מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
זה מאוד מאוד דחוף לי אבא שלי רוצה שנלך עכשיו איזה לקחת את ה6400+ אני צריך להזמין ועכשיו אני בכל זאת הולך לקנות את הלוח אם!!! אם אפשר לא תגובות רק של השם אלה במה הוא טוב ואיך ובאנצ'ים תודה!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש איזה השוואה באינטרנט שמראה הבדלי ביצועים בין מעבדים של ניידים (כולל ישנים) למעבדי מחשב (כולל ישנים) או ספציפית לדגם הזה ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי איך אפשר לבדוק איזה דגם של מעבד מסוג Q6600 יש לי, מבלי להוריד את הקירור שנמצא פיזית על המעבד ? הבנתי שיש כמה דגמים למעבד הספציפי הזה - איזה מהם הוא יותר טוב ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
האם מעבד כמו q6700 65nm יוכל להתאים ל- biostar 945gc m7-te? כרגע אני עם הארד דיסק של 80GB SATA2 שקיבלתי עם המחשב של ג'ון ברייס, כי שני ההארד דיסקים של ה- 500GB (IDE) כל אחד הורכבו כבר במחשב חדש. אמרו לי שהלוח לא יוכל לעבוד עם quad שהם 45 ננומטר, אז לפחות 65 ננומטר ולא איזה core 2 duo מהרשימה שבאתר של biostar. מה דעתכם? תיאורטית, חשבתי לשים עליו איזה כרטיס מסך נחמד מסדרת 9 של nvidia (למרות שאני יודע ש- 9800 למיניהם לא יעבדו על הלוח הזה, אז נשאר רק 9400-9600 למיניהם) ואם ארצה אוכל בעתיד הקרוב לשים גם את שני ההארד דיסקים של ה- 500GB IDE כל אחד, ולמחשב החדש לקנות שני הארד דיסקים של 500GB SATA2כל אחד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25048
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache @ 3.6Ghz Overclocked מה זה אומר? שהמעבד במקור היה 3 גיגה הרץ והמהירו אותו ל3.6? מה זה cache? תודה
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם, - תרומות יתקבלו בברכה.. (גם החלפה על חומרה..) - המון תודות! ניר.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI אני משתמש בו כבר שנה בערך, על הלוח אם אין יציאת 1394 מובנת אבל יש כרטיס כזה רק עם היציאה עצמה שממנו יוצא כבל קטן שמתחבר ללוח האם לפינים של JUSB1 ולא J1394 פשוט כי אין כאלה! זה אופציונלי ולא קיים אצלי. אני יודע שזה לא אמור לעבוד ושהחיבורים הם שונים אבל זה עבד, ככה זה הגיע כשקניתי את המחשב והווינוס היה מזהה את היציאה גם כיציאה וגם בתור כרטיס רשת. לא השתמשתי בחיבור הזה חודש וחצי בערך ובחודש וחצי האלה התקנתי גם SP3 וגם עשיתי שדרוג לביוס, ועכשיו רק שמתי לב שהווינדוס מזהה את החיבור בתור USB, כשאני מחבר את הצלמה אליו הוא אומר שהתקן הUSB לא זוהה, שהוא פועל באופן לא תקין ושווינדוס אינו מזהה אותו. מה אתם אומרים, יש אולי איזה הגדרה כזאת בביוס או שזה פתיר על ידי ד…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כיום חי בלוח האם E6420 עם כרטיס מסך 4850 של Asus (דגם TOP). המחשב משמש בעיקר לעבודה שוטפת ולמשחקים. לאיזה מעבד כדאי לשדרג ?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם כדי לי לקחת. אני מעונין בלוח למעבד intel ליבה מרובעת מסדרה Q. חשבתי לקנות את הלוח EP45-UD3L של Gigabyte. מה ההבדל בין הלוח הזה לבין הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L מזה בכלל ה EP45 וה EP43? בקיצור איזה לוח אם מבית Gigabyte הכי כדי לי לקנות? אני מעדיף קישור לקניה ב KSP. עוד משהו, אני מעונין בלוח סטנדרטי, שלא יעלה על יותר מ 600 שקל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
קיבלתי 11000 ב 3d mark 06 עם מערכת כזאת: Q9550 nvidia 8800 gts 614 mb corssair 2 gb 800mhz collermaster cm690 thermaltek v1 ax enermax liberty 400wat asus p5kpl-cm הגיוני התוצאה שלי??
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
קניתי את הקיט OCZ platinum 2x2GB 1066 PC 8500 עכשיו או שיש לי בעיה באחד מהזיכרונות או שאני לא עושה משהו נכון אני שם את שניהם בדואל, המחשב לא עולה לי...הוא רץ כמה שניות...אפילו לא מגיע לשלב של הביוס ועושה ריסט אבל ברגע שאני מעיף אחד מהזיכרונות המחשב עובד פרפקט.... יש לציין שזה קורה בגלל קיט ספציפי שגם אם אני שם אותו לבד המערכת לא עולה, אבל השני כן מעלה אותה. ניסיתי לשים את הזיכרון אחרי שהווינדוס כבר עולה ואז פתאום אין בעיה...המערכת קוראת 4 GB זיכרון והכל עובד...אבל ברגע שאני עושה ריסט יש מלא צפצופים מהלוח אם ועוד פעם המערכת לא עולה. יש מצב שהקיט הספציפי דפוק וצריך להחליף אותו? תודה נ.ב, המערכת שלי היא: E8400 gigabyte EP43-UD3L GTX260 Corsair 550W WD 500GB
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
זה שאלה שלי כי AMD יותר חזק במקרים מסוימים אבל גם פנטיום לא רע
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מה ההבדל בנהם ? והאם משתלם לקנות את ה 940 ? ואם יהיה לי צוואר בקבוק אם אני ישים 260 GTX עם Core I7 940 .
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
הם כולם נעים מסביב ל 500 שקל איזה מהם כדאי לבחור? שימושים מיוחדים כנראה שאין לי... יותר חשוב העסק של הכרטיס קול המובנה FSB וכו' אולי אנסה לעשות OC קל בעתיד אבל לא משהו רציני. המעבד שישב כנראה הQ9550 + radeon hd 4870 515 של Powercolor
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
תודה! בנוסף, הייתי רוצה לדעת איפה הוא ממוקם.... תודה רבה לכולם!!! אפשר לנעול יש לי את התשובה לי!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כשאני עושה ריסט/מדליק תמחשב מופיעה כתובית memory runs at dual channel inter leaved מה זה אומר? שהזיכרון DDR2 לא מוגדר כעובד בקצב כפול?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן עם הלוח אם msi combo 915p הלוח תומך בזכרונות ddr2 533mhz pc4200 השאלה היא האם אני אוכל לשים זכרונות בתדר מקורי גבוה יותר והם יעבדו בתדר הנמוך שהלוח אם מאפשר? האם הוא בכלל יצליח "לקרוא" אותם?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בפנדה הכולל לוח Asus P6T... היום אני שם לב שנוסף להם עוד לוקח תחת אותה קטגוריית מעבדים - P6T SE הלוח יותר זול ב-100 ש"ח בערך (לא שזה מה שיקטין לי את החור בכיס)... אבל מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? SE זה קיצור של מה? Second Edition? מה הולך פה? ???
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לא יודע איזה סוג זה בדיוק והכל, אבל היה להיות לי במחשב החדש GA P43DSUL משו כזה, ואז הביאו לי גם זיכרון DD3 אז החליפו לי ללוח אם הזה בחינם. איך אינטל בלוחות? הChipSet P45 הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי ברשת שיכול לעזור להמון אנשים שמעוניינים לקנות את "ה"מעבד בישבילם....(הקובץ מצורף בסוף העמוד) ישנם המוני סטפינגים לאינטל, אני לא מדבר על הSLB9K וכל אלה למינהם , משום שישנם תחת זה המון סוגי סטפינג. בקובץ הבא אתם תראו את המעבדים E7200,E8200,E8300,E8400,E8500,E8600 ואת כל סוגי החבילות הקיימים ומהו התדר שאליו הוא הגיע עם המינימום מתח. ככה תוכלו לדעת עם איזה סטפינג תגיעו יותר רחוק. אני בדיוק לפני קנייה אני יודע שזה ממש עוזר לי אז אני מאמין שגם לאחרים זה יעזור. רק כאלה שרוצים להגיע לOC טוב עם כמה שפחות מעלות ומתח. את בטח שואלים היכן אתם יכולים למצוא את המידע על כך? ת: על גב הקופסא או על המעבד עצמו. דוגמא לכך בתמונות שמצורפות. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי במחשב היישן את הלוח אם הזה, ואנחנו קונים לאח שלי כ.מ חדש, במקום הGforce8800 שלו. שמעתי שהלוחותת אם הישנים לא תומכים בכרטיסי מסך החדשים, אז רציתי לדעת אם הכ.מ יעבוד פה?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב לשימושים ביתיים ולא למשחקים. מעבד בסדר גודל של ה5200 ואפשר גם AMD לוח מאיכות טובה עם גרפיקה וסאונד מובנים. בעיקרון התקציב עד 1000 למעבד+לוח
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
לא יודע איזו לוח אם לקנות כול המספרים והפונקציות בילבלו אותי אני מעניין לעשות/לחבר: 1.O.C 2.מעניין בעתיד לחבר שני כרטיסי מסך 3.שיהיה תמורה טובה למחיר שלו
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-