עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Esparco,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלו הג'יגה בייט עולה כמעט 1300 שקל ואני מאמין שהאביט שאמור אוטוטו להגיע לארץ יעלה 1100 פלוס מינוס שניהם אמורים לתמוך בקונרו (ג'יגה בייט מ REVISION 2 או משהו כזה) הנה הקישורים לשני הלוחות. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=313 מה עדיף?! אם למישהו יש ניסיון עם ה ג'יגהבייט הספציפי הזה או כל מידע על ה ABIT אז אני יישמח לשמוע במיוחד ביכולות OC תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by צעיר רענן,

מצאתי מחשב עם מעבד gigabyte ga-h55m-d2h, מה אומרים יש בכלל מה להסתכל עליו חוץ מלהוציא חלקים חלפיים?

3. אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by vladisid,

שלום, יש לי מספר שאלות: 1. יש לי דילמה איזה לוח כדאי לי לקחת : או Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 או Gigabyte GA-H87-D3H S1150 אני אישית לא רואה ביניהם ממש הבדל(מלבד בסוג סדרה) , אם מישהו מבחין בהבדל אשמח לשמוע בנוסף ראיתי גם את הלוח Gigabyte GA-H97-Gaming 3 S1150 שיקר יותר ב200 ש"ח משני הלוחות החדשים- למה? במה הוא יותר טוב?, מותאם יותר למשחקים? 2. האם כדאי לקחת את המעבד Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 על פני המעבד Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 ? יש הפרש של 200 ש"ח עבור הבדל לא גדול במהירות המעבד תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Fkl0ster,

זהו לוח nForce3 150 למעבדי את'לון 64 (לא FX) סוקט 754: לינק למידע באתר ג'יגהבייט: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm ביקורות אמורות לצוץ בקרוב...

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by DemonOne,

שלום, אני מתכנן לקנות זכרון Crucial Ballistix DDR PC3200 CL2 2x512MB, המפרט שלו מציין שהוא עובד ב-2.8V. לוח האם שלי Gigabyte GA-K8N SLI תומך בהעלאת המתח דרך הביוס עד 0.2V+, כך שתיאורטית אני אוכל להפעיל את הזיכרון. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם למישהו כבר יש ניסיון עם הזיכרון ואותו הלוח, או לוח דומה של Gigabyte. שנית, הזיכרון הקיים שלי הוא GeIL DDR PC3200 CL2 2x256MB, האם אוכל להשתמש בקיט הזה במקביל ל-Crucial? (ה-GeIL יודע לעבוד עד 2.95V) תודה מראש, אבי.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. ביום חמישי רכשתי סוף סוף את הלוח הנ"ל לאחר צפיה ארוכה ללוח nForce4 במחיר סביר. הלוח מכיל את כל מה שקיים בלוחות nForce3 טובים + תמיכה ב PCIe, אך ללא כל התוספות המיותרות במרבית המקרים המאפינות את לוחות ה nForce4 היקרים. אני באופן אישי לא אוהב לשלם על פיצ'רים שאין לי צורך בהם כמו SLI או שני כרטיסי רשת ולכן אוסף התכונות בלוח הנ"ל היה בדיוק מה שאני צריך. שאר המפרט: מעבד 3500+ Newcastle זכרונות: Adata vitesta DDR500 2X512 דיסק: WD 200Gb SATA צורב : NEC 3500A כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT VIVO עם קירור פסיבי. התקנה: ==== דיסק ה SATA לא מזוהה על ידי המערכת כאשר בקר ה RAID מופעל ויש צורך בדיסקט עם דרייברים לצורך ההתקנה. למרבה הצער Gigabyte לא צירפה דיסקט כזה ללוח. הדרייברים נמצאים על …

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by DrowNz,

Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by MasterGal,

לוח האם הזה תומך ב dual chanel?

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by avihai007,

איזה מבין שני הלוחות הנ"ל עדיף לשימוש רגיל, בלי OC מטורף. עם מעבד סמפרון 2800 בסוקט 754. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  11. אני יודע שהאולטרה יותר טוב מהרגיל בעקבות הפיצ'רים המרובים. השאלה: האם חוץ מהפ'יצרים יש גם הבדל של ביצועים בין השניים ? אם כן, יש הבדל ביניהם ליכולת OC ? איזה לוח עדיף ל-OC ? תודה !

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by spin,

האם כדאי לי לקנות את Gigabyte GA-K8NS + amd athlon 64 3000 או לקחת amd athlon 64 3200+ ולוח אחר ועוד שאלה כמה אני ירגיש את החסרון ב dual והאם ההבדל בין ביצועי הזיכרון בלוח הזה מול לוח תומך ב dual של p4 כמו abit ic7-g יהיו גבוהים?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by jeyjey,

שלום יש לי את הלוח הנ"ל ולפני שאני קונה מערכת קירור מים רצינית אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב בOC?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by Rin,

לפרטים כנסו http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8670 עכשיו האם כדאי לקנות את זה, או שעדיף לקנות לוח אם אחר + כרטיס מסך בן זונה כמו X850 מה דעתכם... שווה? לא שווה? מה עדיך? תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by ftzahi22,

איך הלוח אם הזה ?? הייתי רוצה לדעת איזה כ.רשת יש לו בדיוק (לא הבנתי אם זה WIRELESS וכרטיס רשת רגיל או מה בדיוק ...)

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by pavelr,

מה ההבדל העיקרי בין הלוחות שבכותרת, והאם הוא משמעותי עבור מערכת רגילה (לא SLI)? איזה לוח יותר כדאי מבחינת עלות/ביצועים? יש לציין שאני מעוניין לקנות מ-skypc ואין להם מבחר גדול של לוחות, וגם בבקשה לא להתחכם יותר מדי ולהציע לוחות ב-700 ש"ח רק בגלל המותג.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by carock,

איזה מהלוחות יותר טוב ובמה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. 1. באופן כללי, מה היתרונות של 78 על פני ה 74 (ששוה 250 ש"ח נוספים..) ? 2. האם למחשב משרדי התוספות הנ"ל חשובות / כדאיות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by eliemail,

היי מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-P31-DS3L והאם ההבדל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  20. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by BravaSX,

שלום, בימים הקרובים אני מתכנן ליקנות מחשב חדש ורציתי לדעת האם הלוח הנ"ל Gigabyte GA-P31-DS3L מבחינתכם סימלי למחיר שלו? האם יש חסרונות? או שאולי עדיף להחליף לוח אשר באותו מחיר אך יותר טוב? תודה.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by docho,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Intel E6750 למשחקים. משיטוט בפורום הבנתי שהלוח המומלץ ביותר הוא ה- GA-P35-DS3/DS3L. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הגרסאות: DS3 או DS3L ? והאם יש איזושהי סיבה מיוחדת לשקול לוח אחר (אני לא מתכנן שום OC). תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  23. הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by 2130TOMER,

מה אתם אומרים על הלוח הזא :GigaByte GA-P35-DQ6 Chip שווה ליקנות ?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  25. איזה מהלוחות הבאים עדיף מבחינת: איכות רכיבים תמורה לטווח ארוך ביצועים כללים מבנה פיצ'רים תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.