עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני לא חזק בהבנת חומרה כמו רוב החברה כאן...וגם יש לי מחשב יחסית ישן ....אז בבקשה לא לצחוק עלי או להגיד לי לקנות חדש. למרות שהמחשב יחסית חלש ..אני עובד עם ישומים דורשניים ברמת הגרפיקה, כמו 3DMAX ותוכנות תלת אחרות... אני נתקל בזמני רינדור ארוכים במיוחד (למרות שהמחשב יציב ולא נופל) אני יכול לחלק את השאלה שלי לשתיים: 1) איפה צוואר הבקבוק לפי מפרט המחשב שלי- זאת אומרת, מה כדאי לי להחליף\להגדיל (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) ? 2)איזה חלק ספציפי (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) אני יכול לקנות שיתאים ללוח האם ? המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by tembo,

שלום, נתקלתי בסדרה של מחשבים של COMPAQ עם לוחות שהקבלים שלהם התנפחו ודופקים את המחשב. מישהו שמע על משהו כזה במקרה?? מישהו אמר לי שלפני כחודשיים - חודשיים וחצי היתה כתבה על מישהו שגנב פטנט של קבלים דפוקים ויש סדרות שלמות של לוחות עם קבלים דפוקים

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by kl00m,

לשימושי עריכת וידאו ועיצוב גרפי. שיהיה חיה רעה אבל שיתאים למארז הנוכחי. (ואני לא רוצה להצית שוב את הויכוח אז אני מעדיף אינטל ולא AMD) תודה מראש על ההצעות.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by PCguy,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 S 939 אין לי צורך ב-SLI אבל מאוד חשוב לי PCIe האם ניתן למצא לוח כזה עכשיו? האם יש NFORCE4 ללא SLI ? בבקשה אם אתם מכירים או ראיתם אנה שתפו אותי כי אני לחוץ לקנות כבר מחשב

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. דגם לוח האם שלי הוא GA-8S661FXMP-RZ הסלוטים של הזכרון תומכים עד 400Mhz, לפי אתר החברה. בגלל שהמידע בDDR2 עובר פעמיים בכל סיבוב, הרי המהירות הבסיסית של סטיק של 800 היא בעצם 400. השאלה היא אם אני אשים סטיק של 800, האם המחשב יזהה וישתמש בו כ800 או כ400 ותו לא? תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. יש לי לוח asus p4p800-e delux ובתוך הביוס, שאני בתפריט הארדיסק יש אפשרות לבחור לכונן 32Bit Data Transfer, מופעל או מכובה, אפשר לומר לי בבקשה מה זה אומר? ניסיתי לבדוק באתר או בחוברת של הלוח אבל לא היה שם שום דבר על זה...

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  7. Started by SloOmPer,

תגידו יש לי שאלה, מהו המתח של הזכרונות האלה: Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=10 אמרו לי שהמתח שלהם הוא 1.8V, אבל שדיברתי עם המוכר, הוא היה נחוש בדעתו כי הזכרונות האלה אכן מתחילים מ 1.8V, אבל יכולים להגיע ל2.1V. כמו כן הוא אמר שכול זכרונות GEIL מגיעים למתח 1.9V לפחות. אז השאלה שלי היא האם בטוח שהמתח של הזכרונות האלה לא עובר את 1.8V? משום שהלוח אם שלי לא תומך בזכרונות מעבר ל1.8V. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  8. הלוח MSI RC410M H תומך במעבד E8400? המעבד שכרגע עליו הוא P4 3.0GHZ 630 ואני חושב שE8400 אמור לתת לי בוסט רציני לצורכי משרדיים: אינטרנט, ריבוי לשוניות בפיירפוקס, שירים, התכתבויות, אולי סרטים ולימודים.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  9. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box or AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX מה לקנות? למטרה של משחקים גלישה הורדות וכו.

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני יודע כמובן שזה לא טוב שזה יהיה כך אבל רציתי לדעת אם זה יוצר נזק מהיר-ישר או רק אם זה לאורך זמן והמעבד מועמס ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by BumbleBee,

שלום 8) אני צריך להחליט לגבי זכרונות למערכת חדשה שאני בונה. מיועדים לאוברקלוק קל מה עדיף www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 או אולי עדיף משהו אחר בכלל? www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 (תזמונים איטיים יותר) מעדיף להוציא כמה שפחות $ תודה

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by rc_p,

יש לי מחשב AMD K7 2400+ XP והלך לי הלוח; ההתלבטות שלי היא האם לקנות לוח תואם למעבד שיש לי או לשדרג ולקנות לוח ומעבד AMD 64 או להגר לסביבת INTEL. מה שאני צריך זה המלצה על לוח אמין לכל האופציות. אני לא משתמש במחשב הזה למשחקים וגם לא לOC. האם הלוחות של INTEL (למקרה שאני מהגר לכיוון הזה) מומלצים? יש לי משיכה כלפי הלוחות של ג'יגה בייט.

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by zedisdead,

אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה, אבל זאת נראת לי בעיית זכרון. אני מקבל כבר הרבה זמן הודעת שגיאה במחשב כל פעם אני מריץ סרטונים בפורמט MPEG מצורפת הודעת השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. כמו שהנושא אומר האם יש הבדל חוץ מהo\c או ששניהם אותו דבר? תודה מראש ;D

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. לא יודע אם אני בפורם הנכון אבל זה נראה לי הפורם הכי מתאים יש לי מחשב שאני ישן שאני רוצה לשדרג פנטיום 3 800 עם לוח אם ASUS CUV4X ומארז ATX השאלה שלי אם אני צריך להחליף מארז כאשר אני משדרג את המחשב ל לATHLON XP2000 אם לוח אםLeadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by eid101,

שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by lipa,

קניתי זכרונות של סמסונג 3200 DDR CL3 השאלה אם זה טוב , פחות טוב ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Nemesis,

חלק מהמספרים בבנצ'ים קצת מוזרים. http://www.tomshardware.com/2006/04/24/dual_core_intel_processors_for_low/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Oranili,

זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN http://www.plonter.co.il/graphics/product_images/full/GA-K8NMF-9.jpg מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID http://www.plonter.co.il/graphics/product_images/full/GA-K8N-SLI.jpg

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  20. ככה...הביאו לי זירכרון למחשב... יש שם כמה מדבקות...הנה מה שכתוב... SAMSUNG 0219 M368L3313CT1-CD80 ועוד אחת MAIL MEMORY 256Mb PC133 (ומספר מחוק כנראה 5)M32M648YL-7 כל הצ'יפים עצמם כתוב... SAMSUNG 217 K4H280838C - TCB0 אפשר עזרה??..מידע על הזיכרון..סוג, איזה PC ותיזמונים... עכשיו עוד שאלה....מה עדיף??..אם הזיכרון הזה הוא DDR...אז להחליף את מה שיש לי SD384 PC133... ואם זה SD...אז אני יוציא את ה128 שיש לי ויחליף אותו...ואז יהיה לי 512...

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by Holography,

שכאמור יכלול שמונה ליבות קטנות בתוכו במהירות שעון של 4GHZ כיצד AMD ואינטל יוכלו להתמודד איתו לפי דברי IBM הDothan Dual Core לא ממש ישווה מתחרה בשבילו (זה לא נאמר במפורש אך לפי התחזיות...)

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by rbeny10,

למחשב נייד FUJICOM ישן, (כ-8 שנים), מחפש זיכרון SD-RAM , יחידה אחת של 256K . מעדיף ישן. אגב - ב-FAQ לא מוזכרת האופציה של זכרונות SD ,האם יכול להיות שמטעים אותי? ואולי זה חריג?. האם בכלל יש הבדל בזכרונות בין הניידים לשולחניים ?.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  23. שלום רב יש לי מחשב עם לוח אסוס PK5 עם 4 תושבות זיכרון פנימי בתצורה dual channel כרגע יש לי שני זכרונות 1 גיגה כל אחד של SUPER TALLENT cl-4 עם צלעות קירור אני רוצה לשדרג בעוד 2 גיגה האם עדיף לקנות זכרון מאותה חברה או שמספיק שיהיה אותו מהירות וגם CL4 ?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by `eB,

טוב חבר'ה תראו יש לי עכשיו מחשב pentium 4 3.0ghz ו 1 ג'יגה זכרון DDR2 533MHZ, ולפני כמה ימים רק קנו לי את הזכרון, והייתה לי בעיה כזאת תראו, יש לי לוח אם שיש בו 4 סלוטים לזכרון, 2 למהירות 533MHZ ועוד 2 למהירות 400MHZ, ולא ידעתי מה לעשות כי רציתי להוסיף עוד ג'יגה וחשבתי שאני יוכל לעשות שיהיה לי ג'יגה וחצי, אבל אחר כך זה לא התאפשר לי בגלל הלוח-אם, והחלפתי את ה 2 זכרונות שהיו לי 256מגה בייט 533MHZ ב2 של 512 533MHZ בסדר אז זה עלה לי 500 שקל, אבל הבעיה היא שאני ארצה בעתיד לשדרג את הזכרון ל 2 ג'יגה, ואיך אני אעשה את זה? האפשרות היחידה שנשארה היא להחליף את ה 2 של 512 ב 2 של ג'יגה. ואני לא ממש רוצה לעשות את זה, וכמו שידוע לי במחשב אחד לא יעבוד 2 זכרון במהירויות שונות, או שאני טועה…

• 10 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, ברשותי זיכרון ישן (512DDR 400 PC3200 CL2.5) , והיום רכשתי סטיק חדש (1024DDR 400 PC3200 CL3). אם אני מחבר את שני הסטיקים למחשב - הם עובדים, אבל שמעתי שיש איבוד ביצועים במידה והתזמונים של הסטיקים שונים. האם עדיף לי לעבוד עם שני הסטיקים במקביל או לעבוד רק עם החדש? תודה מראש לעונים, אמיר .

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.