מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי ga-81945pl-g ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש חדש חדש והייתי מעוניין לדעת אם אני יכול לקנות בטכנולוגיית PCI EXPRESS .. תודהתודה...
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי ga-81945pl-g ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש חדש חדש והייתי מעוניין לדעת אם אני יכול לקנות בטכנולוגיית PCI EXPRESS .. תודהתודה...
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
הלוח הוא למתרת OC ל 805 ולשידרוג עתידי אבל אני מתלבט בינו לבין 8AENXP-D שנהם במחיר זהה וניראה כאילו ש ל 8AENXP-D יש יותר אופציות... לא יודע מה להחלוט... אן שיש לוח של GIGABYTE באותו המחיר יותר טוב.. ד'א: אני ממש אןהב את GIGABYTE ביגלל שיש לי נסיון איתם של שלוש שנים. אבל ניראה לי ש ה GA-8AENXP-D לא תומך ב 805 בכלל..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבורד של ג'יגה בייט, 8IGXP, מבוסס על ערכת צ'יפסט של Intel 845G. לפי האתר של אינטל: http://www.intel.com/design/chipsets/845g/index.htm?iid=ipp_dlc_chip+feature_845g& הצ'יפסט הנ"ל לא תומך בזכרון DDR 333. גם לפי האתר הרישמי של Giga Byte: http://www.giga-byte.com/products/8igx.htm הבורד לא תומך בזכרונות מעבר ל- DDR 266. איך בהשוואה באתר של טום: http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q3/020722/index.html הריצו על הבורד הזה, ובורדים אחרים שמבוססים על אותה ערכת צ'יפסט, זיכרונות DDR 333? הם השתמשו באוברקלוק קטן? או שהבורד באמת תומך בזכרון DDR 333 והאתרים האחרים טועים? (?!)
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
GA-8IHXP אני מחפש את הלוח המעולה הזה בארץ.. יש למישהו הצעות איפה לקנות אותו? חיפשתי בפנדס , זיגזג , אקסלנט..
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם בחברה שבה אני עובד יש שני לקוחות עם הלוח הזה - ga-8n-sli-quad royal של ג'יגהבייט, בחרנו בלוח הזה בזמנו כיוון שיש את האפשרות לחבר אליו 4 כרטיסי מסך וכתוצאה מזה לחבר אליו 4 מסכים ויותר.. במשך השנה שעברה מאז יצא לנו להחליף אותו כבר כמה פעמים אצל שני הלקוחות- בדרך כלל בגלל כרטיס הרשת של nvidia שמת ממש אחרי מספר ימים וגם בגלל בעיות אחרות בנתיבי הPCI-Ex וכל מיני תופעות אחרות כמו קפיאה ושלב הפוסט... מישהו כאן מכיר את הלוח הזה? האם הוא ידוע כבעייתי או שרק לנו יש איזה חוסר מזל איתו? כי הוא אמור להיות לוח ברמה גבוהה ביותר..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי את הלו אם GA-8S648FXP-RZ של גיגבייט... השאלה פשוטה מאוד, יש צורך לעשות עידכון ביוס ? http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1645&ProductName=GA-8S648FX
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
האם יש לו יציאה אופטית? וזה 7.1 או 5.1? האם כדאי להחליף את הכרטיס קול ולשים כרטיס קול אחר?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת תקציב הוא מתאים לי השאלה אם יש לו איזה שהם מגבלות שעלי לדעת לפני הקניה
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני לא מאמין אבל אני לא מוצא איפה משנים את התזמונים על הלוח הזה!! יש לי XMS2 שאמורים לעבוד על CL4 אבל אני לא מוצא את זה בביוס!!! מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אמממ... ההבדל ביניהם הוא מאה שקל... השאלה היא כזאת, הבנתי שיש משהו עם ה-Raid, בלוח של אסוס - לפחות ב- p5b, בדלוקס לא, אבל רציתי לדעת אם הוא תומך בraid כמו הgigabyte 0,1,5,10... ועוד דבר, הבנתי שהכרטיס קול ב-asus, לא מציאה כל כך גדולה, האם זה נכון ? מעבר לעובדה שיש ב-asus שני כרטיסי רשת לא ראיתי איזשהו הבדל מהותי בין השניים... מלבד הטענה של גיגהבייט שהם שמים כבלים יותר איכותיים :] בקיצור.. אני לא סגור על מה אני רוצה.. אבל נוטה לכיוון ה-Gigabyte.. אני מאמין שאני יעשה OC בסופו של דבר, אבל כרגע יותר חשוב לי הפונקציונליות של הלוח, ואורך החיים שלו לאורך זמן. הערות\הארות ? נ.ב. ראיתי פה לא פעם את הקיצור CF, בדרך כלל שמדברים על לוחות.. מה זה אומר ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
דגם מוזר. רוצים להביא לי אותו אבל חוץ מכמה חנויות בארץ/סין לא אותו... הוא אמין? טוב? טוב לOC?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך הלוח GA-965P-S3? שמעתי של-DS3 היו הרבה מאוד בעיות (שאולי נפתרו מאז?) ל-S3 יש את אותן הבעיות או שהוא לוח יציב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שה965 יותר טוב.. אבל יש לי שאלה אם אני לא עושה בכלל OC... ואני לא מתכוון לשדרג את המחשב אם אני יחליף מעבד או משהו כזה זה כבר מחשב חדש... אז עם זה... מה היתרונות של ה965 על 945? תודה 3 שאלות קטנטנות למרות שהן לא קשורות... זיכרון עם 800MHZ ממש מהיר יותר מ 667MHZ? שווה להשקיע יותר או לא כדאי... אין שום OC כדאי לקנות כרטיס מסך שהוא כבר עבר OC? או שיש בזה סיכונים כל שהם? כמו חום יותר מדי או משהו אחר...? אם קונים מחשב חדש חייב לקנות קירור למשהו? מעבד או משהו? או שלא? וכמה זה מומלץ סליחה על השיגעון.. ;D
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין שני הקונקטורים שמוגדרים כנשלטים ע"י "GIGABYTE SATA2 ובין ה4 שנשלאים ע"י INTEL ICH8 ובמה כדאי להשתמש? כמו כן האם יש חשיבות לאיזה מספר SATA אני מחבר את הכוננים שלי (יש לי 2)?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם GA-B75M-D3H איך אני יכול לזהות עם מדובר בגירסה 1.0 ,1.1 או 1.2 מבלי להסתכל על הלוח עצמו יש תוכנה שמזהה את גירסת החומרה ? אני זקוק לזה על מנת להוריד דריברים מעודכנים ל Windows 10 לצורך השדרוג מאתר Gigabyte. תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב מדיה עם לוח GA-B75M-D3H, לפני כמה ימים נראה שהמחשב נכנס לסוג של boot loops (המאווררים נדלקים לכמה שניות ואז נכבים ונדלקים שוב), ניסיתי את העצות שמסתובבות באינטרנט כדי לפתור את הבעיה (להוציא את הבטרייה, לנתק מהחשמל, לעשות reset...) אבל לא ממש עזר. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הלוח הזה ? כנראה שאצטרך להחליף אותו, למישהו יש המלצה על לוח דומה שיעשה את העבודה עם שאר החומרה (I5 DDR4 )?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, מתוך הנתונים על הלוח באתר החברה - "(Note 4) The PCI Express x16 slot share the PCI Express x16 bus with the HDMI and the DVI-D ports. When the PCI Express x16 slot is in use, the HDMI and the DVI-D ports become unavailable." האם זה אומר שכל כרטיס שאני אחבר על הסלוט pci_eX16 תתנתק לי התצוגה ? או רק עבור כרטיס מסך ? דבר נוסף - לאיזה עוד שימושים אפשר להשתמש בסלוט pci_eX16 מלבד לכרטיס מסך ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ללא OC מחשב משחקים המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤508 זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤141 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤244 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤639 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black כמות: 1 מחיר: ¤100 תוכנות: Microsoft Vista Home Basic 32Bit Hebrew כמות: 1 מחיר: ¤409
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום. אני ראיתי שני לוחות אם GA-EP35C-DS3R ו GA-P35C-DS3R אז רציתי לדעת מה ההבדל.. שמעתי שהE אומר משהו על חיסכון בחשמל אבל האם זה מפחית בדברים אחרים?זה אותו דבר מבחינת ביצועים והE פשוט מפחית את חשבון החשמל? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח זה של גיגה בייט , אבל כנראה כפתור הרסט הקטן שעל המארז לא עושה ריסט איפה זה נמצא על הלוח אם תודה לעוזרים כאן יש את המדריך בקישור הזה http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Manual_Model.aspx?ProductID=2993
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אנשים יקרים אני דיי מתקשקש עם הנושא הזה. אני בונה מחשב E8400 למשחקים לא כבדים, לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אולי הרחוק כן (שנה שנתיים), כנ"ל CF איזה מבין הלוחות עדיף, שמתי לב שממליצים פה הרבה על הג'יגהבייט, ושניהם אותו מחיר בערך, השאלה מה זה עדיף על השני וההפך.
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רצאתי לדעת אם הדגם GA-EP43-DS3L תומך בזיכרו ןDDR2 1066 Mhz?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-