מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשתף אתכם בשרות המעולה של MUSHKIN היה לי 256MB PC2100 DDR 222 Green Hi Perf שחבר יקר התקין הפוך ושרף אותו (הזיכרון הגיע ל205MHz) הזיכרון ניקנה מפנדה ואחרי שעברה יותר משנה - אין עם מי לדבר. לכן שלחנו מייל לMUSHKIN ומתברר שהאחריות היא לכל החיים ! שלחנו את הזיכרון והיום הגיע שליח עם חבילה (fedex) עד הבית של החבר. וקבלנו במקום הקודם 256MB PC2100 DDR 222 Black Hi Perf Level II היום הוא יעבור בדיקות וגם הA-DATA PC4000 מגיע היום... בקיצור כל הכבוד לMUSHKIN ואל תחששו לפנות לאחריות אצל היצרנים בחו"ל. (כל זה כנראה מתנות ליום-ההולדת
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב שמשמש למדיה (מחובר לTV דרך HDMI ) לוח אם asus p8p67-m, מעבד I3. מער' הפעלה 7 /64 ביט. בניסיון להדליק מחדש אותו לא עלה ביוס ולא היה וידאו. ניסיתי להחליף כרטיס מסך - ללא הועיל. בדקתי זיכרונות - תקינים. הוצאתי סוללה וביצעתי reset ל RTC-לא עזר. יש בפנים Dram led שמהבהב באטיות. חיפשתי ברשת וכולם מכוונים לבעיה כלשהי בביוס וממליצים לעדכן, אלה שאיך מעדכנים ביוס כשאי אפשר להיכנס אליו כי אין וידאו? האם למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון פנימי ואני מעוניין להרחיב ל 4. כרגע אני עם win 7 32 bit, אז אין טעם להרחיב את הזיכרון לפני שאני מתקין ווינדוס 64 ביט, נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל החברים. במהלך השבוע האחרון לצערי נשרף לוח האם שלי כיוון שהוא היה ישן (GIGABYTE GAZ68X UD3H B3) וגם המעבד היה אחד הדורות הראשונים של הI5 הבנתי כי לא ישתלם למצוא לוח אם חלופי המתאים לו. אבקש המלצה על לוח אם ומעבד אשר מתאימים למארז סלוני של DH202 thermaltech. המחשב מיעוד ברובו למשחקים/סרטים ואינטרנט כאשר אני מתכוון להעביר את שאר החומרה מהמחשב הקודם(ספק,כונני דיסקים וCD ROM) למעט הזיכרונות אז אם יש המלצות אני אשמח לקבל. כמו כן אני אשמח להמלצה על קירור (אני משתעשע ברעיון של קירור מים) בהתחשב במוגבלות המקום. כמו שהבנתם אני אהיה מעונין להמשיך לשדרג את המחשב ובכך להאריך את חייו. התקציב הוא די פתוח כי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ! אני הולך ליקנות מחשב בזמן הקרוב (מאוד ) ואני מאוד מתלבט לגבי הלוח אם , אני ראיתי שכולם פה מאוד ממליצים על הלוחות של EPOX והסבירו לי גם שיש לו כרטיס קול ברמה מאוד גבוהה . ההתלבטות שלי היא בין הA-BIT לEPOX יש יתרונות מסויימים לABIT כמו הFIREWIRE שיש לו והמחיר ההנמוך ב100ש"ח . מה אתם אומרים ? מה היתרונות של הEPOX , אם בכלל ? עוד משהו..... המפרט הוא : abit ic7 intel p4 2.8c kingston memory 256mb 3200 compucase -HEC המחיר יצא לי 2640ש"ח - כשהמארז הוא לא מKSP פשוט כי אין להם אותו....
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בהתקנה של מחשב חדש הלוח DFI INFINITY מעבד AMD 64 3200+ 939. הבעיה: הבסיס של הגוף קירור לא מכסה איזה 2-3 מ"מ בצד המעבד... ניסינו ב-2 הכיוונים ויש את אותו המרווח... האם זה קריטי? או שככה זה אמור להיות? בתודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה.... אני על סף קניית מחשב, ואני רוצה לדעת על המעבדים של intel אני חושב שבשבילי עדיף 32 ביט מעבד, בגלל שעדיין 64 ביט זו חומרה חדשה, ויש תוכנות שלא רצות עליו, אולי אפילו DOS ועוד כמה.. אני חושב שאפילו אם אני מריץ Windows 98 ב64 ביט, המעבד מתפוצץ אז אני רוצה לדעת, אם הכי טוב לקנות כיום 64 ביט או 32 ביט?.. תודה אופסססססססססססססססססססססססס סליחה, נראה לי הטרד הזה יעבור, שכחתי שיש את הפורום של לוחות אם, מעבדים וזכרונות אני מוכן להעברה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבד שלמעלה ולמעבד שלמטה? חוץ מבמחיר http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=34&N=2010340343+50001028+1051707439+1302820275+1050719649&Submit=ENE&SubCategory=343
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, זוכרים את הבעייה שלי עם הסירנה?! מה מסתבר שכל סדרת ה TWINX של CORSAIR CORSAIR TWINX 512MB DDR PC3200 400MHZ LL CAS2-2-2-6 ה 512 זאת סדרה מיוחד ל NFORCE2 כמו שאתם יודעים....ו הEPOX לא עושה איתם BOOT. הלכתי לחנות שמרכיבה לי את העניין (חייה שחורה ולבנה שדומה קצת לדוב )- ויש להם מלאי של TWINX ואף אחד מהם לא עבד עם הלוח שלי!! אז עכשיו אני תקוע עם זיכוי של 1350 שקלים ולא יודע מה לעשות איתם...יש לי בבית זכרון של SAMSUNG ספייר, אז אני לא תקוע בלי מחצ'ב, אבל מה אני אעשה ב 1300 שקל?! עכשיו, ראיתי שיש להם PC3500 433MHZ CAS2 לא LL ולא מסדרת ה TWINX עולה בדיוק אותו דבר כמו ואצל הדובים יבדקו בדיוק מה עובד ומה לא ויחזירו לי תשובה... אז מה עדיף לקחת? WINBOND בלי CAS2 או C…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 vience 3000 E6 box Sunbeam Transformer BLACK Sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon או AC Freezer 64 ספק - לא ידוע ואם אפשר המלצות לזכורונת שיתאימו ללוח אם512X2 לזכורנות לא אעשה OC רק למעבד ולכרטיס מסך למעבד אעשה OC קטן קטן אולי רק ל2400-2300 GHZ לכרטיס מסך שיגיע לX850XTPE אני לא אוברקלוקר וזה יהיה OC היחידי לבנתיים, אז שהלוח אם לא יהיה רק לOC אני לא רוצה לשבור שיא אלא רק בשביל ביצועים למחשב ולמשחקים שיתמוך בSATA II כדאי SLI או לא? התקציב זה עד 900 +- (Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 - טהאם הוא טוב? תודה לעוזרים!!
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לאתר של ASUS לשם השוואת לוחות.. והבחנתי בלוחות מבוססי צ'יפסט H61.. לא מצאתי מידע בפורום.. הלכתי לאתר של אינטל.. השוואתי ל-H67 וסידרתי לכם בטבלה (מצורפת) רק את השדות השונים.. נ.ב. כמובן שיצרניות לוחות האם יכולות לשחק (לטובה) במספר שדות.. כך לפחות ב-ASUS.. ולדעתי, היצרניות יחכימו אם לא יגזימו בתוספות, על מנת לשמור על הפרש מחיר "הגיוני" לעומת ה-H67 שיצדיק קיום צ'יפסט חדש זה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה נראה כמו חוסר שיותף פעולה בין צוות הפורומים לצות האתר, שמעלה חדשות - אבל זה פשוט דורש. בימים האחרונים כל החדשות שהועלו בנוגע למעבדים(הן אם זה אינטל והן אם זה AMD) מציגות את מעבדי הAXP באור שלילי ביותר כאילו AMD הולך לפשוט את הרגל, אין לה מכירות בכלל והמעבדים שלהם הם אוברקלוקרים גרועים שלא נתונים תמורה מלאה בשביל הכסף שלהם. דוגמא: אין כך הדבר, מעבדי הAthlon XP היום זוכים להערכה וחדווה מחודשת כמעט בכל אתר חומרה בחו"ל, מעבדים AXP של מהירויות 1600 ו1700 עם סטפינג של AGIOA וAROIA שמחירם בחו"ל הוא בין 50-60 דולר לאחד, וכשאפשר לעשות להם OC ממהירויות default של 1400 ו1466 מגה"צ למהירויות של 1700-1800 מגה"צ כמעט בלי כל בעיה ובלי העלאת מתח מרובה, שזה אמר XP RATING של …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע הזמן לשדרג לוח+מעבד+זיכרון. המטרה העיקרית שלי היא לקנות לוח אם טוב וחדש שיחזיק מעמד זמן רב ויהיה מתאים לשדרוגים עתידיים של מעבד וזיכרון, לא רוצה לחסוך כאן (כמובן שלא צריך גם להגזים). כמו כן, מעוניין OnBoard בכרטיס מסך (אני לא גיימר אבל קצת משחק ורואה סרטים), כרטיס קול, כרטיס רשת ותמיכה ב-RAID. מבחינת מעבד, כמעט כל דבר יספק אותי עכשיו (אני משדרג מ-Pentium III). פה אני רוצה לחסוך קצת ולקנות מעבד בסיסי, אולי עוד איזה שנה שנתיים אוכל להשקיע במעבד רציני יותר (לכן חשוב שללוח תהיה תאימות עתידית גבוהה). לגבי הזיכרון, אני רוצה לקנות כמות נמוכה (1GB) אבל איכות טובה. כך כשארצה לשדרג אוכל להוסיף זיכרון ולא להחליף את הישן. או שאולי כדאי לקנות הרבה זיכרון זול ואם ארצה …
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד שבועים ובגלל שלא הכי עונים לי בפורם מפרטים החלטתי לשאול את הפורם המתמחה בתקווה שיענו לי יותר וגם אנשים פה נראה לי לרוב יותר מבינים בתחום שהם נמצאים בו... אז קודם כל רציתי לשאול אם אני הולך על מעבד I7 זה בהכרח מעלה גם את המחיר של הלוח אם ? התקציב שלי לחלקים זה בערך ככה עם אפשרות לחריגות לפה ולפה: לוח אם 700 זכרונות 800 (אני רוצה 6G) מעבד 1000-1500 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשום מצב... לכרטיס מסך היה לי די פשוט לבחור כי אני די עוקב אחרי ההתפתחות בתחום אבל זכרונות ולוח אם , די אין לי מושג, אני מחפש חלקים שלא יתחממו מדי... בדרך כלל לוח אם אני מעדיף של אסוס אבל אני לא סגור ב-100 אחוז ותמיד שמח לשמוע דעות אחרות... וגם מבחינת דגמים אין לי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שירדו המחירים ל 9550. האם מעבד Q9550 של אינטל טוב יותר משמעותית מ- 9450 Q והאם ארגיש בהבדלים? האם זה שווה להוסיף עוד 200 ¤ עליו? איזה יותר טוב לאובר קלוקינג וגם ראיתי שיש גרסא חדשה שתצא בזמן הקרוב של סטפינג-stepping) של מעבדי מ C1 הנמכרים היום ל ( E0, ועל פי החברה מעבדי ה Q9550 שימכרו מה 22 לחודש יהיו מהסטפינג החדש. לפי הפרסום שלהם השינויים העיקריים בסטפינג ה E0 החדש יהיו: New SSpec and MM numbers for the converting products CPUID will change from 0x10677 to 0x1067A Package change to Halide free package האם יהיו הבדלים שארגיש בין הגרסא החדשה והישנה והאם מישהו יכול להסביר בקצרה מה אומרים השינויים הללו בגרסאות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. מה הלוח הכי אמין, משתלם ובעל כרטיס קול איכותי (בסדר הזה... הכי חשוב שיהייה אמין, אחר כך משתלם, ורצוי מאוד שיהייה לו כרטיס קול טוב) לOC של AXP 1800 2. שווה לקנות אותו בארה"ב? (מחיר, אחריות...) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני צריך את עזרכתם וניסיונכם בחומרה בארץ לבנות לו מחשב. המחשב יהיה מיועד למשחקים, תוכנות וכו'. אין תכנונים לאוברלוק או משהו... רצוי שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. תקציב: 7500-8000 ש"ח. ניסיתי להרכיב משהו, הצעות\שיפורים יתקבלו בברכה. מה המהירות של ה-2100? AMD Athlon XP 1900 256MB DDR - איזו חברה? לוח אם- ?? כרטיס מסך: תלוי בתקציב הסופי שישאר לאחר כל החלקים, מעדיף 128MB. Maxtor 40GB LG Flatron 795FT Plus רמקולים + כרטיס קול צורב (עד 600 ש"ח) מארז - ? מעוניין לרכוש את כל החלקים בחנות אחת (מלבד רמקולים, אם לא יהיו בחנות...) ובבקשה תמליצו איפה לקנות!!! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ייעצתם לי מה לקנות ואכן הקשבתי לכם. התקשרתי לSPYPC אבל אין להם במלאי אז התקשרתי לחנות אחרת וגם שם אין במלאי אז התקשרתי לחנות שלישית-wellcom, ושם הופתעתי לשמוע שהמחירים זולים. אפשר לומר זולים מדי. אין להם מעבד 3600 שהמלצתם, לכן אני אקח 3800. וזה עדיין זול יותר ממעבד 3600 מהחנות הכי זולה בזאפ. בקיצור הזמנתי לוח אם ומעבד (כמו שציינתי בכותרת). בנוסף החנות הזאת היא במקרה גם הכי קרובה אליי כך שבאמת יוצא משתלם. רציתי לשאול האם יש כאן משהו מוזר? איך זה שהם הכי זולים אבל לא מופיעים במקום הראשון בזאפ? איך הם מוכרים בכאלה מחירים? מה אתם אומרים? אני מצרף צילום מסך של הרכיבים אותם הזמנתי. הנה השרשור הקודם שלי כאן-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285486.0 [attachment dele…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-