עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני, כמו רוב האנשים פה, אוהד נלהב של חברת AMD כשמדובר במעבדים. החל מ K6233 פעם ועד TB1400 היום. אלא שכידוע מצבה של AMD בתחרות עם אינטל הוא על הפנים. וכשהתחלתי לחפש שידרוג למחשב החלטתי להציץ גם במה שיש לאינטל להציע. הופתעתי כשהצלחתי למצוא מעבד P4 2.4MHZ פלוס לוח אם זול מאד ונראה (לפחות במבט ראשון) מלא פיצ'רים: ELITEGROUP P4VXAD-L עם הרבה מקום לכרטיסים, תמיכה בזכרון PC2700, ב ATA133 וכ"ו. כל הסיפור עולה פחות מ 2000 שקל. בקיצור, באותו מחיר שהייתי משדרג ל XP1900 בערך נראה לי שהפעם אני מקבל יותר דווקא מאינטל... קשה להאמין אבל במצב הנוכחי של השוק זה כנראה נכון. אז עכשיו אני בהתלבטות. האם לא לקנות את זה רק בגלל שאני לא אוהב את אינטל ? וחוץ מזה, במערכת המחירים שלכם לא ראיתי שום מ…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לדוגמא xp 2000+ עובד במהירות שעון של 1600mhz. השאלה שלי היא האם הוא "מטייל" לפי צורכי המערכת (או מכל סיבה שהיא) בין 1600-2000?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by imac,

אל תצחקו? (ואל תשאלו למה רק תענו בבקשה בתודה SKAZI)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי לוח P4S533 יש לי גם את התוכנה PC PROBE המסופקת ע"י ASUS - ראיתי שאפשר לראות את מהירות המאורר של המארז והספק אך אני לא מצליח לגרום לשני הבקרות הללו לעבוד. אם מישהו הצליח בלוח זה או לוח אחר, או יודע מה לעשות כדי שפונקציה זו תעבוד ענה תגיבו לתרד זה. נ.ב. לא ידעתי בנוגע למדיניות הפורום ולא בדקתי את התקנון לפני כתיבת ההודעה. אנא קבל את התנצלותי.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  5. Started by coolspot,

Msi K7N420 PRO NFORCE או ECS K7VTA V3 KT 333 או ELITEGROUP K7S5A v3.0c או Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD אני רוצה בבקשה שתביאו את דעתכם על שלושת הלוחות הראשונים אני לא מתכנן אובר קלוק לכן אני חושב שלוחות של אביט ואפוקס יהיו די ביזבוז של כסף תודה מראש לעונים :biggthumpup:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי את הלוח של ASUS P4S533 ויש לי את הASUS PROBE אך הוא לא כותב לי שום דיאגנוסטיקה על מאורר המארז ומאורר ספק הכח ואני רואה שיש אפשרות לעשות עליהם MONITORING אז אם משהו יודע שיענה לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. Started by DJO,

שלום. אני שוקל להחליף את המעבד שלי, כרגע יש לי P2 נראה לי שזה SLOT 1 אני לא בטוח אבל. בכל מקרה איזה מעבדים מתאימים לזה, P3 יתאים? וסלרונים למיניהם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shaifm,

ASUS זה ASUS ואין מה לעשות. כרגיל לוח אם יציב, מהיר ויקר. מתאים למעבדי AMD וכולל: תמיכה בזכרונות מסוג DDR400 PC3200 (בעזרת CHIPSET חדש מבית KT400 - VIA). SERIAL ATA150 (מחליף את הסטנדרט ATA133 שלא נתפס על ידי היצרנים - חוץ מ MAXTOR). I-EEE1394 FIREWIRW (לא יודע עד כמה שימושי שרוב המכשירים מתחברים ב- USB/USB2). USB2 כמובן. AGPX8. AUDIO על הלוח, תמיכה ב- 6 ערוצים. ותמיכה ברשתות עד מהירות 1GB לשניה - כרטיס רשת 10/100/1000. בדקו באתר החברה: http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7v8x/specification.htm גדול גדול.. פשוט ענק... ראו את הביקורות ברשת (בחרו מרשימת הביקורות): http://www.mbreview.com/links.php?op=viewslink&sid=252 מישהו יודע איך אני משיג לי אחד כזה כמה…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by potpockey,

טוב וזול ל pentium 4 יש לי מעבד 1.7 ו 256 mb rdram אז תמליצו לי על לוח טוב וזול ששווה תכסף

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BobCaT,

יש לי 256 זיכרון אם אני יוסיף עוד 256 אני ירגיש הבדל ביצועים ? כי זה דבר יקר ואם אני קונה אני יקנה כבר 1066

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by ofir123,

אז בשעה טובה קיבלתי את המחשב ושפתחתי אותו (טוב זה אני...) גילית שהגמפרים האלה כמו מפסקים מכובים הם פשוט על OFF, להרים אותם?

12. Started by rosesr,

???

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  13. היי מה קורה? קיבלתי עבודה לעשות הרצאה על מעבדים... חיפשתי בספרים בספרי מחשבים בעיקר ובכל ספר הם מפרטים המון על כל מעבד על הפרטים הטכניים שלו אבל באף ספר לא מצאתי מהו בעצם מעבד או איך הוא פועל ומה התפקיד שלו בכלל במחשב אני יודה לכם מ-א-ו-ד אם תעזרו לי תודה מראש, שי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. תכננתי לקנות לוח חדש למחשב שלי ( PIII 1000 ), ואמרו לי לבדוק לפני שאני קונה אם המעבד שלי הוא סוקט, אני לא כל כך מבין במעבדים, אז מישהו מוכן להסביר לי מה זאת אומרת ? בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by Lior Azi,

מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  16. ידיד שלי פירק מערכת ישנה שלו,והביא לי את המעבד שהיה בה בגלל שהוא יודע שאני אוסף כל מעבד שבא ליד(בחינם)... הוא לא זכר איזה מהירות הוא,אז הדלקנו את המערכת שלו(לפני שפירקנו אותה)בשביל לבדוק... לתדהמתי היה מדובר במעבד שלא אמור להיות קיים... זה היה מעבד את'לון בתצורת סוקט בתדר של 650Mhz ,עכשיו ככל שאני יודע מעבדי AMD הם סוקט רק ממהירות של 700Mhz ומעלה. עוד פרטים קטנים על המעבד: יוצר בליתוגרפיה של 0.25 ( ) מיקרון ובעל באס של 100Mhz... איך זה יכול להיות? די מדהים...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ofir123,

היי, שהחברה הארורה הביא לי את המעבד הוא היה בצבע ירוק למרות שהקודם היה סגול כזה וגם למטה בין הפינים באמצע הוא לא היה חלק אלה עם שבבים קטנים כאלה זה נורמלי? ואם על הליבה שלו היה רשום 1700 זה הדגם או המהירות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ? אני לחוץ רצח ! כי כבר הזמנתי ...... לא אכפת לי שזה יעבוד לאט יותר והכל ... אבל האם יהיו בעיות כלשהן ?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by nw,

יש לי מעבד SLOT1 מוצמד ללוח ואני רצה להעביר אותו ללוח אחר. משום מה זה לא יוצא כל כך בקלות גם כשאני לוחץ על שני הקצוות ומנסה בעדינות למשוך אותו החוצה..(האמת היא שזה בכלל לא זז). אני לא רוצה להשתמש בכח למרות שיכול להיות שהוא מוצמד מאוד חזק לSLOT (היה שם איזה 4 שנים טובות) מישהו יודע מה אני מפספס.. או אולי מכיר אתר עם מדריך טוב.. (בקשר לכותרת קודם נפרק אחר כך נדבר על להרכיב...)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

יש אפשרות לבעיות תאימות עם הR9700, ביחד עם AMD 1700+ וזכרונות של XTREME DDR 256MBPC2700? עדיף לקחת את הVRXP?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by jean-paul,

מישהו אולי מכיר חברה pcchip שמיצרת לוחות אם.מדובר על לוח אם שנקנה בהונג קונג

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Jack_g,

תשמעו יש לי מערכת דיי טובה תבדקו במפרט שלי. כמו שכולם וידעים כבר מערכות אינטל הרבה יותר טובות לאוברקלוק. אז השאלה שלי האם לא כדי להחליף נגיד למעבד של אינטל 2GHZ ו לוח אם שבאס שלו 333 ולעשות אוברקלוק גדול למעבד. הרי אני יגיעה לביצועים יותר גבוהים לא??? אם כן תגידו איזה לוחות מומלץ לקחת לאינטל שהם 333 ויש להם FEATURES די טובים כמו למשל RAID כ.קןל שישה ערוצים וUSB2 כי אלו הדברים שיש לי כרגע בלוח הנוכחי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by Stroller,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 2.4 כדי להגיע לביצועים אופטימליים, ברור שכדאי להשקיע ברכיבים שמעכבים את המעבד (Bottlenecks) בתחילה חשבתי שזה יכול להיות הAGP אבל אתם אומרים שאין הבדל ביצועים בין AGP4 לAGP8 אחכ חשבתי שה Bottleneck הוא בזכרון אבל שוב, נאמר פה שאין הבדל משמעותי בביצועים בין DDR333 לDDR400 אז איפה ה Bottleneck ? מהירות הBus? הCPU עצמו? (מתוך הנחה שאין עבודה מסיבית עם HD/CD אני מניח שאפשר להוריד אותם מהמשוואה)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DIGITAL,

האים מעבדי AMD 0.13 מיקרון באמת יותר קרים ואים כן מה הטמפרטורה המומצעת שלהם ? DIGITAL

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים