מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברים, חשבתי להוסיף למחשב הנוכחי זיכרון, בזמן האחרון הוא מראה סימנים של האטה כנראה עקב הדרישות של התוכנות שמתעדכנות כל הזמן. אין בכוונתי לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, ולכן אמרתי שנעזר בעצת חכמים ממני שתוכלו לייעץ לי האם להוסיף זיכרון או לא : ) המחשב חמוש ב : מעבד - AMD Athlon II X4 640 זכרון - Kingston 2X2GB DDR3 CL9 10600 כרטיס מסך - NVIDIA GTX 460 768MB תודה על העזרה : )
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הלוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H תומך במערך RAID 0?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את זה במעבד הפרסקוט שלי מה זה לעזאל קוראים לזה בשם ארוך היפר טארנינג טכנולגינג בשם קצר ht ומזה ה1 mb כאש במעבד??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לשדרג את המעבד והלוח שלי ויש לי כמה שאלות אני מיתלבט בין הATHLON 64 X2 לבין האופטרון 165 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם מבחינת ביצועים וכ"ו? דבר שני רציתי לקבל המלצות ללוח אם המחשב ישמש בעיקר למשחקים כמו כן אני מתכנן OC תודה מראש על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*אם זה לא מתאים לכאן תגידו לי ואני אעביר. מה שיש לי כרגע: מעבד: q6600 quadcore לוח אם: asus p5kc זיכרונות: 3gb ddr2 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 gtx כרגע הלוח אם שלי הוא בלי כרטיס מסך onboard ותומך ב- זיכרון עד 3gb ddr3. המטרה שלי (אם אפשרי) היא לקנות לוח שתומך ב- usb3, שכולל כרטיס מסך onboard ותומך גם בזכרונות די די אר 3 1600 12+ גי'גה. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא בעל שתי יציאות dvi, אני מעוניין לחבר למחשב 2 מסכי מחשב + טלוויזיה hd אם זה אפשרי לאפשר גם אות מכרטיס המסך ומכרטיס מסך Onboard (לפי מה שקראתי זה אפשרי) אז : אני צריך לוח אם שתומך ב- q6600 ובכל מה שרשמתי + 12gb+, זיכרון ddr3 1600. אם לא אז אני אצרף עוד כרטיס מסך שיעבדו שניהם ב- sli. -התקציב שלי הוא סביב ה-…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בסוף הזמנתי אצל נועה את אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 אבל זה יקח עשרה ימי עבודה אז שזה יהיה בארץ תזרקו שמות של חנויות שיש סיכוי שיש להם את זה.
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמראה את Crysis על מערכת מבוססת Penryn מול מנכ"ל Crytek. המנכ"ל מאוד התרשם (גם אני).פרטי המערך (מופיעים בסוף הסרטון): CPU - Intel Penryn 45nm Family "Yorkfield" Quad Core 3.2GHz MB - Intel 975BX2 (BadAxe 2) GPU - 8800 GTX RAM - 2GB HDD - 250 GB OS - Win XP Crysis רץ מאוד חלק, למרות שיש בעיה לראות את המשחק רוב הזמן. נ.ב. הייתי בטוח ש-Crysis יהיה DX10... מסתבר שלא (Win XP). אם כך, זה לא משחק שדורש כ"כ הרבה (לפחות לא כמו כל ההייפ שיש עליו).
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סימפלטק לא מוכרים מושקין, שאיתם תכננתי את המפרט המקורי שלי. השאלה היא, האם XTREME DDR הם חלופה טובה, יציבה, ואוברקלוקית? תודה. ד"א- לא הייתי פה הרבה זמן בגלל בעית HD. השבוע קיבלתי אותו חזרה מהתקיון, ואחרי שיצרתי מחיצה אחת של C אני מקבל מתחת לVERIFYING DMI POOL DATA ג'יבריש. מישהו יודע מה לעשות? TNX ALL.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שתי מערכות מחשב, אחת מבוססת על AMD ואחת על Intel: 1. מעבד AMD Athlon XP (מס' רכיב AXDC3100DKV3E). 2. מעבד Intel Pentium 4 2.66Ghz (Prescott) בהנחה ששתי המערכות בעלות כמות זהה של זיכרון, איזה מעבד עדיף למערכת שרת (הרצת Apache, MySql, SRCDS וכו')? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וכאן נשאלת השאלה שכבר חודש אף אחד לא יכול לתת לה תשובה, מי מבין השניים עדיף? בהנחה כזאתי, שהP5KC עולה 987 ש"ח, ובנוסף לכך אקנה Asus 2900XT ב2200 ש"ח, או שאקנה את הP35C שעולה 854.40 ש"ח, ובנוסף לכך אקנה Gigabyte 2900XT ב2285 ש"ח, הנה היתרונות והחסרונות: P5KC: יתרונות: בעל תמיכה בCrossFire, בעל FireWire בפאנל האחורי, צבע שחור שנראה טוב במארז, היט פייפ אחד. חסרונות: בעל שישה חריצי הרחבה בלבד, בעל 5 חיבורי סאטא בלבד, בעל חיבור סאטא חיצוני אחד בלבד, פאנל אחורי "דל", באנדל ריק ביותר, לפי טענות הRAID לא פועל. Asus 2900XT יתרונות: מגיע עם המשחק סטלקר. חסרונות: בעל 2 היטפייפים בלבד לעומת המתחרה, יש שמועות שאין לו את הבלק בוקס, סטיקר על הכרטיס עצמו. P35C: י…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע את הסיבות לכך שהמחירים התייקרו ? בדיוק תכננתי לקנות מעבד מהסדרה [e6300 e6400 וכו'..]
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 השימוש למחשב זה משחקים כגון BF3 SC2 HON וצפייה בסרטי DVD האם שווה לי לשדרג את המעבר למעבד חזק יותר ? ואם כן איזה מעבד עד 700 ש"ח כדאי לי לקנות ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההזמנה המקורית היתה G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS וקיבלתי G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS מה יותר טוב?! ומה היתרונות\חסרונות של מה שקיבלתי.. לעומת הדגם הקודם. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב מחיון מחשבים לפני כמה שנים והוא רוצה למכור אותו בחלקים אם אני לוקח את המעבד הזה E4600 בתדר 2.4 ומעלה לו את התדר ל 2.8 אוברקלוק עדין של 17 אחוז לאיזה מעבד הוא יהיה מקביל E5200 ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הציטוט מובא מחדשה באתר זה. עכשיו, מה בדיוק זה אומר?? שהמעבדים בקרוב יגיעו לשיא עוצמתם?? או שאולי זה אומר שנעבור לטכנולוגיה אחרת יותר מתקדמת?? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם המעבד G2020 של אינטל יתמודד ללא תוספת כרטיס מסך (הרי קיים בו מעבד גרפי פנימי) עם סרטים 1080p, גלישה באינטרנט ומוזיקה באותו הזמן? -המחשב לא נבנה לשמש כמחשב למשחקים או כל פעולה אחרת חוץ מסרטי FHD וגלישה באינטרנט. הבנתי שהוא יותר חזק ממעבד זול של I3 באותו טווח מחירים 270 ש"ח +\- תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרון DDR3 1600 2*2 GB אין לי דרישות מיוחדות לזיכרון, אני גם לא מתכוון לבצעה OC בעתיד הקרוב חשבתי על kingston hyper X Blu Dual channel cl9-9-9-27 שעלותו 295 ש"ח הזכרון נועד לעבוד עם i5 2500k של אינטל ולוח אם של Asus p8p67/p8h67 או לוח מקביל לזה של Gigabyte האם הזכרון הזה מתאים לי, או שאולי יש זכרון טוב יותר במחיר דומה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ככה שיעבוד טוב על משחקים (HL2) בלי בעיות, שיסתדר עם קידוד סרטים ומערכת הפעלה (לא משהו מיוחד... אבל שלא יהיו בעיות עם זה) אבל בעיקר אני רוצה אותו למשחקים... כמו שאמרתי התקציב הוא בערך 2000 שקל (פלוס מינוס)
-
- 40 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המעבד הקודם היה AMD ATHLON 3500 AM2 המעבד מקורר באמצעות AC פריזר מרחתי משחה טרמית חדשה של זלמן. טמפ' במנוחה - 45-48 במאמץ 50-54 האם אני אמור לדאוג מהטמפ' הנ"ל. יש משהו לעשות בנידון,אולי שינוי ה RPM של המאוורר זה המעבד: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אשמח לעזרה.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדיקות חדשות שבדקו בהן את ה-AMD 64BIT עם WINDOWS XP 64BIT ה-BETA החדש מראות שיפור ניכר בביצועי זיכרון, קיבוץ, פיענוח, שימוש בקודקים וכדומה, אך הן גם מראות שהביצועים במשחקים הופכים לגרועים בהרבה מ-WINDOWS XP רגיל. אז למתלבטים בין INTEL ל-AMD64BIT לעתיד שיחשבו פעמיים גם אם זאת גרסה ראשונית של XP 64BIT. לאחר PRESCOTT שלא שיפר כלום, לאחר PCI EXPRESS שלא שיפר כלום כל כך קיוויתי שאיזה טכנולוגיה תצליח כבר אבל לא, גם זאת לא, טוב נו לי יש INTEL! 8) הנה הבדיקות: http://www.anandtech.com/systems/showdoc.html?i=1961&p=4
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כלומר, כמה עולה להם החומרים שמהם בנוי המעבד והאם עולה יותר יקר לייצר X2 4400 מאשר X2 3800 ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות אליכם - אני ידוע שהביוס(BIOS) נמצא על הלוח אם, מישהו יודע איפה הוא נמצא על הלוח אם ? למה הוא נמצא שם ? ומה המטרה של הביוס ? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://hexus.net/tech/news/cpu/86585-legendary-cpu-architect-jim-keller-leaves-amd/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תמיד חשבתי שה REAL TEMP נותן TJMAX " לא מדוייק בעליל " ולא התייחסתי ברצינות לתוכנה , אבל מה ? נכנסתי לאתר של אינטל וראיתי משהו וחשבתי שאני רואה לא טוב או מדמיין , בדקתי טמפרטורות ומה קראתי ? שה TJMAX של G2020 זה 105 מעלות ? אתם רציניים אינטל ? איך יכול ? המעבד רק יגיע ל 80 מעלות הוא יעלה עשן זה לא מעבד של מחשב נייד אין מצב שמעבד של מחשב נייח יגיע לטמפרטורות כאלה , איך יכול להיות שהתוכנה REAL TEMP יודעת במדוייק את ה TJMAX של ה G2020 של אינטל , 105 מעלות מדוייק כל הזמן חשבתי שזה חרטה . אז לפי האתר של אינטל אני יכול לגלוש חופשי ב 80 מעלות לא ? יהיה לי פער של 25 מעלות מהמקסימום , אין מצב נראה לי זאת טעות .
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-