עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה אני רוצה לקנות את ה E6300 שזה גם חלק משידרוג למחשב עצמו... עכשיו אני רוצה לוח אם טוב למעבד הזה (יש מצב שבעתיד אני יעשה OC) אני מעדיף של גיגה בייט תקציב כמו שרשמתי בכותרת עד 500 שקל... תודה =]

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by yacovmateo,

הנה ראיתי פה שמוכרים אותו url]http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_9758807/preis_AMD+Athlon+X2+6500+Black+Edition+AD6500WCGHBOX והנה מידע עליו באיזה פורום מחול ]http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=200291 Stepping B3 Herstellerlink.de : AMD Anschlüsse CPU-Sockel : Sockel AM2+ Leistung Verlustleistung (TDP) : 95 Watt Prozessor Prozessorkern : Dualcore Taktfrequenz pro Kern : 2300MHz Front Side Bus (FSB) / Hyper Transport Spec : 3600MHz Der Chip Code Name : Kuma Fertigungsprozess : 0.065 µm L1-Cache (insgesamt) : 256KByte L2-Cache (insgesamt) : 1024KByte shared L2-Cache (bei Multicore CPUs) : Nein L3-Cache (insgesamt) : 2MB Ausstattung Kühler…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by draui,

בקרוב אני הולך לקנות לוח-אם מהדגם GA-P35C-DS3R of Gigabyte בגירסה 2.1. בלוח זה ישנם 4 חריצים של DDR2 ו2 חריצים של DDR3. האם ניתן לשלב בינהם באותו הלוח והאם יש השפעה של סוג אחד של זיכרון לשני?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by alexbmw,

האם למישהוא יש פה מחשב אם מעבד פהנום של amd? ולמה אין ב spi אף אחד אם פהנום ?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  5. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הרכיבים הבאים: OCZ DDR2 VISTA PERFORMANCE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E OCZ 500W StealthXStream PSU Retail GIGABYTE GA-P35-DS3L זה המעבד:Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz 800mhz 2MB השאלה שלי האם אני יוכל לעשות OCלמעבד כזה ולהגיע לרמה של E8400 או משו בסגנון? יש לי קירור AC7PRO הוא יצליח להחזיק? תודה רבה לעונים ערכתי כמו שאמרת...

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. .. עד כמה זה תומך.. עכשו יש לי 2 גיגה בסלוט אחד ואני מעוניין בעוד 2 לדואל צ'אנל .. [= עד כמה זה תומך? ||||| תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by Bengo5,

כמו שהצגתי בנושאים הקודמים קיבלתי מחשב די יישן... ויש לו כרטיסי זיכרון במהירות של 100mhz... רציתי לדעת עד לאיזה כמות זיכרון אפשר להיות בכל כרטיס? בדקתי בגוגל וראיתי שיש רק 128mb...תודה :]

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by lexsus,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 3400 ש"ח ואני מתלא בבחירת המעבד אני צריך מחשב שיהיה לי להמון שני טובות וגם מחשב שיהיה חזק לערכיה תוכנות עריכה כבדות כמו פרימיר ווגאס כי אני עוסק בתחום הקולנוע.. ואני לא יודע איזה מעבד כי גם המשחקים חשבוים פה אני רוצה מחשב חזק שיריץ לי משחקים טובים אם אפשרות לשידרוגים בעתיד הרחוק! מה אתם מעציים לי לעשות כי חשבתי לקחת את המעבד של amd Phenom II x4 Quad-Core 920 אבל אמרו לי שהוא חלש למשחקים וזה והוא ברמה בקושי של ה q8200 אז מה כדי לי לקחת (חשוב לא מעבד מעל 1200 שקל!!)

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by alexbmw,

כמהgigaflops עושה ה amd Athlon 3000+ ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  10. אוקי אז ככה.. איך הסדרה שציינתי תסתדר עם משחקים כבדים כגון קרייסיס ,קוד4 ,ביושוק וכו' (עם כ.מסך חזק,ומספיק זכרון) הסדרה הזאת יכולה לייצר צוואר בקבוק?(ואם כן,כל הסדרה) עכשו איך הסדרה שציינתי בסתם עבודה במחשב(ווריד,מוזיקה,סרטים,גלישה וכו'). ... תודה מראש! דין.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. אני רוצה לקנות זכרון משוג sdram ללוח אם asus cusi m עכשיו ידוע לי שהלוח אם תומך במקסימום 1GB של זיכרון הבעיה היא כזאת: על הלוח אם יש רק 2 מקומות שאפשר לשים עליהם זכרונות קראתי באיזה אתר אחד שצריך לקנות 2 זכרונות של 512MB[משו כזה] כל אחד ולשים אותם במקומות האלו ככה שבסה"כ יצא 1GB על 2 מקומות השאלה שלי: האם אפשר לקנות זיכרון אחד של 1GB ולשים אותו רק במקום המיועד לזכרון ואת המקום השני להשאיר ריק ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 395 צפיות
  12. אז ככה, אמרו לי שכדאי לקנות את הפנום כי הוא יהיה ממש טוב. עם OC טוב, CF טוב והוא יהיה זול. אבל אני לא יודע ממש אם כדאי. יש לי תקציב ל-i7 אני פשוט לא יודע אם באמת כדאי לי לחכות או לקנות כבר את ה-i7. אני לא עושה OC עצבני וכאלה. כל פעם לעשות קצת, לא משהו מיוחד. ושאני יבין, ה-i7 לא טובים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה. יש לי מחשב דיי טוב INTEL 2 DUA CORE E6750 HD4850 OVERCLOCKED 1GB זכרון(זאת הבעיה) רציתי לדעת על איזה זכרון אתם ממליצים לי לקנות תקציב 170-230 שקל גג! מהחנויות:IVORY,KSP בלבד....פשוט זה הסניפים היחידים הקרובים לבית שלי. תודה.

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  14. שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לא מזמן, עם 4 ג'יגה ראם. WINDOWS XP רושם רק 3.25 מה4 ג'יגה במאפיינים. הבנתי שיתכן כי חומרות מסויימות לוקחות לי זכרון מהRAM. יש לי כמה שאלות בנושא... 1) האם יתכן שכרטיס המסך לוקח את הזכרון מהRAM? איך אני בודק את זה? למה לו לקחת זכרון מהRAM, יש לו עליו חצי ג'יגה...? 2) האם הבנתי נכון (מה שמבטל את השאלה הקודמת), שחומרות ONBOARD לוקחות זכרון מהRAM? האם ניתן לשנות את זה כך שחומרות ONBOARD לא ישתמשו בזכרון הRAM במקרה זה? אם מדובר לדוגמא בכרטיס מסך ONBOARD ששואב לי מזכרון הRAM, אין לי שום צורך בו, יש למחשב כרטיס מסך נפרד שעובד לבד וחבל לי שחומרת ONBOARD לא בשימוש תקח לי מהRAM. 3) האם יתכן שהבעיה היא פשוט ש WINDOWS XP לא מצליח לזהות את כל הזכרון שלי? לכ…

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  15. טוב איזה תזמונים לשים שהמחשב לא יקרוס לי או משו ושנוכל להביא אוברקלוק.. ?

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by abaganuv,

שלום יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ עד איזה מהירות של זיכרון אני יכול להוסיף? אני לא מבין בזה כל כך האם 1333MHZ זה המהירות הכי גבוהה של זיכרון שאני יכול להוסיף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omer_shababo,

ראיתי שאצלי רשום מעבד CPU 3.2 ו 3.21 CPU רשום גם 2 CPUs וגם במנהל התקנים יש 2 פעמים מעבד אז מה זה אומר שיש 2 מעבדים במחשב?

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  18. כותרת ללוח אם הזה (איזה מעבדים מתאימים ללוח אם: NFM2SוAbit) ..? תודה מראש לעוזרים..! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=521305#

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  19. נשמות\עוזרים יקרים הנודדים\נודדות בפורום זה בשעה עגומה כזאתי, נשמתי לא יכולה לנוח בימים האחרונים ואחד הדברים שמטרידים אותה זה הדבר שנקרא DUAL CHANEL, ובכן יש לי שאלה על הנושא: קראתי ואני יודע מה זה עכשיו, השאלה שלי זה אם למשל יש לי KINGSTONE 1GB DDR2 667MHZ CL5.0 ואני שם עוד זיכרון של 1GB מחברת PQI נגיד או CORSAIR בעל אותו תדר 667MHZ ואותו CL5.0, האם יופעל הDUAL CHANEL, או שאני מחוייב לשני זכרונות זהים מכל ההגדרות כולל חברה? בתודה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. בוקר טוב לכולם. עבור מפרט חדש שמיועד לשימוש כללי, גרפיקה 2D ועיבוד תמונה, משחקים לא כבדים וOC עתידי אפשרי (אולי) מי משלושת הזכרונות הבאים עדיף? אני רוצה ביצועים טובים היום בDUAL CHANEL. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11056 אולי משהו אחר בכלל? הסיבה שאני שואל היא שבחנות בה אני רוצה להרכיב את המפרט אין אף אחד מהזכרונות הללו והאופציה הכי זולה היא GSKILL CL4 800MHZ שעולים 980 ש"ח. כמו שהבנתי הם טובים לOC וללא OC אין סיבה לקנות כאלו. אני בכל מקרה מחפש לא לקפוץ יותר מידי במחירים, ולכן בודק אופציה לקנות את הזכרונות במקום אחר ולצרף להרכבה בחנות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by asdasdasd,

שמתי MD 256 266 DDR האם כדאי להוסיף עוד 110 ש"ח ל SAMSUNG 333 ? או 60 ש"ח לMD 333 ? בעצם השאלה היא על מה אני אשלם !? על השם ?"SAMSUNG" או שיש הבדל ממשי בביצועים בין החברות..? כי עד עכשיו לא היה ואף מסך כחול 1 (המחשב בן שבוע וחצי ברוך השם) אבל מצד שני המשחקים זזים ממש גרוע UT2003....GTA3.....ON RADEON PRO ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by ofcourse,

מה זה OC ? ומה הם ההבדלים בין זכרונות ה DDR 256 של סמסונג ?

23. Started by ofcourse,

מה היתרונות של Leadtek K7NCR18D על MSI 333? ומה עדיף מבחינת מהירות זכרון 256 בבאס מהיר או 512 בבאס איטי יותר , בהנחה שלא אכפת לי להוסיף את ה 200-300 שקל הפרש במחיר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ankriron,

1. מה זה סוקט מזה משנה בבקשה לפרט 2.איך מוצאים לוח אם Micro ATX בגודל הזה מתאים למעבד תודה ולהסביר..

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by zohar678,

האם ניתן לקנות סוללה כזאת בחנות של שעונים? האם זאת סוללה נטענת או רגילה? מהו אורך החיים של סוללה כזאת? והאם החלפה של סוללה זאת יכולה לשפר במיקצת את ביצועי המחשב? כיצד אני יכול לדעת מתי היא נגמרת?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים