עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RayZ,

אז ככה, אני רואה שכרגע המעבדים הנוכחיים של AMD (וכמובן הלוחות שבהתאם) תומכים ב-2 תושבות, ה-AM3 ו-AM2+. רציתי לשאול מה ההבדל בין שתיהן, ואם זו שאלה של עדיפות, מה מהן עדיף כמובן. כי בנושא שפתחתי לא מזמן בפורום מפרטים 3 אנשים שונים בנו לי מפרטים עם תושבות שונות, אז זה מעט מבלבל. אשמח לעזרה ככה בקטנה. תודה

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  2. לחברי הפורום שלום וחג שמח חשבתי לקנות מחשב חדש, וכבר שחשבתי שהכל ברור, החליטו ההם למעלה להקשות את חיי. אבקש את עזרתכם במספר שאלות. ללא ספק בכוונתי לרכוש מעבד אשר יתמוך ב 64bit - על כן חשבתי על +AMD2800. כעת מודיעים לי כי אינטל צפויה להוציא מעבד כזה. 1. האם להמתין לאינטל ? ומה נראה שיהיה המחיר למעבד ביתי כזה ? כפי הבנתי ל AMD אין שימוש בערוץ כפול לזיכרונות בתושבת 754 !!!!! קראתי את המאמר "תזמוני זכרונות ו Dual DDR - כל מה שרציתם לשאול, ולנו כבר נמאס לענות " היה מרתק אך על שאלתי הוא לא ענה -- אנה הושיעו. 2. האם ישנו כזה שינוי גדול כאשר ישתמשו בזה בתושבת 939 ? ואם כן, הכיצד אם כך מעבדי amd מצליחים להתחרות באינטל שלהם תעבורת נתונים מהירה …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by NuXeR,

היי, אני מתחיל להתעניין ברכישה של שילוש חדש לטובת שדרוג המחשב הנוכחי. כרטיס המסך יהיה HD7970 מהרכישה הקבוצתית, וייתכן שיתווסף אליו עוד חבר זהה (אני מריץ Eyefinity) אני מחפש עזרה בבחירת שילוב של מעבד-זכרון, ייתכן שיהיו לי שאלות נוספות בהמשך אבל כרגע אני קצת מבולבל בנושא התושבות ולכן מבקש עזרה. ראיתי 1366, 2011, 1055 ועוד.... מה ישן, מה חדש, למה יש יתרונות/חסרונות, האם כדאי צ'יפסט Z77 או X79 למשל ? כמובן שאני פונה לאחר קריאה בפורום ובגוגל, אך אני עדיין מבולבל ואשמח לקצת עזרה או הכוונה. תודה, תומר

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. מה ההבדל ומה עדיף לקחת לצורך מחשב עבודה עם עומס תוכנות ומערכת הפעלה וינדוס 7 פרו או אולטימט בין מעבד ‏Core i3 540, 3.06GHz, s1156 ל - ‏Core i3 2100 3.1Ghz s1155 חוץ משינוי מהירות שעון ומספר פינים התושבת (גם בזה מעניין פין אחד פחות איזה הבדל יקרה) שאלה שנייה לגבי לוח אם עם צי'פסט H67 יש כאילו שרשומים B3 ויש כאילו שלא משום מה הבנתי שה B3 זה גירסה המעודנכת לביות שהיו בלוחות עם ה SATA שאלה שנייה על הלוח באתר גי'גהבייט רשום שהתצוגה יחד עם הצ'פסט ככה > Integrated in the Chipset מה זה אומר שלצי'פסט יש בקר תצוגה כמו בקודמים , או שרק יציאת חיבור ה DVI/VGA מחוברים אליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by nir767676,

מצטער אני יודע שיכול להיות שהייתי מוצא לזה תשובה אם הייתי בודק עמוק בכל הסטיקים למעלה אבל זה פשוט שאלה מהיר ואני צריך תשובה מהירה ואין לי זמן לבדוק שאלה פשוטה, האם תושבת 755 תומכת גם ב478? ז"א האם אני יכול לשים מעבד 478 על תושבת 755? תודה..

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by F430,

אחרי עדכון הוא יתמוך בכל המעבדים החדשים נכון של הAM3?

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by FastJack,

שלום. רציתי לדעת מה הכוונה שרושמים על לוחות AM2+ את "AM3 CPU Ready"? ראיתי בWIKI קצת הסבר, אבל הם לא היו כל כך ברורים. אם אני יחבר מעבד AM3 אז הוא יעבוד פחות טוב? או שהוא יעבוד בניצולת מלאה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לקחנו לביקורת את לוח האם היוקרתי ביותר של Gigabyte לתושבת המודרנית של AMD - בשביל להבין מה הופך אותו למיוחד כל כך לכתבה

9. יצרנית המעבדים AMD ממשיכה להרחיב את קו מוצרי תושבת AM5 השולחנית שלה עם שלושה מעבדים מוזלים וגם רמז לבאות בנוגע לסוגיית מחירי לוחות האםלכתבה

10. שלום לכם גולשי האתר. אנחנו נמצאים ימים ספורים לפני תערוכת Computex 2013 והשקת תושבת LGA1150 יחד עם ערכת השבבים Z87 וסדרת מעבדי Haswell של אינטל. פתחתי את הדיון הזה כדי שבו תוכלו לדיון ולהתעסק במרוכז בכל הנוגע לתושבת, ערכות השבבים וסדרת המעבדים. נכון להיום הותר הפרסום על לוחות האם ואני כבר יכול לספר לכם שאני, אנחנו, מכינים לכם מספר רב של ביקורות בטווח זמן קצר בנוגע לתושבת, למעבדים, ללוחות האם המעולים שלה. אם יש שאלות ספציפית על לוחות אם מסויימים (אם יש לי את הדגמים המסויימים) אשמח לענות.

• 178 תגובות
    • 109.7k צפיות
  11. Started by sdfzxc,

http://hwzone.co.il/news/1152729731/35746/ איפה ה wimax נכנס שם בדיאגרמה למטה ?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב חדש השאלה שלי היא אם אני עכשיו קונה תושבת מסויימת ל A64 אני יכול לשדרג לכפול ליבה ע"י החלפת המעבד בלבד...?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

יש לי מעבד פנטיום 4 3.0MHz איך אני יודע איזה תושבת זה נקרא כי אני רוצה להחליף לו גוף קירור...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bad-sector,

בזמנו שהתקנתי את מערכת הקירור מים הייתי צריך לנתק מהלוח שבחתימה שלי את התושבת פלסטיק שהייתה אז לקירור סטוק... היום אני כבר רוצה לעשות מהמחשב מדיה סנטר והקטע של המים קצת מגביל אותי, אני רוצה לחזור לקירור אוויר אבל אין לי מושג איפה התושבת הזו... ניתן לרכוש אותה איפשהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בלוח אם שלי יש אופציה להלביש את ה AM2 רק שהזכרונות שלי בלוח מותאמים לDDR400 , השאלה אם המעבדים של SOCKET AM2 יעבדו על DDR2 או הרגילים? וגם, מה זה מהירות רגילה למאווררים של מעבד ולוח אם והאם המהירות שלהם היא פונקציה של כמה שהמעבד מתחמם או שהוא פשוט עובדים על מקסימום קירור מהתחלה?

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by israel_0,

ישלי AMD XP 2600 BARTON לוח אם ga 7s748-l זיכרון a-data pc 3200 האם למשהו יש נסיון עם OC לגבי תזמון זכרון? הגעתי ל190 FSB מעונין להחליף מידע

17. אני הולך לקנות את הזכרונות האלה של קינגסטון http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-141-423&catalog=23&manufactory=BROWSE כתוב במפרט שהתזמון שלהם זה CAS LATENCY 3 מה זה אומר? מה התזמונים של זה ועוד משהו שאני רואה בכל הזכורונות שכתוב ולא מבין מה זה כמעט בכל הזכרונות היום בשוק רשום: Error Checking: Non-ECC מה זה אומר ??? תודה על העזרה טל

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gnk,

שלום אני מעוניין במחשב למשחקים: לוח אם ASUS A8N-E וכ.מסך RADEON X800GTO איזה מהשילובים הבאים עדיף: מעבד ATHLON64 3200 וזיכרון עם תזמון 2-3-3-6 או מעבד ATHLON64 3500 וזיכרון עם תזמון 2.5-3-3-7 בשני המקרים מדובר על 1GB זיכרון (2X512) הבעיה היא תקציבית לכן אאלץ לבחור אחת משתי האפשרויות... תודה,

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by dan_dekel,

כרגע יש לי כזה של TwinMos קניתי אותו ב250... 512mb 400mhz (2.5-3-3-8) o רציתי לדעת האם התזמון שלו טוב? והאם אפשר להשיג תזמון יותר טוב באותו כסף או קצת יותר\פחות... ועד כמה זה חושב באוברקלוק... בבקשה, אני מבקש תגובות ממבינים בלבד. תודה, דן.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש זיכרונות Corsair Dominator CMP6GX3M3A1600C7 ולוח אם GA-X58A-UD3R שתומך ב2200/1333/1066/800. השאלה: איך לקנפג את הזיכרונות האלה שיעבדו בצורה אופטימלית עם הלוח הזה? האם עדיף להוריד אותם ל1333 או להעלות ל2200? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by glassmoon,

הי יש לי מעבד 2600 barton עם זכרון Infineon DDR333 256MBX2 בתזמון של 2.5-3-3-7 ,ו- FSB 166MHz, יש משהו שאפשר לשפר? ניסיתי לעשות OC אבל כבר ב182MHz היו טעויות בזכרון תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 מהירויות שאפשר לבחור לזכרונות- safe, normal, fast, turbo, ultra. כרגע הזכרון נמצא על turbo. האם כדאי לי להשאיר אותו על המהירות הזאת או להוריד?? (האם הוא מתחמם יותר מדי\נשחק?) **הזיכרון הוא של samsung, 512mb 333mhz (2700)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by nadaviz,

יש לי שני סוגי זכרונות, סמסונג 512 בתזמון 5-5-5-13 ו- 1024 בתזמון 5-5-5-15. התדר המקסימלי של שניהם הוא 667 אבל ביחד הם נותנים 553. זה ניתן לפתרון מבחינת ביוס או כל דבר אחר?

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by Xanadu,

שלום רב, ראיתי איפושהוא המלצה להשאיר את הזכרונות במהירות 533 כאשר מדובר במעבדי קונרו ורציתי לשאול האם מישהוא מכם מכיר את הדבר הזה ויכול להגיד אם זה נכון או לא? כרגע הזכרונות רצים ב-667 ....

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. שלום לכולם כמו כולם אני רואה בכליון עיניים את הקצב בו יוצאות ואמורות לצאת בקרוב וברחוק כל מיני טכנולוגיות חדשות ולא יודע איך לכלכל את צעדי. אני מעוניין לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון, ורוצה לדעת, בעצם, מחכמי הפורום (גדולים כקטנים - העיקר חכמים) האם בטווח של שלושה חודשים או חצי שנה יותר כדאי לי לחכות חשוב מאוד: אין שום כוונה, כלשהיא, מתישהוא, איך-שהוא, לבצע OC. ולא, אני לא מעוניין בלוח 945. תודה. המערכת תריץ ויסטה. העומס הגבוה ביותר יבוא משימוש בפוטושופ CS2 ועריכות תמונות RAW כבדות. מפרט נוכחי: +A8N-SLI 939, 1GB DDR400 ADATA, ATHLON 64 3000 מפרט רצוי: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E …

• 10 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים