עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הרבה פעמים ראיתי ויכוחים בין המחנות של AMD/INTEL שבהם היו תגובות כגון "אל תקנה X, חשבון החשמל שלך יקפוץ פלאים" וכו. הוידאו הבא בא לתת סופסוף מענה לשאלה האם באמת בחירה ב CPU מיצרן X לעומת המתחרה תשפיע איכשהו על חשבון החשמל שלכם. התוצאות יפתיעו את רובכם - מובטח: https://www.youtube.com/watch?v=kbWWQGJcpdQ

2. Started by stas12,

שלום. אני חוזר הבייתה ושומע את המחשב עושה קולות של סירנה משטרה... עכשיו השאלה שלי מה מסמלים הקולות כמו של סירנת משטרה? יש לי AMD 2500 לוח של אפוקס 8RDA3+ V2.1 זיכרון DDR400... מה מסמלים הקולות האלו? אני לא חושב שזה טמפרטורה כי המעבד היה בטמפרטורה יחסית נמוכה 45+-... אז מה הם מסמלים?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  3. Started by Da7kStar,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1862&modelmenu=1 תומך במעבדי QUAD או לא כי באתר רשום - Intel® Core2 Extreme / Core2 Duo Ready

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by qpalzm,

בהשוואה ל-318mhz עם SLI-DR: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2620&p=10

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  5. האם זה אפשרי לעשות השוואה בין מעבד לכרטיס מסך בכוח עיבוד?? מה יותר חזק? מעבד AMD 4400DC או geforce 7800gt?? אפשר טבלה או משהו להשוות בין כוח עיבוד?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  6. איזה מהם הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות, שמירת ביצועים לאורך זמן (כך שלא צריך לשדרג מהר מדי), ותאימות עם תוכנות ומשחקים? שימו בצד את נושא המחיר. אני מעוניין לדעת רק לגבי ביצועים, תאימות, ו-FUTUREPROOF. ולנמק. לא סתם לזרוק "קח רייזן, אל תחשוב יותר מדי". תודה.

7. שלום. אני ממשיך לנסות וללמוד יותר על כל ה"עניין" הזה.... CPU-Z מראה מכפלה של x4, והמהירות של המעבד יורדת ל 2 גיגה הרץ, כאשר אין פעולות רצות (idle). כאשר דבר מה דורש חישובים [אני מניח], המכפלה עולה ל 16, והתדר מגיע לתדר ה"מקורי" - 3.2Ghz [Phenom II X4 840] שיחקתי קצת ב BIOS, ואחד הדברים ששמתי לב אליהם שם זה ש Cool n Quite היה על Enabled. העברתי ל DISABLE מאז, המכפלה נשארת קבוע על 16, והמהירות על 3.2, גם בעת שהמחשב לא עושה דבר מסוים [idle] האם זאת מהותה של הטכנולוגיה הזאת - ה Cool N Quite??? או שאולי אני מפספס פה משהו? ובואופן כללי - האם להשאיר אותה פעילה או לא? תודה!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by nondos,

ברשותי מעבד מסוג Pentium 4 northwood C במהירות שעון של 3.0GHz עם קירור מקורי של אינטל טמפרטורת המעבד הממוצעת היא 55 מעלות אך במקרים קיצוניים מגיע המעבד גם לטמפרטורה של 70 מעלות זה תקין או שישנה בעיה במערכת שלי?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by deyv,

יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטסי הקול הנ"ל: 1.האם עדיך להשתמש בכ.קול המובנה בלוח או לקנות את הכ.קול החיצוני(AUDGUY VALUE 7.1)? 2.למי יהיו ביצועים יותר טובים?(בX-530) 3.האם יש לוח אם יציאת/כניסת S/PDIF ? 4.האם יש לכ.קול המובנה דריברים לשליטה בנפרד על כל רמקול? תודה לעוזרים, עריכה: מנהלים,אם זה הפורום הלא מתאים לשאלה זאת אז אנא ממכם תעבירו אותה לפורום המתאים ואל תנעלו,תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Impact,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה טוב יותר בשבילי (ובכללי).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ראיתי מספר לוחות זולים לתקציב שלי רציתי לדעת מה עדיף מבינהם? 1 Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 2 Gigabyte B450M DS3H 3 Gigabyte B450 AORUS M מה מהם עדיף השימושים זה כמו הכל משחקים שירים סרטים מחשב שצריך לעבוד 10 שעות ביום לפחות...

12. Started by demultiplexer,

פעם הייתי עמוק בענייני מחשבים היום כבר אין לי זמן לקרוא ולהתעדכן.אני מלמד איזה בחור מחשבים ועכשיו הוא החליט על שדרוג.הוא עושה הרבה מאוד קידודי וידאו והוא צריך מעבד חזק.אני די בטוח שנלך על איי אם די אבל אני כבר לא יודע מה טוב מה חדש וכל השאר. אני צריך המלצה על המעבדים החזקים יותר בשוק היום ועל לוחות אם שמתאימים להם.אין צורך ביכולות המהרה רק מקום להרבה זיכרון מהירות ואמינות.יציבות מאוד חשובה ואמינות שלא יהיו הרבה תקלות. אם מישהוא יכול לעזור לי זה יחסוך לי הרבה עבודה שחורה.. תודה מראש DEMULTI

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. האם יכול להיות מצב שלוחות אם כמו a-bit או asus או gigabyte של היום יוכלו לתמוך במעבדים של ה"מחר" של amd , ז"א האם הם יכולים לתמוך במעבדים שייצאו עם תמיכה ב-ddr2 או שזה מצריך קניה של לוח אם חדש???

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by below_z,

קראתי שלמעבדי SB מומלץ לעבוד במתח של לא יותר מ1.5 ורציתי לדעת אם הזכרות האלו http://tms.co.il/product/10059 מתאימים? ואיך הם יתפקדו בOC?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  15. תראו את המפרט שלי בחתימה. זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים. אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים. האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל. או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל. ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  16. מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by nec_000,

כמה סטיב נהנה להתעלל ולהביך את הכחולים, משהו. כמה עדכונים מעניינים לגבי מכירות מוצרים לפי מותג/דגם - שווה הצצה:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by שגיב,

האם לפי התמונה המחשב לא מנצל את כל יכולת הזיכרון ואם לא מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by [NOS],

אותה חברה אותם תזמונים...

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  20. אני זוכר שלמעבדים הבסיסיים מתאים גם 533 כי הם 266 בבסיס מה מתאים ל מעבדים החדשים האלה של 1333 מגהרץ ? E6750

21. Started by nec_000,

https://www.cpubenchmark.net/market_share.html חזרנו לימים העליזים של Athlon מול פנטיום של אינטל

22. Started by TrancEnergY,

שלום לכול התותחים של הפורום ...... רציתי לדעת אם תהיה תאימות בין שתי הרכיבים האלו: - ASUS - P5B Deluxe - Kingston - 1GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-8500 השאלה נובעת מכך שהזיכרון 1066MHZ והלוח תומך עד 800 ולא מתוכנן OC מה שהתקיל אותי הוא שמפורסמת המלצה של חברת אסוס על שילוב של שניהם : Memory Features Dual-Channel DDR2 800 DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With the highest speed up to 800MHz, DDR2 memory provides great performance for 3D graphics and other memory demanding applications. Kingston® HyperX® PC2-8500 Ready (default overclock at 1066 MHz) The Kingston HyperX PC2-8500 is high-frequency memory that delivers outstanding per…

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by Necessary_Evil,

מה אתם אומרים עליו? שוה קניה? אני מתכננת לקחת אותו + P4 1.8 וזכרון עוד לא החלטתי... אני רוצה שיחזיק מעמד הרבה זמן ועם אופציה לשדרוג בעתיד... לוח טוב או עדיף לקחת משהו אחר? (האיפוקס למשל...) תודה מראש, חציל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ndv,

יש לי זיכרון 512MB 533MHZ ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, זה אפשרי להוסיף 1GB בתדר 667MHZ ? זה יתפקד בתור דואל צ'אנל (כמובן עם התדר הנמוך- 533MHZ) ?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  25. משהוא יכול לתת לי פרוט מדוייק על כל סוגי המעבדים של AMD (לכמה MHZ שווה כל אחד) אני יודע ש1600 =1400 MHZ אז כמה שווים כל השאר?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים