עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון (יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו. מה ניתן לעשות תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Necessary_Evil,

מה אתם אומרים עליו? שוה קניה? אני מתכננת לקחת אותו + P4 1.8 וזכרון עוד לא החלטתי... אני רוצה שיחזיק מעמד הרבה זמן ועם אופציה לשדרוג בעתיד... לוח טוב או עדיף לקחת משהו אחר? (האיפוקס למשל...) תודה מראש, חציל

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן מתי מגיע סאן דייגו ווניס לארץ? סאן דייגו זה 1 מגה קאש וווניס זה 512K נכון? איזה דגמים יהיו לכל ליבה? (יעני 3000+,3200+.....) המחירים יעלו?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. לאחר שנים של הכנות אינטל מציגה את תהליך היצור של 14 ננו-מטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90/

6. אז זה מה שרציתי לדעת , אם אחרי השקת הקונרו וירידת המחירים של מעבדי AMD כפולי הליבה , האם יהיה שווה לקנות AMD כפול ליבה על Intel מעבד ליבה ישן יותר (לא קונרו.. נגיד d930) לשימוש במשחקים?? בעצם השאלה האמיתית שלי היא האם עכשיו המעבד הכי חזק של AMD יותר חזק מהמעבד הכי חזק של Intel (שקיים שוב לא קונרו) למשחקים ?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כשאני עושה בסנדרה פרו 2003 בנצ'מרק לזכרונות (יש שני סוגי בנצ'מרק) אז המחשב נתקע, סמן העכבר לא זז והמחשב לא מגיב יותר עד שאני עושה ריסט למחשב. הכל התחיל כשיום אחד המחשב שבק חיים, וגיליתי שהיה נוזל בקצה של המעבד בשורה אחת של הפינים שיש על המעבד מאחורה, ייבשתי את המעבד עם מייבש שיער והמחשב עלה. ראיתי איטיות מאוד גדולה עם המחשב והרבה תקיעות שלא מצאתי להם סיבה, פרמטתי אתמול והמחשב חזר להיות רגיל אבל כשאני עושה את הבנצ'מרק הוא נתקע, ולפני זה אם זכור לי טוב זה לא נתקע, כנראה שזה התחיל אחרי הרטע של הנוזל שהיה על המעבד. את שאר הבנצ'מרקים עשיתי והם היו מוצלחים, למעבד והשאר, אך ראיתי משהו מוזר: אתמול פרמטתי , עשיתי ישר אחרי הפרמוט בנצ'מרק להארד דיסק, התוצאה היתה קצת מעל 30 מגה, ואחר…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אז ככה, זוכרים את הבעייה שלי עם הסירנה?! מה מסתבר שכל סדרת ה TWINX של CORSAIR CORSAIR TWINX 512MB DDR PC3200 400MHZ LL CAS2-2-2-6 ה 512 זאת סדרה מיוחד ל NFORCE2 כמו שאתם יודעים....ו הEPOX לא עושה איתם BOOT. הלכתי לחנות שמרכיבה לי את העניין (חייה שחורה ולבנה שדומה קצת לדוב )- ויש להם מלאי של TWINX ואף אחד מהם לא עבד עם הלוח שלי!! אז עכשיו אני תקוע עם זיכוי של 1350 שקלים ולא יודע מה לעשות איתם...יש לי בבית זכרון של SAMSUNG ספייר, אז אני לא תקוע בלי מחצ'ב, אבל מה אני אעשה ב 1300 שקל?! עכשיו, ראיתי שיש להם PC3500 433MHZ CAS2 לא LL ולא מסדרת ה TWINX עולה בדיוק אותו דבר כמו ואצל הדובים יבדקו בדיוק מה עובד ומה לא ויחזירו לי תשובה... אז מה עדיף לקחת? WINBOND בלי CAS2 או C…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Klayhamn,

אוקיי לאחר התלבטות לא מעטה החלטתי על שני הרכיבים הבאים: לוח אם: 1. DFI LANPARTY NF3 (700 שקל) מעבד: 2. AMD SEMPRON 2600+ (400 שקל) זיכרון 3. 512MB - הדבר היחיד שאני יודע הוא שאני רוצה 512MB, ונראה לי שכל מה שאני צריך זה DDR400 העניין הוא, שכמו שניתן לראות במאמר הנפלא הזה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html ניתן לבצע OC במערכת הנ"ל (אותו לוח אם ואותו מעבד) מ- 1.6Ghz ל-2.4GHz!!!! בכתבה עצמה הם משתמשים בזיכרון מטורף של CORSAIR שעולה איזה 1500 שקל אם לא יותר השאלה היא האם אני באמת צריך כזה זיכרון בשביל OC כזה? מה הזיכרון הזול ביותר שאני יכול לקנות ש: 1. יאפשר את ה-OC הזה, קודם כל 2. יאפשר אולי גם OC לזיכרון, גם אם מועט? אם אפשר נא תנו מספר הצעות …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. בואו לקרוא אודות הסיבות העיקריות לכך שמעבדי הדור החדש מ-AMD יוצרים שינוי משמעותי בגישה של תעשיית המחשוב והמיקרו-שבבים למגבלות כוח העיבוד האפשריות לכתבה

12. חוות דעת על היצרן. וחוות דעת על הלוח הספציפי הזה...עלות 88$ ====> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB044# הבאסה שאין עליו PCIE OB . והכרטיס הכי זבל עולה 400 - 500 ש"ח עוד הוצאה מעצבנת.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הלוח אם במחשב השני שלי ,שהוא בן כמה שנים טובות ומשמש אותי להורדות, הלך לעולמו. מצאתי לוח מתאים יד שנייה בחמישים שקל. הבעייה שבמקרה הבחנתי שחסר פין אחד בשורה הקיצונית ביותר. אני מעריך שהוא באיזה שהוא צורה נישאר תקוע בתושבת של הלוח האם המקולקל. האם להערכתם המעבד הנ"ל נחשב ז"ל? האם באמת כל הפינים נמצאים בשימוש? הערה: מדובר במעבד NORTHWOOD פנטים 4 2.4 GHZ סלוט 478

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Weihenstephan,

שלום, אני רוצה לשדרג מ 3770K לכיוון ה 5930K ולפלטפורמת ה DDR 4, אני עם GTX 980 האם אני אחוש בהבדל במשחקים או בעבודה כללית?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by OverBooking,

אני שמעתי על תוכנה כזו של אינטל שבד"כ יש אותה למפיצים של אינטל בארץ. אם אין את התוכנה של אינטל, אז אשמח לקבל כל תוכנה אחרת שמבצעת בדיקת תקינות מעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כמה אנשים אמרו לי שעדיף סטיק אחד, כמה אנשים אמרו שעדיף לי dual,תחליטו אתם

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. ברשותי 2 כרטיסונים של 256 מגהבייט כ"א - סה"כ 512 מגהבייט. קיבלתי מחבר כרטיסון נוסף של 256 מגה. אני חוששת שאם אחבר אותו (יש לי סלוטים פנויים) אקבל אמנם 750 מגה אך הזכרון לא יעבוד dual ddr ואז אאבד מהירות. מה כדאי לי לעשות ? להישאר אם 512 מגה או להוסיף את הזכרון ולקבל 750 מגה? מעבד: 3200 Athlon 64 ביט לוח תומך dual ddr של גיגהבייט

• 45 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by shlomom,

באירוע Supercomputing 2006 שנערך היום ב TAMPA פלורידה הוצגה רשימת 500 המחשבים החזקים בעולם. מעבדי ה Opteron של AMD חיזקו את אחיזתם ברשימה ו 3 מעשרת המחשבים הראשונים מבוססים על Opteron. כמו כן, הציגה AMD מעבד חדש stream processor המיועד למחשבים עתירי עיבוד כגון שרתים תחנות עבודה (וגם מחשבי על). המעבד מתוכנן לכרטיס PCI-E עם 1GB זכרון GDDR3 ומבוסס כנראה על ליבת ה R580 של ATI. הכרטיס משתמש בממשק חדש שפותח ע"י AMD בשם CTM - Close To Metal שאמור להקל על התוכנה שתשתמש בכרטיס ולתת שיפור של עד פי 8 מ APIs קיימים ל 3D. הכרטיס יאיץ מאוד חישובים מורכבים עתירי עיבוד כמו ניתוחים סייסמיים, חישובים מדעיים שונים, ניתוחים פיננסיים ביולוגיים, חישובים פיזיקליים, 3D, קידוד וידאו וכולי. המחיר…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, אני בונה מפרט חדש ויש לי כמה שאלות. מבחינת מעבד, 860 או 930? האם יש החלטה חדש משמעית בנושא? מבחינת כרטיס מסך הכיוון כרגע הוא 5850 או GTX 465 , צריך עזרה גם בהתלבטות הזאת המלצות ללוח אם גם יתקבלו בברכה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם. בימים אלו אני אני מרכיב לי מחשב ועד אתמול הייתי בטוח ללכת על הcommando. אבל לאחר קריאת הביקורת\השוואה שפורסמה אתמול באתר (ביקורת מעולה!) נוכחתי לדעת שיש הבדל משמעותי בין הלוחות בזמן משחק. עכשיו האם ההבדל ביניהם מצדיק את ה700 ש"ח הנוספים? מבחינת OC מי מבין שניהם יותר טוב? (Oc לe6600) תודה מראש Install

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by erez_barziv,

כבר חודש שאני מנסה למצוא מה ההבדל בין rdram ל- ddr. שאלתי כבר הרבה אנשים איש לא ממש יודע. אודה לכם עד מאוד אם תבהירו לי את הנקודה. שנה טובה ו ארז.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ברשותי מעבד Xeon E5520 יחיד (4 ליבות + HT ) 2.26GHz רציתי לדעת: 1) איזה לוח אם יתמוך בו 2) במידה ואפשר לעשות OC למעבד הזה האם הלוח יאפשר זאת (ואיזה לוח כן יאפשר זאת) מעוניין לרכוש בארץ את הלוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by auditor,

שלום אחרי מספר שנים עם מעבד I7 ראיתי שAMD השתפרו מאד ואני שוקל לבנות את המחשב הבא שלי עם חומרה המבוססת על מעבד AMD. אשמח לשמוע בעד ונגד. אגב אני הייתי מחלוצי הקונים של AMD בשנת 2002 קניתי ATHLON 1800XP הוא היה אחד המעבדים הכי מדהימים לאותה תקופה..

24. לפי מה שהבנתי הAMD זול בהרבה אבל השאלה אם הוא יותר טוב בביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני לא מתכנן אוברקלוקינג לזמן הקרוב... המעבד ישרוד או שצריך ישר לקנות מאוורר וסינק יותר טובים?

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים