מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
היי , בזמן האחרון אני שומע על זה הרבה , אז רציתי לעשות סדר בבלגן (לעצמי ;D, ואני משער שלעוד כמה אחרים) ... * האם מהירויות ה DDR - מעל 266 , שימושיות למי שלא מתכוון לבצע OC במערכת שלו (ומשאיר אותה במהירות 133) ? * לוח שתומך ב DDR400 + זכרונות , האם ניתן להמהיר את הלוח ל 200 מה"צ או שרק הזכרונות יעבדו על 200 ? * האם ל DDR יש יתרונות על ה RDRAM חוץ מ OC (ומחיר , כמובן ) ? בתודה מראש , VooDoo3
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
למה החברות לא יכולות להוסיף תוספת פשוטה של חישני טמפרטורה מובנים??? חיבורים כמו לד של מארז. אי אפשר להוסיף תוספת פשוטה כזו של מספר חיבורים עם חישנים נגיד כניסה לכרטיס מסך דיסק קשיח ועוד??? זה דבר פשוט מאוד והשאלה הזאתי מרגיזה אותי...
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ את רוב זמנו אפליקציות ב-JAVA כולל את סביבת התכנות של JAVA, שגם היא תוכנתה ב-JAVA, ששמה: Sun ONE Studio, או FORTE לשעבר. בד"כ תוכניות מסוג אלה די כבדות, ולכן תהיתי לעצמי אם יש איזה משהו שהוא בנוי optimized ל-JAVA... מישהו שמע על משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם של asus p4s533 הלוח מגיעה עם חבילת דרייברים שכוללים גם ל usb 2 התקנתי מערכת xp pro וsp1 .כאשר אני רוצה להתקין מהדרייברים של לוח האם הוא רושם לי שאינו מתאים להגדרות השפה.במנהלי ההתקנים ה usb 2 נמצא בסימן שאלה. מה לעשות בבקשה? ???
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שתי הלוחות מבוססים על הציפסט של Nvidia nForce 2 ... אני מתלבט לקנות לוח חדש ורציתי לשאול האם יש הבדל בין שתי הלוחות במובן של OC ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מישהו יודע ממה עשוי מעבד פנטיום 1 ? הכוונה היא לא לליבה שלו אלא לגוף עצמו. ניסיתי לקדוח אותו בכדי להכין מחזיק מפתחות וזה בקושי שרט אותו. המקדח פשוט עף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מעבד+זכרון+לוח CORSAIR PC3200 256MB CAS2 X2 AMD AXP 2100 TBRED B AIUHB 0301 EPOX 8RDA PLUS זה מה שחשבתי ואז יהיה לי 512MB עם ה DUAL DDR.. למישהו יש רעיון אחר במסגרת התקציב? זה מחשב שצריך להיות חזק ל OC
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הלוח הזה: אבל בגל שהמחיר שלו עלה לשמיים 785 אז החלתטי לקחת את הלח הזה של איפוקס: אבל שמתי לב שאין שם חיבור לג'וייסטיק (דבר שמאוד חשוב לי) אז השאלה שלי האם זה קיים שם או לא?! תודה מראש! :-\
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם ASUS A7N8X DELUXE ודיסק קשיח WD 80 GB 7200 RPM 8 MB CAHE MEMORY וכבל עגול לדיסק קשיח ATA 133 האם אפשר לחבר את כל זה? כי אני הבנתי שללוח אם אין תמיכה ב- ATA 133 וגם הדיסק קשיח שלי עובד ב- ATA 100 מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מה זה אומר: Installed & Enabled Size:128 MB Form Factor:RIMM Frequency:400MHz זה מה ש 3DMARK אומר על הזיכרון שלי, השאלה שלי היא מה זה אומר RIMM? זה סוג של זיכרון? אני לא מכיר זיכרון כזה, אולי אתם כן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אתם לא מעדכנים את מדור ההורדות,הגרסה הנוכחית היא 114 שאתם יכולים להוריד מ www.sis.com דרך אגב מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכןל למצוא מידע על אילו דברים השתפרו או נןספו לדרייבר הזה (change log) אני לא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. האם יש מעבדי AXP 2000 עם ליבת TBRED B? 2. איזה מהמעבדים של AMD עם ליבת ה TBRED-B הכי מומלצים ל OC 3. האם זה כל כך קל לפתוח מכפלת TBRED-B (לקצר בין שלושה גשרים?) 4. איזה סטפינג מומלץ לי לבקש ומאיזה סטפינג להתרחק? 5. האם זה נכון שה AXP 1700 TBRED-B הוא הכי טוב ל OC מכל הסדרה? 6. איזה זכרונות מומלצים ל OC וזולים (לא קורסאיר)? תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שהוא יגיע לארץ כי זה גם תלוי כמה הוא עולה או לקנות את המעבדים הרגילים?? וכמה יעלה ה3000 AMD אם ליבת הבארטון בערך יותר מ 1500??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שאת הספק אני קונה בארץ.... האם צריך לכוון מתח מיוחד או שזה יעבוד סטנדרטי
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם !! כפי שאתם רואים לפי ההודעות הרבות שלי בזמן האחרון אני משדרג את המחשב... החלטתי כבר Athlon Xp -2100 על לוח אם Epox 8RDA וזכרונות..... לא החלטתי.... מה יותר עדיף לקנות שני סטיקים של 256\2700 או אחד של 256\3200 המחשב הזה הוא למטרות אוברקלוקינג ומשחקים... אנא עיזרו !!!!!!!! בתודה Lir@n
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קראתי היום את העדכון היומי שלכם,ואהבתי את הרעיון של Overclocking Database בעודי מעיין לי,חיפשתי על המעבד שלי שהוא פנטיום 3 600 וראיתי שיש מספר גרסאות לו: PENTIUM 3 600 PENTIUM 3 600 B PENTIUM 3 600 E PENTIUM 3 600 EB איך אני יודע איזה מבניהם יש לי? ??? ומה יותר טוב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אם לא שווה, למה?? תודה לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני קונה לוח של אסוס (nforce 2) אם זה משנה ורציתי לדעת איזה מהזכרונות הבאים יותר טוב בשביל הלוח ומה ההבדל ביניהם? זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב c2 זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב pt מה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה המשקל שלו בערך? והאם יש לו daiagnoctis lab
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-