עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום המחשב שלי בחתימה למטה.. כרגע יש לי 4 גיגה זיכרון 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד מהדגם ‏2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel ה CAS Latency‎ ‎ 7-8-7-24-2N‎ זכרונות אלו עלו לי לפני שנה 660 שח,כיום עולים 400 שח. יש בקיי אס פי את הזכרונות האלה ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel הCAS Latency‎ ‎ 9-9-9-24-2N‎ שאלתי האם אני אוסיף עוד 4 גיגה של זיכרון ,האם הזיכרון שכתבתי פחות טוב משמעותית ממה שיש לי?וזה יוריד את הביצועים ממה שיש לי כרגע על המחשב?? מה דעתכם?תודה לעוזרים -סהכ הזיכרונות האלו עולים 235 שח לא ייאמן.. עוד דבר..באתר של גיגבייט לא כתוב שהזיכרון הזה תואם..אבל פשט הם כתבו שלא כל סוגי הזיכרון כתובים..האם הזיכרון יתאים ללוח ולמעבד? אני פשוט רוצה ללכת לקנות עכ…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by kalda01,

המחשב של אמא של אשתי נבנה לפני 3 שנים והותקנו בו רק 2GB זיכרון. מערכת הפעלה WIN7 64 BIT. הלוח: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET בלוח יש 4 חריצי זכרון ורק אחד היה בשימוש עם סטיק דגם KVR1333D3N9/2G של קינגסטון. קניתי עוד 2 סטיקים של 2GB כל אחד תוצרת TRANSCEND, והכנסתי במקום האחד שהיה שם. אם הבנתי נכון עדיף שזכרונות יותקנו בזוגות, לכן השאלה אם אני חייב לקנות סטיק זהה לאחד שהוצאתי או שכל זיכרון עם מהירות 1333 יעשה את העבודה ? המטרה להגדיל את הזכרון ל8GB.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DDR8,

ברשותי זכרון קינגסטון מדגם Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 שידרגתי והוספתי זכרון "זהה" נוסף אבל המחשב מתרסק בלי סוף אני שוקל להחליף לזכרון של- Corsair מדגם CMZ8GX3M1A1600C10 בגלל שהוא מופיע ברשימת זכרונות תואמים באתר גיגהבייט זמן אחזור / תזמונים שלו הוא 10-10-10-27 לעומת CL-11 ??? של קינגסטון http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=6818,10322 שאלה ראשונה CL10 מהיר יותר מCL11 - או להיפך ? האם הם יעבדו יחד ? [ על פי הנמוך מבינהם ] או שזה עלול לגרום לתקיעות רבות ועדיף שיהיו 2-4 זכרונות זהים ? ובכלל איך הזכרונות של Corsair ?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  4. יש לי כרגע במחשב 2 ג'יגה זיכרון TWISTER וברצוני לשדרג ל4 ג'יגה. אני עובד עם XP PRO האם הוא יזהה לי 4 ג'יגה?? המטרה שלי עם זיכרון גדול היא הרצת משחקים כמו SIMS שממש "שותים" את הזיכרון הRAM. עבודות MULTITASKIN למיניהם. עבודה עם VIRTUAL MACHINE שמותקן עליו SERVER2003. השאלה הנשאלת כמו בכותרת. האם שווה לשדרג או לא? בכוונה לא ציינתי כסף כי זה לא משחק בכלל תפקיד פה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by ofear9,

שלום , רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף לקנות : Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 או KINGSTON 1024MB DDR2 533MHZ CL4 מצאתי גם את : G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 4-4-4-12 ( שתיים של 512 ) חשוב להדגיש שלוח האם שלי הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by OmerIsraeli,

יש לי בבית מחשב לעריכת מוסיקה עם המפרט הבא: Intel Pentium 4, 1500MHz Asus P4T, Dual RDRAM 640MB RAM - RDRAM NVIDIA Geforce4 MX 440 with AGP8X ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון לDDR, RDRAM ממש יקר ולא מיוצר כבר וסטוק של איזה 2GB DDR נראה לי יביא תוצאות. אני לא מחפש מחשב לגיימרים אז כרטיס מסך מספיק לי Geforce4, אני צריך להחליף לוח אם כדי להעיף תRDRAM ולשים DDR? מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט חדש יותר טוב? (:

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  8. שלום. ברשותי לוח אם של חברת Gigabyte ועליו שני רכיבי זיכרון 2X1Gb של חברת corsair מסוג DDR 2 במהירות של 667Mz, ואיתו אני מריץ Vista. אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ולהגדיל לו את הזיכרון וכן לעבור ל Windows 7. הלוח תומך בזיכרון מיסוג DDR3 במהירות 800 & 1066 ובגודל של עד 2X2Gb בלבד. השאלות: 1) האם כדאי להוסיף עוד 2X1Gb או 2X2Gb מסוג DDR2 למחשב במהירות של 667MHz (זה התדר המינימאלי של הזיכרון שלי בשלב זה) או להוציא את הזיכרון הקיים (הלוח אינו תומך בשני סוגי הזיכרונות DDR2 & 3 יחד על הלוח ולנסות למכור אותם) ולהכניס DDR3 חדש ? 2) מהירות זיכרון DDR3 אצלי מוגבלת ל 1066MHz. האם ניתן לחבר ללוח האם זיכרון מהיר יותר (נניח 1600MHz) ובעתיד כשאחליף לוח אוכל להשתמש בו, או שחייבים לה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם! יש לי לוח אם Asus M2A-VM HDMI עם ארבע חריצי DDR2 DIMM. נכון לעכשיו מותקנים על הלוח שני זיכרונות של Transcend כל אחד מסוג 1G DDR2 800 DIMM. בעקבות האטה הולך ומתמשכת בביצועי המחשב (למרות שאני מתחזק אותו כמיטב יכולתי) ברצוני לשדרג את הזיכרון ל4G. השאלה איזה סוג זיכרון, האם חובה שיהיה מאותו יצרן? האם חובה שיהיה בשני זיכרונות של 1G או אפשר גם אחד של2G? בקיצור אשמח לעצה.. תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. שלום רב,יש לי לפטופ שנקנה לפני 7 שנים בערך. יש לו כרגע 1 ג'יגה זיכרון, מערכת הפעלה xp. כתוב שהוא תומך ב dual channel, כמו כן יש לו pci express, אם זה רלוונטי. האם שידרוג ל 2 ג'יגה יביא להבדל בביצועים? ואם כן איזה מומלץ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  11. שבת שלום רכשתי לפני מס' שנים מחשב עם הלוח שבכותרת . המחשב עם 1 גיגה זיכרון (2 סלוטים של 512 מגה כל אחד). קיימים עוד 2 סלוטים פנויים בלוח לזיכרון ואני מעוניין להוסיף (להשלים ל-2 גיגה זיכרון) השאלה האם אפשרי להשיג היום זיכרונות מסוג DDR2 667 . ככה ע"פ מה שמופיע באתר היצרן http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=193 ואם כן , האם חייב שיהיה במהירות 677 או שאפשר לשים גם 533 \400 (כלומר שהזוג הנוסף יהיה במהירות נמוכה יותר מהזוג הקיים) ? או שבכלל עדיף לי לקחת סטיק זיכרון אחד של 2 גיגה וזהו (אם זה אפשרי לבצע כך בלוח הנ"ל.סטיק אחד ב-4 סלוטים) ..ולהוציא את 2 הסטיקים הקיימים. תודה למ שעוזר ואם יש איזה קישור לחנות שאפשר להשיג אצלם זיכרון שיתאים לי .

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  12. יש לי מחשב פנטיום 4,מערכת הפעלה XP ,כרטיס מסך 7300 , וזיכרון 1 גיגה DDR2 האם הוספה של עוד 1 גיגה זיכרון ישפר במשהו את ביצועי המחשב שלי במשחקים ובגלישה אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by tini,

יש לי חברה שרוצה לשדרג את הזיכרון הפנימי של המחשב שלה המחשב שלה מאד ישן ואני לא מצליחה למצוא שום אינפו על הלוח אם שלה כדי לדעת כמה סלוטים יש לה עם איזה סוג זיכרונות הוא מסוגל לעבוד ומה המקסימום שהוא יכול לקבל הלוח של קומפק compaq 041ch כרגע יש לה 3 זיכרונות במחשב 2X64 ואחד של 128 אבל כמו שאמרתי אני לא יודעת מאיזה סוג הם (SDRAM DDR וכו) ומה המקסימום שאפשר לשים במחשב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by pentax,

יש לי זיכרון DDR 2X256 Mb. אני רוצה להוסיף עוד 512Mb. השאלה היא אם אני אוסיף סטיק אחד של 512 ולא שניים של 256 האם זה יעבוד? במה זה תלוי? דגם של לוח אם שלי הוא Asus P4S800D. מה עדיף 2 של 256 או אחד של 512? או שבמקרה הזה זה לא ממש משנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  15. אני רוצה לשדרג את המחשב ב-RAM שיהיה לי לפחות 16GB. תהיתי אם אני אוכל להעיזר בחברי הפורום: 1. מה המגבלות (של הלוח?) מבחינת כרטיסי זיכרון - הלוח של Gigabyte b75m-d3h? (קראתי שעד 32GB ולא יותר מ1600MHz, בבקשה תקנו אותי אם אני טועה). 2. לבדוק אופציה של אם בכלל אפשר להוסיף לכרטיסים הקיימים שלי (שני כרטיסים של Crucial DDR3 4GB 1600MHz ct51264ba160bj - ביחד 8GB, יושבים על השתי סלוטים הימנים). ממה שהבנתי, חובה שהזיכרונות יהיו זהים בדגם (חברה+דגם+תדר) לביצועים מקסימלים - או שאני טועה? לא מצאתי שום מקום שמוכר כאלה בדיוק, יש אלטרנטיבות? או לקנות כבר חדשים? עריכה: נראה לי שמצאתי את הדגם שלי באמזון, היתי שמח אם מישהו יכול לאשר שזה מאותו סוג: https://www.amazon.c…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום. ברשותי פנטיום 4 - 2.4GHZ לוח אם: Asrock P4i65G כרגע יושב אצלי כרטיס זכרון של 256 מגה, לו אני רוצה להוסיף (או להחליף אם צריך) בכרטיס גיגה לפחות. (היות ומדובר בDDR, לפחות זה אומר להוסיף כרטיס גיגה ועוד כרטיס של חצי גיגה למשל.) עכשיו, אני לא כל כך מתמצא בענייני תדירות של זכרונות ולכן כאן הבעיה. הזכרון שאצלי יושב הוא בעל תדירות 266. אני יודע שקיים גם אילוץ של לוח אם (שאצלי די חלש אני חושב) שמסוגל לתמוך עד תדירות מסויימת (לא יודע איזו). וגם ידוע כי הזכרונות של גיגה הם לרוב בתדירות של 400 שכנראה לא תעבוד אצלי. מה אתם מציעים לי לעשות? (תוך שיקולי עלות מינימלית)

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by alon1982,

אז ככה יש לי דילמה ... כרגע יש לי 2x512 pc4800 600Mhz ואני רוצה לשדרג יש לי שתי אפשרויות : 1. להוסיף 2x512 2. להוסיף 2x1024 האם כאשר יהיו לי 4 סטיקים של זכרון המהירות שלהם תרד ל333 למרות שיש לי opteron 170 ? יש פה מישהו בעל נסיון עם 3gb של זיכרון שיכול לתת את עצתו ? תודה

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by LRa,

יש לי a-data 512mb 500mhz, ואני רוצה להוסיף עוד 512. ההבדל מהותי אם אני אוסיף זכרון 500Mhz אחר ולא ADATA?

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by Magiclog,

היי , ברצוני לשדרג או להחליף לגמרי את הזכרונות במחשב (ל2גיגה ראם או 4) המפרט: AMD athlon 64 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce9 socket 939 gainward Geforce 6600 ultra 128mb dvi video card Twinmox TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory * 2 רציתי המלצה מכם? האם שווה להחליף לגמרי ואם כן אז לאיזה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. הזכרונות מחוברים ל- Gigabyte GA-7N400L. כרגע יש שני סטיקים של 254. אני מתלבט האם לשדרג ל2 ג'יגה - או שמה ג'יגה אחד (1) יספיק... אני יודע שהמחירים דיי נמוכים, כך שמבחינת תקציב זה לא צריך להוות יותר מידי שיקול (אני טועה?). אני אשמח לקבל גם המלצה על דגם ספציפי. תודה. עריכה: המפרט הטכני של הלוח מבחינת הזיכרון-

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  21. שלום לכולם. כרגע אני עם המפרט הבא. Asus P5Q3 Deluxe - עם 4 חריצי הרחבה לDDR3 Q9550 2X2GB OCZ Reaper 1333Mhz אני מעוניין להרחיב את הזיכרון ל16GB ולהשתמש בזכרונות האלה מבית G.Skill http://gskill.com/products.php?index=377 על פניו אין תאימות ללוח אם היות ושלי, עם כל הכבוד כבר בן 3. האם שדרוג כזה יהיה לא יעיל בגלל חוסר תאימות לצי'פסט או שזה זניח? האם יותר פשוט לקנות 4 זכרונות גנריים (סמסונג ודומיהם) של 4GB כל אחד ולגמור את הסיפור? בתודה מראש עומר

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  22. אני רוצה לשדרג זכרונות בגלל ש 3 G כבר לא מספיק למה שאני עושה עם המחשב. המפרט שלי הוא כזה : Cpu: I7 920 Gpu: Nvidia GeForce Gtx 285 Gigabyte Motherboard: ASUS P6T Deluxe Current ram: Corsair 3x1G Triple channel 1600MHz 9-9-9-24 המחשב נקנה לפני שלוש שנים בדיוק אני רוצה לקנות קיט של 3X2G רצויי 1600 מגה הרץ מה אתם ממליצים לי ?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by narlat1,

שלום קניתי עכשיו מחשב חדש ב6600 שקל... ותהיתי אם בעתיד אני ירצה לשדרג את הזכרונות מה יהיה הכי כדאי לעשות..??. הזכרונות הם של TWINMOS DDR 1024 MB X2?DUAL?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  24. ברשותי לוח אם ASUS COMMANDO וברצוני לשדרג: א.מעבד מE6600 ל- Q9550 ב.זכרונות מ-3G של corssiar עם 800MHZ ל-8G דומיניטור של corsiar עם 1066MHZ אני יודע בוודאות שההמעבד יתאים ללוח זאת מאחר וגם עדכנתי את הביוס העדכני ביותר של הלוח. השאלה אם הזכרונות יתאימו....(הזכרונות שלי באוברקלוק על 900MHZ כבר לא סוחבים-הם או הלוח לא יודע לקבוע בוודאות) מדובר בהשקעה של 2000 ש"ח לכן חשוב לי לדעת. באמת תחסכו ממני את התשובה: "...עדיף כבר להשקיע על CORE i7.." השיקול שלי הוא נכון לגבי ואני לא רואה שום סיבה לעבור עדיין לדור המעבדים הזה. בתודה מראש שגב שטובי.

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by Ashand,

שלום יש לי 12GB DDR3 TRIPLE CHANNEL זכרונות 6X2GB והלוח שלי תומך עד 24GB, אם אני מוריד 2 סטיקים ושם 2 סטיקים חדשים של 8GB כל אחד זה יתן לי 24GB בכללי , איך אני שומר על ה TRIPLE CHANNEL ? או אם יש לכם קונפיגורציה אחרת אשמח לשמוע... תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.