עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI, עם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד, ועם גופי קירור איכותיים. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? ( צ'יפסט Z77) אשמח להרבה הצעות וגם סיבות להצעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  2. בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Hr44,

במעבד הCELL של IBM יש 200 מיליון ויותר טרנזיסטורים והוא 7 מעבדים, אז איך שבמעבד של אינטל כפול ליבה יש גם 200 מיליון טרנזיסטורים (אני לא יודע במדיוק כמה טרנזיסטורים...) והוא רק שתי מעבדים?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  4. Started by gshhar,

פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  5. Started by udif,

רציתי לחסוך זמן ותבכול למי שחושב להרכיב בקרוב מחשב עם מעבד Athlon 64: אם חשבת להשקיע בזכרון DDR 400 CAS2, וגילית שה- TwinMOS TwiSTER הוא הזכרון הזול ביותר, ראה הוזהרת! קניתי לוח Asus K8V Deluxe, אחד מהלוחות הדי מומלצים, שאפילו קיבל ציונים לא רעים מ- Tom's בנושא תאימות לזכרונות. בנוסף קניתי את הזכרון הנ"ל בגלל מחירו הזול יחסית (פחות מ- 700 ש"ח ל- 512MB - כמעט הזול ביותר עבור CAS2). בקיצור - הזכרון הנ"ל תוקע את המחשב בצורה יסודית, כך שאפילו ה- VGA לא מתעורר! קיבלתי הודעות ב- POST המדבר של ASUS בסגנון "System failed due to CPU overclocking error", שזו כמובן שטות, מכיוון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג בלוח זה לא דרך ה- BIOS, אבל מה לעשות שבכלל לא הגעתי לשלב שהמחשב עלה כדי שאוכל ל…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Keman,

GIGABYTE כנראה תהיה הראשונה שתציג את הלוח על R790 הלוח יקרא GigabyteGA-MA790-DQ6 והנה תמונתו : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  7. לינקקתי רק סרטון אחד מייצג, אך הרשת מלאה אודות החדשה הזו בכל מקום ביממה האחרונה כולל ליינוס. זה הדבר האמיתי, TR עם 64 ליבות - אותו מעבד rome לשרתים, רק עם תדרי עבודה מהירים כמקובל בעולם ה- desktop. כרגע ההערכה היא להשקה ברבעון האחרון, קרי החלון שבין אוקטובר לדצמבר 2019. מי שיצטרך מכונת חישוב סופר חזקה, או מכונת עריכה בלתי שפויה, או שרת משרדי במחיר אטרקטיבי, יוכל להשיגה. מה שכן אל תצפו למחיר זול של המעבד או לוח האם, יהיה מדובר כנראה מעל 3000$ רק למעבד עצמו, ולוח שיצטרך לתמוך במעבד שיצרוך מעל חצי קילוואט יעלה בהתאם גם.

8. Started by xgamer,

שלום, אז אני צריך כפי שכתבתי לוח, מעבד וזיכרון שכשאשר על הלוח יהיה כרטיס מסך מובנה. המחשב לא יהיה למשחקים אלא להרצת תוכנות כבדות. חשבתי על המפרט הבא: MotherBoard: GIGABYTE GA-G33-DS3R CPU: INTEL E6550 Memory:CORSAIR 2Gb VALUE SELECT 667MHZ יוצא סביב ה 1600 ש"ח, מה אתה אומרים? אפשר להביא משהו יותר טוב? יש לי ספק כח של ENERMAX 350w, נרכש לפני שנתיים, הוא יספיק למערכת? כמו כן, מה אני עושה עם ה 3 HD של ה IDE שלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  9. Started by BigO,

שלום דרושה עזרתכם בזיהוי זכרונות Dimm 72Pin על סמך ה-Chip Set שלהם: 1. LGS GM71C17400CJ6 9846 AG3 Korea 2. LGS GM71C17403CJ6 9846 AG3 Korea 3. MCM317405CJ60 KPBPB0E9710 4. SEC KMM5324104BK-6 KOREA 9710 H 5. Panasonic MN414400BSJ-07 תודה עודד

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by izhark,

אמנם זה רק שמועות, אבל אם זה נכון - חדשות טובות לאורי (ולכל מי שבעד תחרות בשוק) http://theinquirer.net/default.aspx?article=39440

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by Shavoigen,

רציתי לדעת האם יש בעיה לעשות OC למעבד עם הלוח הזה ואם אין עד כמה רחוק אפשר להגיע? תודה

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  12. היי, זה הגיוני שיש כאלה הפרשים חדים? (28 לעומת 46° במאמץ בין שתי ליבות) וטמפ' מעטפת של 46°... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by NeTBaLL,

היכן מגדירים בלוח הזה OC -יש לי זכרונות 800 ומה צריך להגדיר ש ה OC יהיה מקסימלי? חברה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  14. יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 ללוח אם הזה יש רק 3 יציאות של סאונד אבל יש לו אופציה לחיבור של עוד 3 יציאות שאני מעוניין בהם, הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר למצוא אותם, פה אפשר לראות על מה אני מדבר: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2324

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. לפני הפסקת החשמל המעבד היה מוגדר בביוס (כבר לא זוכר איך)שערך התדר היה 3.4G ובמצב טורבו 3.7G ,כלומר כמעט כל פעולה שעשיתה בווינדוס התדר היה קופץ ל 3.7G ... לאחר הפסקת החשמל הייתי צריך לאפס הגדרות לביוס ועכשיו זה מוגדר כ 3.3G והטורבו 3.4G איך אני חוזר למצב הקודם? -מבלי להתעסק במכפלות של התדר( OC רגיל אני יודע לעשות) ,אני זוכר שצריך להגדיר משהו בהגרות של הביוס אבל לא זוכר איך

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  16. שלום חברים אני עתיד לרכוש מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן אופטי: LG GH24NS50…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. החברה הטאיוואנית ממשיכה לשמור אמונים לשילובים של אינטל ו-NVIDIA באופן מלא עבור הדגמים הבכירים שלהלכתבה

18. הם נחשבים אמינים וטובים?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  19. יש לי לוח אם של חברת ABIT והוא: NF7 S שנדפק.. אני רוצה שתציעו לי על לוח אם שיתאים למעבד AMD 2500 אין לי חשיבות לSATA בבקשה תעזרו לי עם זה, זה דחוף לי מאוד... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  20. לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי לוח אם של ASROCK שתומך בזכרונות עד 667 ומקסימום של 4 גיגה זיכרון הבנתי שאני יכול לשים בו זכרונות 800 אך הם פשוט יעבדו במקס של 667 כרגע יש לי 2 סטיקים של כל אחד 512 מגה של SUPERTALENT עם קירור עליהם שעובדים בדואל צ'אנל אני מעוניין ב2 סטיקים נוספים של כל אחד 2 גיגה אבל לפני יש לי כמה שאלות 1.האם יכולה להיות בעיה שעל הלוח יהיו 2 סטיקים 512 בתדר 667 בדואל צ'אנל + עוד 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד בתדר 800? 2.האם יכולה להיות בעיה שבעצם יש ל על הלוח 5 גיגה אבל הוא תומך רק עד 4 גיגה? זקוק לעזרכתכם ולהמלצתכם לקניית זכרונות עם קירור עליהם על מנת שאוכל לעשות להם OC

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. לרוע מזלי (וטיפשותי) ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח שלי..וכעת המחשב עולה אך על המסך רואים רק נקודה לבנה בצד שמאל.. קראתי והבנתי שאפשר לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הג'מפר כך שהלוח נכנס למצב ריקברי , ואז אפשר או ע"י דיסק / דיסק או קי להתקין את הביוס שנית.. ניסיתי את הנ"ל אולם כל מה שאני מקבל זה מסך עם כתובית של אינטל של הביוס כמו שהיה תמיד אך לאחר מכן המסך שחור ולא קורה שום דבר יותר מכאן והלאה.. האם גרמתי לנזק בלתי הפיך?מה עליי לעשות? מבאס נורא..מה גם שהמחשב משמש לי לעבודה..זה קצת מלחיץ..

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. תוספת של בין 200MHz ל-300MHz לתדרי הבסיס ותדרי ההמהרה המירביים לצד מחירים מומלצים נמוכים יותר תעשה את העבודה אל מול משפחת המעבדים החדשה מבית אינטל? לכתבה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. היי חבר'ה הבעייה היא כזאת חבר קנה מארז חדש העביר הכל אליו על הדרך הוא הוציא תמעבד לנקות אותו והחזיר אותו לא טוב כתוצאה מכך שני פינים נשברו על כל מקרה הבאנו מעבד חדש יותר נכון יד 2 שהו INTEL CPU 2.80 800FSP שיתאים ללוח אם ASUS P4SP-MX עכשיו הפעלה של המחשב הוא העלה אותו ישר לביוס ואמר שצריך לכוון את התדרים Frequency שני התדרים שהוא נתן לא עבדו טוב כלומר המחשב הופעל מחשב בלי לעלות כלומר התדרים לא התאימו לאחר מכן שמתי על ידני וכיווני וזה כן עלה רק שזה ניראה לא יציב בכלל אם אני מפעיל תחווה בפייסבוק או כמה דברים באינרנט זה פשוט יוצא לי ממנו גם שאני לוחץ על המנהל משימות אני רואה שהוא עובד רק במאמץ גבוהה מאוד מישהו יודע איזה תדברים אני יכול לשים אותו זה ניראה מלא תדרים שהם 1…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by דור28,

השרת אמור להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL SERVER יתחברו אליו 11 משתמשים יעבדו בחשבשבת מה עדיף: CORE I7 920 => בקרוב יגע לחניות Q9550 => איטי יותר מה E8500 אבל 4 ליבות =>האם יהיה להם שימוש? E8500 => מהיר השאלה האם יסתדר לתמרן את כל הנתונים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.