מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
-
AMD או INTEL לא מבחינת תשלום אלא מבחינת ביצועים? באיזה מהם אפשר לעשות OC טוב?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר שאלתי בקשר למעבד מספר פעמים המליצו לי על Epox אבל החלטתי שאני לא רוצה OC מקרה כזה כדאי לי ללכת על Intel D845GBV ברור לי שמכיוון שזה אינטל אז אין לו אפשרות OC אבל אני גם לא צריך את האפשרות אני צריך דעות עליו מבחינת ביצועים ו Features... USB 2.0 למשל יש לו או אין לו? והאם אני יכול להסתפק ב2 מקומות לזכרון?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הסופי (מה דעתכם על לוח האם?): בנוסף רציתי לדעת איזה מארז כדאי לקנות בהנחה שבקרוב אצרף צורב, כמו כן יש לי כרטיס קול נוסף שמשמש להקלטת מוסיקה (כלומר, אני זקוק למקום לשני כרטיסי קול). אגב, האם כדאי לקנות גם ספק מיוחד? מאוררים? * מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478. * לוח אם: ASUS P4T-E. * זיכרון: 512MB RDRAM. * דיסק קשיח: 60GB 7200RPM Maxtor DiamondMax Plus D740X. * DVD-ROM דגם: ASUS E616. * כ. קול: +Sound Blaster Audigy MP3. * כ. מסך: ASUS V8440/TD : GeForce4 Ti VGA, 128M DDR Memory, TV-out, DVI. * מודם: US Robotics - 56K Internal Faxmodem PCI. * כונן דיסקטים 1.44MB. אם הייתם משנים משהו, אנא כתבו... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני רגע הזמנתי מחשב, היה שווה? מתוכנן לו OC עד לבערך 2.26MHZ - 2.53MHZ אני מתכוון להשתמש בו בעיקר למשחקים הכי חדישים, תוכנות(שהכי כבדה בניהם פוטושופ), צפיית סרטים והאזנה למוזיקה. המפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 WD 80GB 7200 8M MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 Hercules Gamesurround Fortissimo II Aopen DVD 1648 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W + Thermaltake 80mm smart fan סך הכל: 5,872 ש"ח איך המחשב? אני אהנה ממנו? הוא לא יעשה לי בעיות? תודה מראש! אורן
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות מחדש חדש, אבל פתאום קראתי כתבה מפוצצת על הלוח החדש של ASUS, עם פיצ'רים מתקדמים, זכרונות 32bit במקום 16bit, ועוד כל מיני דברים כאלה. כדאי לחכות, או ללכת על ה- P4T533C ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרהרתי בזה, אם אפשר ליצור משחק שח בין שני המעבדים, אפשר, כמובן בצורה הרבה יותר מסובכת אבל אפשר, לעשות שהם ילחמו אחד נגד השני בcs או ut... או בעצם שהם אפילו יתחרו בינהם במירוץ מכוניות או סימלטור טיסה או בעצם הכול... הרי בסופו של דבר מה ההבדל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי המחיר באקסלנט הוא עולה קצת יותר מ2000 ש"ח (T-BRED 2200). והפנטיום 4 2.26B עולה 1700 ש"ח. חומר למחשבה? AMD תמיד היו זולים יותר.....
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
צריך עדכון ביוס ללוח הזה i850 של אינטל, ואני לא מוצא מאיפה להוריד באתר שלהם. תודה... :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר ,איך זה שבכרטיסי מסך החדשים, מהירות הזכרון כבר מגיעה לכמעט 1GHZ, בעוד שהזכרון DDR הכי מהיר (זכרון רגיל) הוא 333MHZ ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע לארץ המעבד הנ"ל אבל בדגמים - 1700+, 1800+ ו-1900+ ? ? ? ? ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם איזה Chipset\לוחות עובד ה Celeron 1700 לדוגמא ? הוא 478 PIN כמו ה P4? איזה מיקרון הוא?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
??? יש לי מחשב פנטיום ארבע 800 מגה הרץ לוח אם אינטל 815 רציתי לדעת אני מתכנן לעבור לפנטוים ארבע אבל אני רוצה שתגידו לי מה אני צריך להוציא מהמארז ומה אני יכול להשאיר במארז כדיי לעבור לפנטיום ארבע למשל רק את לוח האם והזיכרונות או עוד כול מיני דברים, ( אני רוצה להשאר עם המארז שיש לי והחלקים אבל רוצה להחליף רק את הדברים הנחוצים כדיי לעבור לפנטיום ארבע ולא להוציא את הכול ולקנות חדש רק את הדברים הנחוצים כדיי שהמחשב שלי יהיה פנטיום ארבע ) ,וכמה עולים החלקים הנחוצים לפנטיום ארבע ותנו שמות של חברות טובות אבל למשל לוח אם לא יותר מאשר 1200 שקל ללוח אם.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, דיברו על זה הרבה, אבל הייתי בטוח ש"אצלי זה לא יקרה" לוח של GIGABYTE 7VRXP ver 1.1 עם GEFORCE TI4600 של MSI (שניהם חדשים) שהבעיה היא לאחר 10 - 20 שניות לאחר שהמחשב עולה, התצוגה במסך נהפכת למטושטשת, ולאט לאט אי אפשר לראות תמונה בכלל מרוב טישטוש, (לא קשור לDRIVER כי זה קורה גם בDOS) יש מישהו ששמע או מכיר איזשהו כיוון למה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני שוקל לשדרג את המחשב. יש לי כרגע : AMD ATHLON 850 ALOT A ואני רוצה לקנות: AMD DURON 1.1 והייתי רוצה לדעת (או לראות ביקורת השוואתית) מהם הבדלי המהירות בינהם (וכמובן לטובת מי), בכמה בערך האחד טוב מהשני והאם כדאי לי לשדרג (אני אוכל למכור את המעבד והלוח הישן במחיר טוב). כל מי שיש לו ניסיון אישי או קרא/ראה השוואה כלשהי בנושא מוזמן לענות לי תודה מראש על ההעינות (אני מקווה).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון הביקורות טובות אבל רציתי לדעת אם יש לכם מה להוסיף . תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בן דוד שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס פנטיום 4 ולעשות אוברקלוקינג מסויים בשלב מסויים הוא לא מתכנן משהו קיצוני ולכן לא רוצה להשקיע בלוחות שעולים 900 וכו' בינתיים ראיתי את Gigabyte GA-8IRX INTEL 845 DDR - הגירסא החלשה של הלוח שטום הגיע מ2.4 ל3 ג'יגה ועם פחות אפשרויות ו ASUS P4B66-C נראה לי לוח לא רע מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? שלום ! היום פירקתי מאוורר מספק ישן ואני לא ממש מוצא את השקע שעל לוח האם כדי להשחילו - בשמי ובשם ההנהלה ניר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף? ואני לא מתכנן להריץ אף אחד מהזכרונות במהירות יותר גבוהה מזו שיועדה להם. ???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף הMSI KT3-ARU או הGigabyte GA-7VRXP שניהם עולים בסביבות ה670 700 שקל, או שיש בעצם לוח יותר טוב בטווח מחירים הזה (600-750)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תענו רק מי שיש לו את הלוח, בלי שטויות. ותפרטו סיבות בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO ב1561 ש"ח שווה את הכסף?? לבחור שלא יודע מה זה O/C וכולה רוצה לשחק בכמה משחקים ואינטרנט
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המעבדים של אינטל עובדים בסוקט 423 478 וכד' אבל לסוקט A יש מספר גם לא? מישהו יודע מהו?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-