עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ugotugot,

1.לפי מה אני יודע לבחור את הלוח אם?איך אני יודע אם יש עליו כרטיס מסך מובנה? 2.מה עדיף:לקנות נגיד זיכרון של ג'יגה במהירות 800 מגה הרץ 4 סי אל או נגיד 2 ג'יגה של 5 סי אל במהירות 667 מגה הרץ שעולה בערך אותו דבר

• 5 תגובות
    • 466 צפיות
  2. Started by ReL,

אני יקבל שבוע הבא סטיק אחד של 256 ram , עכשיו אני רק צריך לשים אתוו בחריץ להפעיל תמחשב וזהו ? אני לא צריך להגדיר כלום בביוס ? המחשב יזהה אותו אוטומטית ? והלוח שלי תומך Dual DDR , איך אני מנצל אותו ? ועוד שאלה חשובה , יש לי עכשיו סטיק אחד של סמסונג במהירות של 333 PC 2700 , אמרו לי שסמסונג זה גרוע , כדאי לי לקנות קינגסטון מאותו סוג ? זה משנה שזה לא מאותו חברה ? המחשב שלי הוא : p4 2400 533 Mhz Samsung 256 DDr SDRAM pc 2700 333 MHZ Win xp Asus p4s800

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  3. קודם כל מה בעצם ההבדלים בין תזמונים לבין CAS LATENCY? לא יכולתי שלא לשים לב שזכרונות עם CL2 או בעלי תזמונים יותר טובים עולים פי כמה וכמה מזכרונות רגילים..מתחילים מ1000 הדגמים של ה512 מגה...בעוד ש512 רגילים עולים 500-600 שקל.. במה משמעותיים התזמונים של הזכרונות השונים?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  4. א.מה יהיה יותר מהיר-שתי סטיקים של 2 גיגה בייט כל אחד או ארבע סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד? ב.האם יש הבדל מורגש בין זיכרונות מקוררים כמו הדומינטור של קורסאייר לבין זיכרון רגיל של סאמסונג עם בערך אותם נתונים ללא אובר קלוק? ג.אם יש לי היום סט של שתי סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד של סאמסונג אני יכול פשוט להוסיף להם שתי סטיקים של חברה אחרת או שזה לא יעבוד טוב? תודה לעוזרים... ;D

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by credo,

שלום! היום כבר כמעט גמרתי להרכיב את המחשב החדש שלי ונתקלתי בכמה בעיות! 1)יש לי מארז של COMPUCASE 6A19 ויש לו שני מאווררים של 12MM ולשניהם ביחד יש חיבור משותף.. עכשיו חיברתי את זה ליציאה בשם SYS_FAN. ויש לי עוד יציאה של מאוורר מהספק HEC 475W שלי (WTF) אז אי לא יודע לאן לחבר.. יש לי רק חיבור בשם NB_FAN והוא בעל רק 2 פינים : מה לעשות?? 2)עכשיו ההרד שלי בחיבור SATA , חיברתי את הכבל האדום של SATA ללוח וגם חיברתי לספק ... (זה שני חיבורים ממש ליד השני..) עכשיו אני רואה יש לי עוד יציאה לספק כמו בכל CD-ROM ו הרדיסק רגיל .. האם צריך גם לחבר ליציאה שניה? 3)חייבים לחבר משהו ליציאה של CD_IN ? כי גם בצורב דיוידי וגם בכונן רגיל לא קיבלתי שום כבל לחיבור! 4)יש פאקינג דרך לסדר א…

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  6. אני הולך לקנות את הלוח אם הזה :(Gigabyte GA-K8NSNXP-939 nVIDIA nForce3 Ultra 939-pin) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6981 יש לי כמה שאלות: 1.אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אליו את הזיכרון הזה : A-Data 512MB AD512M533 PC4200 DDRII 533MHz אפילו שלא רשום שהלוח קולט את DDRII 533MHZ 2.האם אני יכול לחבר ללוח אם את המאבד הבא : AMD Athlon 64 3500+ (939-pin) OEM או את זה : (עוד לא החלתתי) AMD Athlon 64 3800+ (939-pin) Box אני פשוט רוצה להיות בטוח לפני שאני מזמין... תודה

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by overload,

רק הגיע- לוח IS7-E 2 שאלות: -האם צריך לפרמט את המחשב כשמתקינים לוח חדש? -איך אני מחבר את המערכת שלי למחשב? איפה היציאה של המחשב (בננה, לא אופטי)?!?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by amd,

אני קניתי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 1900+ ולוח אם של ASUS A7V266-E ! השאלות שאני רוצה לשאול בקשר למוצרים אלו הם: 1. למה מתכוונים 3D NOW! ו QuantiSpeed במעבדי הAMD Athlon XP ? 2. למעבד הAMD Athlon XP 1900 יש את התכונה MMX שבמעבדי INTEL P-4 ?... 3. בלוח אם שקניתי יש כרטים קול על הלוח, איך הוא בדיוק נראה כלפיי חוץ ?! בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. איזה לוחות אם פותחים לבד את המכפלה של מעבדי AMD ולאיזה מעבדים? איזה TB הAXP1700+ ה"חדש"?(AאוB) תודה לכל העונים ;D

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. Started by xXDevil4Xx,

כמה שאלות בקשר ללוחות אם האלו: ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra ABIT AN8 Ultra 1.מה יותר טוב? 2. מה ההבדלים בביצועים שלהם? 3.מה ההבדל ביהים בכללי? 4.מה מומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. Started by amit123,

יש לי שתי שאלות בקשר למעבד שהזמנתי(amd am2 3800+): 1.הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד רגיל 3.0 ג'יגה הרץ נכון?אם כן איך זה? 2.יש משחקים שהדואל קור לא פועל איתם טוב וזה מוריד את הביצועים,אז יש דרך לעשות שהם יפעלו רק עם ליבה אחת...עכשיו האם זה אומר שהמעבד יפעל כמו מעבד רגיל(בעל ליבה אחת) במהירות 2 ג'יגה הרץ(שזה איטי...)או שבגלל שזאת טכנולוגיה חדשה זה עדיין יעבוד יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  12. Started by rank,

אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by s7rmt,

אני מחפש מעבד ומצאתי באינטרנט כמה עכשיו היו כל מני פרטים עליהם שלא ממש הבנתי מי שהוא בבקשה יכול לעזור לי עם העניין?! AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Winchester Socket 939-pin, 1.8GHz, L1 Cache 128KB, L2 Cache 512KB, DualChannel 128-bit controller השאלות: 3000 זה המגהרץ נכון? אבל בפרטים מתחת לשם כתוב 1.8GHz מה זה? ומה זה הcache <? וDualChannel 128 BIT מה זה אומר?! ומה זה הWinchester? תודה מראש! נ.ב שאלה אחרונה האם המעבד הזה שווה 980 ש"ח או האם עדיף.... להשקיע במעבד יותר טוב?!

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by dark_zero,

אם נגיד משחק דורש 2.8 גיגיה הרץ ויש לי AMD 64 3000 אז המשחק יעבוד מהר? למה המעבדים של AMD עובדים במהירויות כמו 1.8-2.8 ולא ב3.0+גיגה הרץ? ואם יש לי כפול ליבה 2.0 גיגה הרץ אז זה כאילו 4.0 גיגה הרץ?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  15. 1) איך אני יודע לאיזה סוקט ה-AMD? זה לפי האות והמספר שרשום? (K8)? 2)איך אני יודע כמה MGH ה-AMD? אני רגיל לאינטל! 2.4 וכו' לדוגמא המעבד AMD 3400 K8 64BIT משתווה ל-INTEL 2.4..? כי אני רואה מוזר שזה רשום שם... http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=53 3)למה משתווה הסוקט 754 של AMD ל-INTEL LGA 775? 4)משתלם לי לקנות את ה-AMD S-754 ולא את ה-S-939? 5)למה אין לוח של AMD עם PCIEX? 6)והשאלה האחרונה מה עדיף AMD 3400 K8 64BIT על Intel P4 3.2 S-478? 7)מה זה ה-L2 Cache הזה? במה זה עוזר וכו'? 8)מה ואם אני קונה את ה-AMD 3400 K8 64BIT הוא בסוקט 754 ואם אני יקנה P4 הוא יהיה בסוקט 478 אז ניראה לי שה-AMD יותר טוב... אלה אם כן אני קונה את ה-Intel LGA 775 שזה מקפ…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. קראתי כאן בפורום שעומדים לצאת מעבדים של amd שנקראים ברטון או משהו כזה, מישהו יודע עם הם יהיו יותר טובים מה-athlon xp? ועוד כמה זמן הם יוצאים? ואולי מישהו יודע בערך כמה הם יעלו (בלי להיתעצבן)?.

17. Started by הנווד,

הבנתי שמעבדי אינטל החדשים עם ליבת פרסלר הם מיוצרים בטכנולוגיית 65nm השאלה היא האם יש הבדל נוסף בין המעבדים האלה לבין המקבילים הישנים שלהם ( pentium D 8XX). ראיתי באחת הכתבות שכתבתם שבאמצע שנת 2006 צריכים לצאת מעבדים כפולי ליבה "אמיתיים". כלומר כאלה שגם משתפים ביניהם את זיכרון המטמון מבחינה לוגית. האם הפרסלרים לא עושים זאת ? על אף שראיתי שפיזית לכל ליבה יש זיכרון מטמון של 2 מגה !! ביחד 4 מגה - וזה כבר המון. דבר נוסף - האם הפרסלרים תומכים בטכנולוגיית HT או שגם זה יבוא רק בעתיד. אשמח לקבל תשובות או הפניות לאתרים שיש בהם תשובות לכך.

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  18. היי, יש לי שאלות בקשר למעבדי אינטל ולוחות אם: בקשר למעבדי אינטל, עדיף Dual Core 2.8GHz על One Core 3.0GHz? יותר מהיר שתי ליבות של 2.8 על 3.0 לבד? ו2.6 שתי ליבות זה גם טוב ומהיר? בקשר ללוחות אם, מה עדיף, P5LD2VM Asus chipset 945 או ASUS 955x Chipset P5WD2 (השאלה שיותר מדויקת היא אם כדאי צ'יפסט של 955 החדש יותר, כי זה עולה כפול מ945 וזה עובר על התקציב, אבל אני רוצה קנייה בטוחה). תודה

• 33 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nw,

יש לי מעבד SLOT1 מוצמד ללוח ואני רצה להעביר אותו ללוח אחר. משום מה זה לא יוצא כל כך בקלות גם כשאני לוחץ על שני הקצוות ומנסה בעדינות למשוך אותו החוצה..(האמת היא שזה בכלל לא זז). אני לא רוצה להשתמש בכח למרות שיכול להיות שהוא מוצמד מאוד חזק לSLOT (היה שם איזה 4 שנים טובות) מישהו יודע מה אני מפספס.. או אולי מכיר אתר עם מדריך טוב.. (בקשר לכותרת קודם נפרק אחר כך נדבר על להרכיב...)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by mafyoner,

יש לי את הפמרט הבא- <---------------נמצא בצד... אני רוצה מתוך ה4 ג'יגה שיש לי לשדרג 2 למהירות גבוה יותר השאלה האם אפשר שיעבודו הזכרונות למרות שכול 2 ג'יגה במהירות אחרת האם זה יהיה דואל צ'נל ואיזה זיכרונות אתם ממליצים לי במהירות הכי גבוה שאני יכול ללוח אמ שיש לי עדיפות לקינגסטון. תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BlackTalon,

יש לי: Gigabyte 7vtxe AMD Athlon XP 1600+ ATI Radeon 9600 Pro בשלב זה אני רוצה להחליף את המעבד בעיקר בגלל שהוא לא מנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך במשחקים כמו AA ו-DOOM3. השאלה שלי להתחלה-האם אני חייב להחליף גם את הלוח אם ?

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  22. תקשיבו אז ככה : אני מביא מעבד Q6600 לא משנה איך אני מביא בעזרת ה' . נתחיל מזה שהמעבד שלי כרגע הוא E2140 ולוח אם P5VD2-MX . בקיצור אני מביא את הQ6600+קירור כנראה את הפריזר 7 + אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך גם ב4 ליבות גם בFBS גבוהה כמובן שיתמוך ב4 ליבות והכי חשוב שיהיה בו SLI כי יש לי כבר כרטיס אחד של 8600GT ואני בעתיד הרחוק יקנה עוד אחד . בקיצור מה דעתכם על מה שאני מתכנן לעשות ? איזה לוח תומך בכל הדרישות שלי ? האם משתלם לי בכלל לקנות עוד כרטיס של 8600GT או שבכלל כרטיס אחד לדוגמא 8800 במקום כל הסיפור הזה ? והאם הקירור יתאים לי ? תודה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. רצ"ב מפרט בבניה: 1. מעבד: E6600 + 2G DDR2 667 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400 שימוש עיקרי: מחשחקים בנוסף ללימודים ועבודה. שאלתי לגבי המעבד: 1 האם ההבדלים (עפ"י Benchmarks ואו מדדים אחרים) מצביעים על הבדלים גדולים בביצועים בין E6600 ל E64XX ? 2. האם המחיר של E6600 אמור לרדת לאיזור של AMD6000+?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  24. חוקים מיוחדים: 1. שאלות טענות הערות מקומן נושא הזה. 2. בנצ'ים, מידע חדש וכו' יש לפתוח נושא חדש. 3. יש לבצע חיפוש לפני שאילת שאלה, יש סיכוי טוב ששאלות את השאלה וענו עליה. בעזרת החיפוש המתקדם אפשר למקד חיפוש רק לפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות. 4. על מנת שיהיה סדר ויהיה נוח לקרוא ולדעת למי אתם מתייחסים חלה חובה להוסיף ציטוט להודעה עליה אתם עונים, גם אם זה למי שהגיב לפניכם! 5. כל נושא חדש שייפתח ונכנס בתחום של סעיף 1 יינעל.

• 325 תגובות
    • 43.9k צפיות
  25. ישנם 2 מפרטים בשביל מחשב עריכה גרפית, כאשר אני צריך להוכיח שהמפרט השני הוא יותר טוב מהראשון... אז אני ישאל מספר שאלות: 1. לגבי המעבד- במה I7 920 יותר טוב מ-CORE 2 QUAD Q9550, אם אפשר גם עמוד השוואות ביניהם כדי שאוכל להדפיס ולהוכיח לבן אדם. 2. כמה זיכרון הקאש במעבד הוא רלוונטי בין אם יש 8MB או 12MB. 3. אם עושים השוואה בין QUADRO FX1700 256MB ל SAPPHIRE RADEON 4850 אבל עם 1GB, כמה הכמות זיכרון משפיעה? 4. כמה כמות זיכרון פנימי של HD משפיעה על הביצועים שלו, כלומר מה ההבדל בין 16MB ל-32MB?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.