עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by God4U2,

אני צריך שוב את הטבלה שפירסמו פעם של כל הסטפינג של מעבדי AMD XP ממש יעזור לי *גם הפניה למקום שבו זה היה כתוב תעזור **ניסיתי לחפש לא הלך תודה מראש רוי

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by God4U2,

אוקי קיום יש לי A7V266-E של אסוס עכשיו העיה הכי חמורה שלי איתו זה שאין לא נעילה של האפיקים AGP\PCIאני אפילו לא יכול לקבוע את המחלקים ... המינימום שאני אדרוש מהלוח החדש שלי זה זה ... אם מישהו יכול לפרק לי עוד על התכונה הזאת ובדיוק באיזה לוחות חדשים היא קיימת תודה רוי

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by itaysk,

איזה זכרונות משתמש PII ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by levp1,

שלום כולם יש לי שאלה ופה זה נראה המקום המתאים ביותר אז... מה הוא ההבדל (באחוזים) בביצועים של SDRAM וDDR על אותו מחשב (ברמה התיאורטית כי אני לא מאמין שיש לוח שיכול להריץ את כל סוגי הDDR ושיהיו לו גם חריצים לSDRAM) אנא התייחסו לSDRAM במהירויות של 100 ו133 לעומת כל מהירותיו של DDR בקשר לכמות הזכרון אני מניח שעדיף להשוות על כמות קטנה של זכרון כמו 128 MB בגלל שככה הביצועים יהיו בולטים יותר (אני לא קונה פחות מ512 יותר אבל לשם השוואה...) תודה מראש לכל העונים לשאלתי וערב טוב לכולם (גם אלו שלא עונים) נ.ב האם יהיה הבדל בין ביצועי הזכרון במעבד אינטל ומעבד AMD (אני מעדיף אישית AMD)

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by User_Name,

כמה Mhz זה XP 2200+?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by miim17,

הורדתי את העדכון, הרצתי את ה EXE (מתוך חלונות....) והוא טוען שהציפסט שלי לא נתמך....והוא כותב שהוא בכלל של אינטל..... הפואנטה היא להריץ את זה מהדוס? בחיים שלי לא עשיתי כזה דבר, אז עם מישהוא מוכן לתת הסבר קצר איך...זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by ^HocK^,

יש לחבר שלי מחשב דיי ישן, איך בודק איזה לוח אם יש לו??? תודה.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA- BYTE שהוא תומך רק כרטיסי מסך 1.5v והכרטיס מסך שלי הוא 0.8v אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם עדכון דרייבר לביוס אז בבקשה שמישהו יביא לי לינק לדרייבר הזה ושלא יגיד לי להיכנס לאתר של GIGA-BYTE נ.ב אני לא יודע איך עושים בדיקות של הכרטיס מסך (3D MARK לא שאני יודע מה זה וכל השאר). אבל אם אתם רוצים להסביר לי איך עושים את זה אני יביא לכם תוצאות של מה ששוה הכרטיס. אלה הפרטים של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP CORSAIR 256 DDR 3200 MAXTOR 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP GIGA-BYTE RADEON 9700 PRO

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by beber,

תעזרו בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  10. Started by ThePinkPanther,

סוף סוף שכנעתי את אבא שלי לשדרג את המחשב. מה שבטוח אני קונה AMD. השאלה שלי היא,האם לקנות עכשיו מעבד(ATHLON XP 2200+) או לחכות למעבדים החדשים(2400,2600,2800)?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

יש לי נקודה לדעתי פה: אם AMD מוכרת מעבדים שאמורים להשתוות ל1.8A של אינטל(1800+) במחיר של כ90$ בערך(מחיר מצחיק לכל הדעות), ובמקרה הרע לפעול בתדר קצת יותר גבוה(לדוגמא, להגיד ל1.6A או ל1.7, שעולים בסביבות ה700 ש"ח). איך זה יכול להיות, שAMD מוכרים את המעבדים במחירים הללו? האם הם משתמשים בחלקים זולים יותר? אם לא, והם משתמשים באותם רכיבים שאינטל משתמשת(סיליקון...), אז אין מנוס מלהגיד שAMD מוכרים במכירי הפסד! מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, כבר כמה ימים אני מחפש לוחות אם שמגיעים עם מחלק 1/6 ל-PCI שבאמת עובד וקיים, כמובן למעבדי AMD ומבוסס על ערכת השבבים KT333, האם יש כאלה? תודה רבה, מישה.

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. ערב טוב לכם אוברקלוקרים עצבנים חובבי AMD, כידוע לכם, מעבדי ה- +AthlonXP 1600 הינם מעבדים עצבנים ביותר ואם נופל עלייכם סטפינג מעולה (כדוגמאת ה-AGOIA 0213) אפשר להגיע איתו אפילו לבאס של 166 עם מכפלה נעולה, למעבדים האלה כולם התפללו וקיוו כאשר הזמינו את המחשב החדש, ואם זה היה מה שקיבלו, קפצו לשמים ורצו לאוברקלוקינג חסר מעצורים. אני כידוע כבר כמה חודשים מחפש לי מעבד כזה עם סטפינג מעולה, בעיקר מת ל-AGOIA Y 0213 אך אפשר גם AGOIA F 0213, AGOIA 0212 וכמובן AROIA נחמד אשר לא משנה כל כך השבוע מגיע בקלות למהירויות איכותיות, אך היום קבלתי בשורה מרה משני בעלי חנויות - ליבואן הרשמי, אזטק, נגמר כל המלאי של המעבדים האלוהיהים הללו וכנראה שגם לא יגיע עוד משלוח לכן, מעל עמוד פורום זה, אנ…

• 54 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by OR007,

איך הם מבחינת איכות, כי בחנות מסויימת ה-2700 מאוד זולים (בסביבות ה-550) ל-256MB.? הם עדיפים על חברות ג'נריקיות אחרות שניתן להשיג במחיר הזה (כולל טרנסנד)

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by avigdo,

אשמח על קבלת עזרה בהתלבטות בין 2 לוחות אם: SR7-8X ובין BG7 שניהם של ABIT. ??? הדילר שלי ממליץ על ABIT, כך שנראה לי שעלי לבחור בין שניהם. השימוש במחשב יהיה לצורך לימוד עריכת וידאו (מניח שאגיע לרמת חובבן) ומשחקים (לא מתקדמים). ההבדל בין שניהם הוא 32$. ה BG7 שהוא לכאורה יותר מתקדם, עובד בטכנולוגיה של 100 ATA, השני 133 ATA. הראשון מבוסס על אינטל 845G והשני על 648SIS. לראשון יש CONVERAGE PCI ולשני כנראה אין. (מזה?האם זה חשוב?) הראשון יש לו כרטיס קול עם יותר ערוצים אבל עבורי זה לא משמעותי. האם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין השניים (לפחות לגבי המאפיינים שתיארתי), ואפילו להרהיב עוז ולהמליץ לי על לוח אם? אינני רוצה לשלם 32$ נוספים עבור משהו שלא אזדקק לו. (עדיף להשקיע בעכבר מש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שווה להשקיע עוד חמישים-מאה ש"ח כדי לקבל זכרון מהיר יותר?

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by Tzion,

אני חייב לדעת עד סוף השבוע, איזה לוח לקחת- GIGABYTE GA-7VRXP או EPOX EP-8K5A2 האם שניהם תומכים בבאס החדש (333) של המעבדים החדשים של AMD? אני כמעט בטוח שהאפוקס כן, אבל מה בדבר הVRXP??

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by amit_flame,

שלום האם ה Aopen AK73 PRO יתמוך ב Athlon XP/Duron morgan ? (הלוח פועל לי ב bus 133)

20. Started by Sweet_Tooth,

WTF IS THAT? שמעתי שיש כרטיסי רשת שעובדים על הבאס הזה אבל מה בדיוק היתרון שלהם (אם יש) על כרטיסי PCI רגילים? ואשמח אם תתנו לי כמה קישורים למוצרי CNR!

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by shibby15,

אני מתלבט בין שלוש דגמים http://www.hardcorecooling.us/product.asp?3=199 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=86 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=88 מה אתם אומרים יותר כדאי?? המפרט בצד(<---) והזכרונות יבואו עם RADEON 9700

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by NuXeR,

אני מכיר כל מיני תוכנות כמו "Ram Boost" שאמורות לייעל את הזיכרון , מישהו ממליץ ? זה באמת עוזר\עושה משהו ? היה לי 128MB ועכשיו הגדלתי ל-256MB עם 2 סטיקים של 128 , כדאי לי להשתמש בתוכנה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Or ei,

אני קונה בחודש הבא מחשב מבוסס AMD אני מתכנן לקחת מעבד 1800+ ולהביא אותו לבאס של 175 בערך או עד כמה שאני אצליח .... תכננתי על הלוח epox 8k5a3\2 (לא סגור עדיין אבל די בטוח על ה2) עכשיו השאלה שלי האם יש לוח עם יכולות יותר גבוהות משל הלוח הנ"ל במחיר דומה ועם אותם פיטצ'רים ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אתמול יום א רכשתי במיטב כספי את הלוח הנ"ל מהיבואן הרישמי בארץ יחד עם מעבד 2000 וזיכרון 2*128 ואל תשאלו למה דווקא ככה הקיצר הייתי רוצה להעביר לכם מספר התרשמוית שעברו עלי בזמן התקנת הלוח התקנתו הרצתו והתרשמות כללית נתחיל מתוכן האריזה: הלוח אם מיגע עם מספר כבלים פנימים ומתאמים שונים כבלים ATA133*3 כבל אודיו עם יציאת דיגיטלית אופטית וקואקסיאלית ויציאה לרמקולים אחורים וסנטר סאב ...חביב ביותר.. כבל USB2 עם 4 יציאות עליו וכמו כן עוד 2 יצוקות על הלוח דבר שיותר מרגיז....הלוח בא עם בקר פייר ווייר עליו עם שלוש יציאות אבל הכבל לא מגיע באריזה ולא הכבלים של הסמארט מדיה ועל פי בירור ככה זה נשלח מהיצן וכרגע אן את הכבלים בארץ יכיאו אולי בהמשך החודש חוברות הסבר אחת של הלוח ואחת של הבקר רי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MAOR,

קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים