עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב מאוד אני עומד להזמין מחשב [יש סיכוי שמחר =], ואני צריך עזרה בבחירה. הוא מיודע לעשיית OC עם Q6600 G0 ועם טוניק [כמה שיותר רחוק יציב], אך אני מתלבט איזה לוח לקחת. אני לא יודע אם שווה להשקיע בP35-DQ6\DFI P35-T2R או לחסוך את הכסף ולהסתפק בP35-DS3L מהחנות TMS בלבד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by din707b,

מישהו נתקל בביקורות על הלוח הזה? איך הוא ביחס ל- P5B זו אותה סידרה או שזה לוח אחר לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by bazuka,

אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... זהו... אשמח מאוד לקבל ת…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  4. הפרת הגדרות מעטפת החום הרשמית של אינטל הפכה בשנים האחרויות לפיצ'ר שמוטמע כברירת-מחדל בלוחות אם. לאחר דיווחים רבים על חוסר יציבות ומעבדים שנשלחים למימוש אחריות אנחנו מקבלים את היכולת להצמד באמת להגדרות היצרן, רק אם אנחנו ממש רוציםלכתבה

5. Started by malkind86,

אני מחפש לוח אם שיתאים ל מעבד הזה האם יש אותם עדיין במכירה או שחייבים לחפש יד שניה וכזה??? ומהו המחיר שלהם +/-

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  6. אני לוקח את הרזולוציה נה"ל בתור המקרה הכי כבד - אין לי צורך ב 3D או 4K. האם זה משנה אם אני מוסיף למערך גם כרטיס מסך 8800GT? בכמה זה יכול להוזיל?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by eliau21071981,

יש לי את הלוח הנ"ל , עשיתי לו עידכון ביוס והוא נכשל ב 50%. עשיתי ריסטרט ועכשיו כלום לא עולה לי... אפילו המסך לא מגיב ויש המון ציפצופים. ניסיתי לג'מפר ,הוצאתי את הבטריה לכמה שניות, לא עוזר עדיין יש את ציפצופים. הצפצופים רציפים וקצרים. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  8. זה אולי לא סקופ, אבל בכל זאת אולי שווה קריאה. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE3NCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. AMD מבהירה כי המתנה לדגם האולטימטיבי בדור החדש שלה עשויה להיות מיותרת ואף מאכזבת לכתבה

10. אני כרגע עם 16GB (ראו תמונה). מעוניין בשני סטיקים של 16GB. אשמח אם תוכלו להמליץ מה לקנות ולזרוק פה לינקים אם נתקלתם במבצעים כלשהם במסגרת הסייבר מאנדי. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by ameer_a7,

ותודה.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  12. לטענתה עם עדיפות ביצועים על פני מעבדי AMD מקבילים. https://www.tgspot.co.il/intel-announced-gen-11-core-h-cpus-for-mobile/amp/

13. שלום לכולם..כמה שאלות לפני ההמלצה שרציתי שתענו לי גם עליהם. מחר כנראה אני נוסע לרכוש 2 סטיקים של זכרונות. כרגע יש לי על המחשב 2*512 של חברת סמסונג פועלים על מחת של 1.8 וולט ומולבשים עליהם 2 צלעות קירור של TT מנחושת לפיזור אפקטיבי של חום. השאלה שלי היא שכיוון שהם פועלים בDC האם אפשרי לקנות 2 סטיקים של 1גיגה של חברה אחרת(דוגמת GSKILL או OCZ) ואם כן אז מהו הזכרון הכי מומלץ. עדיפות לזה שיהיה 800MHZמשום שבעוד חודש-חודש וחצי אני מתכנן קניית ASUS P5B DELUXE או קומנדוואז לנצל אותם עד הסוף בOC של עוד איזה 20% אבל כרגע אני רוצה לרכוש זכרונות טובים מחברה טובה..מה מומלץ והאם כדאי לשים 800MHZעם 667 למרות שאני מתכנן המהרה לזכרונות 667 שיפעלו בתדר של 800(כרגע המעבד מומהר ל3600 והMEM BUS…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. הסימון של הקבוצה החדשה הוא באות E לדוגמא GA-[glow=red,2,300]E[/glow]P35-DS3P (rev. 2.1)l ראו: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2742

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם לסוקט 775 שיהיה כולל תמיכה ב SLI, חשוב שהלוח יהיה טוב ב OC, אבל שיהיה כמה שיותר זול, פיצ'רים וכאלה מיותרים לי... החברה של הלוח לא משנה לי... תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  16. המחשב מיועד לשימושים סטנדרטיים + משחקים. מעבד ה-AMD מומהר מ-3.4 GHZ ל-3.8 GHZ . השאלה שלמעלה ואם כן מהי הגרסה המומלצת כרגע לקנייה ( 2100/2120) ? תודה חברים .

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  17. יש לי 1G זיכרון במחשב. אם אני משחק נניח ב- DOOM 3 כמה שעות ורוצה לראות לאחר מכן כמה זיכרון פנוי נשאר לי, אם בכלל נשאר. איך אני עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קיבלתי כאן מפרטים (ותודה), אבל משום מה אף אחד לא שם את ה CPU של AMD במערכת. האם הם באמת כ"כ פחות טובים ממקביליהם באינטל ? ומה עם הפרשי המחיר ? תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by tronado,

משהו אולי מצא עדכון ביוס ללוח הזה, האחרון שמצאתי הוא מהחודש הראשון השנה? הגרסא האחרונה שמצאתי לא מצליחה לעלות מעל 217FSB בOC

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. גבירותי ורבותי ABIT הוציאה גרסאות חדשות לNF הידוע כאחד מלוחות הOC הטובים ביותר לסוקט A והרי הם לפניכם NF7-S2G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=205 NF7-S2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=204

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. בצעד בלתי צפוי ומפתיע בהחלט - אנו מקבלים מעבדי Excavator חדשים-ישנים שמיועדים לשמש מחשבים ניידים בסיסיים וזולים במיוחד עם מערכת ההפעלה מבית גוגל לכתבה

22. Started by avidan,

שלום אני צריך עזרה עם שני לוחות אם. זה אחד http://ksp.co.il/?uin=19318 זה שני http://www.tms.co.il/product/12809 שניהם עולים סכומים יחסית זהים ונותנים כמעט תמורה זהה.לגיגבייט יש קצת יותר דברים כמו פיוז חשמלי על כל כניסת USB אבל הבניה האלקטרונית של ה MSI ניראית מאד מאסיבית. חשוב לציין שנדרש PCIe X8 בשני החריצי הרחבה. באתר של גיגבייט גם צויין ששימוש בחריצי הרחבה X16 מנטרל את ה X1.מה שניראה לי חיסרון דיי גדול. 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) * The PCIEX4 slot shares bandwidth with all PCI Express x1 slots. All PCI Express x1 slots will become unavailable when a PCIe x4 expansion card is installed. * When installing a x8 or above card in the PCIEX4 s…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by X-BLADE,

לוח: אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות: 4 סלוטי זכרון DDR2 תמכיה במעבד p4 3.2ghz כניסת SATA2 חריץ pci express שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc] זכרון: קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים.... אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי] תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. במסגרת הכרזות CES 2021 אינטל מרעננת גם את מחשבי ה-NUC שלה עם מעבדי דור ה-Core ה-11 - הנה מה שתוכלו למצוא בחנויות בקרוב מאודלכתבה

25. Started by GZA,

חברה מה אתם אומרים על הלוח אם הזה Gigabyte Z790 Aorus Elite AX?

• 0 תגובות
    • 370 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.