מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
-
הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מה זה אומר שזה רושם במעלות צלזיוס core#0 core#1 package? מה זה כל האופציות האלה? בכל אחת מהן הוא מראה לי סוג אחר של מעלות
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עובד כרגע עם מחשב עם הנמפרט הנ"ל: מעבד : E2180 INTEL לוח אם : asus p5q se זיכרון : DDR 2 4 GB OCZ כרטיס מסך Nvidia 9600GT דיסק :WD 500 GB 7200 גוף קירור של זלמן על המעבד. החלטתי שהגיעה העת לשדרג את המעבד למשהו קצת יותר מתקדם שייתן לי להפעיל Virtual XP על Windows 7 ובכלל קצת לשדרג. בקיצור - איזה מעבד אתם ממליצים בטווח של 500 ש"ח ? שיכיל אפשרות להפעיל את ה XP . תודה יפתח
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
דגם הזיכרון: VS2GBKIT667D2 האם יתאימו זה לזה? באתר של CORSAIR ראיתי את ההערה הבאה: NOTE: Must use F4 BIOS or newer for optimal RAM compatability מה הכוונה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ;D __________________________________________ עריכה : יש לי מעבד פנטיום 4 (1.6), אם אפשר שיהיה בו פייווייר ויואסבי 2.0 כ.רשת ועדיף בלי 5.1 ערוצים והכי חשוב שיעבוד עם רדאונים !
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34781 קצת הסברים על תהליך הבישול של פרוסות הסיליקון של AMD
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
חצי שעה קראתי ולא ממש הבנתי בסוף, הבעייה ב SATA 2 הי אם מחברים 3 התקנים ומעלה או שיכולה להיות בעייה אפילו אם יש לי רק הארד דיסק אחד וצורב ?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
יש לי בבית עוד מחשב ישן מאוד ומעפן בקיצור יש שמה ראם וזה של חברה קינגסטון ובמחשב שלי עכשיו של חברה מושקין השאלה הם שתיהם DDR2 אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי ? החברה שונה אבל ה DDR אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רשום באתר הבית שהוא תומך fsb 1066 /oc למה הכוונה ולאיזה רכיב בדיוק צריך לעשות oc כדי שיתמוך ב e-6300 בוקר טוב ותודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, שמעתי בפורום הזה על מושגים שאני לא מכיר. מזה EVEREST ומזה CAS? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם המעבד הזה מתאים למשחקים כבדים או לא ...וגם אם ה E8400 מתאים למשחקים כבדים וחדשיים אז הוא גם מתאים להפעיל תוכנות כמו ה SABABADC ותוכנות שלוקחות את כל המעבד איתן ..בלי שום בעיה .....או ש לא רק רק הגרפיקה חזק בה הINTEL Q6600??? ??? גם התוכנות כמו ה SABABADC
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת ASUS דגם P4B266C לינק לאתר עם נתונים על הלוח אם http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4B266-C&langs=09 עכשיו אני מעוניין להוסיף סטיק זכרון של חברת KINGSTON בעל קיבולת של 512 MB אבל בתדר של 400 MHZ לרגע זה מותקן סטיק של 266 MHZ בעל קיבולת של 256 MB מדובר על זכרון מסוג DDRAM ה 512 יעבדו בנוסף ל 256 השאלה שלי : האם הזיכרון החדש יעבוד ללא בעיות ? והאם מישהו עשה זאת והמערכת עבדה ללא כל בעיות ? תענו לי רק אם אתם יודעים באמת כי אני עושה הזמנה ואני לא רוצה אחר כך לשלם כסף לחינם כי לא יהיה ניתן לבטל את הרכישה !!!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מה אתם חושבים יציאת הi7 תשפיע על המכירים של לוחות האם והזכרנות הקיימים? הרבה? מעט?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת המאוורר של המעבד שלי (P4 2.8 PRRESCOT) מאוד מרעיש אולי למשהו יש פיתרון איך לעשות שהוא לא ירעיש או שירעיש פחות?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין P67A-UD4-B3 לZ68X-UD4-B3. שניהם אותו מחיר אך אני לא יודע מה לבחור. אתם מוזמנים גם להציע לוחות אחרים אבל רק מחברת GIGABYTE או ASUS עד 900 ש"ח - אלה הם הסוגים היחידים שיש בKSP(אני קונה מהם). אני צריך לוח אם טוב לOC(מעבד i5 2500K) עד 4 GHZ. המחשב יועד למשחקים די כבדים וMULTITASKING. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
צרכים: א. תומך INTEL c2d ב. תאימות לשדרוג מעבד בשלב מאוחר יותר ג. למשחקים כבדים מאוד ד. DX10 - חיבור PCI-E אחד (לא מעוניין בSLI) ה. זכרון DDR2 667MHz ו. לא מעוניין בOC. ז. אין לי מושג איזה פונקציות מועדפות מבחינת זכרון קשיח - בעניין זה אני סומך עליכם... תקציב 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב, והוא מתלבט על הלוח, אז איזה עדיף? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=7855 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=8334
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אולי זאת שאלה טיפשית אבל שווה לשאול עדיין שיגיב רק מי שיודע אם אשפר או אי אפשר. והוא בטוח לגבי התשובה שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
amd 2000 מתפקד גם כמו פנטיום 4 2.0 גיגה במשחקים??? כי ל-amd הזה יש רק 1.7 גיגה ואני לא בטוח אם זה כמו הפנטיום 4 במשחקים ולא רק בווינדוס. בווינדוס אני יודע שהביצועים שלו מגיעיםי גם לפנטיום4 2.4..
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יצאו לאחרונה המון המון מעבדים pentium d/m/core2/965 amd /FX60/2X ועוד ועוד אז מה הוא היום המעבד הטוב ביותר? ואם אפשר לדעת מה מחירו של המעבד הטוב ביותר
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני זוכר שרשמו פה שמעבדי הCORE 2 DUO יתמכו במהירות זיכרון עד 800MHZ, אבל בכתבה על הלוחות החדשים עם ערכות שבבים של AIT באחד הלוחות רשום: ???
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שיועד גם קצת למשחקים קלים -בנונים בדרישות שלהם ולעבודה משרדית,מה שאני מתכוון זה לוח אם שאפשר לשדרג אותו קצת בעתיד בזכרון יותר גבוה ובכרטיס מסך,ושיתמוך בDDR4 .לוח אם כזה :Gigabyte GA-H110M-S2H GH110MS2H ? הוא בסדר סביר? יתאים למשחקים ברמת דרישות בנוני?שאילו אני אחבר כרטיס מסך GTX950 OR GTX 960 וזכרון 8 גיגה בייט 2133MHZ תקציב ללוח אם 300-400 ש"ח ,אולי חריגה של 50 שקל חחח
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם למעבד 4800+ של AMD, 450-500 ש"ח. לא מתוכנן OC, ונחמד אם יהיה מקום לשדרוג בעתיד... למשל למרובעי ליבות של AMD וכאלה. אני רוצה שיהיה בו כרטיס קול כמה שיותר איכותי, כי אני גם מתכוון לקנות רמקולים 5.1.... אמממ.. השימושים של המחשב יהיו קצת משחקים קצת סרטים קצת הכול, ושוב, בלי OC.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-