מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, האם כדאי לקנות מעבד בגרסת TRAY ולוח אם בגרסת BULK כדי לחסוך כמה מאות שקלים ? תודה כרטיס מסך Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk 1100 ש"ח Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Reatail 1200 ש"ח מעבד: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray 1100 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Box 1470 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחירי מעבדי skylake i7k ובמיוחד לוחות האם Z170 DDR4 ( לא הסבירים שביניהם אלא אלה שמחירם 1000 וקצת ) , עדיין מאוד יקרים האם ידוע אם צפוייה בחודש חודשיים הקרובים ירידת המחירים שלהם לפחות ל200 - 300 שח פחות לכל רכיב ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר 3 פעמים שמתי לב שהגוגל מכניס את המעבד שלי ל100% עבודה ואני לא יודע למה.... להתקין מחדש את הגוגל או שיש למישהו פתרון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נהרס לי הלוח שלי ג'יגה ביתud3 שנשברו לו הפינים של המעבד ואני עובד עם המחשב ואני צריך היום דחוף לקנות לוח אם חדש עם ביצועים טובים,אני לא מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לוח שיתמוך בחומרה עתידית, חשוב לי לציין שאני צריך ממש עכשיו לקנות ולכן אם אפשר להציע לי את הלוח מאייבורי או לפחות מskypc בכל זאת אני מעיף מאייבורי שהרבה יותר קרוב אלי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים מתלבט אם לקנות עכשיו מעבדי AMD TR 39XX או לחכות לדור הבא? מתי יוצא הדור הבא למגזר הפרטי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כיום מיליון ואחד חברות שמיצרות לוחות אם אני רוצה לפתור אחת ולתמיד מיהי החברה הכי טובה בעולם ביצור לוחות אם ASUS GIGABYTE DFI MSI ///// באמת שאין לי שמץ של מושג . ולכם יש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0 GHZ..והטמפרטורות הם 65-70 מעלות..זה נראה לי מאוד גבוה.. מה אתם אומרים?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד שאני אלך על כרטיס מסך R9 390 המפיץ חום. לכרטיס הנ"ל יש 3 מאווררים שמסלקים את החום לחלל המארז. לוח ,האם ,הזיכרונות , המעבד וחלקים נוספים חשופים לאווירה החמה הזאת ועובדים בטמפ' גבוהה. והשאלה האם החום הנ"ל מגדיל את הבלאיי של הרכיבים במחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביצעתי ריסטרט למחשב לאחר שהוא ניתקע מסיבה שטרם איתרתי, בעת ביצוע הפוסטינג קיבלתי את ההודעה בנוסח הנ"ל: CMOS settings wrong Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue יש לציין שבעת הריסט המחשב ניכבה לשניה ונידלק מיד.... האם זה כתוצאה מכניסת הביוס למצב בטוח?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל האם הוא שווה ביצועים לגרסת ה 1336 900?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , בהמשך לפוסטט קודם שלי בפורום אחר אסביר בקצרה , לאחר שעדכון BIOS כנראה הרס את הלוח אם , מכיוון שלאחר מכן המחשב לא נדלק למרות שהנוריות מאחורה דולקות משמע יש חשמל וזה לא הספק יוצא שאני צריך להוציא את הבטריה של הלוח-אם+לבצע פריקת מתח ולהמתין כשהמחשב ללא חשמל 9 שעות לפחות כל פעם עד שהוא נדלק מחדש!! הבנתי מכמה טכנאים וגם פה שהלוח כנראה מת ושעליי להחליפו . כיום יש ברשותי מפרט כזה : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 Seasonic S12G 650W Gold + Fractal Design Define R5 Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בהתקנה של מחשב חדש הלוח DFI INFINITY מעבד AMD 64 3200+ 939. הבעיה: הבסיס של הגוף קירור לא מכסה איזה 2-3 מ"מ בצד המעבד... ניסינו ב-2 הכיוונים ויש את אותו המרווח... האם זה קריטי? או שככה זה אמור להיות? בתודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם אתמול קניתי את המעבד ATHLON 3500 AM2 מסוג- TRAY. שאלתי את המוכר אם המעבד הוא 65W אז הוא אמר לי שלא קיים מעבד 3500 עם 65W ורק הכפולי ליבה הם 65W.הוא אמר לי שהמעבד הינו 89W . שאלתי אותו אם גם במעבדי BOX זה 89W אז הוא אמר לי שכן. אמרתי לו אתה בטוח במה שאתה אומר? הוא אמר לי אתה יכול לבדוק,לא קיים 3500 עם 65W ,בין אם זה TRAY ובין אם זה BOX. האם הוא שיקר אותי??? במידה והוא לא שיקר אותי ,מה זה אומר לגביי שהמעבד הוא 89W? זה אומר שהמעבד יותר יתחמם,האם כדאי לי לקנות מערכת קירור..משהו? בתודה מראש שי נ.ב-כמו שציינתי אתמול קיבלתי עם המעבד את המאוורר TR2-R1 של חברת Thermaltake. נ.ב.ב-להזכירכם מדובר במעבד 3500 רגיל ולא כפול ליבה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי זכרון שאלו הפרטים שלו: Module Name Samsung M3 68L3313CT1-CB0 Module Size 256 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2100 (133 MHz) אני רוצה להוסיף עוד 256. קודם כל האם לוח האם שלי תומך בדואל? יש לי לוח אם Intel Brownsville D845GBV אם אתם לא יודעים אז איך אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדואל? אם הוא תומך אז איזה זיכרון הייתם ממליצים לי להוסיף? אם הוא לא תומך אז אתם חושבים שעדיף לי לוותר על הזכרון הקיים ולהחליף אותו ב-512?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה היא כזו.. איזה לוח אם עדיף ? במידה ומדובר בלוח עם פיצרים זהים ומחיר זהה, האם יש חברה שנחשבת בשוק יותר טובה ואמינה ? אני יודע שזו שאלה די כללית אבל סתם מעניין אותי הרשום שנוצר לגבי כל חברה אצל הציבור שמשתמש בה.. תשובות כמו לחברה זו או אחרת יש פחות בעיות מוכרות עם חומרה שקימת בשוק, או לזו יש יותר עידכוני BIOS שפותרים בעיות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחרי מספר שנים עם מעבד I7 ראיתי שAMD השתפרו מאד ואני שוקל לבנות את המחשב הבא שלי עם חומרה המבוססת על מעבד AMD. אשמח לשמוע בעד ונגד. אגב אני הייתי מחלוצי הקונים של AMD בשנת 2002 קניתי ATHLON 1800XP הוא היה אחד המעבדים הכי מדהימים לאותה תקופה..
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוחות של gigabyte מצוינים ,אבל הלוחות הטובים שלהם יקרים למדי ואני מחפש תחליף הולם אבל מעט יותר זול ללוח כמו p35-ds3 רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים אני חדש פה ויש לי מספר שאלות המפרט שלי הוא ככה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X2 GB DDR2 800MHZ CL5 SAMSUNG צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690 ספק- SWEEX 650W השאלה שלי היא כזאת בעבר היו לי התנגשויות חומרה של הזיכרונות עם הלוח אם לכם החלפתי לSAMSUNG שהסכימו לעבוד יפה אבל לאט עכשיו הזמנתי 4X2GB של OCZ גם כן DDR2 800MHZ אבל הפעם CL4 עם קירור TUBE הפחד שלי הוא ששוב הזיכרונות ידפקו הכול מה אתם אומרים ? בנוסף הזמנתי מאוורר של THERMALTEK מדגם V1 עבור המעבד מה אתם אומרים ? שכחתי לציין שאני עובד עם הויסטה ULTIMAT 64 BIT. תודה מראש טל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בעיצומה של הרכבת המפרט למחשב החדש שלי. קראתי על המעבד שבחרתי, intel core i7 4790k @4.0 GHz, ועל אחיו הקטן, ה 4770k, והבנתי שהם מתחממים מאוד. (בעיקר ה 4770k). השאלה היא, האם צריך לשאוף לטמפרטורות כמה שיותר נמוכות? זאת המטרה? להוסיף מאווררים וקירור נוזלי ולשפוך חנקן נוזלי על המערכת? (סתם) האם שווה להשקיע יותר מ 190 ש"ח בקירור למעבד? לא מתכנן לעשות OC (אל תרדו עלי ). מתלבט בין Scythe Kabuto II SCKBT-2000 CPU Cooler ל Noctua NH-D9L CPU Cooler.ההמלצות לדגמים אחרים כמובן תתקבלנה בברכה. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני זכרונות של 512X2 של TwinMOS במהירות 667 בעצם יש לי רק ג'יגה אחד של ראם רציתי לדעת אם אני אוסיף עוד ג'יגה עד כמה זה זה ישפר את הביצועים ואם זה באמת דבר קריטי, ואם אני קונה אזאקנה סטיק אחד של 1GB, ככה שייהיו לי 2GB ראם הבנתי שרצוי שהוא יהיה בדיוק כמו הזכרונות האחרים שיש לי על המחשב זאת אומרת גם במהירות 667 ורצוי של TwinMOS זה משנה אם זה חברה אחרת או שעדיף לגמרי אותו מהירות ואותה חברה של הזיכרונות הקיימים במחשב? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
יש לי את לוח אם : gigabyte x58a-ud3r/ מעבד : intel i7-920 ספק : 620W כרגע יש לי כרטיס מסך GTX760 ואני מעוניין להשתדרג בGTX960 (יש מבצע ב150 שח בEBAY). השאלה אם המערת תסחוב לי ולא יהיה לי צוואר בקבוק מבחינת המעבד(שבאוגסט הזה חגג 7 שנים...) חשוב להדגיש כי יש לי גם SSD שמפעיל את המחשב והמחשב חיי ובועט !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-