עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by timont,

שלום לכולם, אודה לכם אם אוכל לקבל המלצה למעבד + לוח (עדיף gigabyte) למטרת משחקים קלים ביותר (אבל ממש...(במקסימום פיפא 2006)) + אינטרנט ואופיס עד 2000 ש"ח (למעבד + הלוח) אך עדיף בפחות כמובן .... האם ממש שווה להתאמץ ולהשקיע במעבד core 2 החדש או להסתפק ב- Pentium D ואם שכך אז איזה דגם? עד כמה זה משפר ת'ביצועים ועד כמה זה קריטי אם ובכלל לשימוש שלי? נראה לי כי כרטיס משולב על הלוח יספיק. אכן? בבקשה זה די דחוף. אני חייב לקנות מחשב להדפיס את העבודות ללימודים לפני תחילת סמסטר... אם אפשר להסביר בשתי מילים מה ההבדל בסדרה של לוחות Gigabyte בין 945P/PL/G/GZ בקריאה מהירה של נתוני הלוחות באתר היצרן מצא חן בעיני הדגם הנ"ל GA-8I945GMH-RH (גם בגלל הכרטיס קול), האם הוא ממולץ ומתאים לצרכי? …

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  2. אשמח לדעת טמפרטורות.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by Fighter,

בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by ran-erez,

חצי שעה קראתי ולא ממש הבנתי בסוף, הבעייה ב SATA 2 הי אם מחברים 3 התקנים ומעלה או שיכולה להיות בעייה אפילו אם יש לי רק הארד דיסק אחד וצורב ?

5. Started by TearecioNN-,

יש הבדל במהירויות של 800Mhz ו667 Mhz? אינ לא עושה OC... וזה אותה חברה... ואותה סוג.... ועוד שאלה: איזה לוח אם יותר חזק? P35-S3 או וP5K ובכמה

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by MoSQuiTo,

מאחר וזו טכונולוגיה ישנה, כל לוחות האם דיי זולים- הייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? יש לי את המעבד הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz - HT ו2 ג'יגה זכרון. אני מחפש לוח אם שעדין זמין במלאי- מאחר והרוב כבר לא זמינים. רצוי לינק לחנות.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. איפה אני יכול למצוא טבלה של השוואת מעבדים של אינטל וAMD מהחזק לחלש, ההפך או משו בסגנון?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by BMItay,

היי רציתי לדעת מתי הורדת המחירים של אינטל נכנסת כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש אני מדבר על ההורדה הזאת http://hwzone.co.il/news/1217531227/49967/

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by rikus,

אני לא מוצא! פעם מסתבר שהיו לפני עידן הDDR3 כנראה ואני לא מוצא באף חנות. אני צריך כי אין לי אפשרות לקנות מעבד ולוח אם חדש בשביל DDR3 ואני צריך כמה שיותר זכרון(בגלל תוכנות מאוד זוללות זכרון). יש לי כרגע רק 4 ג'יגה 2X2 של 800MHZ

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  10. שלום, אני מתכנן מחשב משהו מבוסס אינטל.. בסביבות ה-7.500 ש"ח, המלצות לגבי לוח ומעבד יעזרו לי מאוד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by zilkanir,

אהלן, אני מתעניין בהחלפת הE6300 הנוכחי, וראיתי את המעבד הנ"ל במחיר סביר, פועל ב1066mhz אך 45 ננומטר. האם יתאים ללוח הנ"ל- ללא עדכון ביוס? (יש בעייה אי אפשר לעדכן, ברגע שמעדכנים הביוס מתאפס חזרה) תודה

12. Started by IMAGUY1X,

יש לי בבית עוד מחשב ישן מאוד ומעפן בקיצור יש שמה ראם וזה של חברה קינגסטון ובמחשב שלי עכשיו של חברה מושקין השאלה הם שתיהם DDR2 אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי ? החברה שונה אבל ה DDR אותו דבר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. מפתחת השבבים האדומה הכריזה כי החלה בקבלת דוגמאות ייצור של דור ה-Threadripper 2000, בדרך לשלב הייצור ההמוני לכתבה

14. ממה שהבנתי מכניסים את הזיכרונות באותו הצבע כלומר לא אחד ליד השני-זה נכון?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by Kitt0s,

שלום :] אני מחפש לקנות זכרונות 512MB, בשתי סטיקים (כל אחד של 256) DDR1 400Mhz 3200 למישהו יש משהו להציע לי באזור השרון ?:] המחיר שיהיה באזור ה300... לא יותר מידי.. ולא משנה C3 או 2.5

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by spirit,

רשום באתר הבית שהוא תומך fsb 1066 /oc למה הכוונה ולאיזה רכיב בדיוק צריך לעשות oc כדי שיתמוך ב e-6300 בוקר טוב ותודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לרכוש 4GB למחשב הנייח שלי ואני מתלבט בין השניים הבאים; בעתיד הקרוב אני ארצה לעשות OC עדין למחשב שלי ולכן אני רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בין השניים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19433/cat/28

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. מה ההבדל בין GA-965G-DS3 ל GA-945G-S3? 1. מה ההבדל במאיץ הגרפי שלהם ? (ON-BOARD) ? 2. מה ההבדלים האחרים והמשמעות ?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  19. שימו לב, ההשוואה הבאה נערכה באתר של tom's .המשחק q3 arena,הבדיקה נערכה ברזולוציה הנמוכה ביותר(על מנת לצמצם את השפעת כרטיס המסך).והתוצאה: P4 1.5 מהיר בכ-5% מה-athlon. http://www6.tomshardware.com/cpu/01q3/010827/p4-07.html כיצד קרה "הנס" , פשוט מאוד Q3 arena תומך ב-SSE2 (סט הפקודות החדש של הפנטיום 4), ומן הסתם בעתיד נראה יותר ויותר משחקים תומכי SSE2 .ובהתאם הפנטיום 4 יציג ביצועים עדיפים על ה-athlon באותן מהרויות שעון. ולכן נא לא לקרוא לפנטיום 4 "דרעק", "זבל" וכו'.

• 36 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. הייי המעבד שלי (p4 2.8 533fsb) מגיע במאמץ לסביבות 61-62 מעלות. האם זה משפיע על אורך חייו\ על התפקוד שלו? * אל תגידו לי לקנות היטסינק או למרוח משחה טרמית כי כבר יש לי היטסינק, הבעיה היא שמרחו על המעבד החדש בחנות משחה טרמית לא טובה כנראה ולא בא לי לפתוח את זה ולהתחיל למרוח silver בקיצור- בלי עיצות כאלה, רק תענו אם זה משפיע או שאני יכול להיות רגוע.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח שיריץ טוב משחקים חדשים וכבדים שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 800-850 שקל אני מעדיף של DFI אבל אמרו לי שDFI מבוסס על מעבדים של AMD אז אני מעדיף ASUS ואם אפשר חוות דעת על הלוחות האלה... DFI LanParty UT915P-T12 Intel 915P Motherboard Asus P5LD2 3.6/LGA775 Intel 945P Motherboard ו ASUS P5GDC Pro 3.6/LGA775 Intelr 915G Motherboard תודה מראש

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by BENNY-L,

ASUS P5Q PRO ASUS RAMPAGE לוח אם למשחקים ואולי אוברקלוק "עדין"

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by yiftahorad,

שלום, שמעתי בפורום הזה על מושגים שאני לא מכיר. מזה EVEREST ומזה CAS? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב חדש (כרגע הוא בבדיקות ובתיקון) עכשיו אחת הבעיות שקיימות שהיא שהתוכנות SPEEDFAN ו-EVEREST מציגות לי שהמעבד על טמפ' של כ-82 C , דיברתי עם הטכנאי היום והוא אומר שזה בעיה שקיימת בחיישני טמפ' בכל הלוחות אם מדגם זה, זה נכון? נ.ב ה-EVEREST וה-SpeedFan הן מהגרסאות הכי חדשות!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by alex15,

אני רוצה לדעת אם המעבד הזה מתאים למשחקים כבדים או לא ...וגם אם ה E8400 מתאים למשחקים כבדים וחדשיים אז הוא גם מתאים להפעיל תוכנות כמו ה SABABADC ותוכנות שלוקחות את כל המעבד איתן ..בלי שום בעיה .....או ש לא רק רק הגרפיקה חזק בה הINTEL Q6600??? ??? גם התוכנות כמו ה SABABADC

• 1 תגובה
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.