מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, על איזו תוכנה לניתור תמפרטורות ומתחים בזמן אמת (בלי לעשות ריפרש) על הלוח אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
1. אפשר בבקשה תוכנה פשוטה שבודקת מעלות למעבד ולזכרונות 2.איך אני יכול לדעת אם הזכרונות שקיבלתי הם מהירות 667 הכוונה האם יש לזה תוכנה ואם יש להם תיזמונים 4-4-4 תודה!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
צהריים טובים. ברצוני לבדוק את הטמפ' של המעבד בזמן מאמץ, זאת משום שקניתי גוף קירור אינפיניטי, לפני הרכבתו אני רוצה לבדוק את הטמפ' עם הגוף קירור המקורי של אינטל, ואז לבדוק מה שווה באמת האינפיניטי. איזה תוכנה אני צריך בשביל לאמץ את המעבד? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ואם אפשר גם להראות לי איפה להסתכל בתוכנה אני אודה לכם. תודה
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה נושא ששיך גם לפורום כרטיסי מסך אבל אין פורום משותף לשתיהם ובמפרטים לא קיבלתי תשובה. אני משתמש במחשב לגרפיקה שזה אומר כל החבילה של ADOBE CS5. השימוש הוא מלא ויומיומי. אני לפני קניית מחשב ומסופק האם לקנות i7 3770 ואז אצטרך לקנות GTX 550 או שעדיף לי לרדת במעבד ל - i5 3570 או אפילו ל - 3470 ואז אוכל לקנות את ה - 660 בקיצור - מה התוכנות האלו דורשות יותר, מעבד חזק או כרטיס מסך חזק? אשמח לתגובת המבינים
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, נבדק כאשר המחשב נמצא במנוחה. בעזרת התוכנות PC WIZARD 2008 CORE TEMP בשני התוכנות ליבה מס' 1 "תקועה" על טמפ' של 39 מעלות. זה נשאר כל הזמן ככה. יכול להיות שקיימת בעיה במעבד? באחת הליבות? או שזה רק החיישן? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם הלוח GigaByte S3Rev3.3 בדיסק המצורף בנוסף לדרייברים יש אוסף של תוכנות עדכון BIOS, מוניטורים למינהם ואחרים... האם מישהו מכיר את התוכנות? האם מומלץ להתקין אותם?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת מדובר על מעבדים... מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23880 ב2006 מעבדי AMD יתמכו בDDR2 667MHZ מחשב שולחני יעבור לסוקט M2 ונייד לS1 OPTERONIM יעברו לF1 מעבדים Mobile Athlon 64 ו TURION64 יהיו כפולי ליבות AMD כפולי ליבות יהיו בעלי רמת TDP הבאה: TURION64 - 35W Mobile Athlon 64 - 62W *TDP - THERMAL DESIGN POWER (עוצמת פליטת חום ממוצעת בעומס "רגיל" על המעבד). טכנולוגית POWERNOW! תאפשר שליטה במתח ותדירות על כל ליבה בנפרד. חברת NVIDIA תהיה כנראה השותף של AMD ותייצר צ'יפסטים למעבדים החדשים של AMD NFORCE של דור הבא יתמוך בRAID5 בגרסה מתקנית (כרגע היא רק בגרסת תוכנה) כמו כן הצ'יפסט יתמוך בטכנולוגיות SERIAL-SCSI וTCP OFFLOAD (האחרונה ת…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתם שמעבד ה-Naples העתידי של מפתחת השבבים הוא מטורף? מפת דרכים של החברה חושפת תוכניות מפתיעות אפילו יותר לשנת 2018 לכתבה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, מחשב עם מעבד I3 כל הזמן נתקע: בדקתי ספק, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך והכל תקין לחלוטין כשאני מנסה לעשות בדיקה למעבד עם תוכנה דרך הוינדוס הוא תוקע את המחשב תוך פחות מדקה אני צריך תוכנה שתבדוק לי את המעבד לפני עליית מערכת ההפעלה כדי לראות שגיאות כלשהן ולהיות בטוח בודאות שזה המעבד תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי המלצה לתוכנה טובה לבנצ'מרק למעבד שלי. משהו שתומך ב-dual core. מבחינת 3dmark והמבחנים של סנדרה הכל בסדר.. אני מעוניין לבדוק מחשש שאולי המעבד שלי פגום כאמור בגלל ה-dual core יש קצת בעיות עם חלק מהמשחקים ורציתי לוודא שזה אכן בגלל שהמשחקים עדיין לא תומכים במעבד שלי ולא בגלל שהמעבד שלי דפוק... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם DFI מספקת בדרייברים שלה גם תוכנת ניטור משלה?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
Central Brain Identifier להורדה לחץ כאן : http://www.majorgeeks.com/download3538.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?108546#108546
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל (לדוגמה IB) הם עם בקר זכרון מובנה, מה שאומר שהם משתמשים בQPI ולא בFSB. מה שלא הבנתי זה: 1) למה במפרט המעבד (i5 3570k) כתוב- "Bus speed :5 GT/s DMI"? לאיזה BUS הם מתכוונים, אם המעבד תומך בQPI שהמהירות שלו 12.8GB לכל כיוון? 2) למה יש Clock multiplier? הרי זה QPI? 3) לוחות האם החדשים (למשל Z77) תומכים גם בQPI וגם בFSB, או רק בQPI? 4) מה זה בדיוק DMI? זה קשור לFSB או QPI? 5) עוד שאלה שלא ממש קשורה- בקר הזכרון תומך במקסימום 1600Mhz מהירות של זכרון. אם אני אעשה OC למעבד כפול 1.25 מהמהירות המקורית ( ל4.25Ghz), אז גם הבקר זכרון יתמוך בזכרון במהירות של כפול 1.25 מ1600mhz ( כלומר 2000Mhz) ?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
CPU: i7-920 @3.32GHz MB: GA-EX58-UD3R PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ Gold 10666 1333MHz 9-9-9@1.65v GPU: HD 6870 (מתכנן לקנות GTX 770, אשמח להמלצות למרות שנראה שאין יותר מדי אופציות בטווח מחירים הזה) אני מתכוון לעשות שדרוג קטן למחשב ביחד עם כרטיס מסך ואולי SSD (שגם עליו אשמח להמלצות בהתחשב בעובדה שהלוח הוא רק SATA2). כחלק המשדרוג חשבתי להגדיל את כמות הזכרון במחשב. מכיוון ש-8-12GB ידרוש ממני להוציא את הזכרון שכבר יש לי, ומכיוון שהתועלת של 8-12GB לעומת 6GB לפי מיטב הבנתי היא מינימאלית לגמרי (וגם 4GB בתכל'ס מספיק, אבל לפי מה שהצלחתי להבין בינתיים יכול להיות ששדרוג ל-6GB יהיה שווה את התוספת של 100-150 ש"ח). מכיוון שזכרונות כמו שלי אין להשיג, מה גם שהם …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח P4 ג'נרי עם שלושה סלוטים לזכרונות, ושניים מהם תפוסים ע"י סטיקים של 512mb ו-256mb. אני שוקל להוסיף סטיק 512mb לסלוט השלישי. האם יהיה שיפור רציני? ואם כן במה?
-
היי! אני מתככון לקנות PENTIUM D 820 ורציתי לדעת מה המשמעות של החבילה שכוללת גם COOLER? תודה
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לצד הדגם הראשון עם טכנולוגיית ה-V-Cache המתקדמת, מפתחת השבבים מתכננת כמה וכמה השקות נוספות עוד לפני הזינוק המיוחל אל העידן החדשלכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי כרגע 512 מ"ב 3200. שאלתי היא האם כדאי להרחיב לעוד 256/512? האם השיפור יורגש בצורה ניכרת ? תודה רבה וכל טוב.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 4 סטיקים של * 256 mb , זאת אומרת 1gb כשארבעת המקומות של הזיכרון בלוח תפוסים. [לוח של גיגה בייט מסדרת k8 ומעבד 3200amd ] השגתי מחבר סטיק נוסף של 512mb בתיזמון cl3 . מה אני עושה עם הסלט הזה , מה הדרך הכי טובה להשתמש בזיכרון והאים התיזמון משפיע הרבה. תודה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
תוספת זיכרון - כדאי? אין אפשרות (מבחינת תקציב) לקנות יותר מ512 מגה. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לעבודה משרדית. מפרט: Intel Pentium 4, 2.4 Ghz ASUS P4S533-X 256mb DDR PC2700 תוספת זיכרון של 256/512 מגה באותה מהירות תשפיע משמעותית על מהירות העבודה של המחשב כך שתהיה שווה את הכסף? או שאין טעם ועדיף לקנות מחשב חדש ב3500 שקל (כשבעוד שנה, שנה וחצי התכנון הוא לקנות מחשב חדש בתקציב של 4200 בערך)?
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב Q9400 + 4GB זיכרון DDR2 800MHZ. קיבלתי לאחרונה 2 סטיקים של 1GB בתדר 667MHZ. למיטב הבנתי, אם אחבר אותם אקבל 6GB זיכרון ב667MHZ, נכון? מה עדיף לדעתכם? אופציה נוספת היא לחבר את הזיכרונות ולעשות OC, האם זה אפשרי? תודה! איתי
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-