מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אני שמתי לב שיש 2 צבעים במקום ששמים את הרם כחול ולבן למה זה?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי 512 זיכרון ddr 400 במצב מנוחה בווינדוס מתוך ה-512 כאשר שום תוכנה לא פועלת ואני לא מחובר לאינטרנט הוא זולל ליי כמעט 160 מב זיכרון , ונשאר לי אולי איזה 360 350 לאן כל הזיכרון הזה הולך לחבר שלי הוא בקושי מנצל 30 מב, ונשאר לו איזה 480 ואני דיי צריך אותם בשביל המשחקים, שדורשים 330 מב בשביל מקסימום גרפיקה... תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם. מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים). לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע. מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה. חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות. חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי). רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ. אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים. ביי, Zulu
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה: יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ של אינטל, זכרון 512מ"ב מסוג SDRAM ואני רוצה לשדרג את המעבד. הבנתי שאצטרך גם להחליף לוח אם, אם אפשר תמליצו לי על המעבד ולוח האם הכי טובים בשבילי במחיר של עד 1500 שקל.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר אם קיים מעבד כזה..: amd 3200+(2.2ghz) socket 939 1152k ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9? אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו. אני כעיקרון לא מוכר AMD (אין קליינטורה, מעדיפים אינטל) אבל לעצמי אני רוצה מחשב טוב. אם יש מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג? עדיף יבואן ולא חנות. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
512 מגה. האם כדאי שגם הוא יהיה של A-DATA, או שלא משנה החברה ? בנוסף, 2 הסטיקים הקיימים הם PC3200, האם כל זכרון שהוא DDR 400 מתאים, או צריך שיהיה כתוב עליו PC3200 ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן אנשים זהו מעבד הסנטרינו החדש, אך הוא אינו תיפעולי... שוב מצטער על התמונה הגרועה, היא צולמה בפלאפון... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2646 הוא שווה הוא טוב לאוברקלוק?? אני מדבר על נפורס 3 אולטרה כי אני רוצה 6600GT AGP אם שני סטיקים של 512MB של GSKILL PC4400 DDR550 TCCD איך הוא יהיה לאוברקלוק??
-
אני רוצה לקנות זכרון חדש. כרגע הלוח הוא 8RDA+ NF2 ULTRA של EPOX אבל יוחלף בעתיד הלא רחוק מדי ל-NF4U. הזכרון צריך להיות בנפח של 1GB ולעמוד ב-OC מכובד. אני לא מתכוון לשבור שיאים או משהו אלא לעבוד מהר יותר ביום יום. אפשר להמליץ גם על דברים בחו"ל, יש לי איך לקנות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם AMD athlon 64 כל כך גרוע בעריכת וידיאו? האם גם בפוטושופ הוא גרוע?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מערכת חזקה ל- OC : מעבד -ATLON64 ?3500 לוח -DFI NFORCE 4 ULTRA -D זיכרון -G.SKILL PC4800 EXTREME השאלה שלי היא -איזה סטפינג של מעבד יתן את בביצועים הכי טובים (בכוונתי לבצע OC של 300X9 ) שאלה שניה -מה הבס במקסימאלי שהזיכרון הזה מסוגל לעבוד ב-1:1 שאלה שלישית -איזה קירור אויר יתן לי הביצועים הכי טובים (חשבתי על זלמן -7700CU או על ה-XP-120 ) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי הביוס של הלוח אם של המחשב הנייד. יש אפשרות לדעתכם להשיג רק את הביוס? או שחייב להביא לוח אם חדש? מצאתי אתר של חברה ישראלית שכתוב שהם מספקים רכיבים אלקטרוניים, אז חשבתי שאולי הם יוכלו לספק את זה... אבל השאלה אם זה כבר יגיע צרוב לפי מה שאני צריך? איך זה הולך בכלל העסק? תמונה:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה נושא שקשור לפה אז כככה אני רוצה לקנות זיכרון חדש 512 MB DDR יש לי עכשיו 256 DDR אז השאלה שלי היא האם המעבד שלי או הלוח אם יעבדו נורמלי טחרי הוספה של כמות כזו של זיכרון יש לי מעבד Amd 1.7 atholn xp ולוח אם של GIGABYTE לא דגם חדש המחשב שלי אצלי שנתתיים 2.רציתי לדעת מה עדיף לקנות זיכרון או כרטיס מסך טוב??? בתודה לכול העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: AMD 64bit 3000 CHAINTECH SK8T800 512mb A - DATA MSI 9800pro 80 GB HITACHI הוא נקנה לפני כ-7 חודשים בערך. אני רוצה להוסיף זיכרון בעקבות זה שאני מתחיל לעבוד בפוטושופ יותר ברצינות, מקדד יותר מבעבר (זה משפיע?), ולמשחקי העתיד. עכשיו בלוח הזה (שאני מצטער עד היום שלקחתי אותו) יש רק שתי מקומות לסטיקים של זיכרונות, אחד מהם תפוס ע"י 512mb של a-data. יש לי תקציב של 1000 כרגע ויש לי התלבטות: האם לקנות עכשיו 512 איכותיים או לחכות ולאסוף עוד קצת ולקנות 1024. אני יודע שפתחו לא מזמן דיון כזה, אבל זה אחרת כי אני צריך סטיק אחד בלבד שמעלה את המחיר. אם תוכלו להוסיף קישורים לזכרונות אמינים שאני יוכל לקנות זה יהיה מעולה, מ-K.S.P זה הכי טוב (הכי קרוב לבית) ולכן איך…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמע על המעבדים החדשים האלה שלהם? עם 2MB CACHE האם זה חזק ומהיר יותר ממעבד 64 AMD ?? והאם כל לוח LGA775 יכול לתמוך בזה???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן מתי מגיע סאן דייגו ווניס לארץ? סאן דייגו זה 1 מגה קאש וווניס זה 512K נכון? איזה דגמים יהיו לכל ליבה? (יעני 3000+,3200+.....) המחירים יעלו?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות למכור את הלוח אם והמעבד שלי ולהוסיף עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר רציני (אני מתכוון ל amd athlon 3000 או משהו בסגון + לוח אם Nf 4). יש לי 1000 שקל במזומן ואני מקווה שאם אני ימכור את הלוח אם שלי והמעבד שלי זה יספיק לזה. אז רציתי לשאול, כמה בערך הלוח אם שלי והמעבד שלי עולים (כאילו יד שנייה) ? (סתכלו בתמונה מצורפת)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Crucial Ballstix Tracer PC4000 DDR500 512MB שני סטיקים אבל הבעיה שהם לא רצים במהירות DDR500 ובמקום המהירות הזאת הם רצים בDDR400 ואני לא יודע למה בבקשה תגיד לי איך מתקנים את זה ויש לי עוד בעיה עם הכונן קשיח שמופיע כאילו הוא מחובר בIDE אבל הוא מחובר בSATA. המפרט שלי: CPU::AMD64 3500+ Winchester 90nm Motherboard::DFI LanParty nF4 Ultra-D GFX::Crucial Radeon X850 XT RAM::Crucial Ballstix Tracer DDR500 512MB*2 HD::Seagate SATA 160GB (8MB) 7,200 RPM NCQ PSU::Enermax 485w with SFMA Case::CM Wavemaster Silver Aluminium
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ויש לי אפשרות לקנות את אחד מלוחות האם האלה: ?Gigabyte K8NF-9 , Abit AX8. איזה לוח אם הייתם ממליצים לי בהתחשב בביצועי עבודה בוינדוס ובמשחקים, ב-OC, ביציבות ובאמינות. שניהם במחירים מקבילים ב-KSP כך שאין צורך להתייחס למחיר.. בבקשה לעזור בהקדם האפשרי, תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז קניתי את המחשב הבא בנובמבר 2004 ולא היו לי איתו בעיות בחורף אבל עכשיו בקיץ ברגע שאני סוגר את החלון שנמצא מול המארז המחשב מתחמם לאחר זמן מה. מפרט: AMD Athlon 64bit 3200+ NEWCASTLE Epox EP-8KDA3J ADATA 2*512mb PC3200 ATI Radeon 9500PRO 128mb MAXTOR 80gb SATA Raidmax Scorpio 868+420W הקירור של המעבד הוא קירור סטוק עם הסטיק הטרמי שהיה על ההיטסינק, במארז יש שני מאווררים 80mm שמוציאים אוויר מאחור ואחד 80mm שמכניס אוויר מהדלת ולא יודע אם זה משנה אבל המאווררים של הספק כוח נמצאים בתוך המארז ומוציאים אוויר מתוך המארז דרך הספק החוצה. הטמפרטורה אתמול של המעבד הגיעה ל-61מעלות ואי אפשר היה לעבוד על המחשב בכלל אבל משום מה הלוח אם נשאר על טמפרטורה נורמלית של סביבות ה-40 מעלות. הרצתי א…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:s05:אל איזה זיכרון אתם הכי ממליצים לי? :s05: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode= http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1367&catcode=31
-
- 16 תגובות
- 945 צפיות
-