מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/intel_processor_breakthrough_biggest_chip_advance_in_40_years/ מסכן אורי-בורי, המעסיקה שלו נגררת טכנולוגית.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לאחר טבילת האש הראשונית עם דגם יחיד - כעת משתמשים יוכלו ליהנות מיתרונות טכנולוגיית ה-3D V-Cache במעבדים עם 12 ואפילו 16 ליבות Zen 4לכתבה
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html האם יש לוח-אם יותר Cost/Effective מאשר מה שאני בחרתי בשביל המפרט שלי ? האם יש זכרונות יותר Cost/Effective מאשר מה שאני בחרתי. אני צריך 4 ג'יגה. אגב - מדובר על 4 כרטיסי זכרון של 1GB - הם נמכרים בזוגות: כל זוג 285 שח התקציב למפרט הוא 7400שח תודה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1864582 http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1867138 עזבו שמוכרים חאפרים שמים לכם יותר מדי.. זה הנחיה של המפעל (ואפשר לראות למה זה גורם בתמונות)
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם זיכרון 256 MB. מכיוון שהכרטיס מסך משולב 64 MB (שנותן לי בקושי 7 FPS) נשאר לי MB192 ולכן המחשב זוחל... אני מעוניין לרכוש 512 זיכרון ואני לא יודע איזה להתאים לו מהרשימה אני אשמח עם תעזרו לי. פרטים על הזכרון הנוכחי בפרינט סקרין http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01160 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI, עם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד, ועם גופי קירור איכותיים. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? ( צ'יפסט Z77) אשמח להרבה הצעות וגם סיבות להצעות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במעבד הCELL של IBM יש 200 מיליון ויותר טרנזיסטורים והוא 7 מעבדים, אז איך שבמעבד של אינטל כפול ליבה יש גם 200 מיליון טרנזיסטורים (אני לא יודע במדיוק כמה טרנזיסטורים...) והוא רק שתי מעבדים?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
רציתי לחסוך זמן ותבכול למי שחושב להרכיב בקרוב מחשב עם מעבד Athlon 64: אם חשבת להשקיע בזכרון DDR 400 CAS2, וגילית שה- TwinMOS TwiSTER הוא הזכרון הזול ביותר, ראה הוזהרת! קניתי לוח Asus K8V Deluxe, אחד מהלוחות הדי מומלצים, שאפילו קיבל ציונים לא רעים מ- Tom's בנושא תאימות לזכרונות. בנוסף קניתי את הזכרון הנ"ל בגלל מחירו הזול יחסית (פחות מ- 700 ש"ח ל- 512MB - כמעט הזול ביותר עבור CAS2). בקיצור - הזכרון הנ"ל תוקע את המחשב בצורה יסודית, כך שאפילו ה- VGA לא מתעורר! קיבלתי הודעות ב- POST המדבר של ASUS בסגנון "System failed due to CPU overclocking error", שזו כמובן שטות, מכיוון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג בלוח זה לא דרך ה- BIOS, אבל מה לעשות שבכלל לא הגעתי לשלב שהמחשב עלה כדי שאוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
GIGABYTE כנראה תהיה הראשונה שתציג את הלוח על R790 הלוח יקרא GigabyteGA-MA790-DQ6 והנה תמונתו : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לינקקתי רק סרטון אחד מייצג, אך הרשת מלאה אודות החדשה הזו בכל מקום ביממה האחרונה כולל ליינוס. זה הדבר האמיתי, TR עם 64 ליבות - אותו מעבד rome לשרתים, רק עם תדרי עבודה מהירים כמקובל בעולם ה- desktop. כרגע ההערכה היא להשקה ברבעון האחרון, קרי החלון שבין אוקטובר לדצמבר 2019. מי שיצטרך מכונת חישוב סופר חזקה, או מכונת עריכה בלתי שפויה, או שרת משרדי במחיר אטרקטיבי, יוכל להשיגה. מה שכן אל תצפו למחיר זול של המעבד או לוח האם, יהיה מדובר כנראה מעל 3000$ רק למעבד עצמו, ולוח שיצטרך לתמוך במעבד שיצרוך מעל חצי קילוואט יעלה בהתאם גם.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אז אני צריך כפי שכתבתי לוח, מעבד וזיכרון שכשאשר על הלוח יהיה כרטיס מסך מובנה. המחשב לא יהיה למשחקים אלא להרצת תוכנות כבדות. חשבתי על המפרט הבא: MotherBoard: GIGABYTE GA-G33-DS3R CPU: INTEL E6550 Memory:CORSAIR 2Gb VALUE SELECT 667MHZ יוצא סביב ה 1600 ש"ח, מה אתה אומרים? אפשר להביא משהו יותר טוב? יש לי ספק כח של ENERMAX 350w, נרכש לפני שנתיים, הוא יספיק למערכת? כמו כן, מה אני עושה עם ה 3 HD של ה IDE שלי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום דרושה עזרתכם בזיהוי זכרונות Dimm 72Pin על סמך ה-Chip Set שלהם: 1. LGS GM71C17400CJ6 9846 AG3 Korea 2. LGS GM71C17403CJ6 9846 AG3 Korea 3. MCM317405CJ60 KPBPB0E9710 4. SEC KMM5324104BK-6 KOREA 9710 H 5. Panasonic MN414400BSJ-07 תודה עודד
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אמנם זה רק שמועות, אבל אם זה נכון - חדשות טובות לאורי (ולכל מי שבעד תחרות בשוק) http://theinquirer.net/default.aspx?article=39440
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש בעיה לעשות OC למעבד עם הלוח הזה ואם אין עד כמה רחוק אפשר להגיע? תודה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
היי, זה הגיוני שיש כאלה הפרשים חדים? (28 לעומת 46° במאמץ בין שתי ליבות) וטמפ' מעטפת של 46°... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היכן מגדירים בלוח הזה OC -יש לי זכרונות 800 ומה צריך להגדיר ש ה OC יהיה מקסימלי? חברה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 ללוח אם הזה יש רק 3 יציאות של סאונד אבל יש לו אופציה לחיבור של עוד 3 יציאות שאני מעוניין בהם, הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר למצוא אותם, פה אפשר לראות על מה אני מדבר: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2324
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לפני הפסקת החשמל המעבד היה מוגדר בביוס (כבר לא זוכר איך)שערך התדר היה 3.4G ובמצב טורבו 3.7G ,כלומר כמעט כל פעולה שעשיתה בווינדוס התדר היה קופץ ל 3.7G ... לאחר הפסקת החשמל הייתי צריך לאפס הגדרות לביוס ועכשיו זה מוגדר כ 3.3G והטורבו 3.4G איך אני חוזר למצב הקודם? -מבלי להתעסק במכפלות של התדר( OC רגיל אני יודע לעשות) ,אני זוכר שצריך להגדיר משהו בהגרות של הביוס אבל לא זוכר איך
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים אני עתיד לרכוש מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן אופטי: LG GH24NS50…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית ממשיכה לשמור אמונים לשילובים של אינטל ו-NVIDIA באופן מלא עבור הדגמים הבכירים שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי לוח אם של חברת ABIT והוא: NF7 S שנדפק.. אני רוצה שתציעו לי על לוח אם שיתאים למעבד AMD 2500 אין לי חשיבות לSATA בבקשה תעזרו לי עם זה, זה דחוף לי מאוד... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-