עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא סגור איזה מבין השלושה לקחת. מצד אחד אני רוצה לשמור את האופציה לCF או SLI (שדרך אגב ב680I אפשר להריץ CF נכון? לא רק SLI ולהפך בRD600?) ומצד שני אני רוצה לוח מצויין לOC. קראתי המון על שלושת הלוחות ואני לא מצליח לחלטה. (אני יודע שהP5B DLX לא מתאים לCF או SLI אבל הוא מצויין לOC). כרגע אלו הלוחות שיש בארץ שאני חושב לקנות (לא בא לי להזמין מחו"ל בגלל הסיכון שאם יקראה משהו בOC אני אצטרך לשלוח את זה להם וזה סיפור של כמה שבועות אני מניח). אם יש לכם רעיונות ללוחות אחרים בסיגנון הזה אני אשמח לשמוע, ובלי קשר אשמח לשמוע את דעתכם איזה לוח אתם ממליצים לי לקחת ולמה. מה שכן אני קונה את ה2407WFP ככה שאני כן אצטרך תמיכה בSLI או CF ככה שנראה לי שאני ארד מה P5B DLX. אם זה עקרוני זיכרונו…

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כמה אנשים אמרו לי שעדיף סטיק אחד, כמה אנשים אמרו שעדיף לי dual,תחליטו אתם

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by The_Byter,

אני רוצה לשתף אתכם בשרות המעולה של MUSHKIN היה לי 256MB PC2100 DDR 222 Green Hi Perf שחבר יקר התקין הפוך ושרף אותו (הזיכרון הגיע ל205MHz) הזיכרון ניקנה מפנדה ואחרי שעברה יותר משנה - אין עם מי לדבר. לכן שלחנו מייל לMUSHKIN ומתברר שהאחריות היא לכל החיים ! שלחנו את הזיכרון והיום הגיע שליח עם חבילה (fedex) עד הבית של החבר. וקבלנו במקום הקודם 256MB PC2100 DDR 222 Black Hi Perf Level II היום הוא יעבור בדיקות וגם הA-DATA PC4000 מגיע היום... בקיצור כל הכבוד לMUSHKIN ואל תחששו לפנות לאחריות אצל היצרנים בחו"ל. (כל זה כנראה מתנות ליום-ההולדת

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לקחתי מדוד שלי את הלוח אם והמעבד שלו כיוון שאני זקוק למחשב עם מעבד של 450 ומעלה וזה מה שהוא אומר שיש לו. אז לקחתי, העברתי את כל הכרטיסים שהיו לי במחשב הישן אליו. ועדיין לא היה טוב, אז בדקתי בביוס ומסתבר שהמהירות של המעבד היא 350, לפי מה שהביוס כותב. ואת האופציה הזאת אי אפשר לשנות בביוס כתוב בחוברת של הלוח אם שזאת אופציה שמיועדת לשימוש עתידי אך כרגע מנוטרלת. פתחתי את המחשב והוצאתי את המעבד שנית ובדקתי מה כתוב עליו, שום דבר לגבי המהירות אבל כתוב אינטל פנטיום 2! אז אני שואל האם קיים בכלל מעבד פנטיום-2 450? הלוח אם עצמו תומך עד 500 מגההרץ אז אין בעיה בנושא הלוח האם. תודה על העזרה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. AMD Athlon 64 vience 3000 E6 box Sunbeam Transformer BLACK Sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon או AC Freezer 64 ספק - לא ידוע ואם אפשר המלצות לזכורונת שיתאימו ללוח אם512X2 לזכורנות לא אעשה OC רק למעבד ולכרטיס מסך למעבד אעשה OC קטן קטן אולי רק ל2400-2300 GHZ לכרטיס מסך שיגיע לX850XTPE אני לא אוברקלוקר וזה יהיה OC היחידי לבנתיים, אז שהלוח אם לא יהיה רק לOC אני לא רוצה לשבור שיא אלא רק בשביל ביצועים למחשב ולמשחקים שיתמוך בSATA II כדאי SLI או לא? התקציב זה עד 900 +- (Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 - טהאם הוא טוב? תודה לעוזרים!!

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by moshemanov,

ברשותי לוח אם gigabyte 880gm-ud2h, והייתי מעוניין לדעת איך מפעילים את הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח שלי. נכנסתי ל-Device Manager, אך הוא לא מופיע שם. תמונה: http://i47.tinypic.com/2i6td1.jpg נכנסתי לתוכנה AIDA64 כדי לוודאות שיש לי באמת כרטיס מובנה בלוח, והנה: http://i45.tinypic.com/14930y0.jpg ניסיתי גם דרך הביוס, אבל לא מצאתי שם אפשרות כזאת. תמונה: http://i46.tinypic.com/5x05e1.jpg (נכנסתי ל-Integrated Peripherals) ולמי שחשב שאני רוצה להוסיף אותו לכרטיס מסך שלי אז לא, אני רוצה להפעיל אותו במקום. אז מישהו יודע איך עושים את זה? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. המעבד מוצע למכירה בשתי חנויות ובאותו מחיר כמעט ולייד המעבדים האחרים בותו שקע כך שהאפשרות לטעות נראית לא סבירה: חנות 1 - בסוף הדף למטה : http://www.etccomputer.ca/eShop/default.asp?categoryid=5 חנות 2: http://www.btecanada.com/catalog/product_info.php?cPath=86_120&products_id=1885 מקור הידיעה: http://forums.amd.com/index.php?s=543b706c6320ce22a731a501854cd5b7&showtopic=22900

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by TalmoR,

המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מה ההבדל בין המעבד שלמעלה ולמעבד שלמטה? חוץ מבמחיר http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=34&N=2010340343+50001028+1051707439+1302820275+1050719649&Submit=ENE&SubCategory=343

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by lipa,

שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by IG,

שתי שאלות: 1. מה הלוח הכי אמין, משתלם ובעל כרטיס קול איכותי (בסדר הזה... הכי חשוב שיהייה אמין, אחר כך משתלם, ורצוי מאוד שיהייה לו כרטיס קול טוב) לOC של AXP 1800 2. שווה לקנות אותו בארה"ב? (מחיר, אחריות...) תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני יודע שזה נראה כמו חוסר שיותף פעולה בין צוות הפורומים לצות האתר, שמעלה חדשות - אבל זה פשוט דורש. בימים האחרונים כל החדשות שהועלו בנוגע למעבדים(הן אם זה אינטל והן אם זה AMD) מציגות את מעבדי הAXP באור שלילי ביותר כאילו AMD הולך לפשוט את הרגל, אין לה מכירות בכלל והמעבדים שלהם הם אוברקלוקרים גרועים שלא נתונים תמורה מלאה בשביל הכסף שלהם. דוגמא: אין כך הדבר, מעבדי הAthlon XP היום זוכים להערכה וחדווה מחודשת כמעט בכל אתר חומרה בחו"ל, מעבדים AXP של מהירויות 1600 ו1700 עם סטפינג של AGIOA וAROIA שמחירם בחו"ל הוא בין 50-60 דולר לאחד, וכשאפשר לעשות להם OC ממהירויות default של 1400 ו1466 מגה"צ למהירויות של 1700-1800 מגה"צ כמעט בלי כל בעיה ובלי העלאת מתח מרובה, שזה אמר XP RATING של …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by MoSQuiTo,

מאחר וזו טכונולוגיה ישנה, כל לוחות האם דיי זולים- הייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? יש לי את המעבד הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz - HT ו2 ג'יגה זכרון. אני מחפש לוח אם שעדין זמין במלאי- מאחר והרוב כבר לא זמינים. רצוי לינק לחנות.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by kondor,

חברים שלום, ברצוני לשפר קצת את המחשב, האם תוכלו לתת המלצה לשיפורים הבאים: 1. זכרון (נפח כמה שיותר גדול אשר מתאים ללוח האם הנוכחי). 2. כונן SSD. 3. סוג של מנגנון קירור? 4. לשפר את כרטיס המסך? 5. שיפור מעבד\לוח אם? או המלצות למה ניתן ואיך לשפר את התצורה הנוכחית. אני מצרף בתמונות את הפירוט של המחשב הנוכחי שנוצר דרך CPU-Z. כרגע יש לי כונן ראשי מסוג SSD בגודל 120 ג'יגה ונותרו בו כ17 ג'יגה פנויים:\, כונן משני בגודל 600 ג'יגה וכונן נוסף בגודל של טרה בייט. השימושים העיקריים של המחשב: * תכנות - אני עובד עם מספר IDEים וחלקם כבדים - למשל VS2015. * גלישה * טורנט * צפיה בסרטים. תודה על…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ייעצתם לי מה לקנות ואכן הקשבתי לכם. התקשרתי לSPYPC אבל אין להם במלאי אז התקשרתי לחנות אחרת וגם שם אין במלאי אז התקשרתי לחנות שלישית-wellcom, ושם הופתעתי לשמוע שהמחירים זולים. אפשר לומר זולים מדי. אין להם מעבד 3600 שהמלצתם, לכן אני אקח 3800. וזה עדיין זול יותר ממעבד 3600 מהחנות הכי זולה בזאפ. בקיצור הזמנתי לוח אם ומעבד (כמו שציינתי בכותרת). בנוסף החנות הזאת היא במקרה גם הכי קרובה אליי כך שבאמת יוצא משתלם. רציתי לשאול האם יש כאן משהו מוזר? איך זה שהם הכי זולים אבל לא מופיעים במקום הראשון בזאפ? איך הם מוכרים בכאלה מחירים? מה אתם אומרים? אני מצרף צילום מסך של הרכיבים אותם הזמנתי. הנה השרשור הקודם שלי כאן-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285486.0 [attachment dele…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אז ככה יש לי תופעה מוזרה, או שזה לא מוזר, ופשוט ציפיתי למשהו אחר. יש לי מעבד בעל 4 ליבות Q6600 עם OC ל3 גיגהרץ שאר המפרט תוכלו לראות בצד או למטה בחתימה. בכל מקרה יש לי סוג של שתי בעיות. הראשונה. למשל, אני מחלץ 4 קבצי Rar הפתיחה שלהם יחסית איטית, (אני מודע שלפעמים יש כיווצים חזקים יותר)איטית אני מתכוון דומה אולי קצת יותר מהירה מהמחשב AMD הישן שלי 3200 הקטע הוא גם בtask Manager המעבד כמעט ולא עובר את ה 25% והשאלה שלי למה?, למה הוא לא יכול לפחות להשתמש באיזה 80% או לפחות 70% מהמהירות שלי ולחץ לי לי את הקבצים האלו מהר יותר? ובקשר למולטיסקינג לפעמים אני פותח מלא חלונות פירפוקס התקנת משחק כבד ברקע פוטשופ וכל מיני דברים כאלו. ואני כן מרגיש סוג של האטה בתגובות, אף פעם לא ממש קי…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ובSATA2 כמובן וNF4 בקיצור מחפש לוח טוב שיחזיק שיהיה במחיר סביר

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by interfan7,

היי, הזמנתי לוח X58 של אינטל(יש רק אחד כזה) ומעבד i7 920. לא משנה אם זו היתה טעות או לא(בגלל ה-P55), אבל זו עובדה מוגמרת עכשיו. השאלה היא לגבי הזכרונות. לא משתלם לרכוש 6GB, במיוחד בגלל שכשאני אשחק ממש לא יפריע לי לסגור תוכניות רקע. למרות שאני אשחק רק בסופי שבוע, אני עדיין רוצה להנות מביצועים גבוהים, אז אני מוכן ללכת על 3GB די טובים. ב-KSP ממש לא מזמן מכרו ב-510 ש"ח זכרונות 3X1GB של corsair dominator. ממש רציתי אותם, אבל הם לא מוכרים אותם ושום 3X1GB אחר במהירות 1600. לא הצלחתי לדלות מידע על זכרונות ה-MUSHKIN שיש באייבורי. מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אחד המקורות האינטרניים בנושא: https://adoredtv.com/exclusive-zen-3-to-feature-10-15-increased-ipc-32-mb-of-l3-cache-per-ccx/ כרגע אנו מבינים שרצו לבצע הצגה של הדור הבא על הנייר ביוני הקרוב, אך בשל משבר הקורונה = Covid 19, ההצגה נדחתה לאוגוסט/ספטמבר נכון לעת כתיבת שורות אלו. מה מבינים שהדור הבא המכונה Zen 3 (סדרה 4000 הבאה), ישנה לעומת Zen 2 (סדרה 3000 הנוכחית): שמאחדים את ה- CCX לראשונה כך שכל 8 הליבות של המעבד יהיו מחוברות יחדיו באותו מודול CCX. המשמעות היא כי הזכרון מטמון מדרגה שלישית המכונה cache level 3, יהיה משותף לכל שמונת הליבות. זוהי אותה נקודת תורפה/חולשה של מעבדי AMD הנוכחיים, לעומת מעבדי אינטל, שכאשר רץ יישום או …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shibby15,

איך אני יכול לדעת באיזה AGP הלוח שלי תומך??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אז ככה, זוכרים את הבעייה שלי עם הסירנה?! מה מסתבר שכל סדרת ה TWINX של CORSAIR CORSAIR TWINX 512MB DDR PC3200 400MHZ LL CAS2-2-2-6 ה 512 זאת סדרה מיוחד ל NFORCE2 כמו שאתם יודעים....ו הEPOX לא עושה איתם BOOT. הלכתי לחנות שמרכיבה לי את העניין (חייה שחורה ולבנה שדומה קצת לדוב )- ויש להם מלאי של TWINX ואף אחד מהם לא עבד עם הלוח שלי!! אז עכשיו אני תקוע עם זיכוי של 1350 שקלים ולא יודע מה לעשות איתם...יש לי בבית זכרון של SAMSUNG ספייר, אז אני לא תקוע בלי מחצ'ב, אבל מה אני אעשה ב 1300 שקל?! עכשיו, ראיתי שיש להם PC3500 433MHZ CAS2 לא LL ולא מסדרת ה TWINX עולה בדיוק אותו דבר כמו ואצל הדובים יבדקו בדיוק מה עובד ומה לא ויחזירו לי תשובה... אז מה עדיף לקחת? WINBOND בלי CAS2 או C…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…

דיונים חדשים בפורומים