מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
-
AMD Ryzen 3 1300X and 1200 Quad Core Processors Pricing Leaked – Landing On 27th July This Month http://wccftech.com/amd-ryzen-3-1300x-1200-quad-core-processors-pricing-leaked-landing-27th-july-month/ בעוד 10 ימים על מדפי החנויות יחל השיווק הרשמי של מעבדי ryzen 3 אשר הולכים להתחרות ישירות מחיר מול מחיר אל מול מעבדי i3 של אינטל. התמחור מצד AMD אגרסיבי, הם יספקו כבר בתחתית המחיר של i3, את מעבדי ryzne 3 , שבניגוד ל- icore של אינטל, מכיל 4 ליבות (פי 2) ומשכך מציב ביצועים טובים יותר משמעותית באותו סגמנט. מעבדי ryzen 3 למעשה מספקים ביצועים שקולים אחד לאחד אל מעבדי Icore 5 של אינטל הרצים באותו תדר. משמעו של הדבר הוא, שבאמצע…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש השוואה בין 2 המעבדים, ראיתי ששניהם מאוד מומלצים בפורום מפרטים ומאוד קשה להחליט ניסיתי להעזר במגה-בנצ' שיש בסטיקי אבל הוא מאוד כולל ולא ממוקד, אני מחפש השוואה יותר ממוקדת על מעבדי ה-Mid-end בסביבות 800-1200 שקל תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 512 כמה יעלה לעלות לגיגה או אפילו 2? וצריך תכנאי שיסדר את זה או אני יכול ומאיפה קונים חוץ מאינטרנט
-
- 16 תגובות
- 898 צפיות
-
-
באתר crucial המחיר עדיין 91$ אבל באתר של היבואן בארץ המחיר הוא 80$ לגהי רכיב של PC3200 ורכיב של pc4000 עולה ב 91$ מה שמצמצם את החשד שמדובר בטעות (אם כי הכל יכול להיות). 80$ כפול מע"מ ושער השקל יוצא: 413 שקל. מקור: http://www.crg.co.il/crucial/cru_order.php?id=139 כל מוצרי הבליטיקס אצל היבואן בארץ: http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php?s_module=BALLISTIX&submit=submit&select_module=BALLISTIX דף המוצר בחונת היצרן: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402 הערה: כלומר למי שחי בארה"ב ורצה זכרון כזה כדאי לבקש מהדוד שלו בישראל לקנות את הזכרון כאשר הוא בא לביקור בארה"ב.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: 550 ש"ח כולל הרכבה - http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=09 490 ש"ח לא כולל הרכבה - http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB81000G&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 מה עדיף? מה אמין? מה יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע ג'יגה של זיכרון במחשב AMD 3200+ . שאלה שמעניינת אותי האם אני יוסיף עוד 512 מגה יורגש הבדל כלשהו במחשב ברמת הביצועים והמהירות או שנכון להיום זה ביזבוז ולא יהיה שום הבדל?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם הורדת המחירים האחרונה של AMD על מעבדים, http://hwzone.co.il/archive/1131819586/77286/ כבר מגולמת במחירים בארץ?
-
- 16 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המפרט בחתימה רוצה לשדרג את ה ram בעיקר ל 32 כי ההבדל במחיר בין 16 ל 32 לא כזה גדול. את הסיבה למה תשאירו בשבילי. אשמח להתמקדות בעלות מול תועלת, חברה אמינה שהכי תואמת למפרט שלי. הבנתי שהלוח אם שלי b450 תומך עד 3200gh אלא אם אבצע אוברקלוק. על איזה מהזכרונות הייתם הולכים והאם יש המלצה למשהו אחר, כרגע לא מעניין אותי RGB VENGEANCE LPX DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16-20-20-38 1.35V Intel AMD Desktop Computer Memory - Black (CMK32GX4M2E3200C16במחיר של 55 דולר באמזון או G.SKILL Trident Z RGB Series (Intel XMP) DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3600MT/s CL18-22-22-42 1.35V Desktop Computer Memory UDIMM (F4-3600C18D-32GTZR)המחיר דל 65 דולר PNY XLR8 Gaming 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
- 4 followers
-
-
המפרט שלי הוא 3570K שיעבור אוברקלוק עוד 3 שנים בתום האחריות (אם אני לא אקנה חדש) וGTX 660. כרגע יש לי זוג זכרונות 2GB 1333MHZ 9-9-9-27 של קינגסטון (2X2GB). לקחתי אותם מהמחשב הקודם שלי, ועם אחד מהם יש בעיה שלפעמים המחשב פשוט לא נדלק איתו בלי להוציא ולהכניס כמה פעמים ולנסות מחדש. עם המחשב החדש זה קרה לי רק פעם אחת , וכשלקחתי את הזכרון הדפוק לנסות במעבדה של אייבורי כשקניתי לא עלה להם גם המחשב עם הזכרון הזה. אבל כמו שציינתי אין איתו בעיה במחשב החדש. הרצתי MEMTEST ויצא תקין. בכל אופן אני קצת חושש מהזכרון הזה ולא בא לי לזרוק את הכסף על עוד זוג של 2GB ולגלות שהזכרון ההוא דפוק, ככה שאם כבר אני קונה אז אני אקנה סט 2X4GB 1600 1.5V 9-9-9-24 של קרוסאיר ב435 ש"ח. הPAGEFILE אצלי …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה יותר טוב המחיר זהה (בהנחה שקיים במלאי) Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB Intel Pentium® 4 Processor 640 3.2G
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לשים מערך SLI על הלוח GA-P35-DQ6..האם הלוח תומך במערך SLI או שרק ב CF? האם אין איזה דרייברים פרוצים שמאפשרים SLI על לוח זה כמו ב 975X שהיו לפניו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מאוד תמוה קניתי היום זיכרונות חדשים להוסיף למחשב שלי שיש לו כבר 2 גיגה של OCZ GOLD 667MHZ 4-4-4-12מאותו דגם ואותו יצרן אך המחשב הפך לייותר איטי ולא עובד יותר מהר האפליקציות הם 3D STUDIO +PHOTOSHOPE קודם כל המחשב מזהה רק 3.25 GB שזו בעיה ידועה אך מה שמפתיע הוא שיש ירידה בביצועים וכשאני מוסיף עוד גיגה כלומר 3 גיגה סה"כ בדואל צאנל ההספק יורד בפוטושופ בערך בשישים אחוז ואילו ב3D MAX ההספק יורד בכמה אחוזים בודדים אך בכל זאת יורד מישהו יודע מדוע???? האם זה בגלל שזה 4 סלוטים של 1 גיגה בייט ואילו אם זה היה 2X2 שני סלוטים של 2 גיגה זה היה עוזר דרך אגב יש לי מחשב מעבד PENTUM D 930 תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2646 הוא שווה הוא טוב לאוברקלוק?? אני מדבר על נפורס 3 אולטרה כי אני רוצה 6600GT AGP אם שני סטיקים של 512MB של GSKILL PC4400 DDR550 TCCD איך הוא יהיה לאוברקלוק??
-
http://hwbot.org/hardware/processor/core_i7_4820k אני משתמש במחשב למשחקים ושואף להגיע לFPS המינימלי הגבוה ביותר, אני אוהב אוברקלוקינג, ואין מצב שאני קונה מעבד ולוח שלא מאפשר לי לעשות OC ,כל המרבה כי יבורך.(אני עושה גם בנצ'מרקינג בעיקר כשאני מרגיש בודד ועצוב). כמובן שביצועים ביחס למחיר זה שיקול שתמיד עומד בראש ולכן אני מעלה דיון זה. ה-AMD 720BE X3 שלי עשה עבודתו נאמנה,פתחתי לו ליבה נוספת (ביוס פרוץ) והוא יושב על OC של 3.6Ghz קבוע (מ-2.8ghz). אבל המעבד הזה כמה שהוא היה טוב מקרטע בFPS המינימלי במשחקי אונליין כבדים (BF3,CRYSIS 3 ,PS2 ) אני אוכל את הלב שלא שידרגתי את המחשב כשסנדי' 2500K יצא בזמנו, חיכיתי לאייבי בתקווה שיהיה שיפור אך התאכזבתי מכמות החום בOC שגרם הHIS "הגא…
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות בקרוב מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם תומך SLI. אציין שהמעבד שאני מעוניין בו הוא Q6600 (למטרות עבודה בתלת מימד). וכרטיס מסך Geforce 8800gt (בודד), הרעיון הוא שאני רוצה לוח אם שתומך בSLI, כרגע לא לבצע בו שימוש של כרטיס כפול אלא בעתיד כאשר כרטיס המסך לא יספק אותי לרכוש כרטיס נוסף. הבנאדם שממנו אני מבצע הזמנה מעדיף לעבוד עם לוחות אם מתוצרת Intel, Abit ובעדיפות אחרי Gigabyte. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוחות אם חדשים תומכי SLI מהחברות הנ"ל שיספקו את צרכי במסגרת תקציב הגיוני של בסביבות ה500-800 נגיד (אם אתם מאמינים שיש צורך ביותר אז תציינו זאת). תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק כבד ביותר למעבד AMD Phenom II X3 720 BE. אני לא רוצה שמשהו יגביל אותי באוברקלוק חוץ מהמעבד עצמו, אני רוצה להגיע עד הגבול. לאחר האוברקלוק, אני צריך שיהיו לי ביצועים במשחקים, אז התחשבו בכך אם יש צורך. אני צריך שיהיה בלוח ACC, בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית. לגבי כ.מסך מובנה: האם זה משפר (גם אם רק טיפונת) את הביצועים הגראפיים? שאלה: "מכפלה פתוחה"-בטוח יש לזה גבול מסויים לא? הרי לא הגיוני שהמכפלה תהיה 300.. (אם זה משפט דבילי, אל תצטטו טוב? ) לגבי הזכרונות, אני צריך זכרונות איכותיים שיחזיקו לי את האוברקלוק (יהיה מאוד מבאס אם הזכרונות יגבילו אותי) באופן יציב מאוד. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימושים: SOLIDWORKS ומשחקים. האם מהירות 1333 של הזכרונות תתן תוספת משמעותית בביצועים? ראיתי שהמחיר של DDR 3 כבר לא כזה יקר 550 ש"ח ל4GB לגבי לוחות אין לי מושג מה תומך , מה מומלץ ומה המחירים(אם בכלל מומלץ) בקיצור אשמח לקבל ייעוץ לגבי לוח וזכרונות מתאימים. תודה יניב
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב לעצמי עכשיו מחשב חדש מבוסס אינטל Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,193.53 - 1,193.53 Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard - 1,632.71 1Asus Geforce 4 TI4800SE V9480S TVD VIVO 128MB DDR DVI Video Card - 1273 4100 שקל זה יוצא ונשאר לי עוד 1400 שקל לזיכרונות זה חייב להיות 2 סטיקים בשביל הדואל מתוכנן קצת OC המחשב מיועד לעריכת וידאו קלילה עד בינונית ועוד כול מיני דברים יש הצעות ?? זה יכול להיות מכול חנות תגידו לי אם יש מה לשפר (אני חושב שניצלתי את 5500 שקל שיש לי דיי טוב)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז השאלה שלי היא כזאת (לכאלה שאוהבים להתווכח) למה אינטל לא לומדים מההצלחה של AMD ומעבירים את בקר הזיכרון מהגשר הדרומי לגוף המעבד? זה אומנם יפריע להם במעבר הקרב והולך לDDR3 אבל בינתיים למה שלא יעשו את זה? AMD היו חזקים משמעותית ביימי הDDR1 בזכות זה... ולמי שלא מבין , כשהמעבד צריך משהו מהזיכרון , עם בקר הוא פונה לבקר ואז לזיכרון , לעומת בלי בקר שאז המעבד צריך ללכת לבקר דרך הלוח , דרך הרבה יותר ארוכה ואיטית , אשמח לתגובות
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו תיכננתי לקנות מחשב מבוסס על AMD 3800X2 ולוח M2N-E כדי שיהיה לי אפשרות לשדרג בעתיד ובגלל שאין לי תקציב לקונרו אבל עכשיו לאחר ששמעתי שיהיה עידכוני ביוס ללוחות הישנים אז אני מתלבט בין AMD לאינטל. אם אני קונה אינטל אז אני קונה את D805 ולוח P5LD2 SE. אז מה עדיף??
-
- 16 תגובות
- 993 צפיות
-
-