מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אנחנו עדיין לא יודעים מתי נזכה לראות את דור ה-Cannon Lake בפעולה, אבל בענקית השבבים מבהירים כי אין להם שום עיכובים במסגרת התוכנית הנוכחית לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מנהל בפורום המליץ לי לקנות את הלוח GA-73PVM-S2H כי יש שם את כל הפיצרים שאני צריכה אבל שמתי פתאום לב שה 7100 תומך DX9 ה X4500 הקודם שהיה לי תמך DX10 זאת אומרת שאני לא יוכל לשחק משחקים פשוטים כמו FIFA 2010 כי רשום על הקופסא DX10 מה לעשות ? G41 היה עדיף במקרה שלי ? אין משחקים היום שתומכים ב DX9 אנחנו בדור של 10 ועוד מעט ב 11 אוף ... וחוץ מזה ה 7100 חלש משמעותית מה X4500 נכון ? עכשיו כל משחק שאני אנסה להתקין יתן לי שגיאה בגלל חוסר התמיכה ב DX10 ? יש את הלוח P5N7A-VM עם 9300OB DX10 אבל הוא ממש יקר ! עולה 630 שקל !!!!!!!! והתמיכה בזכרונות עלובה DDR2 800.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם אתמול קניתי את המעבד ATHLON 3500 AM2 מסוג- TRAY. שאלתי את המוכר אם המעבד הוא 65W אז הוא אמר לי שלא קיים מעבד 3500 עם 65W ורק הכפולי ליבה הם 65W.הוא אמר לי שהמעבד הינו 89W . שאלתי אותו אם גם במעבדי BOX זה 89W אז הוא אמר לי שכן. אמרתי לו אתה בטוח במה שאתה אומר? הוא אמר לי אתה יכול לבדוק,לא קיים 3500 עם 65W ,בין אם זה TRAY ובין אם זה BOX. האם הוא שיקר אותי??? במידה והוא לא שיקר אותי ,מה זה אומר לגביי שהמעבד הוא 89W? זה אומר שהמעבד יותר יתחמם,האם כדאי לי לקנות מערכת קירור..משהו? בתודה מראש שי נ.ב-כמו שציינתי אתמול קיבלתי עם המעבד את המאוורר TR2-R1 של חברת Thermaltake. נ.ב.ב-להזכירכם מדובר במעבד 3500 רגיל ולא כפול ליבה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש את עצתכם בבחירה בין שני בורדים 1.gigaByte 8srx http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm יתרון: סאונד creative 2.Asus p4s 333vm http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm יתרון:lan אשמח לשמוע את עצתכם בתודה מראש רספיוטין
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקחתי מדוד שלי את הלוח אם והמעבד שלו כיוון שאני זקוק למחשב עם מעבד של 450 ומעלה וזה מה שהוא אומר שיש לו. אז לקחתי, העברתי את כל הכרטיסים שהיו לי במחשב הישן אליו. ועדיין לא היה טוב, אז בדקתי בביוס ומסתבר שהמהירות של המעבד היא 350, לפי מה שהביוס כותב. ואת האופציה הזאת אי אפשר לשנות בביוס כתוב בחוברת של הלוח אם שזאת אופציה שמיועדת לשימוש עתידי אך כרגע מנוטרלת. פתחתי את המחשב והוצאתי את המעבד שנית ובדקתי מה כתוב עליו, שום דבר לגבי המהירות אבל כתוב אינטל פנטיום 2! אז אני שואל האם קיים בכלל מעבד פנטיום-2 450? הלוח אם עצמו תומך עד 500 מגההרץ אז אין בעיה בנושא הלוח האם. תודה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אחד המקורות האינטרניים בנושא: https://adoredtv.com/exclusive-zen-3-to-feature-10-15-increased-ipc-32-mb-of-l3-cache-per-ccx/ כרגע אנו מבינים שרצו לבצע הצגה של הדור הבא על הנייר ביוני הקרוב, אך בשל משבר הקורונה = Covid 19, ההצגה נדחתה לאוגוסט/ספטמבר נכון לעת כתיבת שורות אלו. מה מבינים שהדור הבא המכונה Zen 3 (סדרה 4000 הבאה), ישנה לעומת Zen 2 (סדרה 3000 הנוכחית): שמאחדים את ה- CCX לראשונה כך שכל 8 הליבות של המעבד יהיו מחוברות יחדיו באותו מודול CCX. המשמעות היא כי הזכרון מטמון מדרגה שלישית המכונה cache level 3, יהיה משותף לכל שמונת הליבות. זוהי אותה נקודת תורפה/חולשה של מעבדי AMD הנוכחיים, לעומת מעבדי אינטל, שכאשר רץ יישום או …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם הוא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הנל במצבים הבאים: - בסטוק (ליבה אחת 2.7 GHz) - ב OC ל 3.4חד ליבה - בשני המצבים, גם OC וגם UNLOCK.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש לוח אם X99 עם הדברים הבאים : כרטיס קול - שממיר סאונד ל-5.1 ( DTS או דולבי ) משהו איכותי ( לחיבור לרסיבר ) חיבור M.2 ל סמסונג 960 ( החדש ) לבצע OC ( שהבאס יכול להגיע ל 165MHZ ) תודה למסבירים ועונים נכונה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לוח אם חדש חשבתי על ASROCK Z97 EXTREME9 אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ באזור הדרום כי בדקתי באייבורי וKSP ואין ואולי יש לכם לוח אחר להציע תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://news.softpedia.com/news/Intel-Launches-New-Sandy-Bridge-Dual-Core-Processors-185597.shtml
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי סליחה על הבורות :-) יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים אני זוכר שאמרו לי שהוא תומך גם ב USB 3.0 אבל לא בטוח שזה נכון, איך אני יכול לדעת ? לוח האם שלי הוא : http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-13#ov התקנתי גם Speccy ( מצורפת תמונה ) אבל עדיין לא הבנתי מה יש לי.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שתי שאלות: 1. מה הלוח הכי אמין, משתלם ובעל כרטיס קול איכותי (בסדר הזה... הכי חשוב שיהייה אמין, אחר כך משתלם, ורצוי מאוד שיהייה לו כרטיס קול טוב) לOC של AXP 1800 2. שווה לקנות אותו בארה"ב? (מחיר, אחריות...) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברי הפורום. כעיקרון אני צריך לוח אם לסוקט 479, אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל. לא איכפת לי מה החנות, גם ניואג יתאים כי יש לי מישהו שם עם אזרחות אמריקאית שיקנה את זה בשבילי. חשבתי על הAOPEN 975X אבל אולי יש משהו משתלם יותר? טוב יותר? התקציב ללוח הוא עד 400$. המעבד שישב עליו זה T2600 כנראה אלא אם יש לכם משהו עדיף. ואני צריך באותה הזדמנות המלצה לקירור מתאים. תקציב של עד 100$.
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אשמח לשמוע על לוח אם מומלץ מבחינת ביצועים למשחקים ואמינות, עם אפשרות SLI אכותית, למעבדים החדשים i7 4770K. תקציב גמיש של 1,500 ש"ח ועדיפות לATX אך לא חובה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה.... אני על סף קניית מחשב, ואני רוצה לדעת על המעבדים של intel אני חושב שבשבילי עדיף 32 ביט מעבד, בגלל שעדיין 64 ביט זו חומרה חדשה, ויש תוכנות שלא רצות עליו, אולי אפילו DOS ועוד כמה.. אני חושב שאפילו אם אני מריץ Windows 98 ב64 ביט, המעבד מתפוצץ אז אני רוצה לדעת, אם הכי טוב לקנות כיום 64 ביט או 32 ביט?.. תודה אופסססססססססססססססססססססססס סליחה, נראה לי הטרד הזה יעבור, שכחתי שיש את הפורום של לוחות אם, מעבדים וזכרונות אני מוכן להעברה
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר טוב בשביל שרתים? ואיפה אני יכול למצוא חנות טובה שמוכרת מעבדי XEON כי לא מצאתי בשום מקום.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבד שלמעלה ולמעבד שלמטה? חוץ מבמחיר http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=34&N=2010340343+50001028+1051707439+1302820275+1050719649&Submit=ENE&SubCategory=343
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחרי שקניית כל המחשב שלי סגור הגעתי לבעיה עם הזכרונות ואחרי מחשבה רבה הגעתי למסקנה שאני מוכן להשקיע עד 800 שקל בשביל זכרונות ( 2*800 1024MB) עכשיו אני מתלבט בין 2 זכרונות של OCZ ואני לא יודע מה לקחת: 1)OCZ DDR PC-3200 Rev 2 בעל תזמונים 2-3-3-6 2)OCZ EL DDR PC-3200 בעל תזמונים 2-3-2-6 עכשיו מה שמוזר שלOCZ EL DDR PC-3200 יש תזמונים יותר נמוכים מהR2 דבר שאני לא מבין הרי R2 אמורים להיות הדגמים החדשים והיותר טובים לא ? האם הם יותר טובים באמת או שהתזמונים הם אל שקובעים פה קובעים פה ? מה אתם ממליצים לי לקחת ? אני רוצה משהו שיתאים לOC ל 2-2-2-11 או לפחות באיזור הזה ושלא יתחמם כמו לא יודע מה וישרף לי וגם אני רוצה את זה בעצם למשחקים ... ובקשר להצעות לזכרונות …
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במקום עבודתי ישנן כמה תחנות עבודה שולחניות של HP ו-Dell. לאחרונה שמתי לב שכולן הגיעו מהיצרן עם Hyper Threading מכובה בביוס. כאן עולה השאלה שלי, אם ברירת המחדל של היצרן היא שהליבות הלוגיות מכובות האם יש לך סיבה? האם יש איזשהו חסרון בהפעלה של הליבות הלוגיות שגורם ליצרן להעדיף להשאיר אותן מכובות? בניסוי קטן שנעשה על אחת התחנות (Dell 1650, XEON E3-1270(4C/3.4-3.8GHz), 16GB) לא היה שום הבדל ביביצועים של הרצת תוכנת מודלים בין מצב שבו הליבות הלוגיות מכובות למצב שבו הן פועלות. *אותה תחנת עבודה הגיעה לביצועים טובים יותר (עם אותה תוכנת מודלים) מאחרת של HP (דגם Z400) עם מפרט שאמור להיות חזק יותר - XEON W3680 (6C/3.33-3.6GHz), 24GB.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשחקים LOW-MED כזה נמאס לי מהשבב המולחם על הלוח וחשבתי על 2 אופציות : 1. H81 + G3220 של אינטל - ולחבר לו את הכרטיס מסך שיש לי GT430 2.Q 5535 R3 + לוח מתאים של AMD ולחבר לו את הכרטיס מסך שלי GT430 ועדיין לא הבנתי כל כך את הקשר בין המעבד למעבד של הכרטיס מסך במשחקים , תמיד אמרו לי שבמשחקים מה שחשוב זה הדיסק הקשיח והכרטיס מסך ולא המעבד איך המעבד קשור למשחק אין לו עיבוד גרפי איזה עוד עיבודים יש למעבד במשחקים ? תודה . חשבתי לקחת מעבד Q8200 או Q6600 בשקע 775 ולוח אם 775 משומש ששוה ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-