עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, הייתי רוצה לדעת מתי תהיה השקה מסודרת של הלוחות של DFI עם ה NFORCE3 והסוקט החדש. מה יהיה מחירם והאם עדיף להתנפל עליהם ? או להמתין ללוחות אחרים שיהיו לתשובה, כמו חברות ABIT או שASUS.... בקיצור האם יהיה משתלם לרכוש את הלוח החדש עם ה NF3 ?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  2. Started by noam,

יש לי מחשב קצת ישן (Pentium III 450) שהתקנתי עליו XP והוא לא זז, אז החלטתי להוסיף זיכרון (היה לי רק 64MB). הטכנאי שניסה להתקין את הזכרונות אומר שהוא לא הצליח להוסיף 2 כרטיבי זיכרון של 128MB במקום הכרטיס שהיה, כי המחשב אומנם מזהה אותם, אבל ה Windows לא עולה. בנתיים הוא החזיר את הכרטיס הישן והוסיף לי עוד 2 כרטיסים של 64, והמחשב עובד די טוב. מישהו יודע איך מבטלים את הבעיה ב- XP, כדי שאפשר יהי להתקין 2 כרטיסים של 128? ואם זה לא בעיה ב-Windows, איך בכל זאת אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  3. שניהם (4G (2X2. מה עדיף? G.SKILL 800MHZ PK 4-4-4-12 ב-1000 ש"ח G.SKILL 1000MHZ PQ 5-5-5-15 ב-650 ש"ח המחיר של השני נראה לי קצת מוזר... בכל מקרה המעבד (Q6600) יגביל אותי לפני שהזכרונות יגבילו (ועד כמה ה-PK יגיעו בערך?). מזמין מחר, מחכה לתגובות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. אני צריך מעבד חדש אבל עוד כמה חודשים יצא המעבדים החדשים של AMD 8XXX ZEN5 ולקראת סוף 2014 יצאו המעבדים של אינטל דור 15 שווה לחכות ? הביצועים יהיו מרשימים , הדור 14 ו ZEN4 הם כבר סחורה ישנה מתלבט מה לעשות , ה 14900 פשוט מעבד חם רותח האיי 9 החדש יהיה קריר מאוד בייצור 2NM

5. Started by tamos,

ASROCK 4Core1333-Viiv

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  6. מזה הצ'יפ הזה ולמה הוא משמש ולמה אין אותו בהרבה לוחות אם רק כמה בודדים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  7. כידוע, בתעשיית השבבים בין שהיו אלו מעבדים כלליים CPU או מעבדים גראפיים GPU, פותחה לפני שנים רבות טכניקה להנצלת שבבים פגומים, כאלו שבעבר היו נזרקים לפח שכן רק שבב שהוא 100% תקין היה בר שימוש. עם השנים פיתחו שיטה בה הטופולוגיה של השבב מאפשרת נעילת חלקים ספציפיים בו, כאלו שיש מהן יתירות, וכך השבב נשאר פעיל ושמיש אך בתפוקה מופחתת יכולות - משום שלא כל חלקיו של השבב היו פעילים. אם בעבר מתוך wafer שלם נגיד רק 30% מהשבבים נולדו שלמים ושמישים, אז זרקו לפח 70%. אך משעברו לשיטה החדשה, יכלו להנציל אחוז גדול מהשבבים שפעם נזרקו לפח, ולהעלות את אחוז השבבים השמישים לערכים גדולים בסדר גודל מכך. אותה שיטה משמשת כיום את AMD בייצור מעבד Ryzen, על פ…

8. Started by DJackir,

חריץ AGP למעבדיי אינטל תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  9. עכשיו יצאתי מבחן במבנה מחשבים (Computer Architecture) והייתה שם דווקה שאלה מעניינת על מטמון L2 שניתן לשינוי בהתאם לביקוש - כמו ה-$ Shared של אינטל. מעניין אם מישהו פה יודע איך זה עובד אצל אינטל. הנה השאלה: http://hwzone.co.il/newspics/mor/TEMP/comp_test.zip לי זה נראה שבאינטל זה selective ways בכל אופן. אגב, השאלה השניה הייתה על מעבדים מרובי ליבות עם L2 משותף ו-L1 לכל ליבה - סטודנטים שעובדים במרכז פיתוח של אינטל בטח הרגישו בבית

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  10. דגמי דור ה-Zen 3 השולחניים הצליחו לשים קץ לשליטה הארוכה והמובהקת של אינטל בביצועי גיימינג - וב-AMD רוצים לוודא שתוכלו למצות את היתרונות הללו במלואם עם אחד הכותרים הבולטים לשנת 2021לכתבה

11. Started by nadav99,

שלום, התקנתי WD 80GB SATA והוא כרגע הכונן היחידי במחשב (ניתקתי CD,דיסקטים). כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה תקין, אבל אם אני עושה RESTART המערכת לא מוצאת את מערכת ההפעלה ע"מ לעלות (XP) והוא כאילו מחפש,לא מוצא ונשאר סטטי, הפיתרון היחידי ע"מ לעלות הוא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ניסיתי עדכון ל ביוס של הלוח אם, לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר אולי את הבעיה? מישהו יודע כמה זמן אחריות יש על לוחות אם של אסוס?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  12. Started by Radeon38,

שלום זה המפרט המדובר מעבד אופטרון 170 זוג אחד GSKILL ZX הידוע CL2 זוג שני GSKILL אדום בעל CL 2.5 לוח אם A8N פרמיום הלוח מזהה יפה 4 גיגה פלוס הבעיה היא בתדירות.אני יודע שהלוח תומך ב 400 שיש זוגות אבל שיש 2 זוגות הוא יורד ל 200 היום עשיתי ניסיון להעלות ל 400 והביוס קרס לגמרי. כלומר זוג זיכרונות 2 גיגה יחיד 400 עובד אבל 4 - 4 סלוטים מלאים רק ב 200 מגה הרץ. שהעלתי ל 400 הלוח ציפצף כאילו אין זיכרונות כלל.הבעיה היתה ידועה במעבדי וינצ'סטר (הדור הראשון של 939) אבל לא באופטרון. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by roisg,

שלום, מה ההבדל בין לוח אם סדרה 75 ו77? המחשב אמור להיות i3 לצורכי אינטרנט ואופיר וסרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  14. התלבטות שלי היא בין OCZ DDR3 PC3-8500 / Value Series / 2GB Dual Channel 1066MHz DDR3 CL 7-7-7-21 Unbuffered OCZ Lifetime Warranty 1.5 Volts 240 Pin DIMM 2 GB או ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader‎ 800MHz DDR2 CL 5-6-6-18 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) 1.8 - 2.0 Volts* Unbuffered Copper Mirrored XTC Heatspreader** 240 Pin DIMM לוח אם שלי הוא ‏EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E‎ של GIGABYTE.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. חברת Zotac מרחיבה את קו מחשבי ה-Magnus המתקדם שלה, ומעניקה לנו סיבה נוספת לתקווה עבור הגלגול החדש של AMD לכתבה

16. Started by roeesnir,

אני רוצה לקנות מחשב נייד. הניידות חשובה לי מאוד כך שחשבתי על הדגם הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=73101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מצד שני - אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה חזק ומהיר, כי אם אני צריך לחכות יותר מידי לתוכנות שיעלו, אני מתחיל להשתגע. ולכן חשבתי על שני הדגמים האלה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71313&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או על זה, שכולל כרטיס מסך של Nvidia: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=70830&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השאלות הן אלו: 1. מה הבדל הביצועים בין הatom ל core 2 duo? האם זה מורגש ביישומים משרדיים, סקייפ, אינטרנט, וסרטים? ומה ההבדל בזמן סוללה? 2. בקשר לשני המחשב…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by aviram20,

אחרי שקראתי במדריך מה לעשות כגי שהוא יציג עשיתי ככה. הדלקתי את התאורה בו בחרתי באול טמפרטור ועשיתי אינבל על כולם חוץ מעל המעבד (שיראה רק את הטמפ של המעבד) אני עושה ריסט והוא מראה לי שעון בכלל ... מה עושים ומה אני צריך להגדיר שאני רוצה ליראות רק את המעבד בכל מקרה שאני לא עושה אינבל הוא מראה לי OPT 1-2-3- (פה הוא רושם N/A יענו אין כלום) ואז 4 פאוור NB SB MB איפה בכלל המעבד ?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) אז האם כדאי לקנות אותו ?

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  19. http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_33&products_id=1552&osCsid=2c85e9a1c08c50bb64b9284952da32e6 ומישהו יוכל להסביר לי בבקשה את כל העיניין שלהפרסקוט הזה? כי יש לי לוח אבל אני לא יודע אם הוא יתאים... ואני לא מבין איך אתם יודעים שהמעבד הזה הוא פרסקוט ואיך אני ידע עם הלוח שלי תומך או לא?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. ענקית השבבים סיפקה עדכונים מצומצמים אודות משפחות החומרה המרכזיות שלה שנמצאות בדרכן אל השוק לצד ההכרזה המאסיבית על מעבדי ה-Broadwell-E למשתמשים מתקדמים (או עשירים, תלוי איך מסתכלים על זה), אינטל ניצלה את הבמה שניתנה לה בתערוכת Computex השנה בכדי לספק לנו עדכונים קלים אודות כמה מהפרוייקטים המרכזיים האחרים שנמצאים אצלה בקנה. נתחיל עם משפחת מעבדי ה-Kaby Lake, אשר תחליף את ה-Skylake מבלי לעבור לתהליך ייצור מתקדם יותר – בחברה אישרו שדגמים אלו יקבלו את השם המחייב 'דור ה-Core השביעי', ויחלו להגיע אל החנויות כבר במהלך השנה הנוכחית, אם כי נראה שהפעם יהיה מדובר בהשקה עם דגמים ניידים בראש, כאשר הדגמים השולחניים יגיעו בהמשך (אולי בתחילת השנה הבאה). פרט לכך, הבונוס הגדול שצפו…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by CocaCola,

קבלו לוח חדש של ASUS עם תמיכה בSLI וCONROE מבוסס על NFORCE 590 http://www.asus.com/news_show.aspx?id=4329

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. איך המעבדים עם הליבה המשולשת? AM2 8450 X3

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by k534d,

תודה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

http://www.tomshardware.com/2005/11/28/are_three_cores_better_than_two/index.html

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.