מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם לפני כמה דקות עשיתי עידכון ביוס ללוח אם gigabyte ga-x38-ds35 מה שקרה שעשיתי את זה עם התוכנה של עידכון הביוס בווינדוס זה שאל אותי בהתחלה עם למחוק משהו לא זוכר בדיוק מה רשמתי כן מפה לשם זה עשה לי הודעת שגיאה ואז התחיל להתקין תביוס באמצע ההתקנה נהיתה עוד הודעת שגיאה יצאתי מהתוכנה המחשב המשיך לעבוד כרגיל עשיתי ריסט למחשב לבדוק עם קרה משהו למחשב והפתעתי לא קרה שום דבר הכול פועל רגיל כאילו לא עשיתי כלום עכשו בלוח הזה יש דואל ביוס השאלה עם יש מצב שביוס אחד נהרס לי ? ועכשו המחשב פועל על השני ואיך אפשר לבדוק את זה עם ביוס אחד נהרס או שבעצם יכול להיות שפשוט זה לא התקין ולא מחק שום דבר שעשיתי תעידכון כי לאחר העיכון בעצם המחשב המשיך לפעול רגיל לפני הריסט תודה שיי
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני קונה מעבד , לוח , זכרונות , כרטיסי מסך - מארה"ב. זכרונות 1150MHZ של OCZ מעבד Q9450 2 כרטיסי מסך evga 8800gt אבל אני לא יודע איזה לוח לבחור X38 או לחכות ל X48 או לקנות 780I /750I/680I של NVIDIA הדגש הוא שהמחשב הוא גם לצפיה בסרטי HD דרך טלויזית LCD וגם שימושים רגילים אחרים מלבד משחקים. כמו כן אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד וכרטיסי המסך הקירור יהיה THERMALRIGHT extreme 120mm ואם יש לכם המלצה למאוורר חזק ושקט יחסית בשבילו - אני אשמח לשמוע תודה רבה נ.ב - יש לי ספק כוח enermax liberty 500W הוא יחזיק מערכת כזאת או שהוא כבר חלש מידי?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 4GB ל-PSP.... יש המלצות משהו....? יש הבדל בין SanDisk Memory Stick Pro DUO 4G ו- MemoryStick Pro Duo 4GB X60וSanDiskו ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה זה בדיוק אומר שהמעבד מגיע עם 8mb או עם 4mb ...? מה בדיוק ההשפעה של זה על המערכת...? יש הבדל כלשהו משמעותי ...? תודה לעוזרים...!
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
הסימון של הקבוצה החדשה הוא באות E לדוגמא GA-[glow=red,2,300]E[/glow]P35-DS3P (rev. 2.1)l ראו: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2742
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איפה אני משיג את הכרטיס הזה בארץ ?? (מצ"ב קבצים...) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
המחשב של...פתאום נכבה ומאז הוא עובד עם הזיכרון רק בסינגל.... היה לי מסך כחול.. עשיתי CLR COMS אבל לא עזר... החלפתי את הזיכרונות לDIMM אחרים.. את המפרט אפשר לראות במפרט ולא בחתימה...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. אם אני מחבר את חיבורי ה-USB הקדמיים של המארז ללוח אם בצורה הפוכה או לא נכונה זה יכול לגרום לנזק לכל מה שיתחבר אליו או שהמשחב פשוט לא יקלוט אותו? 2. מישהו יודע אם יש אתר שמכיל תמונות של כל סוגי המעבדים, לוחות האם וכל סוגי הכרטיסים למחשב מהישנים ביותר עד החדשים ביותר?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני עם זכרונות 533 ואני מחליף לוח + מעבד, זכרונות לא בא לי להחליף פשוט כי זה כבר יוצא לי יותר מידי והסבירו לי שאפשר לעשות אובר קטן גם בלי זה. מה המעבד שיהיה לי הכי חזק עד 450~500 שקל ? אפשר גם של AMD. מה שאני חשבתי עליו זה E2180 בגלל המכפלה הגבוהה ואני אוכל להגיע איתו עד 2.66 GHZ שזה ניראה לי מספיק למשחקים של היום ושל עוד שנה שנתיים לא ? ותגידו, יש אזה מעבד חדש וטוב שהולך לצאת בשבועיים הקרובים ?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה לשלם בעבור : ddr 400 256x2 ?
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 2 כרטיסים Corsair 1GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X1048-6400C4 ואני רוצה לרכוש עוד שני גיגה , השאלה היא האם אפשר לקנות זכרונות מחברה אחרת ואיזה חברה מומלצת או שפשוט לקנות עוד שני כרטיסים כאלה וזהו . תודה
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מידע על מעבדים חדשים שהיו אמורים לצאת במרץ 2008 4 ליבות . האם יש למשהו מושג איפה ניתן לראות אלמנטים ומהירות שאמורים להיות להם ?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/asrock/1600penryn/650i9x435e84002gbmd.png רצ"ב התמונה רשום פרמטרים על הזיכרון
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי - אני מתכוון לקנות מחשב, עם הלוח הבא: GA-EX38-DS4 של GIGABYTE האם פתרונות הקירור של ZALMAN (למשל הדגם 9500) יתאימו ללוח? האם יש המלצות לטובה/רעה למישהו על החברה? שאלה נוספת - ראיתי את המארז ANTEC P182 - האם מישהו מכיר מארז אחר שגם טוב כמוהו להשוואה? אם אני לוקח את המארז הזה הZALMAN ההוא יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי לדעת איזה זכרון אתם ממליצים? אני רוצה 2 סטיקים של 1GB הבנתי שהציפים של MICRON הכי טובים - האם נכון? אם כן אתם יכולים להמליץ לי על דגם שמוכרים בארץ עם הציפ הזה? האם CL4 מסיק טוב או שCL3 עדיף למרות מחירו היקר? האם ההפרש במחיר שווה את הפיצוי במהירות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז קודם כל ניתקלתי במאמר הזה והוא באמת מעמיק ויש שם כמה דברים שלא ידעתי לפני... בקשר לניסיונות איחוד שהיו בין AMD ל-NVIDIA ... http://www.tomshardware.com/2008/02/14/amd_merge_or_not/index.html דבר ראשון זה המאמר עכשיו קצת תרגומים של דברים מעניינים: למשל בזמנו לפני יציאת ה-XBOX הראשון AMD ו-NVIDIA היו בשותפות מסויימת לייצר את ה-XBOX עם מעבד דורון בעל L2 של 128K ולא כמו דורון רגיל שמגיע עם 64K - וכמובן כרטיס גרפי NV2X שגם היה שם בסופו של דבר... בסופו של דבר אינטל עשקו אותם ובדקה ה-99 הציגו את המעבד שלהם שבסופו של דבר נמצא באקס-בוקס מאז... אפילו אחרי ש-AMD רכשו את ATI עדיין היה אותה שותפות עיסקית בין שני החברות!! אבל בגלל בעיות פנימיות בין אנשי AMD ל-ATI דלפו פרטים על סדרת…
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות: 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1.83GHz Intel Celeron M540 למחשב נייד מעבד סביר + או שדופק את המפרט אם המעבד חשוב לי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה אני לא מצליחה להיכנס לbios של הלוח dfi 661 fx ניסיתי delete וctrl s וesc ושום דבר לא עזר אולי מישהו מכיר את הלוח ויכול לעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בלוח הכי טוב למעבד E8400 ומצאתי P5E3 WS Professional http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1900&modelmenu=1 1. האם לוח איכותי ? 2. האם יש מומלצים יותר ? 3. איזה זיכרונות כדאי ? 4G B ( האם כדאי 1066 או 1333 ) מ ה יתן לי 1333 ? ול-OC שימושים : סרטים 1080P HDTV משחקים כבדים HD DX 10.1 מערכת הפעלה ויסטה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Sun%20Leaks%206core%20Intel%20Xeon%20Nehalem%20Details/article10834.htm Dunnington מעבד עם 6 ליבות מסדרת פנרין ויש כמה שקפי ביצועים של nehalem
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-