עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tidan26,

שלום! ברשותי לוח אם של z77 asus maximus v extreme ברצוני לעשות מערך sli של שני כרטיסים gigabyte gtx 680 oc 2gb על הלוח יש 5 חריצי pci וברשותי שני גשרים 3way ו-4way ואין ברשותי גשר של 2way עם איזה גשר אני אמור לחבר את שני הכרטיסים ובאיזה חריצים למקם את שניהם על מנת שתהיה סגירת מעגל ויעבדו כמו שצריך באותה מהירות? ???

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין שכאשר המעבד בשימוש מועט, המכפלה שלו תרד ל- x6 והוא יעבוד על 2GHz (מעבד מסוג Intel E8400 בעל 2 ליבות). וכאשר המעבד בשימוש מלא, המכפלה תעלה ל- x9 והוא יעבוד ב- 3GHz. בדקתי באמצעות תוכנת HWinfo וראיתי שכאשר אני נכנס ל- Advanced Power Settings ומשנה תחת Processor power management -> Minimum processor state ל- 100% אז המכפלה נעולה על x9 והוא תמיד על 3GHz. כאשר אני משנה ל- 5% אני רואה ב- HWinfo שהמכפלה קופצת במהירות בין x6 ל- x9 בלי קשר לשימוש במעבד באותם רגעים, כלומר הוא יציב על 40% שימוש ועדיין המכפלה קופצת. אני חשבתי שכאשר יהיה בשימוש מועט, של מתחת ל- 70%, המכפלה תישאר יציבה על x6. יש דרך לעשות זאת?

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by ran_giladi,

איזה לוח אם הכי מתאים למעבד הזה? ו גם האם כדאי לי לקנות מעבד אחר עריכה שהוא יתאים גם לכרטיס מסך GTX 670 ו 16G RAM

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by yarin153,

יש לי לוח מדגם P8Z77-V LX עם תכונת AI CHARGER המטרה שלי היא להטעין את הפלאפון (או לפחות את האייפוד) בזמן שהמחשב כבוי (ואם לא אפשרי כבוי אז מקסימום ישן - אבל המטרה היא כבוי) עכשיו הורדתי את התוכנה של AI CHARGER מהאתר שלהם והוא מזהה את החיבור לכניסת USB 3 למרות שזה כבל רגיל אבל עדיין מזהה קיצר אז למרות הכל הוא לא מטעין לי לא בזמן שינה ולא כשהוא כבוי .. איך אני מגדיר את זה כדי שזה יעבוד לי?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. Started by Erel888,

קניתי היום שני סטיקים של 2GB DDR2 800MHZ ללוח אם הפח אשפה שלי - gigabyte ep31ds3l הלוח אם פשוט מסרב להפעיל את הכרטיסים בDUAL CHANNEL הוא גם סירב יום אחד להפעיל את הזכרונות הישנים בDUAL CHANNEL ונשארתי במשך שבוע עם 1GB. עדכנתי את הBIOS - לא עזר. החלפתי בין כל הסלוטים האפשריים - לא עזר. והכי מעצבן זה שיש כרטיס אחד שלא מוכן לפעול כמעט ובכלל וכרטיס אחד שפועל רק אם שמים אותו בסלוט מספר 2. מה זה החרא הזה?! יש למישהו רעיון מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד דחוף כי נדפק לי זה שיש אני צריך כמה שיותר דחוף היסתכלתי באתרים למכירה וראיתי שיש גדלים לתושבת אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה גודל שלי ???? בבקשה תעזרו לי מהר כי אני חייב תמחשב ובלי זה אני מפחד שיקרא לו משהו כי המעבד חשוףף

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. היי, באתר של היצרן: http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ כתוב: Fast BootInstant OS Login ASUS has released new hardware and software designs to shorten system boot-up time to 2-seconds* for a smoother user experience that removes annoying delays under Windows 8, and even previous versions of Windows. Faster system boot and restart means Windows starts quicker and higher efficiency - No more waiting around.אם היכולת ל-BOOT מתאימה גם לגרסאות קודמות לוומנודס 8, אז איך אני מפעיל את זה? מדובר בתוכנה סתמית של אסוס או פיצ'ר בביוס שמישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by arielyossef,

שלום חברים ברשותי מעבד Intel i5-3570K + קירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה לבצע OC - ורציתי לדעת עד איזה תדר הכי גבוהה אני יכול להגיע אליו מבלי לגרום נזק למעבד.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by roeesnir,

יש לי מערך Raid 0 עם חומרים מאוד חשובים. לוח אם - TYAN Tempest i5400PW (S5397) המחשב משמיע צפצופים ועל הלוח מופיע קוד E1. בחיפוש קצר בMANUAL של הלוח, מסתבר שהתקלה היא BIOS Boot Block. אין לי כ"כ מושג מה זה אומר, אבל חשבתי לנסות לאפס את הביוס. האם מערך הרייד ילך? (אני מניח שכן) אם אגדיר אותו מחדש, הדיסקים יעלו כמו שצריך עם החומרים?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  10. עד עכשיו היתי מחליף קבלים במסכים בלי בעיה, היתי מוציא את הקבל, שואב עם שואב בדיל ידני את הבדיל מכניס במקומו קבל ומלחמים. ניסיתי על לוח אם רגיל ואני לא מצליח להוציא את הקבל מהלוח, אני בקושי מזיז לו עם המלחם (יש לי תחנת עגינה ATTEN 8586) ואני מכוון על 480 מעלות, מה אני יכול לעשות כדי להוציא את הקבל כמו שצריך בלי הרבה מאמץ, והאם אני צריך להכניס אותו במקום שלו או פשוט לחתוך את הרגליים שלו ולחבר אליהם את הקבל החדש (כמובן שזה לא יהיה כל כך יציב)

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by idani1983,

הי, אני מחפש לוח אם מתאים למעבד Intel core i5-3570K ולכרטיס מסך GIGABYTE GV-N660OC-2GD GeForce GTX 660 התקציב לא קריטי למרות שאני מחפש לוח אם שנותן תמורה טובה למחיר. ואני לא כל כך יודע מה סדרי גודל של המחיר. אין לי חשיבות כל כך ל OC כיוון שלא נראה לי שאני אעשה OC.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by FordF13,

יש לי 3 זכרונות 2X4GB 1333 ו 1X2GB 1333 כרגע במחשב יש רק 8 גיגה וזה עובד דואל צאנל - השאלה מה עדיף ? 8 גיגה דואל צאנל או 10 גיגה סינגל צאנל עם 3 זכרונות ביחד 2-4-4 GB .

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by Forest14,

במחשב חדש שכולל לוח Z77X-UP5TH אין מספיק חיבורים לUSB2 (דווקא ל3 יש) אבל גם לקירור H80I ולספק שAX860I יש חיבורי USB2 שצריכים PORTS על הלוח. פתרון אפשרי, הוא כרטיס עם כניסות לUSB2. השאלה אם ידוע איפה משיגים כזה?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Or94,

זה המפרט מחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel core 2 quad QX9770 לוח אם: gigabyte X48-DS5 זיכרון: Corsair 2GBx2 יש לי עוד שני סלוטים פנויים לזיכרונות בלוח אם ויש לי עוד זיכרונות של חברת OCZ של 1GBX2. האם זה בסדר אם אני אוסיף עוד 2GB זיכרון של חברה אחרת לא מאותו דגם ממה שקיים או שזה רק יפגע בביצועי המחשב כי זה לא אותה מהירות זיכרון וכו'? האם זה יעשה את המחשב מהיר יותר? לפי מה שקראתי בנעוץ זה בסדר למרות שזה יפעל לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר. אז האם זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by saarxee,

איך הזיכרון הזה? הביצועים שלו טובים והוא מוכר ואמין? http://www.tms.co.il/product/12189 במידה ואני לוקח זכרון של חברה אמינה יותר כדוגמת KINGSTON ובעל תדר זהה, הביצועים ביניהם יהיו זהים? תודה.

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש הגעתי למסכנה כי המעבד שאני צריך הוא I3 ולוח אם הכולל כרטיס מסך און בורד איזה לוח אם נותן לי את כרטיס המסך הטוב ביותר? האם יש הבדלים בין כרטיסי המסך השונים המובנים על לוחות האם?

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by House M.D.,

היי. יש לי לוח Gigabyte 990XA-UD3. החברה מפרסמת את ה"On/off charge" שלה וטוענת שחיבורי ה USB בלוח שלי מספקים פי 3 יותר זרם מחיבורי USB בלוח "רגיל". אבל משום מה הם לא כותבים בדיוק כמה. אני קונה טלפון חדש שצריך זרם של לפחות 1A כדי להיטען מהר. איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי יכול לספק את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nir1471,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD, עכשיו ראיתי באתר של ASUS בלוחות אם שהם FM2, שהם לא תומכים בווינדוס 7, האם הדבר נכון? להלן הקישור: http://www.asus.com/Static_WebPage/OS_Compatibi בברכת חג שמח, ניר

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by MaDxXx,

האם יש הבדל בין הביצועים של שני הלוחות הבאים?: GA-B75M-D3H GA-Z77-D3H השוואה : http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=4315,4327 נגיד וכמות הפורטים לכל הדברים היא מספקת ,ההבדל במחיר הוא פי 2, מבחינת עבודה ומהירות יש הבדל מורגש? האם הלוח היקר הוא למטרת OC? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סוף סוף מוצרים חדשים של אינטל... אחרי שנה וחצי עם I3 כנראה שבקרוב, בקרוב מאוד אעבור למעבדים החדשים שלה.. קראתי את הכתבה וכל כך התלהבתי, הן מבחינה השיפור הטכנולוגי שהם עושים והן מבחינת המחירים שכנראה יהיו מאוד נוחים בישראל ובעולם!! קראתי על זה פה http://pcgalaxy.co.il/intel_4th_generation_haswell_cpu/ באמת המחירים יהיו כאלה זולים????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למישהי שמציירת בפוטושופ במטרה להדפיס על קנבסים גדולים. נאמר, לצורך הדיון, 2מטר על 1מטר ב300 dpi/ppl. ונאמר, שוב, לצורך הדיון, עד שלושה ליירים. שמירה בפורמט לוסלס (לא jpg). כמה זכרון צריך? האם דרוש מעבד עם שלושה ערוצי זכרון או שמספיק שניים? האם SSD ישפיע משמעותית על העבודה? האם דרוש כרטיס מסך או שאון-בורד מספיק? תודה רבה, סיון

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mazinya,

יש לי לוח אם GA-B75M-D3V. הלוח הגיע עם גרסה F6. הבנתי שאני אמור לעדכן את הביוס ל F10 כדי לקבל תמיכה בכל מה שהלוח מציע. אז קודם כל, מי שיש לו היכרות עם הלוח, האם העידכון באמת נחוץ? אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס אז מה הדרך הכי טובה ופשוטה שאפשר לעדכן?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by MaDxXx,

שלום, ברשותי לוח אם GA-H55M-S2 , וזכרון Kingston KVR1333D3N9/2Gx2 אני רוצה לשדרג ל 2x4 1600 כלשהו. אבל הבעייה שבכל האתרים (G.skill,Corsair) וכו, אין תאימות ללוח אם שלי, האם זה כיוון שהלוח עצמו תומך עד 1333 ? האם בשדרוג ל 1600 זה יעבוד? בנוסף על אילו הייתם ממליצים עד 300 שח? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  24. שלום , אלה הנתונים לגבי כרטיס הקול במחשב עם לוח אם GA-B75M-D3V. האם זה אומר שיש בלוח הזה כרטיס קול 5.1 מובנה ? המטרה היא לחבר למחשב מספר רמקולים ? מה אומרת ההערה לגבי 7.1 . נתוני כ הקול בלוח באתר היצרן :Realtek ALC887 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channe * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  25. היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הדיסק הקשיח יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הזיכרון של המחשב. כרגע מותקנים עליו 4GB, חשבתי להוסיף 4GB נוספים. השאלה, אם יש צורך; אם יהיה שיפור במהירות; וכ"ו. במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המחשב מ-USB-2 ל-USB-3? אפילו לשדרג רק יציאה אחת תעשה בהחלט את העבודה (ידועים לי ההבדלים, ז…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים