עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amitay93,

ddr2 kingston 1gbX2 667mhz או ddr2 kingston !!value!! 2gb 800mhz סימנתי את הvalue כי רציתי לשאול למה זה value? ואם יש הבדל ביניהם חוץ מהתדר שעוזר למהירות? ז"א מי חלש יותר,עמיד יותר כל מיני שאלות כאלה תודה רבה לעונים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום חברים, חיייב עזרה בנושא חוות דעת בנושא לוח ABIT IL9 PRO , אשמח להמלצות נוספות בתקציב של הלוח הזה קרי, 400 שח שאלה נוספת , האם ניתן להרכיב זכרונות מסוג DDR1 בלוח מסוג זה (כמובן בהנחה שכולם זהים) תודה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  3. Started by dorbarnea,

רציתי לדעת מה המתחרה של המעבד : AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz גרסת למשל אם אין לי איך להשיג AMD מה המגביל שלו.. תודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by YahavIL,

שלום חברים כרגע יש לי Intel Core i5-2500 Sandy Bridge-DT GIGABYTE H67MA-D2H-B3 Sapphire Radeon R9 280X 8GB RAM RAIDER 550W ואני רוצה לשדרג אותם למערכת יותר מתקדמת (במקביל אני גם משדרג את הזכרון ל16GB, ואת המארז לCorsair Carbide 300R Black Compact ). אשמח להצעות לשילוג לוח אם ומעבד טובים (אולי I7?) מבחינת דרישות מהלוח, חשוב שיהיה יציאה אופטית לסאונד, USB3, SATA3 וכל הדברים האלה. כמובן שלא צריך להזכיר שבמחיר הזול ביותר שניתן - אני לא באמת יודע למה לצפות מבחינת מחיר כך שאין לי מושג איך לתקצב את הרכישה. תודה יהב

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by borg,

איזה זכרונות מתאימים לפנטיום 3 550MHz? כרגע מותקן במחשב זיכרון בודד של 64MB (אני לא יודע מאיזה סוג). אני לא יודע איזה לוח-אם מותקן במחשב. אני צריך 512MB זיכרון עבור המחשב הזה (שני זכרונות של 256MB כ"א, או שני זכרונות של 128MB כ"א וזכרון אחד של 256MB). כמה אמורים לעלות זכרונות כאלה של 512MB (אפשרי גם יד שניה)?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  6. אני מעוניין להוסיף עוד גיגה של זיכרון בשני סטיקיםעכשיו יש לי את הדגם הזה בדיוק כזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5821 עכשיו אין אותם במלאי כי רציתי לקחת בדיוק את אותם הזכרונות לא לחרוג הטכנאי אמר לי שיש בדיוק בדיוק את אותם הזכרונות אותם תדרים של אותה החברה רק צבע הקולרים אדום במקום ירוק והם עובדים במתח קצת יותר גבוה... אמר שלי שאין שום הבדל בבצועים וזה ממש אותו הזכרון.... זה מה שהוא המליץ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6032 מה אתה אומרים על זה הוא צודק?

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  7. Started by ozzo,

מה זה sse הפעלתי את תוכנת everest והמליצו לי לעדכן את SSE שבמעבד (או משהו שקשור למעבד) איך אני עושה זאת במערכת ההפעלה 2000 פרופשיונל בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled בקיצור הצילווווווווווווווווווווווו

8. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי לא מזמן כרטיס מסך GTX970. יש לי מעבד i5-3570 3.4 GHz וזיכרונות 4x2 GB מסוג DDR3 במהירות 665 MHz. מכיוון שזכרונות כיום לא עולים הרבה, יש צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר? יהיה לי שיפור בביצועים במשחקים הכבדים כיום?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by sgsg,

הלכתי היום לחנות, כדי לקבל הצעת מחיר למחשב. הלוח הוא הלידטק K7NCR18D וכ.המסך רדאון 9500 פרו (של ATI), המוכר אמר שיכולה להיות התנגשות בין הכרטיס ללוח ??? מוכר לכם ? למישהו היו בעיות עם הלוח והכרטיס? לי זה נשמע מאוד מוזר...

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by eran131,

שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32 BIT ו4 ג'יגבייט ראם . עכשיו אני לא יודע איזה נתונים צריך להזין כאן כי כל פעם המחשב מגיע ל50%-60% בזיכרון הפיזי. תמונה: איזה נתונים צריך להזין בתמונה למה נראה לי שזה לא כ"כ הגיוני מה שמופיע (תביאו לי נתונים שמתאמים למערכת ההפעלה שלי ולזיכרון הראם,מכיוון שכל המדריך הם של 512-1 ג'יגבייט ראם)

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. שמעתי לפני כמה שבועות שהיצרניות נתקעו עם מלאי גדול של לוחות כאלו והן מתקשות למכור אותן. אתם חושבים שתבוא ירידה גדולה במחיר שלהם בקרוב? והשאלה האמיתית, האם אנחנו (הישראלים) נהנה ממנה?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  13. http://mikeabundo.com/2007/04/09/toms-hardware-guide-sold-for-rumored-10-15-million http://forumz.tomshardware.com/hardware/Open-Letter-Omid-Lost-Frakkin-Mind-ftopict231257.html http://forumz.tomshardware.com/hardware/Tom-Hardware-Sold-15-20-Million-ftopict231808.html לא ברור למי והסכום המדויק, העסקה צפויה להיות מושלמת תוך חודש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. שלום, יש לי כרטיס מסך radeon hd3650 512mb AGP ומעבד intel pentium 4 ו2 גיגה זיכרון של DDR2. לוח אם של pc-partner... אני רוצה להחליף מעבד וזיכרון. הבעיה שאני לא מצליח למצוא לוח אם שיש לו אפשרות לחיבור של עד 4 גיגה זיכרון מסוג DDR2 וגם כרטיס מסך מסוג AGP... אתם מכירים כאלה? אם כן איזה ? בתודה מראש! ליאור.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by omermiz,

עד אמצע החופש יהיה לי 5000 שקל אולי קצת יותר 5500 ככה... אני יודע שאני יקנה קונרו אבל לא יודע איזה... יכול להיות שאני יקנה E6300 או את האחד מעליו של ה 1700 שקל... לוח אם אני משקיע 720 -+ אני רוצה 2G RAM ראיתי 667 DDR2 ב 500 שקל כל G... מארז חשבתי עם המארז הזה של GB השחור עם ה 3 מאווררים של ה 120... הוא עולה 650 כרטיס מסך אני לא יודע איזה כי אני לא הכי משחק הרבה אבל אני רוצה משו כמו 6600GT אולי.. צורב/CD אני לא צריך.. יש לי צורב DVD במחשב הזה אני יוציא אותו... תגידו מה אתם חושבים ומה אפשר לשפר.. ואיזה זכרונות ולוח אם כדאי לקנות... תודה...

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

מוזר מאוד.. התדר נע בין 1600MHz-1600.2MHz.. אתמול הוא קפץ בין 1600\2400 אבל עכשיו הוא תקוע על 1600MHz.. לדעתי חשוב לציין כי skypc ניסו לעשות לו OC אבל התקשרו אלי ואמרו לי שלא הלך להם (בגלל איזו בעיה במעבד), אז לא עשו בסוף.. יכול להיות שזה פשוט מאוד באג ב-CPU-Z.. טוב בקיצור אני צריך עזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  17. שלום לכולם, נכנסתי לכמה אתרים לבדוק זכרונות ואני רואה שהמחירים ממש קפצו לעומת שנה שעברה. אני מניח שזה ייצור מופחת עקב המעבר ל DDR3. יש בזה משהו? בכל מקרה, התקציב שלי הוא 600 שקל אם כי אשמח לשלם כמה שפחות. אשמח אם ההצעה תהיה מחנות IQPC כרגע יש ברשותי 6 גיגה אבל שניים יעברו למחשב אחר כך שבסופו של דבר לאחר הקניה יהיו לי 8. הזכרונות הנוכחיים שלי פשוטים מאוד ואני בכלל לא זוכר את הפרטים שלהם. זוכר שהם 800MHZ אבל לא זוכר תזמונים וכאלה. אני מניח שעקב כך שהם ממש פשוטים אין מה לקנות זכרונות "איכותיים" שכן בכל מקרה הזכרונות החלשים יקבעו את הטון. תקנו אותי אם אני טועה אני עובד המון עם תוכנות תלת מימד כמו מאיה וגם לא מעט עם פוטושופ. (כרגע למשל אני עובד בפוטושופ על קובץ 8K). …

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לבנות מחשב בינוני ראיתי רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 20 דולר בין [h=1]i3-4360 ל-i5-4430 תודה[/h]

• 14 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. 39.5-41 מעלות בidle!! וזה של הלוח לא של המעבד! ובמאמץ יכול להגיע אפילו ל47 בימים חמים מאוד ואני לא יודע מה לעשות הלוח הוא של gigabyte ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב אז המאורר שעל הלוח (שכתוב עליוAGPX8 ) משמיע רעשים חזקים ואז הוא נרגע אחרי חצי דקה בערך אבל פעם זה לא היה ככה בשבוע הראשון שקיבלתי את המחשב הוא היה ב36 מעלות בidle ו39 במאמץ בערך למרות שאז לא ממש שיחקתי במשחקים כבדים אבל בכל מקרה כולם אומרים פה ש39.5-47 מעלות זה לא ממש טוב ללוח אם אבל מה אני יכול לעשות נגד זה? אולי להוסיף מאוררים למארז? כי יש לי רק מאורר אחד שמוציא אוויר..

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  20. שלום! במסגרת שדרוג המחשב שלי קניתי מעבד I5 3450, לוח Gigabyte GA-Z77X-D3H, וזוג סטיקים נוסף של DDR3 2GBx2 1333 9-9-9-24 (דאגתי שהזכרונות החדשים יהיו באותם התזמונים בדיוק כמו הזכרון הקודם שלי). יחד עם זאת, שמתי לב שהזכרונות החדשים (Rendition) הם בתצורת Single Sided, והזכרונות הקיימים שלי (Kingston) הם Double Sided. האם הם בכלל יוכלו לעבוד יחדיו כרביעיה, על הלוח שלי, ואם כן, האם יהיה לי Dual Channel? אני יודע שבעבר לוחות אם לא תמכו בערבוב של שני הסוגים, אבל במדריך הלוח כתוב לי שבתצורת רביעיה הלוח יכול לעבוד: Four Modules: DD/SS | DD/SS | DD/SS | DD/SS ואני לא מבין איך לקרוא את זה (האם כל הרביעיה צריכה להיות זהה או שאפשר לערבב). אני מודע שהדרך הכי קלה לדעת היא פשוט לנסות, אב…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by avi2014,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1594&products_id=9575 יכול להיות שיש להם צג דיגיטלי? הם נמכרים בk*s*p?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. השלמתי את ההרכבה של הלוח במארז, אני ממש בבדיקות אחרונות לפני חיבור מתח ויש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להדליק את המחשב כאשר אין HDD מחובר (אין מצב של פגיעה בלוח כאשר הכל מחובר נכון!! מלבד חיבור SATA ל-HDD ה-HD יהיה לי מחר ואני פשוט רוצה לראות עליית מתחים תקינה וביצוע POST ל-BIOS. 2. יש לי במארז קונקטור אחרון שנקרא 1394 ואין לו כתובת מתאימה בלוח..האם הוא צריך להיות מחובר ללוח? אנא חברים אני זקוק לעזרה בנושא

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אמרתי לטכנאי שלי שישים לי 800. יש איזה יחס הכפלה שאני לא מודע אליו? גם עוד משהו, פתחתי את המארז כדי לראות מה כתוב על הסטיק[לא כתוב את הMHZ מסתבר] ושמתי לב שהמאוורר שעל הלוח[אני משער שאמור לאוורר את המעבד] לא פועל. ממש. הוא לא מאוורר.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by hjkdghj,

מהו המעבד הכי חזק של AMD שיצא למעבדים שעובדים רק עם AM3 לוח וכרונות DDR3 ואיזה זכרון DDR3 בתדר הכי גבוהה ניתן לשים לו

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  25. מה המשמעות של UD בלוחות האם? לדוגמא: GA-X58A-UD5 - מה המשמעות של UD5 לעומת זה GA-X58A-UD3R שהוא UD3 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.