded, no bios mods. Vapochill LS Modded by Chilly1 Memory @ 3-4-3-9 @ 1:1 Vcore @ 1.565v FUGGER שמוכר מהפורום XS שבר את ה 4GHZ בקונרו פשוט מדהים. יש מצב ל 5GHZ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שמו לי סטיק אחד של ג'יגה במקום 512X2 (בהזמנה היה כתוב במפורש שהזכרונות עובדים ב Dual Channel). בחנות אמרו שהלוח בכלל לא תומך בדואל צ'אנל?

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ההזמנה המקורית היתה G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS וקיבלתי G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS מה יותר טוב?! ומה היתרונות\חסרונות של מה שקיבלתי.. לעומת הדגם הקודם. תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by imac,

אל תצחקו? (ואל תשאלו למה רק תענו בבקשה בתודה SKAZI)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים ו-11 חודשים, הלוח אם שלו התקלקל והוא עדיין באחריות, חנות המחשבים לקחה אותו להחלפה ואמרה שלוח אם זה כבר לא קיים וכי הם מוכנים להחליף לי ללוח אחר אך ואני אוסיף את ההפרש. הלוח שהיה לי היה: Dfi infinity nf4 sli למעבדי AMD שתומך ב-DDR1 בלבד... עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: בלוח שלי יש זכרונות איכותיים של CORSAIRE XMS 400 MHZ CL2 שעלו לי בסביבות ה-600 ש"ח. בעל החנות אמר לי שיתן לי זכרונות DDR2 במקומם אך בפועל הזכרונות שלי הרבה יותר יקרים, אתם ממליצים שכדאי לשדרג כבר את הלוח ולעבור ל DDR2 או להתעקש איתו שיממש את האחריות גם אם זה כרוך בהרבה זמן? כמוכן במידה ואתם ממליצים על לוח חדש, על איזה לוח אתם ממליצים לי? הוא אמר לי שאני יכול לבחור איזה לוח שאנ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים