עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. על לוח אם X58, תושבת 1366, קיימים 3 ערוצי זכרון. ברגע זה, מותקנים אצלי רק 2 סטיקים, של 2 גיגה כל אחד = סך הכל 4 גיגה ראם. האם יש שיפור בביצועים (אני מבין שזה מונח מאוד יחסי) כאשר משתמשים בכל ערוצי הזכרון? ז"א - האם כדי, עבור סכום די נמוך של 12 דולר, להוסיף סטיק של זכרון (וזאת לא להוסיף זכרון למערכת, אלא להנות מהיתרונות של 3 ערוצים)? תודה

2. הכרטיס הוא בחיבור PCI אך יותקן על לוח שעובד עם USB2 .יש מצב לחוסר תאימות?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  3. שלום לכולם ושבוע טוב. רציתי לשאול מהם הערכות השבבים החדשות שקיימות,מה הולך לצאת בתקופה הקרובה,מהשבבים "החזקים" "והרגילים" האמת רק לי יש תחושה או שנהיה בתקופה האחרונה "סלט" מבחינת השבבים? ???

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  4. שלום, לאחרונה אני מחפש אחר מפרט מתאים למחשב הבא שלי, במסגרת המפרט הכנסתי מערך Crossfire של כרטיסי ATI HD 6850. הספק שודרג לספק Seasonic 620W 80+, הבעיה הנוכחית היא לוח האם, האם לוח האם הבא מתאים למערך Crossfire ויוציא מהכרטיסים את מלא התועלת: Gigabyte 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a? כפי שראיתי במפרט שלו הוא מתאים לעבודה עם מערך CF אך יש לו סלוט אחד של PCI-E שעובד על 16x וסלוט אחד שעובד על 1x, מה זה אומר? במידה ולא מתאים, אשמח לקבל הצעות ללוח אם אחר העונה לדרישות ובסביבות המחיר 400 ש"ח (במידה וקיים, במידה ולא אשמח להצעות נוספות). י יש לציין שהמעבד הוא AMD Phenom II x4 955, כך שצריך להתאים לוח של AMD. תודה רבה רבה! אביעד.

5. Started by benyben,

האם יש צורך בזכרונות מסוג מסוים (מהירות או latency - לא שיש לי מושג מה זה אומר) עבור מעבדי SB, או שאפשר להעביר את הזכרונות (כמובן DDR3) מהמערכת הישנה? מדובר על Corsair XMS3, קיט של 4 גיגה. אני שואל כדי למנוע בעיה שעלולה לבוא משדרוג כזה שאמור להתרחש בעוד כמה ימים. http://www.corsair.com/memory/xms-classic/xms3-ddr3-memory/cmx8gx3m2a1333c9.html ת-ו-ד-ה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. Started by XMB,

http://news.softpedia.com/news/Intel-Launches-New-Sandy-Bridge-Dual-Core-Processors-185597.shtml

7. מה ההבדל בין שתי הלוחות ואתם תוכלו להמליץ לי לוח אם לCF עד 750 שקל זה המקסימוםםםם המפרט שלי:I5 2400 לוח אם של אינטל כרגע HD 5770 WD BLACK 1.0 TB SATA 3 זה כל מה שאתם צריכים לדעת (לא צריך מארז וספק לדעת) אה וזיכרונות DDR3 KINGSTON 1333MHZ

8. Started by itzik_M,

תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? [CORSAIR CL 5 [KINGSTON:] CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10099 האם הם מתאימים למערכת שתריץ לרוב תוכנות שרטוט בתלת מימד?

10. Started by Aner,

Crucial DDR2 2048MB 800Mhz CL6 http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=CT25664AC800 Kingston DDR2 2048MB 800Mhz CL6 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KVR800D2S6-2G&cart=129908705324036079〈=heb אותו מחיר, שניהם סלוט אחד (אלא אם פיספסתי) מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  11. Started by rank,

מישהו יודע כמה עולה p67a-ud3-b3 ?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. Started by free_me_0,

ניתקלתי בלוח אם הזה-ASROCK P67 Transformer קישור: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Transformer שהוא בעצם ערכת השבבים החדשה-P67 עם מעבדים לתושבת-1156 משהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא. העם ניתקלם בעוד לוחות כאלה ? מה לגבי יכולות האוברקלוק שלו.רק מעבדים עם מכפלה פתוחה או שאפשר לעשות אוברקלוק גם ל-FSB ? מה לגבי תקלת הSATA .בלוחות האלה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

מישהו מכיר את הלוח הזה(B3)??מה הכוונה ב"לוח מאושר צבאית" ??? והתוספת/גימיק הזאת באמת משנה,המחיר?לא מצאתי שום ביקורת עליו?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  14. היי... מפרט המחשב שלי בצד... אני כרגע עם זכרונות של ADATA על 1333..תזמונים אני לא כ"כ זוכר וניסיתי לקרוא את המאמר ולא כ"כ הבנתי...היה נחמד אם היה מאמר יותר למתחילים בעסק התזמונים של הזכרונות. אני מעוניין להגביר את ה-OC למחשב אך הזכרונות מגבילים אותי.כרגע התדר עומד על 3.54. ומבחינת הקירור אני לא דואג לכלום חוץ ממשהו אחד...הנוקטואה 14D הוא די עצום...וזכרונות עם גוף קירור סטנדרטי הם די גדולים והפחד הוא שהם יתנגשו במאוורר. מעבר לכל זה...האם אני אשים לב לשינוי גדול בין ה-1333 שיש לי כרגע ל-1600 עם תזמונים טובים יותר וCL יותר נמוך? אודה מאוד לכל העוזרים והממליצים. שגיא

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  15. שלום למעשה קראתי המון חיובי על SB 2600והליבה הגרפית בהבט וידאו אבל אני מרגיש מישום מה שעכשיו זו תקופת מעבר לקראת הדברים האמיתים כלומר שאני הולך להתבאס אם אני אקנה עכשיו יש לי כוונה לעבור בעוד תקופה לוידאו 10 ביט אשמח לתגובות מחשבות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 114508534,

אהלן ובוקר טוב האם כדאי לי לעדכן את הגירסא של הBIOS שלי , אילו סיכונים יש בעידכון BIOS וכמה זה באמת קשה . אני עומד לפני פרמוט וגם הוספתי רכיבים חדשים למערכת שלי ועל הדרך כבר חשבתי לעדכן את הגירסא של הBIOS הלוח שלי נקנה בשנת 2008 וראיתי שקיים עדכון לשנת 2009 באתר של ג'יגה בייט . בכל אופן תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by cobmetal,

שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה . תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום אנשים, לחברה שלי יש לוח-אם ישן של msi, דגם: MS-7173. בתוכנה system info כתוב שהלוח תומך עד 1gb זכרון (יש רק 2 סלוטים בלוח). לעומת זאת, באתר של msi כתוב שהלוח תומך עד 2gb. אני מניח שעדכון ביוס יפתור את הבעיה, אבל מה הדרך הבטוחה ביותר? בעבר אני זוכר שדוד שלי עדכן עם LiveUpdate של msi שעושה את זה דרך הווינדוס, והייתה שגיאה ובריסט הבא המחשב לא עלה. אשמח לעזרה, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. האם אפשר לחבר מעבד חדש של אינטל עם סוקט 1155 על לוח אם בעל צ'יפסט X58 וסוקט 1366?? אני מתוסכל מהלוחות אם החדשים שיצאו לסנדיברדג' (צ'יפסט P67 ו H67) כי הם לא חזקים כמו ה X58

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  20. Started by IMAGUY1X,

יש לי בבית עוד מחשב ישן מאוד ומעפן בקיצור יש שמה ראם וזה של חברה קינגסטון ובמחשב שלי עכשיו של חברה מושקין השאלה הם שתיהם DDR2 אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי ? החברה שונה אבל ה DDR אותו דבר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by gilboag,

מישהו יודע להגיד מה ההבדלים העיקריים בין הצ'יפסטים H67,H65,H61 של אינטל ? * בימים האחרונים כמי שבונה מפרטים לחברים אני נתקל בלוחות זולים יותר מה H67 המוכר של אינטל (H61 ו H65) ולא ממש הצלחתי להבין האם לגיימינג תקציבי יתאים לוח כזה מבחינת הביצועים ובלי קשר לפיצ'רים כמו USB3 SATA3 מספר סלוטים וכו'..? למי שמחפש שידוך זול כמה שאפשר למעבד כמו ה I3 2100 ועם כרטיס מסך ברמת ה HD6850+- - האם יהיה כאן איזה הבדל בביצועי הגיימינג מול H67 ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  22. שאלה למביני עניין . אני בונה מחשב חדש לעריכות וידאו HD מקצועי . על איזה מ 2 המעבדים הנ"ל כדאי להתבסס ? .1 INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz . 2 עם מעבד מס" 2 התאימו לי את כרטיס המסך הבא . nVIDIA GeForce GTX570 1280MB GDDR5 152 GB/sec Dual Link DVI תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by psybrain,

ראיתי שאין ESATA בלוח הזה.. האם זה דבר חשוב ולמה זה משמש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות מספר חלקים המטרה היא למשחקים וגרפיקה והתקציב המקסימלי הוא 1400 ש"ח אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם מהטכנולוגיה החדשה (LGA1155ׂ) דבר נוסף אני מתכוון לרכוש 4GB (נכלל בתקציב) *כרגע שאר החלקים קיימים ניתן להסתכל בחתימה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  25. בגלל הדילמה של שלושת המרכיבים הקריטיים מבחינתי (מעבד, לוח אם, וסימן שאלה על כרטיס מסך אם צריך בנוסף) אם תראו את כל השרשור זה יכול לעזור לי מאוד. תודה על ההצעות , אני מחדד את הדרישות שלי (תודה מראש) אולי זה יעזור הצעות « תגובה #8 בתאריך: 26.03.2011 בשעה 21:37:00 » ברשותי מחשב מספר שנים אם מעבד AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% , 30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) + אפשרות לעבודה עם מספר חלונות במקביל + עריכת וידאו עיי תוכנת פינקל, המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות G…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.