מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
היי. אני לפניי קנית מחשב והציעו לי לוח אמ מבית אינטל Buffalo Creek איך הוא? המערכת תיהיה עם 2 גיגה זיכרון ומעבד ארבע ליבות הלוח אמ הזה נחשב לאמין וטוב? שחכתי להוסיף שלא מתוכנן שום oc .
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים אני רוצה הצעה לשילוב טוב בין מעבד זיכרונות ולוח אם במחיר של 1500-1800 שח מעדיף לוח אם עם הרבה פיצ'רים כמו ESATA וכו' לשימושים עתידיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיון שהתחלתי לעבוד לא מזמן עם VMWARE אני זקוק לתוספת זיכרון למחשב כרגע יש 2 סלוטים של 512 667MHZ של KINGSTONE חשבתי להוסיף עוד 2GB מה אתם אומרים על הזיכרון הבא : KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 מחיר 164 לוח אם שלי GA-945P-S3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
נפתרה הבעיה. אין צורך להגיב....תודה :)))) ******************************************** אשמח לעצתכם. מעוניין לסגור סיפור בצורה הוגנת מול חנות מחשבים. שלחתי מחשב קיים לחנות מחשבים טובה לצורך העברת התכולה למארז חדש כך שישמש את הילד למשחקים ( העברת חומרה בלבד ממחשב קיים למארז חדש) עלות מארז 150 ש"ח + עבודה 150 ש"ח. סה"כ 300 ש"ח. החנות היום התקשרה ואמרה שלפני שהעבירו הדליקו את המחשב הקיים והכל עלה ועבד פיקס. לאחר ההעברה של החומרה למארז החדש, הדליקו את המחשב והוא לא נדלק והלוח אם לא הגיב יותר ניסו כל מיני דברים ומסתבר שבדרך שהל העברת הלוח משהו השתבש והלוח "מת" - כל שאר הרכיבים כנראה ( כנראה....) בסדר.... לוח האם במחשב הקיים (ש"מת" אצלהם במעבדה) הוא h…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, לידעתכם, לפני מספר ימים בניתי (בהמלצתם ובעזרתם האדיבה של מספר אנשים מפורום מפרטים) מפרט מחשב שכולל בין השאר: - לוח אם של Epox 8KDA3J - 2 זכרונות 512MB של GEIL כבר הזמנתי את המפרט מהחנות, ואז במקרה הורדתי את ה USER MANUAL מהאתר של אפוקס, וגיליתי להפתעתי שהלוח לא יעבוד טוב עם שני רכיבי זכרון זהים (ראה תמונה מצורפת מתוך המסמך) בנוסף מסתבר שהפיצר CoolnQuiet לא מאופשר אם יש יותר מזיכרון אחד. לידיעת כל מי שמשתמש בלוח זה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי על הבנצ'מארק של Tom's Hardware וראיתי של-AMD Athlon 64 x2 4800+ יש שלושה דגמים: (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (G1) Brisbane, (65 nm) 2500/200, NF590, 714 ההבדלים בבנצ'מארק הם עצומים, והייתי רוצה לדעת מה כל שאר המספרים האלה אומרים. אני מניח ש-NF590 מתייחס ל-Chipset אבל אני לא יודע כלום לגבי כל השאר. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין להוסיף למחשב שלי צ'יפ של 512 MB ואני צריך עזרה בבחירתו. כרגע יש לי את הזכרונות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_703&products_id=6788 אני מעונין,מן הסתם בזכרון שיתןן ביצועים טובים ביחד עם הזכרונות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי AMD64 בזיגזאג והם תמיד מדגישים לא להתקין את הדרייברים של IDE שבאים עם הדרייברים של NFORCE. מישהו יודע למה? האם אתם מתקינים?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
למעבדי i5 סוקט 1155 חשוב לי sata3 ו-usb3 שיהיה בלוח לפחות 3 יציאות usb מאחור יצרנים מועדפים: אסוס , ג'יגבייט , אסרוק מה האופציות העדיפות
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות לוח אם למעבד אינטל, עם ערכת שבבים P31 או P35... לא כל כך חשוב לי מיהו היצרן. כרגע יש לי לוח אם של ABIT מסוג NI-8 SLI ואחד המאפיינים הכי חשובים וטובים שיש בו בעבורי בתור חובב שקט מושבע היא האופציה לשלוט על מהירות המאווררים מהביוס (כל המאווררים ולא רק המאורר של המעבד ניתנים להאטה והשקטה באופן ידני - בוחרים כמה מתח מוזרם אליהם. ) אני יודע שלוחות האם של ABIT עדיין כוללים את הפיצ'ר הזה עדיין וקוראים לו OTES, ABITEQ למשל: X38, IP-35 אני מפנה את השאלה למי שמחזיק לוחות אם ג'יגה בייט או אסוס - האם גם בהם יש אופציה כזו? למשל ב /P35/P31 DS3 של גיגבייט... ואני לא מדבר על השקטה אוטומטית אלא ממש על שליטה ידנית שבה בוחרים כמה מתח לכל מאוורר אודה למי ש…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN הוצע לי כחלק מהצעת מחיר הסתכלתי על הציפסט שלו באתר הבית וראיתי שיש שניים אפשריים 570I ו 680I דיברתי עם אייבורי ושאלתי איזה להם יש, ואמרו לי 650I מישהו יכול לומר לי מה זה אומר? ומה המאפיינים, יתרונות חסרונות וכו'.... תודה מראש אורן
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם עדיף: GIGABYTE GA-EP35-DS3 או GIGABYTE GA-EP35-DS4 -------------------------------------------------------------------- אם אני קונה מעבד Q6600 הוא יהיה Penryn כמו הQ9X00
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגמי ה-MacBook Pro הקומפקטיים ביותר מתקדמים אל דור ה-Ice Lake של אינטל וזוכים למקלדות משודרגות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כנס CES 2025 בלאס וגאס החל את דרכו וכנס העיתונאים של AMD מביא איתו שורה של הכרזות רציניות מאת ענקית השבבים כאשר עולם המחשבים הנייחים מקבל ספינת דגל חדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
כל גירסאות ה1000 1100 PRO עם FIREWIRE שמומלצות כאן ונמכרות בארץ פשוט לא מופיעות שם, רק הגירסאות הפשוטות יותר. מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אפשר לקבל מידע בנוגע למונח MICROCODE שאני מאתחל את המחשב אז בתהליך הפוסטינג כשיש את הנתונים של המעבד הוא גם רושם MICROCODE PATCH CPU ID מה זה הדבר הזה??? יש לי לוח של ג'גיה בייט ומעבד P4 2.53
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
צריך זיכרון עד 1100 שקל, למחשב משחקים . לא צריך זיכרון טוב לאוברקלוק.. כי אני לא מתכנן אוברקלוק , תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה בקשר לבחירת זיכרון למחשב החדש שאני רוצה לקנות. הבעייה היא שאין לי הרבה כסף וכמו כולם אני רוצה את ההכי טוב בכמה שפחות.... אני לוקח מעבד AMD2500xp עם לוח של Abit nfs ver2 שזה לא כ"כ קריטי אבל אני לא יודע איזה זיכרון לקחת. כרגע התקציב הוא 520 ש"ח ומאוד רצוי שלא לעבור אותו מה שקצת מגביל את האופציות בכל מה שנוגע ל-OC מה לעשות?????????? האם שווה לקנות סמסונג סולידי ופשוט לא לעשות OC (ולהניח שזה יספיק למחשב שמיועד לסרטים משחקים ואינטרנט), או שאין ברירה ואם אני לא שם עוד כמה גרושים אז אני הולך לאכול הרבה חרא.... בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
או קיי יש לי טווינמוס זולים [לא שהם לא אחלה הם פשוט זולים..] את כל הכבוד אני נותן להם על שהחזיקו לי 460 ב333 מגהרץ על 2וחצי שלוש שלוש שמונה אבל אני יכול להגיע רק ל3200 ככה לא יותר ואני רוצה מזה ושיהיה יותר יציב גם... לאיזה זיכרון כדאי לי להחליף? ועוד שאלה איך קוראים לפנטיום 4C יש לליבה של המעבד שם ....מהו?
-
היי! דבר ראשון תודה שנכנסתם! ברצוני לעדכן את הביוס אך יש לי כה בעיות בזיהוי הלוח אם. קראתי את המדריך שלכם, בדקתי את לוח האם ורשום לי שהיצרנית היא ABIT ולוח האם הוא NF7 הNF7 נמצא באתר הייצרנית ואיתו עוד כמה וכמה גרסאות. הבעיה מתחילה מכמה תוכנות של זיהוי, למשל באוורסט הגרסאה היא: Abit NF7(-S) v2.0 הגרסא הזאתי גם כמו הגרסא שרשומה על לוח האם נמצאת באתר הייצרנית (ABIT). בעוד תוכנה של בדיקת מידע על המחשב (התוכנה בשם: SYSTEM INFO). שמה בכלל רשום את הגרסאות האלו: Model NF7-S/NF7-M/NF7 (nVidia-nForce2) כאיל ויש כמה סוגים.. פה יש את NF7 שמופיעה על לוח האם, יש את NF7-M , ואת NF7-S שמופיעה באוורסט אבל רק ששמה זה גרסאה 2.0. כמו שאתם רואים יש כמה וכמה סוגים ... מה עושים? איך מוודאים את…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות gtx 1080 ti האם המעבד יגביל פה?. אני משחק ב1440 144hz ו 4k.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כבר הרבה זמן ששוכב אצלי לוח אם שנהרס בעידכון ביוס(ניסיתי הכל, הצריבה הרסה אותו..) ועלה לי רעיון להזמין צ'יפ מתאים ללוח אם שלי(ABIT NF-S7) מישהו ניסה בעבר? האם קיים ללוח האם הנ"ל? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-