עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Jack_g,

יש לי זיכרון 256mb Corsair pc3000 cas=2.0 אני מעוניין כרגע להוסיף עוד שבב 256 אבל העניין ש CORSAIR יותר מדי יקר אם אני יקנה למשל SAMSUNG PC333 או MUSHKIN PC3000 תהיה לי בעיה של תאימות בין השבבים? בזמנו ניתקלתי פעם בבעיה דומה של זיכרונות חברות שונות של SDRAM ו המחשב פשוט עשה RESET ו נתקע מסכים כחולים וכו' עד שהחלפתי לזיכרון מאותה חברה. תראו בפירוט של המחשב מה הלוח אם וכו' . תודה.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by giliboy,

יש לי 512 mb rdram וכשאני מבטל את הזכרון הוירטואלי יש משחק שלא מצליח לעלות לי... למה? 512 לא מספיק????

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by Amitai,

שלום! יש לי לוח MSI 6119. על לוח זה יש לי מעבד אינטל 500MHz, וזיכרון 128SDRAM במהירות 100MHz. לאחרונה רציתי לשדרג את כמות הזיכרון במחשב שלי ולהוסיף עוד סטיק של 256 מ"ב, אך נתקלתי בבעיה: איני בטוח אם הלוח שברשותי תומך בזיכרון הנ"ל. הדילמה נובעת מכך שבאתר המוצר נאמר שיש תמיכה ל 384 מ"ב זיכרון, אך בתוכנת SiSoftware Sandra נאמר כי יש תמיכה רק עד ל256 מ"ב. אשמח אם מישהו יוכל לפתור את בעייתי. קישור ללוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=105&MODEL=MS-6119 ההודעה של התוכנה: SiSoftware Sandra Memory Controller Error Detection Method : None Error Correction Capability : None Supported/Current Memory Interleave : 1-way / 1-way Number of…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

תוכנת Sandra מדווחת לי שיש לי זכרון RAM מסוג DDR-SDRAM. מה הכוונה? אמור להיות לי רק DDR. מה ה-SDRAM הזה נדחף?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hamoodit,

המעבד החדש מבית אינטל (חדש אצלינו, כבר לא בעולם) יעבור מחר השקה רשמית אצל היבואן איסטרוניקס. מחיר משוער 510$ ללא היטסינק ו 530$ עם היטסינק (משום מה אינטל הגדילה את ההיטסינק המקורי שלנם קצת - כנראה פחדו שהמעבד הזה יתחמם). כלומר ביום טוב כולל מע"מ - 3000 שקלים חדשים. אז קפצו לסניף הבנק הקרוב, משכנו את הרכב, הבית והפלייסטישן וצאו לקניות. May The Nforce be with you

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by FatherBoard,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.0 גיגה-הרץ, זכרון DDR 256MB, כונן DVD, צורב, והרד-דיסק 40 GB 10000RPM. הבעיה היא, שספק ה300 ואט שלי נשרף, וחשבתי להחליף אותו זמנית בספק שיש לי בבית. הבעיה, היא שהספק מגיע למקסימום 160 ואט. (!) האם כל מערכת המחשב תעבוד תחתיו? מישהו אמר לי שהמעבדים מסדרת פנטיום 4 צורכים 200+ ואט לבד. האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. (כמו שאחרים אולי שמו לב) אני חושב על להכין שרת ביתי, לא חיית ביצועים אלא משהו פשוט. איך אתם חושבים יתפקד מעבד העזרא של VIA בתור מעבד לשרת ביתי פשוט, נתב+שרת אינטרנט (PHP, FTP וכו')? כמו כן, האם כבר יש את הלוחות אם המשולבים האלה (כולל מעבד OB) בארץ?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מעבד + לוח אם + זכרון חדש בחודשים הקרובים, יש לי כרגע Athlon 1200. הסתכלתי בKSP, יש להם AMD Athlon 2000+ AMD Athlon 2100+ AMD Athlon 2200+ שכולם באים עם מאורר+היטסינק, שזה אומר שאחד מאלה אני ירצה לקנות. עכשיו, השאלה שלי היא ככה, האם יש הבדל משמעותי בין 2100+ לבין 2200+ ? כי זה מתבטא במחיר באיזה 200 - 300 שקל יותר מדגם לדגם.... או, שאתם מציאים לי לחכות שייצאו ה AthlonXP 2600+ וכל הסוגים שלו, או, שאתם ממליצים לי לחכות ל AMD HAMMER אשר יעבוד על 64 ביט, אבל אין לי מחיר שלו... אישית, אני יכול בתקציב של מעבד, לא יותר מ1200 שקל.... ואל תתדאגו בקשר ללוח אם וזכרון, זה מסודר. ואל תמליצו לי על INTEL שונא אותם.

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by FatherBoard,

קניתי כרטיס מסך חדש, ובאתי בניסיון לתקים אותו על לוח האם. הבעיה היא, שבמקום חיבור AGP סטנדרטי, מצאתי רק את המעגלים של החיבור (נקודות מתכת קטנות מסודרות בצורת פינים), אבל החיבור עצמו (הפלסטיק החום עם השקע לכרטיס), לא היה מחובר למעגלים. האם זה בסדר, או שאני צריך לפנות לחנות? יכול להיות שצריך לקנות את זה בנפרד?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אשר עושה שימוש בזיכרונות SDRAM, כזכור...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by CosmicGate,

שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by marking,

קניתי אותו לפני שנתיים כשהוא רק יצא והוא היה הכי טוב... עכשיו אני שואל איזה מעבד אמור להתחרות בו? (מצד החברות המתחרות כמו שAMD) איך הביצועים שלו לעומת P3? או בכלל?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by zroni,

האם מישהו יודע מה היתרונות או החסרונות בצ'יפסטים i845G ו- i845E חוץ מהכרטיס הגרפי שיש ב- i845G ואיזה מהם כדאי לקנות ? בתודה מראש. רוני.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by ToR,

מה ההבדל ביניהם מבחינת ה OC מכיוון שהבדל המחירם הוא פחות ממאה שקל?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by erez_barziv,

כבר חודש שאני מנסה למצוא מה ההבדל בין rdram ל- ddr. שאלתי כבר הרבה אנשים איש לא ממש יודע. אודה לכם עד מאוד אם תבהירו לי את הנקודה. שנה טובה ו ארז.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני חושב ש nForce2 ד"א. עידכון 06.09.02 אחרי חודש ועשרה ימים ה KT400 הספיק לצאת. הביקורות על הציפסט מראים שאין בו שום שיפור בביצועים לעומת KT333. הנה אחת מ THG

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. מכיוון שבכמה וכמה ביקורות ראיתי שהEPOX 8k5a+ לא עוקף אותו בביצועים במשחקים וזה מה שחשוב לי... אבל דיברתי עם כמה אנשים וחלק אמרו שה7vrxp rev2 מעולה וחלק אמרו שיש איתו הרבה בעיות :'( מה אתם חושבים? ושאלה נוספת, האם ההבדל בין מעבד xp1800 וxp2000 משמעותי? תודה רבה מראש

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. מה השורה הזאת אומרת ??? "אמממ..יש בעייה עם הג'יגה בייט בכל הנוגע לשדרג לברטון\T2B שפועלים בבאס של 333..חסר דיווידור ה1\5..עלול ליצור בעייה. "

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. Started by OmerL,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ואני מחפש board שתומך ב:ddr2700,ata133,usb 2.0,533 ואני לא מוצא אחד שתומך בכל אלו אשמח לתגובות והצעות בתודה מראש omerl אגב חג שמח לכולם

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אין צורך בשום פיצ'רים מיוחדים. לא צריך כרטיס רשת לא צריך כרטיס קול לא צריך כרטיס מסך לא צריך רייד ובקיצור הבנתם... כן צריך לוח זול ואמין, שיסתדר עם 256 מגה של זכרונות 133 כן צריך לוח שיאפשר להמהיר את המעבד (פנטיום 4 במהירות 2.0A) וזהו. לסיכום: זול + אמין + אוברקלוקר בסיסי. תודה HF

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shibby15,

יש לי לוח 7VRXP והשאלה בכותרת...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. האם כדאי לי לקנות לוח-אם של Elite לפנטיום 4 עם מערכת שבבים איכותית של sis?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by Fabian,

הצביעו!

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Fabian,

מה זה ה-overclocking ששומעים עליו כ"כ הרבה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Fabian,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט אם כדאי לקנות את ה-AMD XP 2200+ או את הפנטיום 4 2 GHZ. אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. ???

• 2 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים