מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעונין להרחיב את זיכרון המחשב שלי... על הלוח יש בקר זיכרון Dual-chanel. האם אפשר לשים בכל ערוץ זיכרון עם תזמונים שונים? תודה לעונים! שגיא
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום בתקופה האחרונה הבנתי שאופי העבודה שלי על המחשב מצריך כח עיבוד קצת יותר רציני מה-quad העייף שיש ברשותי, דבר נוסף ששמתי לב אליו זה הרעש המעצבן שמפיקים המאווררים והחוסר נצילות/יעילות של המחשב בכל הקשור ליחס בין הספק לביצועים. ההתלבטות הגדולה שלי היא בין מחשב מבוסס AMD עם מעבד FX8350 ולוח אם עם צ'יפסט 990FX לבין intel 4570 וצ'יפסט H87 או Z87 אופי העבודה, ניתוח מתמטי ו-DSP (רב 'מימדי') בעיקר ב - Matlab ועבודה גרפית, יחסית קלילה ב Autocad. השאלה המרכזית - fx8350 עם שמונה ליבות, שנכון לעכשיו Matlab אינו בנוי לעבוד ולנצל את כל שמונת הליבות אבל בעתיד כן (???) או 4570 שזוכה בביקורת חיעל ארכיטקטורה גאונית ונצילות מעולה בכל הקשור ל Gaming. חשוב לציין ש- fx8350 גם כן זוכה לביקורו…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני הולך לפתוח סרבר פרטי של WOW עכשיו אני ועוד כמה חברה רוצים מעבד חזק כדי שיחזיק אותו עכשיו השאלה האם לקחת את הE6600 או שאני צריך אחד מהמעבדי שרתים של הXeon או Opteron? והאם הביצועים שלהם הרבה יותר טובים מהE6600 כמובן בתקציב סביר של עד 500$ אולי קצת יותר.
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אחים שלי איך הלוח אם הזה ?? http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1694&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 נראה לי אחלה של לוח לא?? גם תומך ב ddr2 וגם ddr3 וגם מאפשר את טכנולוגיית ה SLI של של שני כרטיסים בו זמנית!!! כדאי להכניס אותו למחשב חדש??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2242&p=5
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלשדרג את הגרסא של הביוס של הלוח שלי(מפאט בצד) ואין לי מושג איך עושים זאת... אשמח לעזרה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אנשים יקרים אני דיי מתקשקש עם הנושא הזה. אני בונה מחשב E8400 למשחקים לא כבדים, לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אולי הרחוק כן (שנה שנתיים), כנ"ל CF איזה מבין הלוחות עדיף, שמתי לב שממליצים פה הרבה על הג'יגהבייט, ושניהם אותו מחיר בערך, השאלה מה זה עדיף על השני וההפך.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
שלום באתר של הלוח אם שאני רוצה לשים יש טבלה של הזיכרונות שמתאימים http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-ma770-ud3_v.2.0.pdf וגם אני לא רואה שכתוב שהזיכרון שאני רוצה לשים מופיע שם (כתוב 1G ולא 2G) ש אמרו לי שזה שטויות לא יכול להיות וזה מתאים וגם כתוב Note: Due to AMD AM3/ AM2+ CPU limitation, memory module of DDR2 1066 or above speed is only supported by 1 dimm per channel מה זה אומר שאני לא יכול לשים זכרונות שהם Dual channel שאלה אחרונה האם הזכרונות שאני רוצה לשים הם Dual channel Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Blade Edition CL5, יחידות 1 ₪466 http:…
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מסתכל דרך ה EVEREST והוא רץ רק על 2000MHZ הגיוני? במאמץ הוא מגביהה תקצב או משו?
-
- 4 תגובות
- 427 צפיות
-
-
בעוד ימים ספורים יגיעו מעבדי הדור ה-12 של אינטל עם ארכיטקטורה יחודית למדפי חנויות המחשבים וכעת אנחנו מקבלים את כל המידע הרלוונטילכתבה
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
- 6 followers
-
-
שלום D: יש לי כמה שאלות בנוגע ללוחות עם הסטפינג הנ"ל... למיטב הבנתי, הלוחות בלי הסטפינג הנ"ל מרשים למעבדי AMD בתושבת 939 לעבוד ב800 ולא 1000HT ,וגם כי בסטפינגים הקודמים היו כמה שיבושים ופגמים. אודה למי שיבהיר לי את העיניין, ויאמר לי האם לוחות בעלי הסטפינג הנ"ל כבר יצאו ממפעל NVIDIA. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
האם יש לוח אם המשלב PCI-E ן AGP עבור Intel 775 ???
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
או קי אז ככה לחבר שלי יש לוח של אזוס p4s533vm הוא ניסה לעשות לו שידרוג לביוס ואחרי ריסטארט המחשב לא עולה! כן אני יודע שזה לא היה הכי חכם בעולם! הצעתי לו להסיר את הבטריה למשך כמה דקות ולנסות מה שעלה בתוהו ללא הצלחה! ומשיחה איתו הוא לא מוצא את הגמבר של הביוס! מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועוד משהו, עדיף מן הסתם לקנות מעבד tray אם אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד? (דוגמת freezer 7 pro...)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי באפשרויות לוח אם אסוס P5RD1-V אפשרות לכרטיס מסך PCI EXP x16 אבל ב-mode-4 מישהו יודע להסביר מה הכוונה אולי איטי יותר מ pci x16 ?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX. בהתחלה חשבתי על ה Abit AV8, אבל מתברר שהוא אינו תומך בליבה של המעבד וצריך עידכון ביוס - בלאגן שאין לי ראש אליו. פנדס הציעו לי את הלוח הבא בתחליף; Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset. אני רק רוצה לדעת: - איך הביצועים שלו, ביחס ל Abit AV8 וביחס למחיר (בסביבות ה 850 ש"ח).? - האם הוא תומך במעבד? * לתשומת לבכם, אני לא מתעסק באוברקלוק. .תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
מחפש המלצה ללוח אם שיתמוך במפרט הבא: 1. מעבד 4790k 2. זכרון 32GB במהירות 2400 3. לא מתוכנן אוברקלוק אלא אם כן יש אופציה אוטומטית בביוס 4. אין דרישה מיוחדת מבחינת כרטיס מסך 5. חנות מעודפת: zigzag2000
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע עם מעבד AMD 5600 רציתי לדעת איזה מעבד יותר חזק ניתן לשים על לוח האם שלי תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להחליף את סלוט ה-P.C.I בסלוטAGP בלי להחליף את כל לוח האם ואם כן כמה בערך זה יעלה?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הלוח אם שלי בדרך לשבוק חיים. קבלים מנופחים, מסכים כחולים וכו'. אני רוצה להחליף אותו. כרגע יש לי msi k8n neo4, שירת אותי נאמנה 4 שנים כמעט. השאלה היא כזאת : 1. האם ניתן לתקן אותו (מדובר בכארבעה קבלים מנופחים) ליד המעבד ? איפה באיזור י-ם, תל אביב ? בזול ... 2. איזה חנויות מוכרות לוחות יד שנייה בזול (!) ? המעבד המדובר : AMD ATHLON 64BIT 3000 socket 939+ זיכרון : DDR1 כמובן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-