עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. דווקא עכשיו בגלל שאינטל שולטים בגלל הבאס 533 והזכרונות המהירים, AMD צריכים עם המעבד לT-BRED לעבוד לבאס 400MHz ואז יהיו גם מכפלות קטנות יותר.... הרבה יותר. הרי כבר יש בשוק מיליון זכרונות DDR 400MHZ PC3200.... אז למה לחכות..... זה כל כך ברור שעכשיו עד שHAMMER יצא אז תמיד AMD יהיו בפיגור אחרי INTEL.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Winstonman,

שלום לכולם, כרגע יש לי מעבד פנטיום D 2.66 ולוח אם של אינטל סוקט 775 וצי'פסט G945 שדרגתי את המחשב הזה אין ספור פעמיים, הוספתי מאוררים והקירור שלו אוכל מארזים איכותים של CM ברמת הקירור. הכרטיס מסך שלי נקנה הוא GF 8800GTS 512 כרטיס איכותי וחזק למה שאני רוצה מהמחשב. הבעיה שהלוח והמעבד מגביל אותי מבחינת ביצועים ולא מנצל לי את מיטב הביצועים, הכרטיס שקיבל תוצאה גבוהה מאוד ב3DMark במעבד I5 מקבל אצלי תוצאה נמוכה מאוד בפנטיום D. אני רוצה המלצה למעבד חדש ולוח אם חדש (העדפה לDDR2) במידה וההבדל הוא משמעותי אשמח גם לקבל המלצה לזיכרון מסוג DDR3. המחיר הוא 700 שקל גג שבגג, אני לא צריך מפלצת אני צריך משהו שיעשה את העבודה. יש העדפה לAMD. תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by RenTex,

http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2RPR8002GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBHK~15~0.htm ל OC מה הכי טוב ?

4. אני ירגיש תהבדל בין זיכרון 667 CL5 לבין 667 CL3 ? הזיכרון הוא של חברת PQI TURBO

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. הכירו את לוחות האם החדשים מבית הענקית הטאיוואנית לערכת השבבים Z490 ולתושבת LGA1200 החדשה של אינטל - זמינים בחנויות החל ממחר! לכתבה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by pMor,

מישהו יודע מתי יוצא הצ'יפסט הנ"ל? ובסביבות מתי הוא מגיע לארץ?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by RONG23,

שלום אשמח להסבר על ההבדלים בין לוות האם הללו? ביחוד לגימינג והמלצה על לוח לא יקר מידי לoc עתידי וללא cf sli חשבתי על asrock z68 pro תודה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by dennis14,

זהו ה - DFI LANPARTY UT ICFX3200-T2R/G, העובדה שהוא זול יותר ב 250-300 ש"ח מלוח ה - 680I של EVGA הופכת אותו למשתלם במיוחד. לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3140&Pname=DFI יש אותו בעוד חנות במחיר יקר יותר - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=LANCF3200&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=240&aff=Zap

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  9. אספנו את אחד מהלוחות המתקדמים של ערכת השבבים B550 בכדי לבדוק האם יתכן שהוא עדיף על פני לוחות X570 מוזלים? המסקנות בפנים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by HydroIT,

שלום באינטרנט יש הרבה זכרונות "לא תקניים", כדוגמה 4-4-4-18, או 5-4-5-12, וכד'. כיצד זה ישפיע על ביצועי המערכת לעומת זכרונות תקניים? האם יש הבדל בכלל? אישית אני תמיד בעד הזכרונות התקניים, אבל אולי אני טועה - קצת הסברים יעזרו. תודה, עידן.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת מהם הצ'יפים שבאים עם הזכרונות האלה ואיך הם בOC? תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  12. יש ברשותי מעבד פנום 955 ובדרך כלל שלא הפעלתי את המאורר על המקס אז הטמפ' שלו עמדה על 53 ללא מאמץ אינטרנט ומוזיקה עכשיו עשיתי את העדכון F5 והטמפ ירדה באיזה 10 מעלות

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by Telencephalon,

שלום! אני לחלוטין לא מתמצא במה שאני הולך לשאול: אז הוזהרתי, שלפני שאני מעדכן דרייברים לחומרה כגון כרטיס מסך, או לווינדואס חדש, עלי להיות רגיש כלפי לוח האם. אם ברצוני לעדכן לווינדואס 8.1 מווינדואס 8, איך זה עובד? אני מעדכן לווינדואס החדש ולאחר מכן דרייברים מתאימים ללוח האם וכרטיס מסך? מקווה שאני ברור, תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by jambo7,

שלום יש לי מחשב AMD 3200 היה לו זיכרון 2*256 מ"ב הוספתי לו עו 2*256 מ"ב עכשיו יש לו 1 ג'גה והוא מזהה את זה אחרי התקנת הזיכרון אני לא רואה שינוי האם צריך להגדיר משהוא או לשנות את הזיכרון הוירטואלי תודה

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  15. קניתי בארצות הברית ATHLON XP 1600 ולאחרונה אני יכול להריץ אותו רק ב 10.5X100 המעבד שלי גוסס ואני רוצה לממש את האחריות למשהו יש רעיון לדרך מהירה להחלפת המעבד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בארצות הברית ה3200 עולה 900 שקל!!! לארץ הוא עדיין לא הגיע מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע או באיזה חנות אני יכול למצא אותו? תודה. ועוד שאלה: אם יש לי את האפשרות האם כדי לי להביא אחד כזה מחול? האם אני יסתכן שאולי תוך שבוע יקרה משהו ואז המעבד הלך קפיש כי אין לי אחריות בארץ האם אפשר להשיג אחריות בארץ? תודה

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  17. אולי לחלקכם זה ישמע שאלה טריוויאלית אבל בכל זאת, אני רוצה לדעת אם לוח אם של למשל 800 שקל ולוח אם של 400 שקל (בוא נגיד שהחיבורים השונים לא מעניינים אותי) יציגו ביצועים שונים במשחקים? או שהFPS זה לא issue של לוח האם בכלל? תודה.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  18. שלום . אני רוצה לדעת מה לדעתכם יותר טוב מבחינת ביצועים , סלרון 800 או פנטיום 3 500 ..... ?

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by Grave Digger,

מה זה RAID ומה זה עוזר לי אם יש לי את זה על הלוח?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by dd7,

אחרי שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי את הווינדוס אני לא יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין, מחשב ישן אין לי שום סידי של דרייברים. מה שכן אני יודע שבתוכנה SiSoftware Sandra זה מראה לי שיש לי את הלוח הזה: Mainboard : ECS M863 לא מצאתי את הדרייברים של הלוח הזה תודה

21. שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על זכרונות טובים ככל הניתן עד 500 ש"ח עבור Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L (למיטב הבנתי כדאי זכרונות עם באס 800Mhz) ,תודה !

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  22. אני צריך המלצה ללוח נחמד אם אופציא לאוברקלוק פשוט גג 3.0 3.5 GHZ לא יקר מידי באזור 600 - 700 ש"ח תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by talje,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור אבא שלי. הוא לא בעד קניית מחשב ושידרוגים ככה שאני קונה לו עכשיו לשנים הקרובות, כמו כולם . הוא עוסק בעריכת וידאו קלילה, הרבה מאוד מולטי טאסקינג, המון התעסקות עם הפיכת מוזיקה (שהקליט עם כרטיס AUDIGY 2 ZS), הפיכת סרטים ועריכת תמונות. מעבר לזה, מיילים ואופיס ברגיל, ועוד כמה שטויות שרצות ברקע. המארז הולך להישאר אותו המארז שיש לו כרגע, צורב יש חדש, כונן קשיח 500 ג'יגה ישן (סאטה2), ספק 400 וואט וכרטיס מסך nVidia 8600 נכון לכרגע. לצורך העניין עומד לרשותי תקציב של 2,200 ש"ח ללא חריגה. תותקן מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. אני חשבתי על: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1006 קירור למעבד: Evercool BUFFAL…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שלום, אולי שאלתי לא ממש מובנת אז אנסה להסביר אותו במילים אחרות- כאשר אני קונה לוח, האם אני יכול לראות כמה חריצי זיכרון יש לו רק לפני דגמו? לדוגמא: H67M-GE של ASrock איך אני יוכל לדעת כמה חריצי זיכרון יש לו ? אני מבין את תקן ה H Z ומיניהם השונים אך חשבי שישנה צורה לראות לפני שם הלוח את כמות החריצים ויכולותיו המיוחדות. אשמח לתשובה עניינית , דניאל

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. מה קורה עם מעבדי הבולדוזר (הרציניים, אלו עם 8 ליבות, לא כל מיני דוגמיות שקיבלנו עד כה) ? הקיץ חלף עבר לו, גם ה 19 בספטמבר ואנחנו ברבעון רביעי של 2011 ומכיוון AMD אין שום ציוץ. האם יש איזשהו תאריך יעד ? משהו ?

• 243 תגובות
    • 36.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.