עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roeiw,

לאיזה מעבד של AMD מקביל ה E6300??

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. דגם ה-XPS 13 הפופולרי ממשיך להתפתח, ויהיה זמין מעתה גם בגירסה היברידית יפה וקומפקטית לכתבה

3. אז ככה, זוכרים את הבעייה שלי עם הסירנה?! מה מסתבר שכל סדרת ה TWINX של CORSAIR CORSAIR TWINX 512MB DDR PC3200 400MHZ LL CAS2-2-2-6 ה 512 זאת סדרה מיוחד ל NFORCE2 כמו שאתם יודעים....ו הEPOX לא עושה איתם BOOT. הלכתי לחנות שמרכיבה לי את העניין (חייה שחורה ולבנה שדומה קצת לדוב )- ויש להם מלאי של TWINX ואף אחד מהם לא עבד עם הלוח שלי!! אז עכשיו אני תקוע עם זיכוי של 1350 שקלים ולא יודע מה לעשות איתם...יש לי בבית זכרון של SAMSUNG ספייר, אז אני לא תקוע בלי מחצ'ב, אבל מה אני אעשה ב 1300 שקל?! עכשיו, ראיתי שיש להם PC3500 433MHZ CAS2 לא LL ולא מסדרת ה TWINX עולה בדיוק אותו דבר כמו ואצל הדובים יבדקו בדיוק מה עובד ומה לא ויחזירו לי תשובה... אז מה עדיף לקחת? WINBOND בלי CAS2 או C…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by WinInc.dll,

היי מה אתם אומרים על זיכרונות של אליקסיר(ELIXIR) אני רוצה חוות דעת טובה לגבי הזיכרונות האלה אם הם טובים חזקים עמידים ואמינים זה דחוף להיום תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אחרי שקניית כל המחשב שלי סגור הגעתי לבעיה עם הזכרונות ואחרי מחשבה רבה הגעתי למסקנה שאני מוכן להשקיע עד 800 שקל בשביל זכרונות ( 2*800 1024MB) עכשיו אני מתלבט בין 2 זכרונות של OCZ ואני לא יודע מה לקחת: 1)OCZ DDR PC-3200 Rev 2 בעל תזמונים 2-3-3-6 2)OCZ EL DDR PC-3200 בעל תזמונים 2-3-2-6 עכשיו מה שמוזר שלOCZ EL DDR PC-3200 יש תזמונים יותר נמוכים מהR2 דבר שאני לא מבין הרי R2 אמורים להיות הדגמים החדשים והיותר טובים לא ? האם הם יותר טובים באמת או שהתזמונים הם אל שקובעים פה קובעים פה ? מה אתם ממליצים לי לקחת ? אני רוצה משהו שיתאים לOC ל 2-2-2-11 או לפחות באיזור הזה ושלא יתחמם כמו לא יודע מה וישרף לי וגם אני רוצה את זה בעצם למשחקים ... ובקשר להצעות לזכרונות …

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by OverBooking,

אני שמעתי על תוכנה כזו של אינטל שבד"כ יש אותה למפיצים של אינטל בארץ. אם אין את התוכנה של אינטל, אז אשמח לקבל כל תוכנה אחרת שמבצעת בדיקת תקינות מעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Klayhamn,

אוקיי לאחר התלבטות לא מעטה החלטתי על שני הרכיבים הבאים: לוח אם: 1. DFI LANPARTY NF3 (700 שקל) מעבד: 2. AMD SEMPRON 2600+ (400 שקל) זיכרון 3. 512MB - הדבר היחיד שאני יודע הוא שאני רוצה 512MB, ונראה לי שכל מה שאני צריך זה DDR400 העניין הוא, שכמו שניתן לראות במאמר הנפלא הזה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html ניתן לבצע OC במערכת הנ"ל (אותו לוח אם ואותו מעבד) מ- 1.6Ghz ל-2.4GHz!!!! בכתבה עצמה הם משתמשים בזיכרון מטורף של CORSAIR שעולה איזה 1500 שקל אם לא יותר השאלה היא האם אני באמת צריך כזה זיכרון בשביל OC כזה? מה הזיכרון הזול ביותר שאני יכול לקנות ש: 1. יאפשר את ה-OC הזה, קודם כל 2. יאפשר אולי גם OC לזיכרון, גם אם מועט? אם אפשר נא תנו מספר הצעות …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כשאני עושה בסנדרה פרו 2003 בנצ'מרק לזכרונות (יש שני סוגי בנצ'מרק) אז המחשב נתקע, סמן העכבר לא זז והמחשב לא מגיב יותר עד שאני עושה ריסט למחשב. הכל התחיל כשיום אחד המחשב שבק חיים, וגיליתי שהיה נוזל בקצה של המעבד בשורה אחת של הפינים שיש על המעבד מאחורה, ייבשתי את המעבד עם מייבש שיער והמחשב עלה. ראיתי איטיות מאוד גדולה עם המחשב והרבה תקיעות שלא מצאתי להם סיבה, פרמטתי אתמול והמחשב חזר להיות רגיל אבל כשאני עושה את הבנצ'מרק הוא נתקע, ולפני זה אם זכור לי טוב זה לא נתקע, כנראה שזה התחיל אחרי הרטע של הנוזל שהיה על המעבד. את שאר הבנצ'מרקים עשיתי והם היו מוצלחים, למעבד והשאר, אך ראיתי משהו מוזר: אתמול פרמטתי , עשיתי ישר אחרי הפרמוט בנצ'מרק להארד דיסק, התוצאה היתה קצת מעל 30 מגה, ואחר…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כרגע יש לי Amd athlon 64bit 3200@2750mhz 1Gig ocz 2-2-2-5 Ddr1 Dfi Lanparty ut ultra-d אבל המערכת כבר באמת מיושנת ואני משתגע מזה, והמחירים מגוכחים עכשיו אז רציתי לקנות משהו חדש. התקציב לא מזהיר, משהו כמו 1800 שקל בלחץ. עצות? אני מתכוון לעשות אוברקלוק!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Lipman,

יש למישהו פה בנצמרק שמראה את ההבדל בין AMD ל INTEL מבחינת ביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס בלבד ! לא משחקים .. תודה ...

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. המעבד ה e6300 עולה כמעט פי 2 מזה של הamd ואם נחשב לוח אם אז זה עובר את הפי 2 .עכשיו אם אני משלם פי 2 אני גם רוצה לקבל פי 2 אז האם הe6300 חזק פי 2 מה amd3800 ללא אוברקלוק ? בכל מקרה מי שיודע{אם בכלל} מתוך 100% של אינטל כמה אחוזים נותן ה amd ? {למשל אם זה פי 2 אז 50% .שהאינטל 100%} אני פשוט חייב לדעת אם האינטל שווא את הכסף ללא אוברקלוק

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לוח אם חדש חשבתי על ASROCK Z97 EXTREME9 אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ באזור הדרום כי בדקתי באייבורי וKSP ואין ואולי יש לכם לוח אחר להציע תודה

13. Started by רספיוטין,

מבקש את עצתכם בבחירה בין שני בורדים 1.gigaByte 8srx http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm יתרון: סאונד creative 2.Asus p4s 333vm http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm יתרון:lan אשמח לשמוע את עצתכם בתודה מראש רספיוטין

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. איזה זכרונות כדאי יותר לקחת? ראיתי שבנועה המחירים שלהם ממש זולים לזכרונות שם, עכשיו זה רק שאלה של מחיר. מה כדאי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 הם אמינים ה Team Xtreem האלה? כדאי לקחת אותם בשביל 80 שקל פחות? תודה לעונים

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי! יש לי בלוח אם מעבד של אינטל מדגם sl7pu ויש לי עוד מעבד נוסף של אינטל מדגם sl7z9 אני רוצה להחליף את המעבד הראשון במעבד השני שרשמתי בדקתי לגבי שניהם באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors ועל פניו זה נראה בסדר השאלה אם זה מסוכן ואם צריך לקנפג משהו כשעושים את זה? חשוב לציין ששניהם עובדים על 3 ג'יגה הרץ ונבדלים אחד מהשני רק בזיכרון מטמון

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני לא מתכנן אוברקלוקינג לזמן הקרוב... המעבד ישרוד או שצריך ישר לקנות מאוורר וסינק יותר טובים?

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי לכולם אתמול קניתי את המעבד ATHLON 3500 AM2 מסוג- TRAY. שאלתי את המוכר אם המעבד הוא 65W אז הוא אמר לי שלא קיים מעבד 3500 עם 65W ורק הכפולי ליבה הם 65W.הוא אמר לי שהמעבד הינו 89W . שאלתי אותו אם גם במעבדי BOX זה 89W אז הוא אמר לי שכן. אמרתי לו אתה בטוח במה שאתה אומר? הוא אמר לי אתה יכול לבדוק,לא קיים 3500 עם 65W ,בין אם זה TRAY ובין אם זה BOX. האם הוא שיקר אותי??? במידה והוא לא שיקר אותי ,מה זה אומר לגביי שהמעבד הוא 89W? זה אומר שהמעבד יותר יתחמם,האם כדאי לי לקנות מערכת קירור..משהו? בתודה מראש שי נ.ב-כמו שציינתי אתמול קיבלתי עם המעבד את המאוורר TR2-R1 של חברת Thermaltake. נ.ב.ב-להזכירכם מדובר במעבד 3500 רגיל ולא כפול ליבה.

18. Started by erez_barziv,

כבר חודש שאני מנסה למצוא מה ההבדל בין rdram ל- ddr. שאלתי כבר הרבה אנשים איש לא ממש יודע. אודה לכם עד מאוד אם תבהירו לי את הנקודה. שנה טובה ו ארז.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ברשותי מעבד Xeon E5520 יחיד (4 ליבות + HT ) 2.26GHz רציתי לדעת: 1) איזה לוח אם יתמוך בו 2) במידה ואפשר לעשות OC למעבד הזה האם הלוח יאפשר זאת (ואיזה לוח כן יאפשר זאת) מעוניין לרכוש בארץ את הלוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. לרגל השחרור הבא עליי לטובה והסגר הקרב ובא, החלטתי שיש לשדרג את המערכת המיושנת שלי בשביל הכותרים החדשים לאחר היעדרות של כ 5 שנים מעולם הגיימינג. כרטיס מסך אני אשדרג בהמשך אבל עכשיו אני מרגיש שהמעבד והזיכרון מהווים לי צוואר בקבוק. אני מבין ש"מעבד AMD "זוהי כבר לא מילה גסה, אך עדיין, אחרי שנים על גבי שנים עם מעבדים 'כחולים' אני מקשה אישית לערוק לצד האדום. מפרט: 3570k @4.0Ghz GIGABYTE Z77X UD3H 8GB RAM MSI R9 290 GAMING 4G התקציב הוא עד 1500 ש"ח. כבר מודה אישית לכל מגיב ועוזר

21. Started by auditor,

שלום אחרי מספר שנים עם מעבד I7 ראיתי שAMD השתפרו מאד ואני שוקל לבנות את המחשב הבא שלי עם חומרה המבוססת על מעבד AMD. אשמח לשמוע בעד ונגד. אגב אני הייתי מחלוצי הקונים של AMD בשנת 2002 קניתי ATHLON 1800XP הוא היה אחד המעבדים הכי מדהימים לאותה תקופה..

22. אחד המקורות האינטרניים בנושא: https://adoredtv.com/exclusive-zen-3-to-feature-10-15-increased-ipc-32-mb-of-l3-cache-per-ccx/ כרגע אנו מבינים שרצו לבצע הצגה של הדור הבא על הנייר ביוני הקרוב, אך בשל משבר הקורונה = Covid 19, ההצגה נדחתה לאוגוסט/ספטמבר נכון לעת כתיבת שורות אלו. מה מבינים שהדור הבא המכונה Zen 3 (סדרה 4000 הבאה), ישנה לעומת Zen 2 (סדרה 3000 הנוכחית): שמאחדים את ה- CCX לראשונה כך שכל 8 הליבות של המעבד יהיו מחוברות יחדיו באותו מודול CCX. המשמעות היא כי הזכרון מטמון מדרגה שלישית המכונה cache level 3, יהיה משותף לכל שמונת הליבות. זוהי אותה נקודת תורפה/חולשה של מעבדי AMD הנוכחיים, לעומת מעבדי אינטל, שכאשר רץ יישום או …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. השאלה בכותרת. האם הוא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הנל במצבים הבאים: - בסטוק (ליבה אחת 2.7 GHz‏) - ב OC ל 3.4חד ליבה - בשני המצבים, גם OC וגם UNLOCK.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by A-10,

הנה לכם מבחן מקיף של לוחות אם עם הצ’יפסט האחרון של אינטל , לכל רמת מחירים - https://www.youtube.com/watch?v=GxzMtPmjG_M

דיונים חדשים בפורומים