מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
הכל היה בסדר במשחק שלי המערכת לגמרי הייתה תקינה ועכשיו על בסיס קבוע התחילו לי להיתקע משחקים וזה קורה רק במשחקים...המסך פשוט קופא...וכל מה שאני רואה נשאר...ככה קפוא ויש נקודה זוהרת כזאת בפינה של המסך בצד שמאל למעלה...אבל בגלל שזה קורה לי רק במשחקים ושזה התחיל פתאום בלי סיבה גרם לי לבדוק מה זה יכול להיות ולא הצלחתי לחשוב על שום דבר חוץ משאולי הArctic silver3 על הליבה של הכרטיס מסך מקצרת לי או שהמעבד שלי לא מקבל מספיק זרם יש לי AXP1700 עם מתח של 1.73 וכרטיס מסך GeForce4 Mx440 של visiontek עשיתי לו קירור אקטיבי עם Crystal Orb וArctic Silver 3. יש לי 512DDR PC2100 המערכת הייתה תקינה לגמרי זה ככה התחיל פתאום ניסיתי להתקין דריברים מחדש לא עזר...גם הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי וו…
-
שלום, יש לי מחשב קצת ישן ואני לא בטוח אילו זכרונות יתאימו. צירפתי לוג של cpu-z בתקווה שמישהו שמבין הרבה יותר ממני יוכל לייעץ לי איזה זכרונות לקנות. (ואם זה תהליך מורכב או שכולל הגדרות BIOS אני מאוד אשמח אם יהיה פירוט). נ.ב: אם אפשר להשתמש בזכרונות הקיימים כדי לשפר יותר את הביצועים זה אפילו עדיף. תודה, אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9700 PRO אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ציפסט VIA KT800 תומך במעבד 64 ביט בכל לוח היה מצויין שחריץ AGP הינו 1.5V שאלתי הינה איך אני יכול להיות בטוח שכרטיס המסך הינו מתאים ותומך ב 1.5V
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
מה זה מעבדי קונרו? מעבדים כפולי הליבה החדשים שיגיעו בקרוב של חברת INTEL ? ואם זה כך, האם זה ימשיך את סידרת כפולי הליבה של אינטל? 3.4D, 3.6D האם הם יהיו שונים מכפולי הליבה שיש כיום או שהם יהיו שדרוג רגיל ? כמו P 3.0 לעומת P 3.2 וכמה כסף זה יעלה? והלוחום אם של קונרו יעלו? הבנתי שבקרוב הם יגיעו ואז המחירים ישתנו. תכננתי לקנות מחשב בימים הקרובים אבל הבנתי שעדיף לחכות שהקונרו יגיעו ורק אז לקנות (לא בהכרח קונרו..כי שאר המחירים ירדו). כמה זמן זה ה "בקרוב" ? על כמה זמן מדובר? אני רוצה לדעת אם בכלל שווה לחכות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מה זה אומר שזה רושם במעלות צלזיוס core#0 core#1 package? מה זה כל האופציות האלה? בכל אחת מהן הוא מראה לי סוג אחר של מעלות
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עובד כרגע עם מחשב עם הנמפרט הנ"ל: מעבד : E2180 INTEL לוח אם : asus p5q se זיכרון : DDR 2 4 GB OCZ כרטיס מסך Nvidia 9600GT דיסק :WD 500 GB 7200 גוף קירור של זלמן על המעבד. החלטתי שהגיעה העת לשדרג את המעבד למשהו קצת יותר מתקדם שייתן לי להפעיל Virtual XP על Windows 7 ובכלל קצת לשדרג. בקיצור - איזה מעבד אתם ממליצים בטווח של 500 ש"ח ? שיכיל אפשרות להפעיל את ה XP . תודה יפתח
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
דגם הזיכרון: VS2GBKIT667D2 האם יתאימו זה לזה? באתר של CORSAIR ראיתי את ההערה הבאה: NOTE: Must use F4 BIOS or newer for optimal RAM compatability מה הכוונה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ;D __________________________________________ עריכה : יש לי מעבד פנטיום 4 (1.6), אם אפשר שיהיה בו פייווייר ויואסבי 2.0 כ.רשת ועדיף בלי 5.1 ערוצים והכי חשוב שיעבוד עם רדאונים !
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34781 קצת הסברים על תהליך הבישול של פרוסות הסיליקון של AMD
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
חצי שעה קראתי ולא ממש הבנתי בסוף, הבעייה ב SATA 2 הי אם מחברים 3 התקנים ומעלה או שיכולה להיות בעייה אפילו אם יש לי רק הארד דיסק אחד וצורב ?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי בבית עוד מחשב ישן מאוד ומעפן בקיצור יש שמה ראם וזה של חברה קינגסטון ובמחשב שלי עכשיו של חברה מושקין השאלה הם שתיהם DDR2 אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי ? החברה שונה אבל ה DDR אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רשום באתר הבית שהוא תומך fsb 1066 /oc למה הכוונה ולאיזה רכיב בדיוק צריך לעשות oc כדי שיתמוך ב e-6300 בוקר טוב ותודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, שמעתי בפורום הזה על מושגים שאני לא מכיר. מזה EVEREST ומזה CAS? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם המעבד הזה מתאים למשחקים כבדים או לא ...וגם אם ה E8400 מתאים למשחקים כבדים וחדשיים אז הוא גם מתאים להפעיל תוכנות כמו ה SABABADC ותוכנות שלוקחות את כל המעבד איתן ..בלי שום בעיה .....או ש לא רק רק הגרפיקה חזק בה הINTEL Q6600??? ??? גם התוכנות כמו ה SABABADC
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת ASUS דגם P4B266C לינק לאתר עם נתונים על הלוח אם http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4B266-C&langs=09 עכשיו אני מעוניין להוסיף סטיק זכרון של חברת KINGSTON בעל קיבולת של 512 MB אבל בתדר של 400 MHZ לרגע זה מותקן סטיק של 266 MHZ בעל קיבולת של 256 MB מדובר על זכרון מסוג DDRAM ה 512 יעבדו בנוסף ל 256 השאלה שלי : האם הזיכרון החדש יעבוד ללא בעיות ? והאם מישהו עשה זאת והמערכת עבדה ללא כל בעיות ? תענו לי רק אם אתם יודעים באמת כי אני עושה הזמנה ואני לא רוצה אחר כך לשלם כסף לחינם כי לא יהיה ניתן לבטל את הרכישה !!!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מה אתם חושבים יציאת הi7 תשפיע על המכירים של לוחות האם והזכרנות הקיימים? הרבה? מעט?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת המאוורר של המעבד שלי (P4 2.8 PRRESCOT) מאוד מרעיש אולי למשהו יש פיתרון איך לעשות שהוא לא ירעיש או שירעיש פחות?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין P67A-UD4-B3 לZ68X-UD4-B3. שניהם אותו מחיר אך אני לא יודע מה לבחור. אתם מוזמנים גם להציע לוחות אחרים אבל רק מחברת GIGABYTE או ASUS עד 900 ש"ח - אלה הם הסוגים היחידים שיש בKSP(אני קונה מהם). אני צריך לוח אם טוב לOC(מעבד i5 2500K) עד 4 GHZ. המחשב יועד למשחקים די כבדים וMULTITASKING. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
צרכים: א. תומך INTEL c2d ב. תאימות לשדרוג מעבד בשלב מאוחר יותר ג. למשחקים כבדים מאוד ד. DX10 - חיבור PCI-E אחד (לא מעוניין בSLI) ה. זכרון DDR2 667MHz ו. לא מעוניין בOC. ז. אין לי מושג איזה פונקציות מועדפות מבחינת זכרון קשיח - בעניין זה אני סומך עליכם... תקציב 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב, והוא מתלבט על הלוח, אז איזה עדיף? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=7855 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=8334
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אולי זאת שאלה טיפשית אבל שווה לשאול עדיין שיגיב רק מי שיודע אם אשפר או אי אפשר. והוא בטוח לגבי התשובה שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-