עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי שני סטיקים של 512 DDR2 800MHZ של G.SKILL עכשיו אני חושב להוסיף עוד ככה גיגה של בדיוק אותם הזכרונות ותזמונים...הם עולים כ610 שח...עכשיו ראיתי שב1150שח אפשר לקחת אותם זכרונות רק 2GB שתי סטיקים של 1GB...השאלה היא כזאת: מה יהיה ההבדל אצלי במשחק אם אני יוסיף לגיגה שיש לי עוד גיגה ראם או עוד 2 גיגה ראם שבעצם בסוף יוצא 3גיגה ביחד... עד כמה זה ישפר ביצועיים ב3 גיגה מאשר 2 גיגה? חח אני מקווה שהבנתם למה אני חותר...

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  2. Started by Jenia24,

אני מחפש לוח אם , קרובים שלי מגיעים אליינו מארצות הברית ושאלו מה אני רוצה אז חשבתי על לוח אם. המיפרט שלי כרגע AMD 4000X2 2GB OCZ Golden Edition CL 5 X1650XT Gamers Edition DDR 3 HEC 300W ART מה שאני מחפש שיהיה בלוח אם זה שיהיה עשוי מחומר טוב ויציב. איכותי בשביל אוברקלוקינג לא יותר מדיי אבל עדיין. 4 סלוטים של ראמ. קירור חביב לצ'יפסט אופצייה לקרוספייר ותביאו לי לבנתיים מאתרים כמו Newegg ו Amazon.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by swisaman,

שלום לכולם! מחר אני אקפוץ לKSP וקנה שני סטיקים של 4GB של קינגסטון 1333MHZ. אלה הזכרונות : http://ksp.co.il/?uin=11724 אני צריך לוודע שהזכרונות נמוכים ולא גבוהים כמו חלק מהזכרונות(במחשב אחר הזכרונות גבוהים יותר,הם נראים כמו זכרונות פשוטים רק שהם גבוהים יותר) איך אני יכול לדעת אם הזכרונות הנל גבוהים או נמוכים ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Zeev86,

יש לי לוח אם m2n-e עם מעבד amd 5600. המחשב לא מראה תצוגה ואין שום צפצופים. (רק אם אני מוציא כרטיס מסך או זכרונות ממקומם, יש צפצופים). החלפתי ללוח אם יותר ישן עם מעבד פנטיום4 והכל עובד בלי בעיה. אני רוצה לאתר את הבעיה ובהתאם להחליף את הרכיב שאינו עובד, אבל לא יודע מה הגורם לבעיה. אשמח אם תעזרו לי (וגם תמליצו לי בהתאם מה כדאי לקנות). תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. http://wccftech.com/intel-core-i7-8700k-review/

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  6. שלום לכולם, בחלק מלוחות האם, יש מסך פתיחה בשלב העלייה הראשון של המחשב, לדוגמא - לINTEL, לASUS וכד'. לאלו מהלוחות שאין, הבנתי שניתן לצרוב זאת. יש חברות שעושות את זה בלי קשר, לדוגמא מפעל הפיס או בתי הספר למיניהם. מישהו ניסה לעשות את זה? עשיתי חיפוש ומצאתי כמה מדריכים, אך הייתי רוצה לשמוע תוצאות מאנשים שאולי ניסו, חוות דעת שיתנו לי דעה טובה יותר בעניין. תודה לעונים, חג שמח ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by ytoledano,

והשאלה שלי זה אם אני צריך להזדזר כי AMD מתכננת איזה פייז-אוט של המעבדים האלה? או שגם עוד 3-4 חודשים אני אוכל לקנות אחד כזה עם לוח מתאים? עוד שאלה, איזה לוח כדאי להתאים לאחד המעבדים האלה - עם יכולות אוברקלוק, SATA RAID, ו DC? זה גם יעזור אם הלוח יוכל לתת 3.0 וולט לDIMMים, ואת הנתון הזה קשה למצוא באתרים של המוצרים.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by xpl0it,

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail Western Digital 250Gb 16MB WD2500AAKS Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ראיתי הרבה שרץ פה ה-GA-P35-DS3L. אני רוצה לדעת אבל למה, ובמה הוא שונה מכל אלה: http://skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&fldID=69&fldVal=אין&ShowSenon=1 (אני קונה מ-SKYPC)

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/intel_processor_breakthrough_biggest_chip_advance_in_40_years/ מסכן אורי-בורי, המעסיקה שלו נגררת טכנולוגית.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. לאחר טבילת האש הראשונית עם דגם יחיד - כעת משתמשים יוכלו ליהנות מיתרונות טכנולוגיית ה-3D V-Cache במעבדים עם 12 ואפילו 16 ליבות Zen 4לכתבה

11. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html האם יש לוח-אם יותר Cost/Effective מאשר מה שאני בחרתי בשביל המפרט שלי ? האם יש זכרונות יותר Cost/Effective מאשר מה שאני בחרתי. אני צריך 4 ג'יגה. אגב - מדובר על 4 כרטיסי זכרון של 1GB - הם נמכרים בזוגות: כל זוג 285 שח התקציב למפרט הוא 7400שח תודה ויום נעים

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1864582 http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1867138 עזבו שמוכרים חאפרים שמים לכם יותר מדי.. זה הנחיה של המפעל (ואפשר לראות למה זה גורם בתמונות)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by Bose,

ברשותי מחשב נייד עם זיכרון 256 MB. מכיוון שהכרטיס מסך משולב 64 MB (שנותן לי בקושי 7 FPS) נשאר לי MB192 ולכן המחשב זוחל... אני מעוניין לרכוש 512 זיכרון ואני לא יודע איזה להתאים לו מהרשימה אני אשמח עם תעזרו לי. פרטים על הזכרון הנוכחי בפרינט סקרין http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01160 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  14. אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI, עם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד, ועם גופי קירור איכותיים. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? ( צ'יפסט Z77) אשמח להרבה הצעות וגם סיבות להצעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  15. בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Hr44,

במעבד הCELL של IBM יש 200 מיליון ויותר טרנזיסטורים והוא 7 מעבדים, אז איך שבמעבד של אינטל כפול ליבה יש גם 200 מיליון טרנזיסטורים (אני לא יודע במדיוק כמה טרנזיסטורים...) והוא רק שתי מעבדים?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by gshhar,

פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by udif,

רציתי לחסוך זמן ותבכול למי שחושב להרכיב בקרוב מחשב עם מעבד Athlon 64: אם חשבת להשקיע בזכרון DDR 400 CAS2, וגילית שה- TwinMOS TwiSTER הוא הזכרון הזול ביותר, ראה הוזהרת! קניתי לוח Asus K8V Deluxe, אחד מהלוחות הדי מומלצים, שאפילו קיבל ציונים לא רעים מ- Tom's בנושא תאימות לזכרונות. בנוסף קניתי את הזכרון הנ"ל בגלל מחירו הזול יחסית (פחות מ- 700 ש"ח ל- 512MB - כמעט הזול ביותר עבור CAS2). בקיצור - הזכרון הנ"ל תוקע את המחשב בצורה יסודית, כך שאפילו ה- VGA לא מתעורר! קיבלתי הודעות ב- POST המדבר של ASUS בסגנון "System failed due to CPU overclocking error", שזו כמובן שטות, מכיוון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג בלוח זה לא דרך ה- BIOS, אבל מה לעשות שבכלל לא הגעתי לשלב שהמחשב עלה כדי שאוכל ל…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Keman,

GIGABYTE כנראה תהיה הראשונה שתציג את הלוח על R790 הלוח יקרא GigabyteGA-MA790-DQ6 והנה תמונתו : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. לינקקתי רק סרטון אחד מייצג, אך הרשת מלאה אודות החדשה הזו בכל מקום ביממה האחרונה כולל ליינוס. זה הדבר האמיתי, TR עם 64 ליבות - אותו מעבד rome לשרתים, רק עם תדרי עבודה מהירים כמקובל בעולם ה- desktop. כרגע ההערכה היא להשקה ברבעון האחרון, קרי החלון שבין אוקטובר לדצמבר 2019. מי שיצטרך מכונת חישוב סופר חזקה, או מכונת עריכה בלתי שפויה, או שרת משרדי במחיר אטרקטיבי, יוכל להשיגה. מה שכן אל תצפו למחיר זול של המעבד או לוח האם, יהיה מדובר כנראה מעל 3000$ רק למעבד עצמו, ולוח שיצטרך לתמוך במעבד שיצרוך מעל חצי קילוואט יעלה בהתאם גם.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by xgamer,

שלום, אז אני צריך כפי שכתבתי לוח, מעבד וזיכרון שכשאשר על הלוח יהיה כרטיס מסך מובנה. המחשב לא יהיה למשחקים אלא להרצת תוכנות כבדות. חשבתי על המפרט הבא: MotherBoard: GIGABYTE GA-G33-DS3R CPU: INTEL E6550 Memory:CORSAIR 2Gb VALUE SELECT 667MHZ יוצא סביב ה 1600 ש"ח, מה אתה אומרים? אפשר להביא משהו יותר טוב? יש לי ספק כח של ENERMAX 350w, נרכש לפני שנתיים, הוא יספיק למערכת? כמו כן, מה אני עושה עם ה 3 HD של ה IDE שלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  22. Started by BigO,

שלום דרושה עזרתכם בזיהוי זכרונות Dimm 72Pin על סמך ה-Chip Set שלהם: 1. LGS GM71C17400CJ6 9846 AG3 Korea 2. LGS GM71C17403CJ6 9846 AG3 Korea 3. MCM317405CJ60 KPBPB0E9710 4. SEC KMM5324104BK-6 KOREA 9710 H 5. Panasonic MN414400BSJ-07 תודה עודד

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by izhark,

אמנם זה רק שמועות, אבל אם זה נכון - חדשות טובות לאורי (ולכל מי שבעד תחרות בשוק) http://theinquirer.net/default.aspx?article=39440

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by Shavoigen,

רציתי לדעת האם יש בעיה לעשות OC למעבד עם הלוח הזה ואם אין עד כמה רחוק אפשר להגיע? תודה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  25. היי, זה הגיוני שיש כאלה הפרשים חדים? (28 לעומת 46° במאמץ בין שתי ליבות) וטמפ' מעטפת של 46°... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים