מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
כולנו רוצים את המחשב המושלם ,אבל אין דבר כזה !!! המחשב המושלם הוא המחשב של מחר ! המחשב המושלם הוא שיש כסף ללא הגבלה ! המחשב המושלם הוא מחשב שלא עובד , בגלל שידרוגים בלי סוף ,והתקנת דרייברים ,והתקנת מערכת הפעלה ( בקיצור מחשב בבניה ) ! השאלה מה אנשים צריכים , לא מה רוצים ? האם המחשב יעבוד לא טוב אם P4 1,7 ? האם צריך P4 3,06 ? בקיצור איזה מחשב מינימלי אתם ממליצים למשחקים ? עם כרטיס מסך טוב ? ( מחשב ל- P4 ) אני רוצה להוסיף שיש לי מחשב טוב ( הכל יחסי ) לוח אם של אסוס P4-PE מעבד P4 2,4 וכרטיס מסך ATI 9500 PRO כפי שאתם רואים אני משתתף במירוץ ( במגבלות כספיות ) להשגת תוצאות מקסמליות ב-3D MARK אבל אני רוצה לרגע לפחות לפרוש מהמירוץ ,ולבנות מחשב לא על תוצאות ב-3D MARK ,…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאלה שמודאגים האם המעבד שלהם בשלבי גסיסה מתקדמים או מתלוצץ עם טכנאיו, הנה סרטון שנותן כלים לבדיקת המצב - https://www.youtube.com/watch?v=P7Eyv5d2Rq8 כמובן שמדובר על הסיפור של מיקרוקוד וכו' וכו'.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. המפרט שלי מכיל היום GTX 970 I5 2500 8 GB מסך FHD התחלתי לשחק BF V עם הגדרות די גבוהות. יש פה ושם נפילות פריימים. האם יש טעם כיום להחליף מעבד+זכרונות+לוח אם? או שבכל מקרה יהיה צוואר בקבוק מהGPU
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כצפוי, יש משמעות מעטה בלבד, אם בכלל, להבדל אם המעבדים יושבים על אותו die או על שניים שונים. Anandtech: AMD's native quad-core needs about 76ns to exchange (L1) cache information. That's not bad, but it's not fantastic either as the shared L2 cache approach of the Xeons allows the dual cores to exchange information via the L2 in about 26-30ns. Once you need to get information from core 0 to core 3, the dual die CPU of Intel still doesn't need much more time (77ns) than the quad-core Opteron (76ns). The complex L1-L2-L3 hierarchy might negate the advantages of being a "native" quad-core somewhat, but we have to study this a bit further as it is quite a complex matter. …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה המערכת: dfi nf4 ultra-d amd 64 venice 3000+ אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות oc עם המערכת הזאת ואם הזכרונות האלה הם טובים יחסית לשאר המערכת תודה רבה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם..... רציתי לדעת איזה חלק במחשב הוא בעצם הפנטיום?...כלומר המעבד הלוח האם??.. וגם איזה סוג פנטיום הכי טוב קיים היום בשוק????.... תודה מראשש וחג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב שלי עקב הדרישות החדשות שצצו. המפרט הנוכחי כבר לא עומד בעומס. ראשית, מפרט קיים: MSI H61M-E23 + i3 2120 3.3GHz g.skill ARES 2X4GB HD7950 INTEL 330 120MB SSD + SAMSUNG 2TB F4 HDD seasonic 500W + CoolerMaster 335 מסך FHD דרישות מהמעבד: א. משחקים - שיהיה מסוגל להתמודד עם כל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות. חשובה מאוד גם יכולת לכידת גיימפליי תוך כדי המשחק. ב. עריכת וידאו - כרגע ברמה חובבנית בינונית (סירטונים קצרים יחסית), אך יש צפי להתפתחות בתחום. עובד כרגע עם FHD, אין תוכניות לעבור ל-4K. ג. תכנות - גם המעבד הנוכחי הסתדר בצורה מספקת יחסית עם הקימפולים, אז אני מניח שכל מרובע ליבות מודרני יהיה בסדר. דרישות מהלוח אם: א. 4…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, האם מעבדי IBM חזקים כמו אינטל ו - AMD? האם נכון יהיה להשוות בין מעבד IBM במהירות 1 גיגה למעבדי אינטל ו - AMD באותה מהירות? יש למישהו דעה לגבי מעבד זה? קיבלתי את ההצעה הבאה: לוח-אם(ALITE GROUP)+מעבד IBM 1GB+ כ.קול+כ.מסך 64BIT+מודם56 (לא יודע איזה סוג 3 הרכיבים האחרונים). הכל חדש: 600 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
"הרכבתי מפרט - בטוח לגבי כמעט הכל חוץ מהזכרון והמארז. אבל תביעו דעתכם. Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח S.B LIVE 5.1 306 ש"ח " זהו מפרט שהרכבתי. המליצו לי על המעבד הזה והלוח, אבל אמרו לי לא להסתמך רק עליהם. אני מתכנן OC, להשאר ככה, או לשנות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי GA-7VTX-H+ של ג'יגה בייט בכל מקרה שאני משחק במשחקים, לאחר כמה זמן המשחק פשוט נתקע התקנתי את ה volcano 7+ וזה עדין לא עזר אז אולי זה לא בגלל חום וגם שאני מכבה את המחשב ואני לוחץ על נאמלוק במקלדת המחשב קם לתחייה שזה הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו עד היום... אולי גם עוד כפתורים מדליקים את המחשב אבל לא בדקתי בכל מקרה, לוח אם דפוק?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מפרט: Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate - 64bit CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) - DUAL Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) ---------------------------- אני לא כזה משחק במשחקי מחשב מדיי פעם assasin creed ו- Prototype אבל לא יותר מזה... לרב אני מתעסק בתיכנות - Visual Studio 2012/3 ו- Eclipse. לאחרונה המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהוא תופס כ 70% מהזיכרון הנוכחי שיש לי. חשבתי להוסיף זיכרון. יש הרבה סוגים לזכרון ואני לא יודע מה ההבדל ב…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיתקע הרבה וכל פעם אני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור לפעול ולפעמים אפילו הריסטרט נתקע כשעולה הווינדוס ואני צריך לעשות שוב ריסטרט. מפרט כללי למחשב שלי: לוח אם gigabyte ep45-ds3l intel core 2 quad Q9400 2.66Ghz 4 giga ddr 2 (הווינדוס משתמש רק ב 3.25) NVidia geforce 9800 GT (מאוורר zalman fansink) מאוורר Thermaltake ruby orb 120mm ווינדוס XP כרגע יש לי 3 הארדיסקים במחשב אבל אני מוציא אחד מהם בקרוב כך שישארו רק 2. כל הדרייברים מעודכנים. חוץ מזה לפני שנה התקנתי ווידוס 7, והמחשב גם היה קופא לכמה שניות ואז חוזר , זה קרה בערך כל כמה דק' - קופא וחוזר ובגלל זה חזרתי לווינדוס XP. ניסיתי לברר מה גורם לזה ולא הצלחתי עד כזה, קראתי בפורומים, עשיתי memtest…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אינטל ממשיכה לשחרר טכנולגיות בתדרים גבוהים הרבה זמן אני עוקב אחרי אסרטגיית השיווק של אינטל וככל הנראה לי היא לא תנוח עד שתמחק את AMD פעם כשאינטל הייתה מוציאה מעבד חדש לשוק בהתחלה הוא היה מאוד יקר ובהדרגה איטית הורידה את המחיר(מכיוון שכמעט ולא הייתה תחרות) ורק לאחר שמיצו את המעבד וסחטו את כולו הנפיקו אחר לפניי שנה בערך חל שינוי במערך האסרטגי של אינטל כשראתה שAMD נגסה לה בחלק נכבד מהנתח שוק השינוי התבטא בשני מאפיינים שנראים לעין (לי לפחות) 1.הורדת מחירים אגרסיבית ללא הכרה עד כדי אבסורד לדוגמא לפני 5 חודש נמכר מעבד מסדרה 9XX יותר זול מסדרה 8XX מקביל 2.שיחרור יותר מהיר של טכנולגיה תוך משהו כמו שנה וחצי+- שיחררה לאוויר 3! סדרות של מעבדים זה הערכה שלי בלבד יש מי שחושב אחר…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב שכמעט ואין לו דרישות, לכן אני הולך על הזול. מה אתם אומרים AMD Sempron 64 (3200+) - [AM2]- RETAIL + GIGABYTE GA-M61VME-S2 (nForce 400) - ATX = פחות מ 700 ש"ח INTEL Pentium 4 (331) Celeron D - 2.66 64 bit - 533Mhz FSB - 775 + INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX = פחות מ 800 ש"ח (אבל בתור חלק מחבילה בסופו של דבר זה יוצא זול יותר) מה עדיף? איפה כדאי להוסיף עוד איזה 100 ש"ח בשביל לקבל שיפור לגוגמא ASUS M2V-TVM (K8M890) - mATX כאמור, אין ממש דרישות מהמחשב הזה מלבד גלישה, ואולי ממשק ל ipod
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא סגור איזה מבין השלושה לקחת. מצד אחד אני רוצה לשמור את האופציה לCF או SLI (שדרך אגב ב680I אפשר להריץ CF נכון? לא רק SLI ולהפך בRD600?) ומצד שני אני רוצה לוח מצויין לOC. קראתי המון על שלושת הלוחות ואני לא מצליח לחלטה. (אני יודע שהP5B DLX לא מתאים לCF או SLI אבל הוא מצויין לOC). כרגע אלו הלוחות שיש בארץ שאני חושב לקנות (לא בא לי להזמין מחו"ל בגלל הסיכון שאם יקראה משהו בOC אני אצטרך לשלוח את זה להם וזה סיפור של כמה שבועות אני מניח). אם יש לכם רעיונות ללוחות אחרים בסיגנון הזה אני אשמח לשמוע, ובלי קשר אשמח לשמוע את דעתכם איזה לוח אתם ממליצים לי לקחת ולמה. מה שכן אני קונה את ה2407WFP ככה שאני כן אצטרך תמיכה בSLI או CF ככה שנראה לי שאני ארד מה P5B DLX. אם זה עקרוני זיכרונו…
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב... מערכת הפעלה VISTA מעודכנת SP2 עם אנטי וירוס מקהפיי ווינדוס דיפנדר.. cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ am2 939(940) mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 (nb:NVIDIA nForce4 Ultra) ram : 2x1024mb Twimons DDR2 667mhz video : Asus GeForce 8800GTS 320mb במצב IDLE (טוב, עם utorrent, windows sidebar) פיירפוקס, מסנגר, ווינאמפ, jdownloader כעת במצב של 58% מהזכרון.. שוקל לקנות עוד סטיק של ג'יגה, אבל פה אני לא מבין כדאי לקנות עו 1GB 667mhz או שכל העניין של ה DUAL ילך אם אני קונה רק סטיק אחד? איך זה ישפר את העבודה? כי לאחרונה אני מרגיש איטיות, הדיסק עבר defragment והמחשב בכללי מתוחזק טוב טמפ' נמוכות גם. תודה רבה מראש לעוזרים אשמח להשכיל
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב שמעתי שבקרוב מחליפם ליבה למעבדי AMD לי זה אבוד כי המחשב שלי בדרך כבר זה המעבד: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 אבל מה זה אומר על המעבד שלי? איזה ליבה יש לו? תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האפשרויות שאני יודע עליהם שיש בארץ הם: Abit, Gigabyte, Asus, MSI מי הכי מומלץ מביניהם? עוד קצת פרטים: תקציב - 1000 שח אבל אפשר לחרוג, שיהיה USB2, כרטיס קול, כרטיס רשת. לא צריך רייד וכל השטויות... ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. תפרטו בבקשה למה אתם ממליצים דווקא על איזשהו לוח. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
את ה-E6600 הייתי מריץ על 3.2 (8x400), במתח ה-stock השלו. השגתי אופציית שידרוג\החלפה ל-Q6600 (משלם את ההפרש - 400ש"ח ~) שידרגתי... (יש לי אפשרות להתחרט) הבעייה היא אוברקלוק - ה-Q6600 הזה משגע אותי ! המקסימום שהוצאתי ממנו בינתיים זה 2.7 (300x9) איך שאני עובר את ה-1200 QDR יש בעייות בוינדווס (אם בכלל עולה). עם ה-E6600 הייתי עובד על 1600 QDR ביחס מסונכרן Linked-Synched - מה שהיה משפר לי גם את ה-latancies ובכלל עבד מעולה. אז מה אני עושה עכשיו? :-\
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תפרטים של החומרה שלי במחשב כולל הכל טמפ וכו יש איזה תוכנה או משהו?? ואם אפשר גם קישור!!! נ.ב. יש לי כ.מסך של xfx 6600gt ושמעתי שהם החליפו היסנק משהו כזה איך אני יכול לדעת אם לי יש תישן או תחדש??
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היו ברשותי :'( לוח אם גיגהבייט ומעבד AMD אטלון 1700XP שפשוט עלו האש! הלוח אם ממש חרוך ורכיבים בו התפחמו וכך גם המעבד. יש לי הגנה/מייצב מתח ADVICE AVR PRO 1200. למישהו יש נסיון עם מקרה דומה? אולי המאוורר של המעבד שבק חיים ואז היה עומס עד כדי שריפה של ממש?! חשוב לציין שמסך הLCD לא ניזוק, כך שלא נראה לי שמדובר במכת ברק. עוד שאלה, מה קורה הלאה? לפי מה שראיתי בכתב הקניה, יש לי אחריות על מעבד לכל החיים. אני יכול לפנות ישירות ליבואן לדרוש מעבד חדש? ואיך ההסדר הזה מתנהל, הרי מדובר במעבד ישן מלפני כ 5 שנים? תודה מראש לכל המגיבים אופיר
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, האם כדאי לקנות מעבד בגרסת TRAY ולוח אם בגרסת BULK כדי לחסוך כמה מאות שקלים ? תודה כרטיס מסך Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk 1100 ש"ח Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Reatail 1200 ש"ח מעבד: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray 1100 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Box 1470 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-