מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף עוד 256MB זיכרון למחשב יש לי כרגע TRANSCEND 256MB 333 אם אני יוסיף 256MB 400MHZ זה יוסיף משהו לביצועים?? או שזיכרונות חייבים להיות תואמים 333MHZ? יש לכם המלצה לזיכרון איכותי לא יקר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
אני קצת לא מעודכן מבחינת לוחות אם לAMD, רציתי לדעת מה הצ'יפסט הכי מהיר כיום, ואיזה לוח שמבוסס עליו הכי טוב ושניתן לקנות אותו בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני מרכיב מחשב ללעבודה בתחום עיצוב גרפי מולטימדיה ואנימציה(פוסט פרודקשן) ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני אמור לקבל בשבוע הקרוב: amd 3800x2 bw e6 עכשיו ככה: האם אני אצטרך לעשות עידכון ביוס בשביל תמיכה במעבד הזה או שהביוס האורגינל מספק תמיכה?? בתודה שגיא
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח Asus p4p800 , עד כאן יש עוד אלף כמוני רק בפורום הזה. אבל אני משתמש הרבה בdictation לצורך כך אני עובד הרבה עם אוזניות "מדונה", אלה מתחברות מאחורה וזה לא נוח. האם הלוח הנ"ל תומך באפשרות לחבר את הקונקטור אוזניות ורמקול למארז מקדימה. אם כן מה הדרך? אייזה מארז מומלץ לקנות, כזה שיש לו מחבר לאוזניות ולרשמקול מקדימה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס רשת של הלוח k8ns - 939 הדרייברים הדרושים הם למערכת הפעלה windows x64bit אז אני לא מוצא אותם אני מוצא רק של הצ'יפסט ושל האודיו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ישנו כאן קונצנזוס (שאני מקווה שהוא אכן מבוסס) שלצורך גיימינג שני המעבדים מספקים ביצועים זהים. מבחינת OC ה-I7 920 נותן ביצועים של 30 אחוז יותר מ- I5 750 , אולם עד כמה שהבנתי מדובר בשיפור במבחנים סינתטיים שהקשר שלהם לשיפור ב-"עולם האמיתי" לוטה בערפל. הדעה הרווחת שלצרכי עריכת וידיאו ה-920 נותן שיפור משמעותי למדי. אבל מה קורה כאשר מדובר בעריכת וידיאו בינונית, האם ה-920 יקצר משמעותית את הזמן הנחוץ להשלמת התהליך ? הכוונה ל-TRANSCODING שבה ממירים וידיאו בפורמט מסוים לפורמט אחר (לדוגמא מ-BR או מ-DVD ל- DIVX ) וגם הסרת קטעי וידיאו מיותרים או חיבור בין קטעי וידיאו. כמובן שישנם שיקולים נוספים לכאן או לכאן. בנהיים : 1.תקציבית מערכת ל-750 זולה יותר ב-500 שקל. זה לא סכום גדול אבל גם ל…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
או להעדיף Winbond במקום? הכוונה כמובן ל-PC3200.. בורד IS7-E של ABIT ומעבד 2.4/800
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, יש לי סטיק אחד של זיכרון DDR400 256MB של חברת Twinmos. כשאני מעלה את המחשב, רשום לי שיש לי זכרונות DDR400 ורשום בסוגריים 200MHz. לפי מה שהבנתי, הזכרונות האלו אמורים לרוץ על 400MHz... נכנסתי לביוס, ומסומן שם By SPD ורשום 200MHz. זה בסדר, או שאני צריך לשנות את זה באופן ידני ל- 400MHz? תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ערב טוב , לא יודע אם זה הפורום הנכון..אבל לא מצאתי משהו תואם.. אני מתכונן לרכוש מחשב ויש לי כבר מפרט פחות או יותר סגור..הבעיה היא שהלוח במחשב אינו מגיע עם יציאת FIREWIRE (שמבחינתי היא חובה בגלל כרטיס קול חיצוני לערכית מוזיקה ב-CUBASE) . ראיתי שמוכרים כרטיס FIREWIRE חיצוני בעלות נמוכה. השאלה האם עדיף בכל מקרה לשנות במפרט את הלוח ללוח תומך (אני מעדיף שלא בגלל שהלוח שבחרתי מוכר לי ממחשב אחר) , או שאפשר להסתדר עם כרטיס FIREWIRE חיצוני (מבחינת איכות\אמינות) ? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ומבורך יש לי כרגע ברוך השם מערכת כזאת : מעבד: amd 4400+ ספק: 350w לוח אם :ישן תומך זכרונות ddr2 זכרונות: 4gb ddr2 ושככתי לצין כרטיס מסך: hd 4670 רציתי אם אפשר בבקשה המלצה להחלפת המעבד הזיכרון והלוח אם בתקציב של 1200 שקל. לצורך משחקים ושימושים כמו אינטרנט וסרטים וחנות מעודפת כרגע היא ksp ורזולוצית משחק לא הכי גבוה בנתים לפחות של מסך 19 אינץ אבל גם אם לוח אם שיתן לי אפשרות להחלפת חלקים אם אני ירצה בעזרת השם בלי נדר מתי שהוא תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ומבורך
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מזה בדיוק הסטפינג הזה..מה ההשלכות שלו.. ויש לי מעבד AMD 3800 DC בסוקט 939 ובאוורסט אני רואה שהסטפינג שלי . JH-E6 עכשיו השאלה אם זה טוב? (אם אפשר לקרוא לזה ככה)
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי MSI P67A-GD53 B3 ומחר יותקן ASROCK Z77 PRO4, המעבד יוחלף מי I7 2600K למעבד I5 3570K ויבוצע OC בינוני סביב ה4.5GHZ, הזיכרונות גם כן יוחלפו לקיט מהיר של 2X4GB 2400MHZ למען יציבות מלאה. אינה הלוח. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z77%20Pro4 על הלוח יותקן HD6990 4GB ועל מסך U2311H 1920X1080I. הכונן הקשיח הראשי יעבוד בSRT ביחד עם M4 64GB SSD, מה דעתכם על השדרוג ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. המעבדים צורכים לוח שונה או שכל לוח שמתאים לרגיל יפעל גם על סלרון? 2. מה עדיף מעבד 266mhz פנטיום או 450mhz סלרון, ואל תגידו לי ללכת על משהו חזק כי זה מעבדים שיש לי ואין לי כסף להשקיע.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מחירי הפנטיום D יהיו $241, $316 ו $530 ל 2.8 3 ו 3.2 גיגה הרץ בהתאמה ל 1000 יחידות. בנוסף, המעבדים יעבדו רק על לוחות עם מעבדי מערכת ממשפחת 945 ו 955, כלומר אי אפשר לקנות לוח אם כזה כעת או לשדרג מחשב עם שקע 755 עם כפול ליבה. הלוחות הללו יתמכו אך ורק ב DDR2. לדברי אינטל היא תמכור מאות אלפים ברבע השני ועד סוף השנה מליונים של מעבדי פנטיום D. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050426041645.html הערה: אני הייתי תחת הרושם שהפנטיום D כבר הושק, לפחות רשמית.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שמעתי ש AMD יותר מהיר מ INTEL אבל גם מתחמם יותר. מה באמת יותר טוב?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הדגם הזה: GIGABYTE GA-G1975X http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4725 הוא תומך פשוט בזכרונות 800MHZ וחשבתי לעצמי אם הוא תומך בקונרו... חוץ מזה שהוא נראה מאוד מגניב עם ה"טילים" הכחולים האלה ליד הצ'יפסט...מישהו יכול להסביר מה אלה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 1ג'יגה במחשב ואחרי שהמחשב עובד כמה שעות רצופות על אימיול ודפדפן וכמה דברים.. הניצול של הזיכרון מגיע ל75 אחוז שזה גבוהה אני רוצה לדעת האם שאני יתקין ווינדוס ויסטה ויוסיף עוד 1 ג'יגה.. הממחשב יעבוד לי בסדר ויסחוב עם 2 ג'יגה זיכרון את כל היישומים שאני מפעיל כרגע בXP? אני מפעיל בד''כ אימיול,אייסיקיו,דפדפן ומדייה פלייר ומידי פעם גם NERO. האם זה יספיק והמחשב יסחוב כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'יגה זכרון (מורכב משני צ'יפים של Take MS של 512 מגה). אני משתמש ב Vista. הצ'יפסט שלי הוא nforce 4. עד כמה אני ארגיש שיפור בביצועי המחשב אם אני אוסיף עוד ג'יגה זכרון למחשב? והשאלה החשובה - האם ה nforce תומך ב-4 צ'יפים של 512 בכלל?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיווח חדש מצהיר כי שתי החברות הגיעו להסכם גדול, לפיו גם המעבדים וגם הליבות הגראפיות של השחקנית האדומה ייוצרו בהתבסס על תהליך ה-LPP ב-14 ננומטר חדשות משמעותיות בהחלט אשר מגיעות אלינומהאתר הקוריאני הוותיק etnews טוענות כי ב-AMD חתמו סופית על הסכם אל מול זרוע ייצור השבבים של סמסונג, שבמסגרתו יחל ייצור של ליבות גראפיות ומעבדים מהדורות החדשים – כבר בחודש הבא, לכאורה, עם ליבות ה-Arctic Islands שישמשו עבור משפחת כרטיסי ה-Radeon R400. לפי הפרטים המובאים, ב-AMD החליטו להתנתק סופית מהשותפה הטאיוואנית הוותיקה TSMC, ולנצל את שיתוף הפעולה הצמוד בין סמסונג ל-Globalfoundries (אשר מתבססות שתיהן על אותו תהליך וטכנולוגיית ייצור ב-14 ננומטר) בכדי להתחיל לייצר את מוצריהם אצל שתיהן …
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש עכשיו, שהולך להיות עם P4 2.4C, אני מתכנן OC ל-3 או 3.2.. תלוי ביציבות\חום.. לצערי אין לי מושג בזכרונות.. אני יודע אבל שכדי לקבל שיפור בביצועים של DUAL DDR, עדיף להשתמש בשני סטיקים של זיכרון במהירות שמותאמת ל-FSB של המעבד.. השאלה שלי היא אם אני מתכנן את האוברקלוק, נניח ל-3 כי אני בספק שאני יגיע ל-3.2 ביציבות טובה וחום סביר.. איזה זיכרון יתאים לי? 3200, 3500 או 3700? האמת היא שהמחשב שאני מתכנן כבר יוצא לי קצת יקר, אז אני מחפש זיכרונות במחירים סבירים. אני לא רוצה להתקמצן על משהו חשוב כמו זיכרון, אלא לקנות משהו באיכות גבוהה שלא עולה יותר מדי.. מה שנקרא BANG FOR THE BUCK..
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-