מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, כפי שהכותרת אומרת, מי מהמעבדים הנ"ל עדיף מבחינת ביצועים? אני מניח שלאינטל יש כאן (בעימות הזה - בין שני המעבדים הספציפיים שציינתי) יתרון ברור על פני AMD בכל מה שקשור להתאמת צרכי העיבוד למחשבים ניידים, (חום, זמן בין טעינה לטעינה) אבל עם זאת יש לי העדפה ברורה לזה שביצועיו עליונים... שאלה אחרונה: האם הMobile AthlonXP , גם במהירות שציינתי מיוצר בליטוגרפיה של 0.13, או שזה גרעין "פלומינו" 0.18? אם מישהו יכול לתת לי לינקים\אתר של השוואות בין מעבדים למחשבים ניידים, אני אשמח מאד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב נישא מסוג :IBM THINKPAD 309X לאחר הפעלת המחשב אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS )אך אינני זוכר אותה. נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR . הוצאתי את הסוללות (כולל את של הגיבוי ושל ה-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף אני הולך לקנות שרת חדש, כנראה שזה יהיה Xeon 2.4ghz x2... עכשיו, אני עדיין מחפש איזה לוח אם לקנות, ראיתי את ה ASUS PR-DLS אבל הוא ל ATX, ואני צריך ל 1U/2U המחיר אמור להיות בין 3000-4000 וחייב להיות עם SCSI אבל לא של ג'גהבייט. מקווה שלמישהו יש ידע בזה,
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
הלוח מיועד למחשב תקציבי. ולשמש סטודנטים. תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
Duron morgan 1200Mhz + 128 MB ram Duron morgan 1300Mhz + 64 Mb ram להתחשב במפרט שלי, מי מהצירופים יתן לי יותר ביצועים במשחקים וב3dsmax? אני קנראה גם יעלה את כול העסק ל באס 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, ברצוני לעשות שידרוג למחשב. הרכיבים הם כמובן מעבד, לוח-אם וזיכרונות. התקציב העומד על הפרק הוא כ-3000 ש"ח. אודה לכם מאוד עם תתנו לי 2 הצעות, 1. מבוסס INTEL. 2. מבוסס AMD. בתודה מראש לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי כתוב בחדשות שהוא משתמש בNFORCE2 אז זה אומר שהם אותו סוקט?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://rotter.net/User_files/nor/3e549c474355b3ba.jpg מצורפת תמונה של הבדיקה. האם זה תקין? CORSAIR CL2 XMS AMD XP 1700 ASUS A7N8X מה זה ATHLON XP/333 ו XP/400 שכתוב שם תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אני משדרג את המחשב שלי ואני צריך בבקשה עזרה בבחירת מפרט ל90% משחקים.. חשבתי על הדברים הבאים: intel 2.4 512k 533mhz ocz ddr 256mb pc2700 rev 3.2 performance series 333mhz gigabyte GA-8PE667 וספק כוח tsunami 350watt מה אתם אומרים? אני מתלבט בקשר לזיכרון... אתם חושבים שהיה עדיף יותר לקחת 512 ddr 333 של סמסונג רגיל באותו כסף? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע אם אני בפורם הנכון אבל זה נראה לי הפורם הכי מתאים יש לי מחשב שאני ישן שאני רוצה לשדרג פנטיום 3 800 עם לוח אם ASUS CUV4X ומארז ATX השאלה שלי אם אני צריך להחליף מארז כאשר אני משדרג את המחשב ל לATHLON XP2000 אם לוח אםLeadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
ברשותי : Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 AMD ATHLON XP 2400 משום מה איני מצליח להעלות את ה-FSB מעל ל-100MHz. כל מכפלה אחרת שאני מנסה לקבוע בביוס, לא מאפשרת לי התקנה או פעולה תקינה של מערכת ההפעלה. בזמן ההתקנה קיבלתי הודעות שגיאה רבות, קריסה של הקרנל ושל האקפלורר, ושל מה לא.. :-[ הדרך היחידה שלי להתקין ( אחרי שעות של ניסיונות), הייתה להוריד את ה-FSB ל-100MHz בלבד. כרגע אני עובד במכפלה של 22*100 שנותנת לי 2200MHz. רק במצב הזה מערכת ההפעלה (חלונות 98 מהדורה שניה) עובדת כמו שצריך. אחרי ההתקנה ניסיתי שוב להעלות את ה-FSB. ישר שהוינדוס עלה החלו הבעיות, שוב …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מר אחראי אם ברצוני להרוס דבר שבבעלותי - זו זכותי אם ברצוני לשלוח דבר שהרסתי לבדיקת אחריות - זו זכותי אם ברצונם לא להכליף לי את המוצר מסיבה שלא נראת להם - זו זכותם ! אז בבקשה אל תיתמם לי " חוקי המדינה" .... לכול בעלי ?????? ביקשתי לדעת איך אפשר "לגמור"חיי מעבד [P-2 SLOT-1]
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי P-2 SLOT 1 מעבד מגעיל לכול הדעות! :-\ אני רוצה להרוס אותו ולהכליפו באחד אחר - אחריות. יש דרך לעשות זאת כך שהפגיעה בו תראה תמימה למראה.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
כמה שווה מחשב נישא של IBM: INTEL PENTIUM2 300MHZ 192MB RAM 4MB VIDEON-CARD 4GB HD WD כמה שווה כל המחשב הזה? יש כמובן סידירום וכל השטויות שאמרוים לקבל... ;D
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים של אינטל: E7505 E7501 E7205 E7500 כולם לפני מה שאני יודע הם גרסאות של ה-Granit bay {או שאיך שלא קוראים לו}, רציתי לדעת מה ההבדלים בין כל הגרסאות האלו. תודה מראש, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מעבד intel 2.53 עם באס 533 ואתם יוכלים להמליץ לי על לוח אם מתאים לזה? ואתם יכולים להמליץ לי גם על זכרונות ddr 333? ובבקשה דברים שלא יהיו יותר מידי יקרים... איכותיים אבל לא את הכי יקר.. ועוד דבר.. יש באתר של פנדה מבצע למעבד amd זה הולך כך: מעבד באריזה מקורית AMD כולל שלוש שנים אחריות לוח NFORCE 2 של LEADTEK כולל: כרטיס קול , DOLBY DIGITAL כרטיס רשת 10/100 יציאות FIRE WIRE כרטיס מסך GF 4 MX 440 שנתיים אחריות יבואן רשמי 2 זכרונות 256 GEIL - DUAL CHANEL DDR 333 PC 2700 וכל זה עולה 2,303 ש"ח האם המפרט הזה (בלי הכרטיס מסך) יהיה יותר מהיר מהאינטל ? או פחות מהיר? ואם אני קונה מעבד amd אני צריך להחליף את משהו מהחשב הקודם? תודה:-)... מצטער על הרבה השאלות…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי KINGSTON 256 ddr ואני רוצה להוסיף עוד 512 ddr של TRANSCEND זה יעבוד טוב?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-