עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dafa,

שלום, הזמנתי מחשב חדש, שמהפרט שלו מבוסס בעיקרו על המלצות של חברים והפורומים כאן מעבד Athlon 64 3800X2 D.C AM2 AMD לוח אם MSI K9N NEO 940 AM2 AMD 2 זכרונות שכל אחד 512MB DDR2 667Mhz את הזכרונות המליצו לי לקנות Kingston, אבל בחנות לא שמתי לב ולקחתי ceon. עדיין אפשר להתקשר ולבקש שיחליפו. אין בעיה להוסיף כסף בשביל זה. האם לבקש kingstion או להישאר עם ceon? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by avi12641,

בקרוב אקנה מחשב חדש, בתקציב של עד 10,000 ₪, כך שאני רוצה שהחומרה תהיה כמה שיותר חזקה בשביל הפעולות שאני מבצע (עריכת וידאו, פיתוח תוכנות [Android Studio ,Visual Studio], משחקים כמו Just Cause 3 ,GTA V). מאחר והמעבד Intel Core i7 6700K בקרוב יתחיל/התחיל להימכר, מתי הוא יגיע לארץ? עריכה: אני רואה שהמעבד נמכר ב-Ivory. כדאי לקנות מהם? עריכה 2: פתחתי דיון חדש לגבי בקשת מפרט למחשב.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כבר כמה חודשים מתלבט אם לקנות עכשיו מעבדי AMD TR 39XX או לחכות לדור הבא? מתי יוצא הדור הבא למגזר הפרטי?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כמה אנשים אמרו לי שעדיף סטיק אחד, כמה אנשים אמרו שעדיף לי dual,תחליטו אתם

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום יש לי מחשב נייד (Asus Zenbook ) יש לו כרטיס זיכרון אחד מולחם ואחד נשלף. אני מעוניין להחליף את ה4GB ל8GB (כרטיס טוב שיעשה תעבודה) אני לא משחק במחשב אבא חשוב לי שיחזיק תוכנות חזקות ואולי 2 מערכות הפעלה. הכרטיס המולחם שלי הוא CL11 , אם אני מכניס לו כרטיס שהוא CL9 זה מומלץ? או שכדאי שיהיה באותה מהירות ? ואני מתלבט בין שלושת הכטיסים האלו? מה מומלץ יותר? 1) http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOTCM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448438951&sr=1-1&keywords=Kingston+HyperX+8GB+DDR3l 2) http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448439300&sr=1-1…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 MA78LM-S2H GIGABYTE 1. Realtek ALC888B codec‎ ‎ 2. High Definition Audio‎ ‎ 3. 2/4/5.1/7.1-channel (Note 4)‎ ‎ 4. Support for S/PDIF In‎ ‎ 5. Support for S/PDIF Out‎ ‎ 6. Support for CD In זה הלוח אם שיש לי , ורשום שם שהכרטיס קול תומך ב7.1 ו 5.1 אני קניתי אוזניות 5.1 , שיש להן 4 חיבורים . שחור כתום ירוק ורוד ומאחורה במחשב יש לי רק 3 חיבורים רגילים ורוד ירוק כחול ומקדימה גם ירוק וורוד . איך אני עכשיו מחבר את האוזניות ומנצל את ה5.1 שלהן ? ועוד שאלה קטנה , מה זה S\PDIF ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by auditor,

שלום אחרי מספר שנים עם מעבד I7 ראיתי שAMD השתפרו מאד ואני שוקל לבנות את המחשב הבא שלי עם חומרה המבוססת על מעבד AMD. אשמח לשמוע בעד ונגד. אגב אני הייתי מחלוצי הקונים של AMD בשנת 2002 קניתי ATHLON 1800XP הוא היה אחד המעבדים הכי מדהימים לאותה תקופה..

8. Started by natanbs,

של P55 מול H67 ? השוואה בין לוחות : GA-P55A-UD3 ו GA-PH67A-UD3 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. המעבד מוצע למכירה בשתי חנויות ובאותו מחיר כמעט ולייד המעבדים האחרים בותו שקע כך שהאפשרות לטעות נראית לא סבירה: חנות 1 - בסוף הדף למטה : http://www.etccomputer.ca/eShop/default.asp?categoryid=5 חנות 2: http://www.btecanada.com/catalog/product_info.php?cPath=86_120&products_id=1885 מקור הידיעה: http://forums.amd.com/index.php?s=543b706c6320ce22a731a501854cd5b7&showtopic=22900

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by TalmoR,

המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. ובSATA2 כמובן וNF4 בקיצור מחפש לוח טוב שיחזיק שיהיה במחיר סביר

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני לא מתכנן אוברקלוקינג לזמן הקרוב... המעבד ישרוד או שצריך ישר לקנות מאוורר וסינק יותר טובים?

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by liav12,

יש לי מעבד 3.0 GHZ..והטמפרטורות הם 65-70 מעלות..זה נראה לי מאוד גבוה.. מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי עכשיו שני זכרונות של 512X2 של TwinMOS במהירות 667 בעצם יש לי רק ג'יגה אחד של ראם רציתי לדעת אם אני אוסיף עוד ג'יגה עד כמה זה זה ישפר את הביצועים ואם זה באמת דבר קריטי, ואם אני קונה אזאקנה סטיק אחד של 1GB, ככה שייהיו לי 2GB ראם הבנתי שרצוי שהוא יהיה בדיוק כמו הזכרונות האחרים שיש לי על המחשב זאת אומרת גם במהירות 667 ורצוי של TwinMOS זה משנה אם זה חברה אחרת או שעדיף לגמרי אותו מהירות ואותה חברה של הזיכרונות הקיימים במחשב? תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by interfan7,

היי, הזמנתי לוח X58 של אינטל(יש רק אחד כזה) ומעבד i7 920. לא משנה אם זו היתה טעות או לא(בגלל ה-P55), אבל זו עובדה מוגמרת עכשיו. השאלה היא לגבי הזכרונות. לא משתלם לרכוש 6GB, במיוחד בגלל שכשאני אשחק ממש לא יפריע לי לסגור תוכניות רקע. למרות שאני אשחק רק בסופי שבוע, אני עדיין רוצה להנות מביצועים גבוהים, אז אני מוכן ללכת על 3GB די טובים. ב-KSP ממש לא מזמן מכרו ב-510 ש"ח זכרונות 3X1GB של corsair dominator. ממש רציתי אותם, אבל הם לא מוכרים אותם ושום 3X1GB אחר במהירות 1600. לא הצלחתי לדלות מידע על זכרונות ה-MUSHKIN שיש באייבורי. מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by pro.surfer,

היי חברים אני חדש פה ויש לי מספר שאלות המפרט שלי הוא ככה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X2 GB DDR2 800MHZ CL5 SAMSUNG צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690 ספק- SWEEX 650W השאלה שלי היא כזאת בעבר היו לי התנגשויות חומרה של הזיכרונות עם הלוח אם לכם החלפתי לSAMSUNG שהסכימו לעבוד יפה אבל לאט עכשיו הזמנתי 4X2GB של OCZ גם כן DDR2 800MHZ אבל הפעם CL4 עם קירור TUBE הפחד שלי הוא ששוב הזיכרונות ידפקו הכול מה אתם אומרים ? בנוסף הזמנתי מאוורר של THERMALTEK מדגם V1 עבור המעבד מה אתם אומרים ? שכחתי לציין שאני עובד עם הויסטה ULTIMAT 64 BIT. תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי אנשים, האם כדאי לקנות מעבד בגרסת TRAY ולוח אם בגרסת BULK כדי לחסוך כמה מאות שקלים ? תודה כרטיס מסך Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk 1100 ש"ח Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Reatail 1200 ש"ח מעבד: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray 1100 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Box 1470 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kondor,

חברים שלום, ברצוני לשפר קצת את המחשב, האם תוכלו לתת המלצה לשיפורים הבאים: 1. זכרון (נפח כמה שיותר גדול אשר מתאים ללוח האם הנוכחי). 2. כונן SSD. 3. סוג של מנגנון קירור? 4. לשפר את כרטיס המסך? 5. שיפור מעבד\לוח אם? או המלצות למה ניתן ואיך לשפר את התצורה הנוכחית. אני מצרף בתמונות את הפירוט של המחשב הנוכחי שנוצר דרך CPU-Z. כרגע יש לי כונן ראשי מסוג SSD בגודל 120 ג'יגה ונותרו בו כ17 ג'יגה פנויים:\, כונן משני בגודל 600 ג'יגה וכונן נוסף בגודל של טרה בייט. השימושים העיקריים של המחשב: * תכנות - אני עובד עם מספר IDEים וחלקם כבדים - למשל VS2015. * גלישה * טורנט * צפיה בסרטים. תודה על…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by zoloboy,

יש לי לוח אם מקורי של אינטל 865pearl כאשר אני מריץ sisoft sandra or aida32 מתקבלת תוצאה שהלוח תומך רק agp x4 מה קורה פה עובדים עלינו אן שאני דפוק הלוח הזה אמור לתמוך agpx8 מישהו יכול לשפוך אור על הנושא בשבילי

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אחד המקורות האינטרניים בנושא: https://adoredtv.com/exclusive-zen-3-to-feature-10-15-increased-ipc-32-mb-of-l3-cache-per-ccx/ כרגע אנו מבינים שרצו לבצע הצגה של הדור הבא על הנייר ביוני הקרוב, אך בשל משבר הקורונה = Covid 19, ההצגה נדחתה לאוגוסט/ספטמבר נכון לעת כתיבת שורות אלו. מה מבינים שהדור הבא המכונה Zen 3 (סדרה 4000 הבאה), ישנה לעומת Zen 2 (סדרה 3000 הנוכחית): שמאחדים את ה- CCX לראשונה כך שכל 8 הליבות של המעבד יהיו מחוברות יחדיו באותו מודול CCX. המשמעות היא כי הזכרון מטמון מדרגה שלישית המכונה cache level 3, יהיה משותף לכל שמונת הליבות. זוהי אותה נקודת תורפה/חולשה של מעבדי AMD הנוכחיים, לעומת מעבדי אינטל, שכאשר רץ יישום או …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. כבר 3 פעמים שמתי לב שהגוגל מכניס את המעבד שלי ל100% עבודה ואני לא יודע למה.... להתקין מחדש את הגוגל או שיש למישהו פתרון אחר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by shibby15,

איך אני יכול לדעת באיזה AGP הלוח שלי תומך??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Liran -,

היי, רכשתי לאחרונה מעבד Intel i3 2120 בתצורת Tray. כשפתחתי את המעבד גיליתי להפתעתי מדבקת ברקוד בחלקו התחתון של המעבד, בחלק עם הפינים שאמור להיכנס לתושבת. כמובן שלא כ״כ ניתן להסיר את המדבקה מאחר והיא דיי ״נקרעת״ כשאני נוגע בה. בחנות שרכשתי טוענים כי כלל המעבדים מגיעים עם מדבקה באופן זהה ואין עם זה שום בעיה, עליי להניח את המעבד כפי שהוא, למרוח משחה טרמית, להוסיף קירור והכל יהיה בסדר. מה אתם אומרים? לירן.

דיונים חדשים בפורומים