עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה כדי לשדרג את המעבד ושאר החלקים שהוזכרו בכותרת לחדשניים יותר . אני מוכר אותם ואני מוכן להשקיע כ-2800 שקל לשלשת החלקים אז מה אתם ממליצים ? חשבתי על E6300, לוח אם לא ממש יודע וזכרונות 2GB 800MHZ מכיוון שקניתי את המה שיש לי עכשיו וחשבתי אשני לא יעשה אוברקלוק בחיים כי זה היה מספיק חזק אז ... אז עכשיו אני רוצה את החלקים עם יכולות לאוברקלוק. תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by BUNG,

אהלן חברי הפורום. כעיקרון אני צריך לוח אם לסוקט 479, אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל. לא איכפת לי מה החנות, גם ניואג יתאים כי יש לי מישהו שם עם אזרחות אמריקאית שיקנה את זה בשבילי. חשבתי על הAOPEN 975X אבל אולי יש משהו משתלם יותר? טוב יותר? התקציב ללוח הוא עד 400$. המעבד שישב עליו זה T2600 כנראה אלא אם יש לכם משהו עדיף. ואני צריך באותה הזדמנות המלצה לקירור מתאים. תקציב של עד 100$.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by elikh,

היי, אחרי חפירה עמוקה בפורומים בחו"ל עדיין לא הצלחתי להבין משהו: ניקח לדוגמה 6700K + Z170. הבנתי שיש חיבור ישיר בין המעבד לpcie X16 lanes. ובנוסף לזה יש עוד 20 קווים של PCIE שמגיעים מהצ'יפסט. 1) איפה אותם קווים? אם מחברים SLI שתופס 2 קווים של 8, למה נשארים רק עוד 4 קווים? איפה ה16 הנותרים מהצ'יפסט? 2) האם הלוחות אם שעומדים לנחות עלינו z270, הולכים לתמוך ב24 קווים מהצ'יפסט? 3) אם אנחנו מדברים על 6850k עם 40 קווים, אז כל הPCIE יישבו על המעבד הזה? בלי תוספת מהצ'יפסט? 4) השאלה נובעת מהעובדה שאני רוצה לקנות kaby lake + 1080 sli + ssd m.2. האם לא יישאר לי יותר שום מקום לכרטיס הרחבה נוסף? עם הZ270 אפשר שני SSD? 5) אול…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Oranili,

שלום מישהו מהפורום אמר לי שמצב AHCI זה מצב שמאפשר SATA MODE מלא ! ואצלי הוא DISABLED אז הוא אמר לי שאני עובד על IDE133.. האם זה נכון???

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by IG,

שתי שאלות: 1. מה הלוח הכי אמין, משתלם ובעל כרטיס קול איכותי (בסדר הזה... הכי חשוב שיהייה אמין, אחר כך משתלם, ורצוי מאוד שיהייה לו כרטיס קול טוב) לOC של AXP 1800 2. שווה לקנות אותו בארה"ב? (מחיר, אחריות...) תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by efee123,

יש דרך או אפשרות להציל אותו? הוא לא היה מחובר לחשמל כשהוא נרטב... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשחקים LOW-MED כזה נמאס לי מהשבב המולחם על הלוח וחשבתי על 2 אופציות : 1. H81 + G3220 של אינטל - ולחבר לו את הכרטיס מסך שיש לי GT430 2.Q 5535 R3 + לוח מתאים של AMD ולחבר לו את הכרטיס מסך שלי GT430 ועדיין לא הבנתי כל כך את הקשר בין המעבד למעבד של הכרטיס מסך במשחקים , תמיד אמרו לי שבמשחקים מה שחשוב זה הדיסק הקשיח והכרטיס מסך ולא המעבד איך המעבד קשור למשחק אין לו עיבוד גרפי איזה עוד עיבודים יש למעבד במשחקים ? תודה . חשבתי לקחת מעבד Q8200 או Q6600 בשקע 775 ולוח אם 775 משומש ששוה ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. עם תושבת חדשה ויותר ליבות בכל רמת מחיר - אינטל מכריזה על הדור העשירי של מעבדי Core שולחניים והתחרות בשוק הופכת ללוהטת במיוחד לכתבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by reuven61,

יש לי לוח אם של אינטל 946GZ והמעבד הכי גבוה שנתמך זה הנ״ל. המחשב עובד בסה״כ יפה אך נתקע תחת מאמץ תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by shlomom,

באירוע Supercomputing 2006 שנערך היום ב TAMPA פלורידה הוצגה רשימת 500 המחשבים החזקים בעולם. מעבדי ה Opteron של AMD חיזקו את אחיזתם ברשימה ו 3 מעשרת המחשבים הראשונים מבוססים על Opteron. כמו כן, הציגה AMD מעבד חדש stream processor המיועד למחשבים עתירי עיבוד כגון שרתים תחנות עבודה (וגם מחשבי על). המעבד מתוכנן לכרטיס PCI-E עם 1GB זכרון GDDR3 ומבוסס כנראה על ליבת ה R580 של ATI. הכרטיס משתמש בממשק חדש שפותח ע"י AMD בשם CTM - Close To Metal שאמור להקל על התוכנה שתשתמש בכרטיס ולתת שיפור של עד פי 8 מ APIs קיימים ל 3D. הכרטיס יאיץ מאוד חישובים מורכבים עתירי עיבוד כמו ניתוחים סייסמיים, חישובים מדעיים שונים, ניתוחים פיננסיים ביולוגיים, חישובים פיזיקליים, 3D, קידוד וידאו וכולי. המחיר…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by bora8,

שלום לכם אני צריך לקנות מחשב לשימוש של אינטרנט , סרטים , אופיס ומשחקים רגילים וכבדים ומידי פעם עריכות של סרטים רציתי לדעת מה עדיף ‏Phenom II x4 Quad-Core 955 או I5 של אינטל. יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW יש לי כרטיס מסך של HD4850 TOXIC

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, עקב איבוד הלוח אם שלי אני נאלץ להחליף את כל ה לוחאם+מעבד+זכרון (למה לעזאזל אף אחד לא מוכר לוח אם סוקט 939 יד שנייה.. ). אני לא מעוניין להוציא כרגע הרבה כסף אבל חשוב לי מאוד האופציה לשדרג בעתיד לכן אני מניח שלבחור את הסוקט הנכון זה הדבר הכי חשוב. לא משנה לי AMD/INTEL לא מעוניין ב OC בשום שלב הציוד יחובר לספק ENERMAX 450W וכרטיס מסך 9800GT, האם מעבד חזק יעמיס על הספק כוח יותר מדי? השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה משחק RTS ברזולוציה 1680X1050 . אז בקצרה אני מחפש המלצה לשילוב בין לוח אם + מעבד + זכרון (4גיגה) עד 2000 שקל(בערך) אבל כמה שיותר זול יותר טוב והכי חשוב זה היכולת לשדרג בעתיד.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by eli_lub,

יש לי מחשב כרגע עם 6 GB זכרון, ובתקופה האחרונה מעט קשה לי לעבוד אז אני רוצה להוסיף עוד זכרון המפרט שלי זה לוח אם : GA-X58A-UD7 מעבד : i7-950 3.06 GHz כרטיס מסך : sapphire radeon hd 5850 vapor-x 1gb זכרון : 6GB hyperx 1600 Mhz cl7 (הזכרון בנוי מ3 סטיקים של 2 ג"ב ) הבנתי שאני לא יכול לשים סטיקים של 8 ג"ב ושאני מוגבל עד ל 24 ג"ב סה"כ בגלל הלוח אםחשבתי על לקנות Kingston HyperX Fury 4GB עכשיו השאלה שלי האם הזכרון מתאים בכלל ללוח אם שלי או שיש בחירה יותר נכונה בשבילי ובנוסף האם אני צריך לקנות 3 סטיקים ולהשאיר את ה3 שיש לי או לקנות 4 ולהשאיר 2 מהאחרים תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לקחתי מדוד שלי את הלוח אם והמעבד שלו כיוון שאני זקוק למחשב עם מעבד של 450 ומעלה וזה מה שהוא אומר שיש לו. אז לקחתי, העברתי את כל הכרטיסים שהיו לי במחשב הישן אליו. ועדיין לא היה טוב, אז בדקתי בביוס ומסתבר שהמהירות של המעבד היא 350, לפי מה שהביוס כותב. ואת האופציה הזאת אי אפשר לשנות בביוס כתוב בחוברת של הלוח אם שזאת אופציה שמיועדת לשימוש עתידי אך כרגע מנוטרלת. פתחתי את המחשב והוצאתי את המעבד שנית ובדקתי מה כתוב עליו, שום דבר לגבי המהירות אבל כתוב אינטל פנטיום 2! אז אני שואל האם קיים בכלל מעבד פנטיום-2 450? הלוח אם עצמו תומך עד 500 מגההרץ אז אין בעיה בנושא הלוח האם. תודה על העזרה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אז זה מה שרציתי לדעת , אם אחרי השקת הקונרו וירידת המחירים של מעבדי AMD כפולי הליבה , האם יהיה שווה לקנות AMD כפול ליבה על Intel מעבד ליבה ישן יותר (לא קונרו.. נגיד d930) לשימוש במשחקים?? בעצם השאלה האמיתית שלי היא האם עכשיו המעבד הכי חזק של AMD יותר חזק מהמעבד הכי חזק של Intel (שקיים שוב לא קונרו) למשחקים ?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Vissor,

היי רציתי המלצה ללוח אם טוב למעבד Intel Core i7 860, חברה gigabyte או asus מחיר רצוי 500 שח... עוד שאלה אם מישהו יודע איזה זכרון מתאים למעבד הזה DUAL CHANEL או TRIPLE CHANEL ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Intel's new Core i7-CPUs start in mid-October. They will launched between 13rd and 16nd October. While the flagship named Core i7 900 Extreme Edition (3.2 GHz, $999), the others are named Core i7 900 (2.93 GHz, $562) and - speculation - Core i7 800 (2.66 GHz, $284). http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=312944 http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardware-infos.com%2Fnews.php%3Fnews%3D2294&hl=de&ie=UTF8&sl=de&tl=en

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הכל התחיל בזה שרציתי לפרמט את המחשב. אז קודם כל לא הצלחתי להגדיר בוט בביוס כי אי אפשר היה להיכנס , המקלדת הייתה מגיבה רק אחרי הוינדוס (מקלדת USB) בחיבור ה PS2 הוא לא פעיל במחשב הנ"ל כך יצא שגם לא יכלתי להיכנס עם מקלדת רגילה. חשבתי להוציא את הסוללה,לאפס,ובמקרה הכי גרוע לפרמט את המחשב ע"י חיבור של ההארד דיסק למחשב אחר , אבל אחרי שאיפסתי לא רק שזה לא עזר בנוגע למקלדת USB , הגדרות ה BOOTABLE השתנו וגם ההארד דיסק לא מוגדר כפירסט בוט כנראה.. והמחשב פשוט תקוע לא יכולת עבודה , מה לעשות?! תודה ושבוע טוב , אבי.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, אני בונה מפרט חדש ויש לי כמה שאלות. מבחינת מעבד, 860 או 930? האם יש החלטה חדש משמעית בנושא? מבחינת כרטיס מסך הכיוון כרגע הוא 5850 או GTX 465 , צריך עזרה גם בהתלבטות הזאת המלצות ללוח אם גם יתקבלו בברכה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לאחר שנים של הכנות אינטל מציגה את תהליך היצור של 14 ננו-מטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90/

23. הנציג אמר לי שלמעבד QUADRO וספציפית לMSI בדגם G41M4-F יש צלעות קירור שמאוד ייחודיות ושעוזרות לו. האם הדבר נכון והאם עדיף לקחת של אסוס במקום (P5QPL-AM G41)? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מכיוון שהסופרטלנט שלי (שהוצאתי הון עליהם) מאכזבים אותי קשות ב - OC ולא עוברים את ה - 970MHZ מה שמאד מגביל אותי באוברקלוק כי אני עובד ביחס של 1:1 ועם מכפלה נמוכה מאד של 7 (E6300 מה לעשות...). אז אני חושב להחליף אותם באחד מהקיטים האלו: 1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193&Pname=OCZ 2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188&Pname=OCZ 3) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה עדיף ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by sergey_k,

שלום העם שתי חברות שונות של זיכרון נגיד SAMSUNG ו ADATA יכולות לעבוד ביחד באותו הזמן? איפה אפשר ליראות איזו חברה הזכרון שלי במחשב עם איזו תוכנה תודה מראש סרגיי

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים