עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pMor,

איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל. מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  2. ראיתי את המעבדים האלא ואני ממש מופתע 1.4 ghz צורך 14watts והוא מבוסס על althon (רק שבמקום 64+256 קאש יש לו 256+128) ויש לו תמיכה בddr 266 לכן אני מעריך שהוא בסביבות הalthon 1800+ אז רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את הערכת הפיתוח(זה כולל לוח עם מעבד הלוח בגודל של 17*17 ס"מ ומטה(mini-itx))? אני פשוט מתכנן נייד כזה עם fx 5200U pci edition כיוון שאין לו agp זה אמור לעלות 500$ לדעתי מחיר טוב ד"א מצתי לוח mini-itx של p4 ב722 ש"ח כולל משלוח ב:http://www.mini-itx.com/store/?c=10#p500 איזה מעבד בסוקט 478 צורך 20watts ומטה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by Inertia,

יש לי מחשב ישן. celeron 500 mhz עם לוח אם P38-F של אסוס. ניסיתי להתקין עליו כרטיס מסך מסוג GeForce2 mx 400, גם כן של אסוס- אבל זה לא עובד. כאשר הדלקתי את המחשב הוא צפצף כמה פעמים ולא הדליק את המסך... פתאום המסך כן נדלק אבל העכבר והמקלדת לא תיפקדו... אחר כך הוא כבר לא נדלק יותר... האם שני הרכיבים לא מתאימים יחד או שעשיתי משהו לא נכון?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by arnst,

יש לי שתי מחשבי לאונובו ואני לא מצליח לעשות עליהם גוסט הוא רושם לי לא זוכר בדיוק משהו עם overflow helth

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by 6kwar,

מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון באתר של טום בקשר להורדת הלוח קירור של הKT333 תודה!

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by 6kwar,

אני יודע שהוא beta אבל עדיין לכל מי שרוצה לנסות אותו שיצור איתי קשר! 127680243 אני עובד איתו עכשיו!

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  7. לפי התמונה הזאת NVIDA בדקה את הלוחות ואישרה אותם!!!! התמונה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Bone-Breaker,

מה יותר טוב לAMD?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by BMItay,

האם המעבד מתאים ללוח?אני לא אצטרך לעשות שום עדכון ביוס כדי שהמעבד יפעל כשורה? ולכמה באס אוכל להגיע עם זכרונות 2048MB 800MHZ? תודה!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by YOAV28,

שבת שלום לכולם וחג שמח רציתי לדעת האם הלוח הנל תומך בזכרונות DDR2 ואם לא איזה לוח כן תומך והוא ברמה של הלוח הזה תודה מראש יואב

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by Kfir,

יש מישהו בפורום שעובד עם הלוח הזה וכ.מסך TI4600 של MSI ? אני צריך לקבל את הלוח ביום ראשון, ויש לי את הMSI TI4600 , שלפי המון פורומים עושה בעיות עם הלוח הזה, רציתי לדעת עם מישהו כבר עבר את זה בתכלס, ולא שמועות.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by esaly,

מישהו מכיר את הלוח הזה? איך הוא? מה הקטע של ה Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) האם זה כרטיס מסך? במה מדובר בדיוק ומי צריך את זה?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by avieln,

היי אני מחפש לקנות מחשב חדש, שרוב העבודה איתו תהיה פוטושופ, תוכנות תלת מימד (שדורשות כוח חישוב של מעבד) ואולי עריכת מוסיקה. המעבד שהחלטתי לקנות הוא intel q9550 הלכתי לשתי חברות שונות לקבל מפרטים ואחת הציעה לי את ה gigabyte GA-45t-UD3LR בחברה השנייה asus p5-p43TD שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר 500-600 לגבי זכרונות - אני מעוניין ב DDr 3 השאלה שלי - איזה עדיף? והאם יש למישהו המלצה אחרת לגבי לוח? אין לי בעיה כעיקרון גם לעלות במחיר, אם ההבדל מצדיק את זה. אני לא גיימר, ככה שכל מיני פיצ'רים ואוברקלוקם הם פחות בשבילי, אני צריך מערכת פשוטה וחזקה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by BEN903,

הPCI-E של הלוח הוא 16X מלא או מסורס ? השאלה זה האם אפשר לשים כרטיס מסך נורמלי כמו ה9600GT ומעלה ולא תורגש בעיית ביצועים כלשהי ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. בדקתי ברשימת הזכרונות הנתמכים וזכרונות http://www.skypc.co.il/pl_product~996529~15~0.htm Mushkin לא הופיעו ברשימה. 1)זה אמור לעבוד? 2)תהיה אפשרות לOC עם הזכרונות הנ"ל או שאצטרך להוסיף קירור? 3)הלוח הנ"ל מומלץ או שכדאי לקחת את ה 780 ? תודה רבה!

16. שלום לכולכם... רציתי לדעת בבקשה מידע על הלוח אם GIGABYTE "GA-K8NSNXP-939" nForce3 Ultra Chipset. המידע שאני צריך לדעת: 1) האם הצ'יפ שלו Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ של Nforce 250GB (בביצועים כללית, ובפיצ'רים)? 2) האם Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ Nforce 250GB באוברקלוק? והאם הוא ה- ultra טוב בכלל לאוברקלוק? המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250GB הוא AMD 64BIT 3200+ המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250ultra הוא AMD 64BIT 3800+. הזכרונות שיתקנו על הלחות בכל מקרה הם: OCZ 1024MB (2x512MB) DDR PC-3700 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel . זה חשוב לי מאוד מכיוון שחבר שלי רוצה לקנות כבר מחשב והוא כמובן לא מוכן לחכות לשינויים אחרים. תודה רבה לכולם...

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by MYST,

מה הקטע של בקר RAID מה זה בגדול עושה? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. אורח Penedo
    Started by אורח Penedo,

Hello, I own a Gigabyte GA 7n400 (not Pro or Pro 2 or anything else) and its manual says that it supports up to 3Gb. It has 4 memory slots. I've bought 3 DIMM's of 1 Gb each to discover that the PC won't boot with them. I now see that the manual says that it only supports up to 512Mb DIMMS. If so - how can I install 3 Gb on it, if at all? Do I read the manual right about this? If it doesn't support 3Gb - what's the maximum configuration I can expect? 4 DIMM's of 512Mb each? The manual is available at: http://au.giga-byte.com/Download/Download.asp?DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Manual/manual_7n400pro2_e.pdf Thanks for any help.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  19. Started by fitch,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 2500+ Barton ואני מתלבט איזה לוח עדיף מבין אלה שבכותרת... אנא עיזרו לי להחליט, ותנו תשובות טובות ולא ב2 מילים. תודה רבה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by heilper,

ראיתי בדובים כי רשום שבלוח הנ"ל יש שני כרטיסי מסך הגיוני לא הגיוני טעות של החנות? מחיר 1200 ש"ח נחמד ללןפרטי

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  21. Started by Kfir,

מישהו התעסק כבר אם הלוח הזה!? אני מנסה להתקין אותו, ולא הולך... יכול להיות שהמעבד דפוק, אבל לפני שאני שולח את הלוח והמעבד לחברה, אני ינסה להתיעץ איתכם... המעבד הוא 1900 חדש , אז אין סיבה שיהיה דפוק, בכל זאת, כל החיבורים וגימפור על הלוח נעשו כמו שצריך, אבל הוא אפילו לא מגיב לחשמל :AR15: מישהו כבר התעסק עם הלוח הזה פה? תודה...

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by Kfir,

טוב, דיברו על זה הרבה, אבל הייתי בטוח ש"אצלי זה לא יקרה" לוח של GIGABYTE 7VRXP ver 1.1 עם GEFORCE TI4600 של MSI (שניהם חדשים) שהבעיה היא לאחר 10 - 20 שניות לאחר שהמחשב עולה, התצוגה במסך נהפכת למטושטשת, ולאט לאט אי אפשר לראות תמונה בכלל מרוב טישטוש, (לא קשור לDRIVER כי זה קורה גם בDOS) יש מישהו ששמע או מכיר איזשהו כיוון למה אפשר לעשות?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by oron,

התעניינתי בלוח האם Gigabyte 7VRXP- REV2 מאחר וכולם משבחים את התמורה שלו למחיר. אבל כשבאתי לקנות אותו נאמר לי שהוא לא מומלץ בגלל בעיות של אמינות. עד כמה נכון הדבר? בעיקרון אני מספק בביצועים של Gigabyte GA-7VTX-H PLUS, אבל הפער בין השניים זניח ואולי גם הוא סובל מבעייתיות. הלכתי לאיבוד שטח לא לי! ???

• 49 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by DooM Man,

אני כבר קראתי ביקורות עליהם באתרי חומרה שונים, אבל די קשה להחליט מי יותר טוב, מי יותר משתלם ועוד. לדעתי, שניהם לוחות מעולים. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by Burning Ice,

מתלבט מאוד בין השניים . ראיתי המון אנשים עם האסוס ומשום מה לא ראיתי אף אחד עם הגיגבייט... יש סיבה לזה ? יש משהו לא טוב בלוח של גיגבייט ? הם בעיקרון כמעט אותו מחיר , ואני לא יודע מה עדיף .

• 3 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.