עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by vadimp1,

שאלה מתי יכנס לארץ M4A79T Deluxe/U3S6 אם בכלל יכנס?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by mz155,

במעבד דואל... כשכתוב את המהירות שלו (ghz) .. זה המהירות הכללית? לדוגמא: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX המהירות פה היא 2.4 או 4.8? תודה מראש mz155

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  3. יש לי שאלה נגיד הדרישות המינימליות של משחק כלשהו הן מעבד 2.0 ג'יגה ולי יש בבית מעבד *כפול ליבה* במהירות 1.6 ג'יגה אני מניח שזה כמובן מספיק, אבל איך אני מחשב או משווה את המהירות של המעבד כפול הליבה שלי למהירות כפי שנמדדה בעבר? זאת אומרת.. אם יש לי מעבד כפול ליבה במהירות 1.6 ג'יגה...איך אדע כמה מהירות זו שווה לעומת מעבד חד ליבתי? כך שאוכל להתאים את מה שיש לי לדרישות המינימליות של מוצרים!...

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. היי, <== המפרט ה'עתיק' שלי פה מימין מתחת לשם משתמש 8| אני לא מתכוון לשדרג\להחליף בקרוב את המחשב כולו [לוח + זכרון + מעבד] וגם לא מבצע המהרה [OC] כי גם ככה למחשב שלי תמיד חם מידי, ואני חושש לחייו אוקיי, אז לשם שדרוג הביצועים והמהירות הכללית אני שוקל לשדרג את המעבד. יש הרבה מאוד פוסטים והשוואות בנושא, ובדיוק בין המעבדים הנ"ל בהרבה פורומים, ובהרבה התנצחויות שלא תמיד נגמרות בתשובה חד משמעית. יש אומרים ללכת על "כח עיבוד" נטו במקרים אלו- ולכן ללכת על E8400. ויש שאמרו שמרובעי הליבה הנ"ל עדיפים. נכון לתקופה שפוסטים אלו היו נפוצים, 2009-2010, אולי מרובעי ליבה היו פחות רלוונטיים. אבל עכשיו 2013, האם עכשיו יש יתרון משמעותי ושימושי למרובעי הליבה הנ"ל?!? כלומר לQ66…

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by דור28,

השרת אמור להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL SERVER יתחברו אליו 11 משתמשים יעבדו בחשבשבת מה עדיף: CORE I7 920 => בקרוב יגע לחניות Q9550 => איטי יותר מה E8500 אבל 4 ליבות =>האם יהיה להם שימוש? E8500 => מהיר השאלה האם יסתדר לתמרן את כל הנתונים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by nuctornal wisdom,

אפשר להשתמש ביציאה האופטית כline in? אני רוצה לחבר לשם את הxbox ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב, יעבוד?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by talevi,

מה ההבדל בין ASUS STRIKER ל EVEGA 680I איזה פיצרים יש באחד שאין בשני? ומה עדיף?

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

OK לאחותי קנו מחשב ביום חמישי (סוף סוף אין מריבות בין אח שלי ואחותי. אהה שקט בבית ) וראיתי בביוס שאני יכול לשנות את המחפלה. עכשיו לא ניסיתי את זה כי אני מפחד שזה יהרוס משהו.(לא מחשב שלי) אז כמה דברים. 1. איך אני יכול לדעת אם זה באמת מעבד פתוח? אם יש לי את האפשרות אז הוא כן? 2. אם אני ישנה את המחפלה ולא יעלה בהרבה את הMHZ של המעבד זה יכול לדפוק אותו? 3.אם אני כן יעשה לו OC אז מה המחפלה שהכי טוב לעבוד איתה? כי יש ראם לא משהו (512 של סמסוננג פשוט DDR 400)

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. שלום לכולם, בפורום מפרטים ראיתי הרבה אנשים שמבקשים שיבנו להם מפרט ובונים להם מפרט עם 4 ג'יגה זיכרון קראתי פה כמה הודעות שמערכת הפעלה 32 ביט לא תומכת ב 4 ג'יגה זיכרון כלומר מזהה רק 3.2-3.5 ג'יגה זיכרון אז למה להכניס למפרט מלכתחילה 4 ג'יגה זיכרון אם זה גם ככה לא יתמוך? שאלה נוספת היא, אפשר לשים סלוט אחד של 2 ג'יגה עם מהירות זיכרון לדוגמא 800 וסלוט אחד של 1 ג'יגה עם אותה מהירות זיכרון ושניהם יעבדו בצורה טובה? עם DUAL CHANNEL? וככה לקבל 3 ג'יגה במקום 4 ג'יגה שלא מנוצלים? עוד שאלה קטנה, איזה מעבד מומלץ יותר, E8500 או Q6600? המחשב הינו לעבודה ומשחקים (משחקים כבדים) תודה לעונים

10. Started by Shay_a,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, חשבתי לשים 4GB זכרון RAM. מישהו אמר לי שמערכת Vista 32BIT תזהה עד 3.97GB זכרון, מישהו אחר אמר שרק 3GB זכרון. כמה זכרון באמת נתמך במערכת 32BIT והאם יש דרך לגרום לזה לזהות אותו בכל זאת? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by dpg,

שבוע טוב לפי מה שהבנתי כל כתובת בזכרון מכילה 8 ביט שזה 1 byte ,האם ה 64 עובד מול 4 כתובות בו זמנית? אשמח להסבר תודה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  13. Started by giloman,

תוך כמה זמן הדרישות של המשחקים יהיו מעבד 64 ביט ?? בילבד ??

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון ש64 ביט זה אשכרה מהירות כפולה מ32 ביט במלוא מובן המילה=כפולה=?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by thegodx,

נכנסתי לKSP לראות מכירים של זיכרון וראיתי שA DATA הכי מישתלם שם ולא רשום עליו הרבה פרטים חוץ מ 512MB A-DATA /VT ושהו DDR 400 רציתי לדעת האם הוא בתיזמונים CL2.5..

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה לקנות את הלוח אם שכתבתי בכותרת ורציתי לשאול לגבי ה PCI-E כפול 2 שלו האם הדבר מאפשר לי לשים שתי כרטסי מסך שונים שתומכים ב PCIE או שאני חייב שהם יהיו זהים נניח ושמתי שתיים כיצד זה פועל האם העיבוד הגרפי יהיה סך שתי כרטסי המסך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by warrior-,

אני ממש לא יודע איזה מעבד לקנות במחשב החדש. רק עכשיו התחילו לייבא את AMD בצורה מסודרת, וגם רוב החנויות לא מתעסקות עם AMD לפחות חנויות גדולות שעוסקות עם חברות גדולות, בניגוד לפנטיום שמיבאת אותה חברה גדולה ואמינה. בנוסף מעבד AMD הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט, ורובו בנוי מקוד של 32 ביט. וגם אם אתם זוכרים פעם בשנת 1992 יצא מעבד אלפה 64 ביט, וכולם חשבו שזהו עכשיו כל שוק המחשבים יעבור ל64 ביט, אך עדיין היום ה64 ביט לא נכנס. וגם שייצא לונגהורן 90 אחוז שמעבד הAMD לא יתאים לו ויהיה הרבה בעיות בתאימות בין הוינדוס למעבד, היות והמעבד הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט כמו האופטרון. וגם לא הבנתי מה בדיוק הייתרון של 64 ביט, כאילו מה שאני יודע שמעבד 64 ביט יודע לעבוד עם יותר מ4 גיגה זיכרון - שזה לא …

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by moshemordo,

טוב האם אפשר להרכיב מעבד של AMD על לוח של INTEL ? והאם AMD 500MHZ יותר טוב מסלרון 667? ואם אני מחליף גם לוח כל הכרטיסים יתאימו לי?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by Evil Inside,

אני עומד לרכוש מעבד AMD ATHLON XP 2500+ רציתי לדעת האם זה עובדתי שמעבדי AMD מתחממים יותר ממעבדי פנטיום? ועוד דבר, האם מעבדי AMD עושים יותר רעש ממעבדי הפנטיום? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by ea666,

האם הבדל בביצועים בין amd 3200 ל amd 3500 מציק את ההבדל במחירים שלהם?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by Lapland,

כמה פינים הוא צריך מהספק ? אם יש לי 4 זה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by giloman,

האם שווה לקנות את ה3100 בישביל סוקט 745 וכשתצא מערכת ההפעלה 64 ביט לשדרג ? כי ראיתי שעם OC למהירויות של הA64 הוא נותן את אותם ביצועים ...

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by faceman_007,

יש ללוח אם הזה: Asus P4GD1 PCI-E?

24. Started by Ghosthunter,

אני יכול לקנות את הלוח אם ולקנות גם כרטיס קול? בלי שתהיינה בעיות תאימות אולי "לבטל" את הכרטיס שעל הלוח בצורה כלשהי..

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by kobiatti,

ברשותי הלוח האם הזה. שאר המפרט-מעבד e8400 וזכרון 2X2GB של OCZ (לא זוכר תדרים). בנוסף ברשותי ה-HD4870. הגעתי למסקנה שאני לא מתכנן CF (לא משתלם עבורי,מסך 22אינצ') אז מה בסופו של דבר היתרון של לוח זה על לוחות P35...? או לוחות פשוטים אחרים? האם לוח זה יהווה יתרון עבורי כאשר אני ארצה לקנות כ.מ חדש בעתיד ?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים