עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by omricho,

איזה לוח אם עדיף: GIGABYTE GA-EP35-DS3 או GIGABYTE GA-EP35-DS4 -------------------------------------------------------------------- אם אני קונה מעבד Q6600 הוא יהיה Penryn כמו הQ9X00

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  3. דגמי ה-MacBook Pro הקומפקטיים ביותר מתקדמים אל דור ה-Ice Lake של אינטל וזוכים למקלדות משודרגות לכתבה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. כנס CES 2025 בלאס וגאס החל את דרכו וכנס העיתונאים של AMD מביא איתו שורה של הכרזות רציניות מאת ענקית השבבים כאשר עולם המחשבים הנייחים מקבל ספינת דגל חדשהלכתבה

5. כל גירסאות ה1000 1100 PRO עם FIREWIRE שמומלצות כאן ונמכרות בארץ פשוט לא מופיעות שם, רק הגירסאות הפשוטות יותר. מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by tombraider2003,

אפשר לקבל מידע בנוגע למונח MICROCODE שאני מאתחל את המחשב אז בתהליך הפוסטינג כשיש את הנתונים של המעבד הוא גם רושם MICROCODE PATCH CPU ID מה זה הדבר הזה??? יש לי לוח של ג'גיה בייט ומעבד P4 2.53

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  7. Started by JackBauer,

צריך זיכרון עד 1100 שקל, למחשב משחקים . לא צריך זיכרון טוב לאוברקלוק.. כי אני לא מתכנן אוברקלוק , תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי בעייה בקשר לבחירת זיכרון למחשב החדש שאני רוצה לקנות. הבעייה היא שאין לי הרבה כסף וכמו כולם אני רוצה את ההכי טוב בכמה שפחות.... אני לוקח מעבד AMD2500xp עם לוח של Abit nfs ver2 שזה לא כ"כ קריטי אבל אני לא יודע איזה זיכרון לקחת. כרגע התקציב הוא 520 ש"ח ומאוד רצוי שלא לעבור אותו מה שקצת מגביל את האופציות בכל מה שנוגע ל-OC מה לעשות?????????? האם שווה לקנות סמסונג סולידי ופשוט לא לעשות OC (ולהניח שזה יספיק למחשב שמיועד לסרטים משחקים ואינטרנט), או שאין ברירה ואם אני לא שם עוד כמה גרושים אז אני הולך לאכול הרבה חרא.... בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

או קיי יש לי טווינמוס זולים [לא שהם לא אחלה הם פשוט זולים..] את כל הכבוד אני נותן להם על שהחזיקו לי 460 ב333 מגהרץ על 2וחצי שלוש שלוש שמונה אבל אני יכול להגיע רק ל3200 ככה לא יותר ואני רוצה מזה ושיהיה יותר יציב גם... לאיזה זיכרון כדאי לי להחליף? ועוד שאלה איך קוראים לפנטיום 4C יש לליבה של המעבד שם ....מהו?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  10. היי! דבר ראשון תודה שנכנסתם! ברצוני לעדכן את הביוס אך יש לי כה בעיות בזיהוי הלוח אם. קראתי את המדריך שלכם, בדקתי את לוח האם ורשום לי שהיצרנית היא ABIT ולוח האם הוא NF7 הNF7 נמצא באתר הייצרנית ואיתו עוד כמה וכמה גרסאות. הבעיה מתחילה מכמה תוכנות של זיהוי, למשל באוורסט הגרסאה היא: Abit NF7(-S) v2.0 הגרסא הזאתי גם כמו הגרסא שרשומה על לוח האם נמצאת באתר הייצרנית (ABIT). בעוד תוכנה של בדיקת מידע על המחשב (התוכנה בשם: SYSTEM INFO). שמה בכלל רשום את הגרסאות האלו: Model NF7-S/NF7-M/NF7 (nVidia-nForce2) כאיל ויש כמה סוגים.. פה יש את NF7 שמופיעה על לוח האם, יש את NF7-M , ואת NF7-S שמופיעה באוורסט אבל רק ששמה זה גרסאה 2.0. כמו שאתם רואים יש כמה וכמה סוגים ... מה עושים? איך מוודאים את…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by oren417,

שלום יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות gtx 1080 ti האם המעבד יגביל פה?. אני משחק ב1440 144hz ו 4k.

12. Started by Harbi,

טוב אז ככה, כבר הרבה זמן ששוכב אצלי לוח אם שנהרס בעידכון ביוס(ניסיתי הכל, הצריבה הרסה אותו..) ועלה לי רעיון להזמין צ'יפ מתאים ללוח אם שלי(ABIT NF-S7) מישהו ניסה בעבר? האם קיים ללוח האם הנ"ל? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. למרות שלא הוכרז רשמית על הבמה המרכזית - נראה כי מעבד ביתי להמונים בעל מספר שיא של ליבות עיבוד אכן קיים ונמצא בדרכו לשוק לכתבה

14. Started by MtK,

הי, איפה אפשר לקנות זכרונות DDR3 ECC Un-Buffered ביחידות של 4/8GB? רצוי Kingston או כל דבר זול אחר.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. הרצתי אצלו בדיקה של DXDIAG ורשום אצלו תחת כותרת המעבד pentium iii (4 CPU's) 2.3 Ghz אבל לא רשום איזה דגם המעבד... ובמאפיינים במחשב שלי רשום pentium iii xeon (4CPUs) איך אני יכול לפענח את התעלומה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. זמן קצר אחרי שהוצג רשמית לראשונה, מעבד ה-5995WX הענקי של חברת AMD כבר שובר כמה שיאי ביצועים - ואפילו די בקלותלכתבה

• 0 תגובות
    • 328 צפיות
  17. הדגם הזול ביותר עם טכנולוגיית זכרון המטמון הייחודית יהיה זמין לרכישה החל מה-7 ביולי - עם כוכבית משמעותית שעלולה להפוך אותו לבלתי רלוונטי עבור כל מי שנמצא מחוץ לצפון אמריקהלכתבה

18. Started by Roeebaeloha,

אהלן, יש לי מחשב מבוסס על לוח אם ROG Strix B760-G D4, המחשב עבד בצורה טובה ללא בעיות במשך כמה שבועות. יום אחד ביצעתי כיבוי מסודר למחשב דרך הוינדוס וביום שאחרי המחשב לא עלה, ראיתי שהוא לא עושה פוסט בגלל בעיית DRAM. עשיתי כל דבר שאני חושב שאפשר כדי לסדר את הבעיה: החלפתי סלוטים, עברתי לסטיק אחד בסלוט הכי קרוב למעבד, החלפתי סט זכרונות לחברה אחרת (קינגסטון ← קורסייר), עשיתי פלאשבק לביוס, התקנתי את המעבד שוב, החלפתי למעבד אחר, ניקיתי CMOS כל אלה לא פתרו את הבעיה והמחשב עדיין לא עולה עם נורת DRAM. אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות מה גורם לזה ואיך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה!

19. מי רוצה מעבד 16 ליבות בהמתי על בסיס טכנולוגיית 3D V-Cache למחשבים ניידים?לכתבה

20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט אשר ישמש לעריכת וידאו, כמובן בליווי כרטיס דגימה ייעודי לכך, אך כל הרינדור והעיבוד יבוצעו בעזרת המעבד והזיכרון כמובן, ופה נשאלת השאלה: אני מתלבט בין amd athlon 64 3200 לבין intel prescot 3200 המחשב יהיה עם 1 ג'יגה זיכרון ועוד דברים טובים אחרים אך השאלה העיקרית הנשאלת כאן היא איזה מעבד לקחת למרות שאני יודע שאינטל קצת יותר מהירים בקידוד האם ההפרש הוא משמעותי - עניין של שניות, דקות או שעות. נא תשובתכם בהקדם.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  21. אני רוצה לקנות..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. יש את הדעה הרווחת שלא טוב לערבב זכרונות מיצרנים שונים. יש לי במחשב 8GB של זיכרון ואני מעוניין להרחיב ל- 16GB. אלא שהזכרון הספציפי שיש לי יחסית יקר כרגע ויש זיכרון יותר זול של יצרן אחר. מלבד היצרן השונה כל שאר הפרמטרים זהים (DDR3, 1600MHZ, CL9). מה בעצם הבעיה עם זה ? הרי לזכרון יש מן הסתם פרוטוקול תקשורת שהוא סטנדרד וכל היצרנים הגדולים עומדים בו, אז מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by amit_R,

אז ככה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול המובנה אבל אין לי מושג מה הדגם של הלוח אם ואין לי מושג מאיפה להביא את הדרייבר.. התקנו פעם ויסטה ובמקביל לXP ומאז הכרטיס קול הפסיק לעבוד בגלל הויסטה .. (אני חושב שצריך להתקין את הדרייר של הכרטיס קול מחדש כדי שהוא יעבוד ואין לי מושג מה הלוח אם .. (בדקתי בEVERST את הדגם כתוב Epox 8RDA3 / 8RDAE מישהו יודע מה הדגם כאילו חברה משהו כדי להוריד לו דרייברים? עריכה : איך אני יודע איזה דגם NFORCE או משהו אחר כאילו כדי לדעת איזה דרייבר להוריד? לא משנה זה באלגן חח אפשר לינעול אנחנו ניתן תמחשב לחבר של שאבא שלי יסדר את זה כבר ..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. התוכנה מחזירה לי רק ציון אבסולוטי שלא אומר לי כלום. האם יש איזשהו אתר עם דירוג הציונים באופן יחסי ?

25. להתראות בולדוזר: AMD השיקה לא מזמן את דור מעבדי ה-APU הניידים השביעי במספר, Bristol Ridge ו-Stoney Ridge, שצפוי להיות האחרון בהחלט אשר מתבסס על נגזרותיה של ארכיטקטורת ה-Bulldozer המאכזבת. במפתחת השבבים מצהירים על שיפור יכולות כפול מזה של אינטל בשנתיים האחרונות, אך עם תהליך ייצור וותיק מאוד ב-28 ננומטר כנראה שכבר עכשיו אפשר להעריך שלא נראה כאן מהפכה חסרת תקדים כלשהי - וההמתנה ממשיכה למעשה לדור העתיד של מעבדי ה-APU, שכבר יבוסס על 14 ננומטר ועל ארכיטקטורת ה-Zen. אם להיות קצת יותר אופטימיים - ניתן לקוות לשדרוג התחרותיות בשוק הניידים הנמוך והבינוני, אשר אליו מכוונת AMD באופן מובהק עם הדור החדש. https://goo.gl/ZLdW0k …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.