מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך כבל שיש לו יציאה של VGA למחשב (לכונן) והיציאה השנייה היא פלאג כזה שמתחבר לפינים (תמונה למטה) איך הכבל הזה נקרא
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי , קניתי מעבד PHENOM 2 X4 965 יד שניה מאיביי (ב300 שח כולל משלוח) ואני רוצה להתאים לו לוח אם השאלה שלי היא כזו , אם שווה לקחת לוח אם GA-MA770T-UD3 של ג'יגה בייט ב349 שח מוולקום או להוסיף עוד 100 שח ולקחת GA-870A-UD3 ב442 שח גם מוולקום או שבכלל להתפרע וללכת על GA-990XA-UD3 ב570 שח בKSP או שיש לי דרך להשיג קצת בפחות ב530 שח ... (חשוב לי לציין שאני מעדיף לחסוך אבל השאלה איך הלוח הזה של צ'יפסט 770? ואם כדאי לי להסתכל על חשיבה לטווח ארוך במידה וארצה לשדרג?) ודבר נוסף , עשיתי טעות שלקחתי פנום ולא למשל FX4100 או FX4300 ? (המערכת אמורה להיות מיועדת למשחקים בין היתר , חשוב שהיא תוכל להחזיק משחקים כבדים, כרטיס מסך יהיה בהמשך- כרגע זה לא רלבנטי, אני קונה את החלקים של המערכת ל…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לוח אם: DDR*: DDR 3 8GB מארז*: MID SIZE ATX OverClock*: אין SLI/CFX*: רצוי, מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 250 - 350 מעבד: מהם השימושים שלך? (גיימינג, עריכה גרפית, עריכת וידאו וכו'): גיימינג ועריכת וידאו קלה במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 3, crysis 3, COD MW3 + BLACK OPS 2 במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהם תשתמש: vegas pro מעבד נוכחי: AMD Phenom II X4לוח אם נוכחי: H-RS880-uATX (Aloe כרטיס מסך: AMD Radeon 7870 ספק כוח: ||SEASONIC s12 OverClock*: אין סיבת הרכישה: אני צריך מערכת חזקה יותר.. תו…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי , קראתי שבמעבדי AMD (כגון A10) יש מעבדים גרפיים (לדוגמא ה HD 8670D במקרה זה). העלות של המעבד זהה ל I5 3330. האם שילוב crossfire של ה GPU המובנה וה HD6900 יתן ביצועים יותר טובים במשחקים לעומת מחשב מבוסס I5 (או שזה לא אפשרי ואני מדבר שטויות...)
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון בקרוב לשדרג זיכרון למחשב ולהתקין אותו בכוחות עצמי. יש לי שני כרטיסי זכרון של DDR3, כל אחד 2GB, ואחד מהם אני מחליף בקרוב מאוד ב-8GB. השאלה היא כזו: האם קיים סיכוי שבמגע יד אדם ללא הציוד המתאים, יכול להיווצר חשמל סטטי שעלול לפגוע בלוח האם או אחד מרכיביו? תודה לכל מי שיעזור, חיים
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, האם חיבור ה PCI עומד להיעלם הוא שהוא ימשיך איתנו גם בדורות הבאים (או לפחות בדור הבא )? רקע אני מעוניין לקנות כרטיס קול XONAR D1 (שלי שבק חיים). אני הולך עליו ולא על ה DX (בחיבור PCIE) כי כרטיס המסך שלי מכסה את חיבורי ה PCIE.
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קבלתי 4 זיכרונות של ניידים DDR3 מהירות 1600 אני מעוניין לבנות מערכת שולחנית על בסיס הזיכרונות האלה איזה לוח אתם מכירים שתומך בזיכרונות האלה שמתאים למעבדי הסוויל או IB ? או האם יש מתאם כלשהו שאני יכול להתקין זיכרונות כאלה על לוחות רגילים -?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שאלה עבור חבר. I5 3470 או I5 4570? לוח מבוסס B75 או B85 בהתאמה והבדל של כ200-250 ש"ח בעלויות. האם מעבד הHaswell שווה את התוספת? האם יורגש הבדל בכלל ואם כן, מתי? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם משהו מכיר לוחות ל-Haswell שתומכים בשני ערוצים של X16 (ששומרים על הקצב ולא יורדים ל-X8 ?) המליצו לי על לוחות עם CHIPSET כפול, האם יש כאלה לשוק הרחב, או שצריך ללכת על פתרון HIGH END ? תודה, דני
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לאחרונה שידרגתי את המחשב למפרט שכתוב כאן בפורום. הזכרון הוא זכרון ג'נרי שהזמנתי לפני איזה שנה מ EBAY. בהתחלה (לאחר ההרכבה) היו בעיות יציבות. חשדתי בזכרון והורדתי את תדר העבודה שלו ל 1066. זה פתר את העניין וכך השארתי את זה עד עתה. בהמשך שמתי לב שהרכבתי את הזכרון אל DIMM4 ולא אל DIMM1. היום החזרתי ל DIMM1 והעלתי בחזרה ל 1333. עושה רושם שבעיות היציבות נפתרו או לפחות השתפרו (אריץ בדיקות יציבות בהמשך). סתם לצורך העניין, המטרה היא להמהיר את המעבד הזה בהמשך הדרך. לאור התוצאות מה 750K ולאור השיפור שיש ב Richland-ים למינהם, בהחלט יש למה לצפות. לפי הפרופיל שכתוב ב CPU-Z (או ב HWinfo64) הזכרון אמור לעבור על תזמונים של 9-9-9-24 כאשר הוא רץ ב 1333MHz. כאשר אני נכנס ל BIOS, לאיזור …
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה זה דואל צ'אנל וטריפל צ'אנל? מה יותר טוב? יש הבדל מורגש בין 1333MHZ לבין1600? שווה השקעה? http://www.tms.co.il/product/11868 הזכרון הנ"ל משתלם וטוב? יש בתקציב משהו יותר טוב? יש הבדל משמעותי בין CL9 לCL11?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי כרטיס זיכרון חדש של 4GB זיכרון (של Kingston אם זה משנה) והיום ניסיתי לחבר אותו למחשב, במקביל ל-2GB הקודמים שכבר היו לי. כשהפעלתי את המחשב, השלב של העליה של הלוח אם נתקע עלפני המקום בו הוא מזהה כמה שיכרון יש לו (אצלי זה קורה אחרי שהוא מאתחל את ה-USB). ניסיתי לשם רק זוג מהם ביחד, לשחק עם הסלוטים של הזיכרון ומה לא... המצב הטוב ביותר שהיגעתי אליו היה כשהוא כן הצליח לעבור את השלב הזה, אבל כשהלוח אם סיים לעלות המחשב מייד כיבה את עצמו למשך כמה שניות... מה שכן הכרטיס זיכרון החדש עולה בקלות כשהוא לבד. הלוח אם שלי הוא H55M-E33 של MSI, אחד מהזכרונות הישנים גם של Kingston והשני של Ceon. המתח שדורש הכרטיס החדש הוא 1.5V, וה-kingston הישן גם 1.5 (השלישי לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שלH87 יש יותר יציאות usb וחיבורי sata, ובנוסף יש לו תמיכה בraid וב rst . מישהו הבין למה הכוונה? במה זה יותר טוב? האם שווה את הכסף? אשמח לתשובה במהרה, לירון
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, אני רואה שלא מצליח לשאול כמה שאלות בנושא אחד, אז אני אפריד: שלום לכולם, קודם כל תודה רבה על כל האווירה והעזרה שיש כאן! אני ממש מרגיש מוקף בין מומחים. אבקש להתייעץ איתכם לייעוץ והכוונה קטנה להרכבת מפרט. המחשב מיועד לצרכי עבודה (עבודה בסיסית ביותר בPHOTOSHOP CS2 ולא יותר, עריכות קבצים ובניית אתרים) חשוב מאוד מאוד זה עבודה מהירה ונוחה כי אני לא רואה את עצמי מחליף מחשב ב-3 שנים הקרובות. נתחיל עם מעבד: לפניכם 3 מעבדים שמצאתי, כאשר החלק המודגש הוא המחיר שמצאתי. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים? האם כדאי להשקיע עוד 200 או 300 ש"ח או שההבדלים זניחים ביותר? Intel Core i7-3820 Box 1395 Intel Core i7-4770 Box 1530 Intel Core i7-4770K Box 1690 ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין BOX לTRAY…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום של לוחות אם או כרטיסי מסך אז בחרתי ברנדומלי אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שמעתי דברים טובים על fan xpert של אסוס, הבעיה שכל הלוחות שראיתי הם עם שלושה חיבורים מקסימום, כלומר השאר יתחברו באופן ישיר לספק ויפעלו על 100% כל הזמן או בעזרת שימוש במפצלים שגם לא יאפשרו לי שליטה נפרדת על כל אחד בנפרד. אין לוח שיתן שליטה אוטומטית בכולם לפי תכניות שאני מגדיר לו?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איזה מהם http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9698 ------ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6242 או שזה יותר מדיי
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אם אני מחליף את המעבד במחשב שיש בו מעבד i5 מהדור הראשון בעל 2 ליבות עם מעבד i5 4 ליבות האם הכל יעבוד כמו שצריך? כמובן ששניהם בעל אותה התושבת
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. בדיקות שיבטיחו קנייה בטוחה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אז מתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכרונות DUAL CHANNEL בנפח 8GB בסה"כ במהירות של 1333MHZ. כשאני בודק ב-CPU-Z התדר של הזיכרונות הוא 665.2MHZ יחס 1:5. מה זה אומר בדיוק ולמה זה ככה? וגם בסעיף של "רוחב פס מקסימלי" זה בתדר של 667MHZ. משהו קצת מוזר לי כשיש לי 1333MHZ מהירות בזיכרונות. מישהו יכול להסביר לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מעוניין בהמלצות לשדרוג הזכרון (הזכרון שלי כרגע פגום וחשבתי על הדרך לשדרג) המערכת שברשותי: מעבד - intel core i7 920 2.67GHz לוח אם - ASUS P6T chipes - intel x58 זכרון עכשווי - OCZ ddr3 6 gb (triple) - לא זוכר את המהירות ולא כל כך מבין איך בודקים אותה, אך הנה שתי נתונים שאולי קשורים מcpu-z - NB Frequency - 2137Mhz DRAM Frequency - 534.5Mhz בדף של SPD רשום Max Bandwidth - 533Mhz כרטיס מסך - Nvidia GeForce GT 240 שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב - צריך מחשב יציב בעיקר ומהיר תקציב: מעדיף משהו בסביבות 300-500 תודה לעוזרים ניר
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-