עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי זכרונות של טוינמוס (ראה מפרט) אך אני ממש לא מרוצה מהם ! אם תיהיה לי אפשרות אני רוצה להחליפם, במה כדאי ? התקציב הוא לא גדול,גג 750 שקל... והם ישמשו ל-O/C (די רצחני אפילו), אלה האפשרויות- GeIL Golden Dragon PC3200 Dual Channel DDR Series Geil pc 3200 512 ddr ULTRA מה עדיף משניהם ? או אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DJPOWER,

מהו? תציעו 3 ותנו קישורים או תאמרו איפה יש.. תודה רבה יונתן

• 17 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Lumber_Jack Jim,

נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. כן כן אני עדיין מחכה למפרט שלי (כבר שלושה שבועות כמעט ועדיין יש 2-3 חלקים שלא הגיעו). המעבד יהיה AXP 2500+ והזיכרון שתיכננתי לקנות הוא GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel . כבר הייתי בפנדה ודיברתי איתם על ההכל. פתאום היום, כשהלכתי לקחת את הציוד ההקפי, ושאלתי מה קורה עם החלקים שלי הם אומרים לי שהזיכרונות האלה עושים בעיות, לא עובדים כמו שצריך, לא עובדים באמת ב 400MHZ אלא פחות ושהם יפסיקו לעבוד איתם וכו' ומציאים לי סמסונג או מושקין. נשמע לי קצת מוזר לא? מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8GHz, זיכרון: 256 DDR-SDRAM אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי ורציתי לדעת לכמה כדי לי להרחיב, ועם איזה זיכרון להרחיב... תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אם כן איזה לוח הוא ומה מחירו? 1. תומך קונרו לצורך רכישת מעבד E6300 2. תומך DDR הרגיל ולא DDR2 3. תומך PCIE 4. תומך IDE הסיבות: אני בקרוב מעוניין לשדרג את המחשב אך מכיוון שיש לי תקציב מאוד נמוך חשבתי לשדרג את המעבד וכרטיס המסך לשמור את הזכרונות וההארדיסקים שיש לי ובינתיים להביא לוח שיאפשר לי זאת אח"כ בעתיד אני כבר אשדרג לוח וזכרונות והארדיסקים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הלוחות של gigabyte מצוינים ,אבל הלוחות הטובים שלהם יקרים למדי ואני מחפש תחליף הולם אבל מעט יותר זול ללוח כמו p35-ds3 רעיונות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by hal,

היי, יש לי לוח אם אסוס p4sdx שתומך בדואל צאנל +2x512mb זיכרון.(400mhzx2) מעבד 2.4c של אינטל 533mhz fsb שלא עובד בדואל צאנל,האם הזכרונות מנצלים את הדואל צאנל או לא?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Eviljelly,

הורדתי את Sisoft ובזמן שעברתי על הנתונים פתאום הוא מציג לי את הטמפרטורה של הלוח אם 128 מעלות נראה לי קצת מוזר , הוא גם מציג טמפרטורה של הספק כוח 129 מעלות .. יכול להיות שהגלאי דפוק ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. במאמץ על 100% ומי יודע כמה זמן הוא היה ככה בדקתי מעלות הוא היה על 48 בערך!! בגלל העומס עליו!! הוא היה על 100% בגלל איזה באג מטומטם באיסיקיו שתקע לי את התוכנה...אז השאלה שלי האם יכול להגרם לי נזק למעבד ? כי אני לא יודע כמה זמן הוא היה ככה יכול להיות 9 שעות יכול להיות שעה כמו כן גם הלוח התחמם קצת וזאת הפעם השנייה שזה קורה לי והכול בגלל האיסיקיו עם הבאג המעצבן הזה תודה עריכה: נראה לי שכתבתי את ההודעה בפורום הלא נכון אני חושב שזה מתאים יותר לתמיכה טכנית מצטער..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אין לי שום כוונה לאוברקלוק (ואם כן, אז לא משו רציני) מחפש משהו יציב, כמו gigabyte עם AGP!! (לצערי) לא ללכת לחנות רחוקה, שישאר באזור המרכז... אממ, אם כבר פתחתי תתראד, אני מחפש גם זכרונות, לא משהו יקר.. 2 סטיקים של 256.. משו כמו OCZ.. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. התוכניות של מפתחת השבבים לשנתיים הקרובות נחשפות במסגרת מפת דרכים חדשה לכתבה

14. לוח אם דגם: Intel sandusky D945PSNLK סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB השארתי את כל הפיצ'רים שכתבו שם.. עכשיו אני שוקל להחליף לאחד מסדרת ה6X00 של אינטל.. ואני לא יודע אם כדאי לי אולי להחליף לוח לצ'יפ 965 או מש…

• 17 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by DimRah,

היי לכולם, הסיפור הוא כזה, להורים יש מחשב מאוד ישן (כמעט 10 שנים), ואני חשבתי על קנייה חומרה משולשת (מעבד, MB ו-זיכרון) בשביל שאוכל לשדרג את עצמי ואת ההורים. כ.מסך מסך לא מזמן שידרגתי מ-SLI של GTX570 ל-GTX970 G1, כך שאין צורך. כלומר הרעיון הוא, לשים אצלי רכיבים חדשים ובמחשב הישן של ההורים לשים את החומרה הנוכחית שלי (2500K, P8Z68-V, 8GB DDR3 1,600MHZ)... כעיקרון הקטע היחידי שאני עדיין חושב מה לעשות עם הקולר של המעבד. על המעבד שלי יושב NOCTUA DH-14 (אם אני לא טועה), ואצל ההורים TT V1. מבדיקה ה-V1 תומך בתושבת 1155, צריך רק למצוא את המתאם. אני רוצה להשאיר את ה-NOCTUA אצלי בשביל ה-OC שאני מתכנן לעשות. אני חשבתי על הרכיבים הבאים: …

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. מתי הוא יוצא והאים הוא יהיה חזק יותר מה Q6600? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Kfir,

יש מישהו בפורום שעובד עם הלוח הזה וכ.מסך TI4600 של MSI ? אני צריך לקבל את הלוח ביום ראשון, ויש לי את הMSI TI4600 , שלפי המון פורומים עושה בעיות עם הלוח הזה, רציתי לדעת עם מישהו כבר עבר את זה בתכלס, ולא שמועות.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by liav12,

שלום, הלוח אם שלי הוא Gigabyte 965 s3 שמתי לב שהמעלות בצ'יפסט שלי הוא בין 40-44 ככה. שנגעתי בצ'יפסט הוא היה ממש חם, סביל אך עדיין מאוד חם. רציתי לדעת אם זה נורמלי, חשבתי לשים על זה מאוורר אבל הוא צמוד למעבד ונראה בלתי אפשרי. אפשר לעבוד עם זה או שהטמ"פ גבוהות מדי? נ.ב האם אוברקלוק למעבד קשור לטמ"פ של הצ'יפסט? ולמה הצ'יפסט קשור בכלל?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by The_Byter,

אני רוצה לשתף אתכם בשרות המעולה של MUSHKIN היה לי 256MB PC2100 DDR 222 Green Hi Perf שחבר יקר התקין הפוך ושרף אותו (הזיכרון הגיע ל205MHz) הזיכרון ניקנה מפנדה ואחרי שעברה יותר משנה - אין עם מי לדבר. לכן שלחנו מייל לMUSHKIN ומתברר שהאחריות היא לכל החיים ! שלחנו את הזיכרון והיום הגיע שליח עם חבילה (fedex) עד הבית של החבר. וקבלנו במקום הקודם 256MB PC2100 DDR 222 Black Hi Perf Level II היום הוא יעבור בדיקות וגם הA-DATA PC4000 מגיע היום... בקיצור כל הכבוד לMUSHKIN ואל תחששו לפנות לאחריות אצל היצרנים בחו"ל. (כל זה כנראה מתנות ליום-ההולדת

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני חושב שאולי המעבד שלי לא עובד במהירות שהוא אמור לעבוד בה. מדובר במעבד אינטל e7300. לינק למפרט מאתר יצרן: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPB# במאפייני המערכת המעבד מזוהה כ 2.66 G , אבל כאשר אני מפעיל תוכנת בדיקה כמו CPU-Z, OCCT - המעבד לא עובר את ה 1600 גם כשה CPU על 100%. הלכתי לחנות אבל הטכנאי טען שהכל תקין. ושהתוכנות מזייפות. [הוא לא בדק בביוס] אני מצרף תמונת מסך של הביוס ושל אחת התוכנות. השאלה היא, האם הוא צודק והמעבד תקין? אם כן איך אפשר לראות שהוא עובד כראוי? אם לא, מה עלי לעשות? איך אני אוכיח לו שיש בעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by NIR-T,

היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by andrey12341,

כמו שרשום בכותרת,זה אמור להיות ככה כאשר שמים 4 סטיקים? הזכרנות הן geil drr400 value 2.5-3.6.6

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RJ1,

כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב ישמש להכל מוזיקה סרטים עבודות אבל בעיקר משחקים ברשת... התקציב הוא 4.9K כאשר כרטיס מסך קניתי כבר ב1.2K הבאתי כבר GTX1070 עם אחריות יד שנייה. שאר התקציב שנישאר לי הוא 3.7K להרכבת שאר המחשב ללא מוצרים נילווים. אם יש המלצות לשינוי המפרט אשמח שתירשמו לי כי אני רוצה לבצע רכישה מחר... החנות כניראה תיהיה פלונטר אז אשמח אם מבצעים שינויים שהחלקים יהיו משם... ועוד שאלה לגבי הלוח אם זה מוגזם או סביר לקחת את הלוח שבחרתי, מרפרוף בפורומים ובקבוצות הלוח הנ"ל ניחשב אמין ביחס למחיר שלו... הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.