מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אחר לוח-אם מבוסס nforce2, אני לא ממש מתמצא בלוחות אם.. אולי יש לכם המלצות על כמה לוחות כדאיים? מה שהולך להיות על הלוח זה זכרונות קורסאיר, ואם אני אקח לוח-אם מבוסס NFORCE2 אני אולי אשים 2 זכרונות. אני צריך כ. רשת, כ. קול וכ. מסך מובנים על הלוח הכ. מסך יהיה בשימוש (במקום רדאון 9000 שהיה התכנון שלי עד לא מזמן) אני ארכיב עליו גם AXP 1800+ ככל הנראה. התקציב, העיקר שיענה על הדרישות הללו, אם כן, אז אפשר לקחת עד אלף ש"ח. בסביבות.. איזה לוחות הכי מומלצים ? ושלא יעשו בעיות עם הזכרונות או כל בעיה כלשהי שתצריך אותי בעדכון ביוס כבר על ההתחלה כי שמעתי על איזה לוח [לא זכור לי איזה] שעושה בעיות עם זכרונות קורסאיר
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה הקטע של זיכרון דו ערוצי ? ז"א ... אני מבין שחזרנו לשיטה של שתי זכרונות ... אני מניח שזה לניצול יותר טוב ... וממה שמשתמע מהשם לשתי ערוצים מקבילים של זיכרון ... מה זה : DDR2 ? האם אותו כנ"ל ? האם הדבר הבא בזכרונות ? .... כל השאלות הנ"ל כנראה בגלל שאני מזדקן ... טל. ;D ??? :-[
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני תסבירו לי על כל הלוחות אם הזיכרונות וכל שאר הירקות כי אני ממש מעונין לדעת עליהם. ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי איך אני יוכל להתחיל להיות משתמש חומרה טוב ולהגיע לרמה גובהה של מידע כמו שאתם יודעים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שימו לב, ההשוואה הבאה נערכה באתר של tom's .המשחק q3 arena,הבדיקה נערכה ברזולוציה הנמוכה ביותר(על מנת לצמצם את השפעת כרטיס המסך).והתוצאה: P4 1.5 מהיר בכ-5% מה-athlon. http://www6.tomshardware.com/cpu/01q3/010827/p4-07.html כיצד קרה "הנס" , פשוט מאוד Q3 arena תומך ב-SSE2 (סט הפקודות החדש של הפנטיום 4), ומן הסתם בעתיד נראה יותר ויותר משחקים תומכי SSE2 .ובהתאם הפנטיום 4 יציג ביצועים עדיפים על ה-athlon באותן מהרויות שעון. ולכן נא לא לקרוא לפנטיום 4 "דרעק", "זבל" וכו'.
-
- 36 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני יודע שלא בריא למחשב כיבוי והדלקה הרבה פעמים תוך זמן קצר. ל-Restart יש השפעה דומה או שאין שום קשר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שבמערכות אלו משתמשים חברות כמו crosair וmushkin בתור הצ'יפים שלהם, אבל אני יודע שהם משתמשים בהם בBH-6 בשביל הראם הגבוהה שלהם (3500 ונראה לי 3200) מה לגבי הBH-5? האם נמכר איפה שהוא בארץ BH-6? יואב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיהיה יציב, יתמוך בפיצ'רים חדשים, ובדורון 1200 שלי. והכי חשוב, שיעבוד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (כרטיס PCI מבוסס וורטקס 2). ניסיתי את הA7V של אסוס והתאכזבתי קשות, כי הוא חולק סלוטים של PCI, מה שממש לא מקובל על הכרטיס.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן. שנים שלא הייתי פה, איך הכל השתנה... כמה שאלות בקשר לזיכרון- אם אני קונה זיכרון אני צריך רק לשים ת'כרטיס במחשב וזהו או שצריך להגדיר וכל זה? של איזה חברה כדאי לקנות? כמה זה צריך לעלות (בערך)? יש לי 256 של מיקרון. איך מבטלים את הזיכרון הוירטואלי? ??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני יודע שאף אחד לא מגד עתידות אבל לפעמים יש תצפיות או השערות אז אם אפשר לענות תודה אבל אם לא אז בבקשה למחוק
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי שאלה שלא ברורה לי כל כך והיא, כש-AMD מוציאים מעבד וקוראים לו 2000+ הם מתכוונים שהוא עובד כמו ה 2000 של INTEL?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר חנות בישראל המביאה את לוחות ה Mini ITX של VIA? אם כן אשמח לדעת את שם החנויות ואם אפשר גם את המחירים..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני יודע שזו חברה שההתמחות שלהם הם בניית מערכות מחשב שמתאימות לעבודות קשות במיוחד ודורשות מעבד חזק ביותר וכרטיס מסך חזק ביותר והרבה מקום לאחסון טקסטורות. יש לנו מחשב כזה במעבדת רובוטיקה בביה"ס (אני לומד רובוטיקה) אבל עוד לא יצא לנו לעבוד עליו כי אני רק בשנה הראשונה ברובו' ואנחנו רק בחלק התיאורטי של בינארי,תקנים,מתחים וכו'... בכל אופן רציתי לדעת יותר על המחשבים האלו ועל המחיר שלהם... המחשב שלנו יש בביה"ס הוא כחול כזה עם מארז מאוד מאוד דק שעליו עומד מסך תואם של סיליקון גרפיקס 19' בצבע תואם (כחול כזה) אני לא יודע מה הדגם שלו אפילו כי בחיים לא יצא לי לעבוד עליו חוץ מלראות אותו כל שיעור רובו' מאחוריי... תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לכתבה ולאחר שקניתי .. מכספי החברה אומנם : RDRAM 1066 אני מתחיל לחשוב פעמיים לא הייתי קונה לוח גרניט ביי של אינטל עכשיו , וזיכרונות RDRAM 1066 נראו לי הכי מהירים או אולי זיכרונות DDR400 אם לוח אם אחר היו נותנים תוצאה טובה יותר או אולי רק תחת אובר קלוק , לא מעשי במחשב של החברה. האם האם אני יראה תוצאה , מהירות !!?? 512 M של זיכרון כזה עולים הון לא קטן. * הערה : המחשב לא מיועד למשחקים . כרגע המחשב לא פועל , משהו בהגדרת RAID לא בסדר , המחשב לא מזהה את הדיסקים : לא בעייה שלי אלא של האחריות .., אז אני לא נוגע.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש למישהו חוות דעת על הלוח הזה? גם לחיוב וגם לשלילה
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם יש מעבד 1800+ בתצורת "Thoroughbred "A בארץ? האם מעבד 1800+ בשתי התצורות נותן את אותם ביצועים?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בחלקים שירכיבו את המחשב הבא שלי והמעבדים שאני מתלבט ביניהם הם: *AMD ATHLON XP 1800PLUS *INTEL PENTIUM 4 2.4B 533MHZ ההפרש ביניהם הוא ענק, הסקירה שהיום הועלתה באתר TomsHardWare מראה שלמרות שיש מעבדים יותר חזקים מהפנטיום 4 2400 הוא עדיין נחשב מעבד חזק מאוד, לא יודע איך להסביר אבל הוא מוצלח מאוד והוא עוקף כמעט כל מבחן את ה-2.53 ולפעמים גם את ה-2.66, ומה שבטוח זה שהוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב מה-AXP 1800PLUS, אני גם אולי יעשה עליו OC, אז ככה שהפנטיום דיי בתמונה, ולאומת זאת עם לוקחים AMD יש גם כסף למסך 19 איכותי, מה אתם מציעים? ועם פנטיום 4 אז לא פחות מ-2.4 בגלל שאני רוצה להתחיל מ-2.4 את ה-OC ולהגיע ל-2.7-2.8 עם ThermelRight AX478, (אל תתיחסו למפרט שיש לי ע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם, קניתי מעבד Athlon XP 2000+ . אני עובד עם Windows XP PRO. כאשר אני עושה בדיקה על המערכת, רשום שיש לי Athlon XP 2000+ ומהירות מעבד 1.67 GHz. האם עבדו עלי בעיניים, האם זוהי מהירות המעבד שאמורה להיות ? עוד שאלה קטנה שאולי לא רלוינטית לטופיק, אם כבר אני כותב, אז למה לא. יש לי מחשב פצצה : Geforce 4 4400 Ti, 256 MB DDR, Athlon XP 2000 + , 120GB 7200 RPM HD. מדוע יש לי Chokes במשחק קואנטר סטרייק כאשר יש לי מפרט כזה טוב? Cl_updaterate : 80 Cl_cmdrate : 80 Rate : 25000 אם אחד מהחברה המבינים יוכל לייעץ, אני אודה לו. בתודה מראש, Ryan ( טעות שלי, יש לי DDR ולא Rdram, אין לי מושג למה אמרתי שיש לי Rdram, קבלו את התנצלותי).
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
athlon 1200 athlon xp 2000 יש ממש הבדל ביצועים בין השניים? אפשר המחשה או דוגמא? כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200) תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGA-BYTE דגם 7VAXP והורדתי את העדכון ביוס האחרון שלו איך אני מתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם אני יכול לעבוד במהירויות שונות של ה FSB ו ה Memory bus ??? אני הולך לרכוש מחשב מבוסס AMD 1800+ לוח אם Gigabyte GA-7VAX זיכרון XTREME 256MB PC-2700 333MHz האם הזיכרון יכול יעבוד ב 333Mhz בעוד שהמעבד ב 266Mhz ???? האם יש קשר בין מהירות FSB ו Memory ????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאי אמ די 2000 אז זה אומר שהסטפינג שלו בכל מקרה יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי? או שאני יכול להתקע עם סטפינג של agoga כי אמרו לי שכל המעבדים האלו של 1900 הם בעצם downclock של 2100 אי אמ די בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנטנה, קניתי לוח של ג'יגה בייט עם 333 FSB, מה זה FSB? מה זה אומר על הביצועים? מה השוני בין הדברים (266 / 333)? והאם אני כבר נהנה מהייתרון של המהירות הזו או שאני צריך לקנפג משהו בביוס?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות ורצון לקחת לוח מבוסס N-FORCE 2 אבל לא יכולתי בגלל התקציב וחשבתי ללכת על GA-7VAXP. החלטתי במפרט שלי לקחת מארז של קומפיוקייס במקום מארז של אנרמקס ובכך לחסוך 400 שקל שאותם נראה לי יותר חכם להשקיע בלוח אם. איזה מלוחות ה-NFORCE 2 ג בשוק הכי כדאי לי לקחת (תקציב עד 1100 ש"ח). אני אישית חשבתי ללכתת על הצ'יינק זנית', עושה רושם של לוח מצויין וגם בא עם באנגל מרשים ביותר. אפשרות 2 היא האסוס ולבסוף הלידטק. מה דעתכם ?...
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-