מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
זה מה שהיה רשום עליו בחלק העליון שלו AMD ATHLON 64 ADA 3000 DIK 4BI CBID 0503E PCW איזה חלק מכל מה שכתוב שם זה הסטפינג
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כאלה שהשימושים שלהם הם אינטרנט , אימיול , שירים ו ICQ ... יש לי סמפרון 3000 עובד יפה כמו ATHLON XP ישן אפילו חזק ממנו והחלפתי ל AMD ATHLON DC 4000*2 בקיצור שמתי לב שבשימושים שיש לי אין הבדל בביצועים ביזבוז כסף מטומטם . בשימושים שרשמתי ההבדלים בין הסמפרון לאתלון הכפול ליבה הם אפסיים . כנ"ל בין סלרון לפנטיום . אז מי שכמוני צריך את המחשב לשימושים בסיסיים מעבד של 200 שקל יעשה את העבודה כמו מעבד של 2000 החזרתי את האתלון 4000 לחנות חזרתי לסמפרון ואני מרוצה מאוד חוץ מהקטע הדבילי של הציפצוף מהלוח בהתחלה. אף טכנאי לא יודע מה זה ...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שמתי לב שיש 2 צבעים במקום ששמים את הרם כחול ולבן למה זה?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
http://tms.co.il/product/6808 - AMD Athlon X4 620 2.6Ghz http://tms.co.il/product/6807 - AMD Athlon X3 435 2.9Ghz ההבדל במחיר זניח לגמרי. השאלה היא מה עדיף מבחינת ביצועים בעבודה שוטפת עם תוכנות ממוצעות (אופיס, אינטרנט מייל פוטושופ) מול משחקים בינונים (SIMS3 NFS וכו) השיקול הוא לטובת העבודה השוטפת אם ההבדל במשחקים הוא זניח. אגב, ה425 יותר משתלם מה435?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כאילו מעבד AMD 3000 הוא בעצם 1.8GHZ לעומת מעבד 3.0 INTEL שהוא בעצם 3GHZ אני צריך להוכיח לחבר שלי שזה נכון... אבל אני לא סגור אל איך להסביר לו את זה...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מבין הלוחות הכי משתלם מבחינת : מחיר/OC/STOCK/פיצ'רים/יציבות/ביוס תגובות למבינים בלבד! חשוב ביותר כל הלוחות נעים בין 480שח ל530שח מה הכי משתלם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שאלה קטנה...הבטיחו שיהיו לוחות שתומכים במערך קרוס פייר של זוג 16X ולא זוג 8X. מתי יהיו לוחות כאלו בשוק? :-\ לפי מה שאנ י זוכר זה לא אמור להיות רחוק.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה לוח לסוקט 775 הכי טוב לאוברקלוק עד ככה 1200-1000 שקל? ומה הצ'יפ הממולץ לאובר? האם הסלרונים טובים באוברקלוק? האם הם חמים? תודה יונתן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שבוע טוב חברים, אני צריך לקנות מחשב ויפה שעה אחת קודם (הנוכחי עומד להחזיר את מעבדו לבורא כל רגע), לפני כמה ימים קראתי כאן על ההשקה של המעבדים החדשים של אינטל, (כתבה כאן) ואני תוהה אם יש טעם שאחכה שיגיעו לארץ או לקנות מה שיש כבר עכשיו. מה דעתכם ? הייתם מחכים במקומי ? שבוע טוב..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 השימוש למחשב זה משחקים כגון BF3 SC2 HON וצפייה בסרטי DVD האם שווה לי לשדרג את המעבר למעבד חזק יותר ? ואם כן איזה מעבד עד 700 ש"ח כדאי לי לקנות ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT בSKYPC... 210 ש"ח. לפי ההבנה שלי מדובר על סטיק בודד למרות שהמחיר קצת זול מדי אולי משהו שקשור לחברה/תזמונים ? מה דעתכם? ויש להם עוד אחד ב238 ש"ח: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ומעל זה: Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ב286 ש"ח תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מוקדם מדי לבקש מפקט סופי בפורום מפרטים, לכן אני אפתח עם הזכרון. איזה זכרון מומלץ? אני חשבתי על http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3511 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3006 מה אתם אומרים? הדבר המוזר שבIQPC המחיר גבוה כמעט ב200 שקלים, יש לכך הסבר? מה ההמלצות שלכם? נ.ב לא מתוכנן OC
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כדאי לקחת סטיק אחד של 8GB RAM או שניים של 4GB? מה יותר משתלם בלוח שתומך עד 32GB? המחיר זהה. השימושים הם גיימינג בלבד..
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הם בעצמם לא הסבירו לי רק אמרו שהם לא אוהבים אותם
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון אם השילוב של הזכרונות של A-DATA- vitesta 500mhz בשילוב לוח-אם של DFI NF4U. (למטרות OC) בחור בפורום כתב שהם לא עובדים לו טוב עם הלוח (יש לו גם זכרונות אחרים). תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה DUAL CHANEL משפיע הרבה על המהירות ? ומה עדיף 512 אחד או 2 של 256 ... ולמה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה זמן אני שואל את עצמי את השאלות האלו ואשמח אם כמה חברה פה יוכלו להבהיר לי את כל נושא המעבדים. 1)מה נותן תדר יותר גבוה? רוב ההבדל בין המעבדים זה התדר-אז מה זה באמת נותן? מהירות? (כן,אני יודע שבטאוריה עושה את המחשב יותר מהר [תדר/ממשק=מהירות בMB) אבל הכונן קשיח הוא צוואר הבקבוק היום בזמני גישה? אם כן תדר גבוהה יותר לא נותן הרבה...) 2)האם תדר יותר גבוהה יהווה שיפור במשחקים ברזולוצייה גבוהה? (הבנתי שהמעבד לי כ"כ משנה ברזולוצייות הגבוהות). 3)איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית? קצת קשה לי להבין איך אני בוחר למשל מעבד לאינטרנט בלבד-מאיזה רמה התדר לא משנה? האם העיקר במעבד כזה זה שהוא פשוט יעבוד? מכל המדריכים שיש באתר עדיין לא ראיתי הסבר אחד על איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית וטובה. 4…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו ששמנו הייתה לאינטל בעיה גדולה כמעט בכל הערכות שבבים החדשות והיא אספה את הגשרים הדרומיים שלהם בחזרה לתיקונים.... מה שיצר חוסר בערכות שבבים לסוקט T החדשה (כי ה915 וה925 לא מוכנות...). היום הייתי בKSP וראיתי שם את הלוח הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AS8&fMTYPE=LGA775 , לא יקר (680 שקל) אבל נורא מצחיק. קודם כל נורא בולט הקירור החדש של אביט לגשר הצפוני.... מין רדיאטור מוזר. יש גם קירור פסיבי לגשר הדרומי. הוא מגיע עם סוקט T החדש ומתאים לפרסקוטים החדשים (שמגיעים עם גוף קירור מרשים בהחלט בעצמם... לטענת הטכנאי שם הם מצליחים לשמור על קרירות מפתיאה יחסית לפרסקוט... הערכת שבבים היא 865 המזדקנת והחריצים הם AGP וPCI רגילים...…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי מה ההבדל בין שניהם? אמרו לי שיש ליבות ופיזיות ולוגיות, ולא כל כך הבנתי איך זה בא לידי ביטוי בביצועים, או מה הכוונה בליבה לוגית, והאם ל-i5 יש 4 ליבות, או 2. אני אישית קניתי את המעבד שלי בשלהי 2008, כאשר הייתי תמים, והלכתי על מעבד 2 ליבות במקום 4.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) [/glow] אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי רק 1200 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9? אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו. אני כעיקרון לא מוכר AMD (אין קליינטורה, מעדיפים אינטל) אבל לעצמי אני רוצה מחשב טוב. אם יש מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג? עדיף יבואן ולא חנות. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-