עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2738&p=1

• 16 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by zag_zag,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ זכרונות SDRAM PC100 ? רציתי להזמין מחו"ל, אבל המשלוח עולה 30-40$

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by A-L-o-n,

מי יותר חזק??? q8300 כבר יצא לשוק! ראיתי שהזיכרון מטמון שלו זה 4 מגה בייט ול-q6600 יש לו 8 מגה בייט אבל התדר של q8300 הוא 2.5 קיצור... מי יותר חזק?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by gilad121,

חשבתי על הלוח הזה בשביל המעבד . אני צריך לוח שלא יגביל אותי בבאס שלו .מתוכנן oc עד לאיפה שאני יגיע .(קירור TR 120 EXTREME) מה אתם אומרים ? הצעות אחרות ? אין לי תקציב ללוח . פשוט לוח שיתאים לדרישה בהכי פחות כסף. אין לי שום דרישה אחרת מהלוח חוץ מזאת .

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ADATA 512MB PC DDR400 MICRON 512MB DDR400 מתחנן OC לעתיד ...... צריך משהו טוב עד סכום של 550 שקל.! מתחנן לקנות את כל המחשב מנעה או זיגזג

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ערב טוב איזה מהזכרונות טובים יותר? גם לביצוע אובר קלוק אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17600 או אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=17241 תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שהיה מסוג AMD ATHLON XP 1700 (בפועל הוא עבד על 1400)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ישרף? משהו ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ptyahoo,

ברשותי המחשב הבא: AMD 64bit 3000 CHAINTECH SK8T800 512mb A - DATA MSI 9800pro 80 GB HITACHI הוא נקנה לפני כ-7 חודשים בערך. אני רוצה להוסיף זיכרון בעקבות זה שאני מתחיל לעבוד בפוטושופ יותר ברצינות, מקדד יותר מבעבר (זה משפיע?), ולמשחקי העתיד. עכשיו בלוח הזה (שאני מצטער עד היום שלקחתי אותו) יש רק שתי מקומות לסטיקים של זיכרונות, אחד מהם תפוס ע"י 512mb של a-data. יש לי תקציב של 1000 כרגע ויש לי התלבטות: האם לקנות עכשיו 512 איכותיים או לחכות ולאסוף עוד קצת ולקנות 1024. אני יודע שפתחו לא מזמן דיון כזה, אבל זה אחרת כי אני צריך סטיק אחד בלבד שמעלה את המחיר. אם תוכלו להוסיף קישורים לזכרונות אמינים שאני יוכל לקנות זה יהיה מעולה, מ-K.S.P זה הכי טוב (הכי קרוב לבית) ולכן איך…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי רכשתי כרגע זכרונות 2X4 בבדיקה ב CPU-Z המחשב זיהה רק 4 ועובד רק בסינגל ולא דוואל. לוח ג'יגהבייט P67X-UD3-B3 WIN 10 PRO זכרונות corsair ddr3 cl9

11. Started by ZXY1,

רציתי לדעת כמה יציאות יש בלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 של SATA2 ו -IDE ? כמה כוננים / צורבים / דיסקים קשיחים אפשר לשים על הלוח מקסימום ? כמה סימים יש על הלוח של זכרון ? אני רוצה לקנות 2 GB כמה מקום תופס זכרון כזה ? ואם יש מקום לתוספת זכרון בעתיד ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Nigga_Lover,

אז ככה: אני רוצה להרכיב מחשב שכל יעודו בחיים יהיה להקרין סרטים בDIVX על הטלוויזיה כאילו היה וידאו. את הקטע של התוכנה אין לי בעיה לכתוב ב10 דקות בערך, ואת המארז אני מתכנן לבנות לבד אבל לבחור את החומרה אני צריך אתכם. אני צריך לוח אם + מעבד + כרטיס מסך עם Tv out + סאונד (מצדי שיהיה אונבורד, אין לי מערכת לחבר את זה אליה) וזיכרון אופציונלי, למרות שאני יכול בטח לגרד 128 מהמחשבים בבית. המחשב הזה לא יריץ לא משחקים ואפילו לא Word, ככה שאני רוצה את ההכי זול שיש היום שמסוגל להתמודד עם הדרישות שלי, אני לא נראה לי אצטרך לשדרג אותו אף פעם. אז, מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by bogdant,

מחשב למשחקים E6300 7600GS 1GB DDR2 667 אני צריך לוח יציב וטוב בFPS למשחקים העם כידי לי ASROCK או S3 ומה ההבדל בינהם (לא מתקוון אוברקלוק)או בכלל עדיך לחסוך ל DS4?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Vidati,

מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אז ככה המעבד יהיה כמעט בטוח E6400 C2D עכשיו לוח אני מתלבט בין מספר לוחות Dfi Infinity 975X /G GAG1975XC Gigabyte GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4 Gigabyte אני רוצה להגיע ל OC מכובד לפחות של 3.5 ומעלה ( אפילו לעלות לרף ה 3.8 ) ראיתי במאגר ההמהרה בחור שהגיע עם הלוח הזה GA965PDS4 Gigabyte לתוצאה הזאת אבל קראתי שהלוח הזה קצת פחות מומלץ מה DS3 (לפחות לפי הפורמים בחול) אני לא רוצה לעשות שום מודינג ללוח , פשוט רוצה לוח מצויין ל OC וכמובן מצויין באופן כללי גג מחיר ללוח 1100 שקל בקשר לזיכרונות חשבתי על ה Gskill PC6400 1gbx2

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ar2r,

השימושים שלי הם אינטרנט מוזיקה משחקים ואני משתמש בתוכנות מוזיקה - פרוטילופס וקיובייס.. אני משתמש גם בשביל לראות טלויזיה בכרטיס TV ... אשמח עם תעזרו לי לבחור דגם

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dror1723,

ברשותי כיום מחשב עם מעבד AMD 3200+ 64 ולוח אם GIGABYTE 250GB 939 ואני מעוניין לשדרג את המעבד. ההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה 939 או להחליף את הלוח AM2 ורק אז להחליף את המעבד. אציין שהמערכת כרגע בנוייה על בסיס ה939 וכרטיס מסך AGP וזכרון 400MHZ. הייתי רוצה לדעת אם יהיו שינויים בביצועים בין ה939 לAM2 ללא שינוי ברכיבים האחרים. (אני כרגע סטודנט ולא מעוניין להחליף את כל הרכיבים בכדי להתאים אותם ללוח מסויים אחר PCI-E וכד') אודה לכם על התגובות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, המחשב שלי סובל (או בעצם אני סובל) מאיטיות חריפה. מדובר במחשב מאד לא חדש (מעבד פנטיום דואל קור E6600 3 ghz, ראם 2 ג'יגה) מצד אחד, אך מצד שני משמש רק לאינטרנט ויישומי אופיס בסיסיים. כשאני אומר איטיות אני מתכוון לכך שלאחר זמן מה שלא משתמשים בה, לוקח מספר דקות עד שהמחשב יוצא ממוד של זחילה ומאפשר עבודה תקינה איתו, וגם אז הכל איטי למדי. פירמטתי את ההארד דיסק לפני מספר חודשים, לא שינה הרבה לאורך זמן. האם לדעתכם הרחבה של הראם תפתור את הבעייה, או שאין ברירה אלא להחליף מעבד בנוסף? תודה@!

19. Started by Spider76,

שלום אני מחפש לוח אם עם הנתונים הבאים : 1. ניתן לחבר אליו Geforce 8800 GTX 2. חיבור 2 ג'יגה זיכרון מהירות 800 3. לא חובה כרטיס קול או רשת אונבורד 4. חיבור של הרד דיסק סאטה 2 5. מעבד E6600 זהו בערך אין כוונות ל- SLI ולגבי OC (אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר לחסוך על זה סבבה)

• 16 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by ראדון,

אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי כבר על הלוח אם אבל אולי בכל זאת אפשר להביא מעבד טוב שיתאים לדרישות שלי אז ככה,אני חובב משחקי מחשב כבדים וכידוע לכם צריך מחשב מפלצת בשביל להריץ אותם בצורה טובה אבל,המחשב שלי לא מפלצת הוא בסה''כ הכל מחשב פשוט שצריך שידרוגון קטן. אני צריך מעבד טוב שיתאים למשחקים כבדים כמו BF3 וכדומה הלוח אם שלי זה FOXCONN G41MXE/G41MXE-K מותקן על הלוח 2 סטיקים של RAM כל אחד 2GB וקיים המעבד E6600 וכרטיס מסך GTS450 המעבד שיש לי עכשיו מאוד מגביל אותי ביחס לדרישות שאני צריך,ולכן אני צריך מעבד חדש כדי שיספק אותי ויתאים לדרישות. אשמח עם תענו.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by bluemail,

יש לי מחשב ישן מאוד מאוד p200 איזה מכשיר אפשר לבנות עם זה ... כפי שאתם רואים הוא לא שווה הרבה אז הייתי רוצה לעשות משהו מעניין נא להביא רעיונות אפקטיביים ותודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי לוח NF7-S שתומך בדואל צ'אנל בשני סטיקים, כרגע יש לי שניים של 512MB שביחד עובדים ב- 400Mhz דואל צ'אנל. שמתי לב המחשב עובר את ה-80% שימוש בזיכרון... המחשב פועל 24/7. האם להוסיף עוד סטיק של 512MB. ולהוריד את המהירות ל- 333Mhz (נראה לי שחייבים לעשות את זה) ולהוריד את התמיכה בדואל צא'נל. זה יהיה שווה את התוספת זיכרון? או שלהישאר עם 1GB....?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by kalda01,

איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ? אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4. כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SuperStyle,

??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.