מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
משפחת ה-Raven Ridge הניידת של AMD טרם הוצגה רשמית, אך נראה כי ביצרנית המחשבים האמריקאית כבר מוכנים בהחלט לבואה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
- 2 followers
-
-
הזמנתי מפרט עם זכרונות של 4GBx4 800mhz Kingston אבל פתאום שמתי לב באחת התוכנות שהמחשב מזהה את הזכרונות ב400mhz CL6. (או שפשוט מי שהרכיב לי את המפרט טעה ?!) מה אפשר לעשות ? שאלה שקצת לא קשורה לכאן ... אבל רציתי לדעת מה יותר אמין מבחינת הטמפ' של המעבד .. EasyTune תוכנת OC של הלוח או ?TAT http://img364.imageshack.us/img364/2537/92131677vj7.jpg
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מבחר המחשבים הניידים שמבוסס על שבביה של AMD ממשיך להתרחב לאיטו, באדיבותה של חברת דל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
אופציה לשדרג למעבדי EXTREEM אינטל שהיה חזק וישרוד הרבה שנים למשחקים לוויסטה 1 ?P5W DH Deluxe s775 Conroe או 2 ?GA-965P-DQ6?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי, זה המפרט שלי: Phenom II x4 Quad-Core 940 | GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ כרטיס מסך: GTX 650 והמחשב כבר לא מהיר כמו פעם (ולמען האמת גם לא מריץ את המשחקים החדשים מי יודע מה..) ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון RAM (נגיד עוד 2 או 4 ג'יגה) מבלי להחליף את הזיכרונות הנוכחיים שעובדים מצויין סה"כ ובכל זאת אני חייל כרגע ואין יותר מידי כסף.. השאלה היא האם אני חייב לקנות זכרונות זהים? מה שיהיה קצת בעייתי כי הם די ישנים או שמספיק רק שיהיו באותה מהירות וכו'? בקיצור איך זה עובד? ועוד בעיה קטנה שיש לי היא שהקירור של המעבד חוסם לי 2 מתוך ה-4 סלוטים של הRAM במחשב.. מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף קירור כמובן) והאם יש לכם המלצות לזכרונות לא יקרים מידי?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
עד לפני שבוע המחשב שלי היה מותקן בו WIN XP הוא עשה בעיות של ריסטים ותקיעות .... פירמטי והתקנתי WIN98 , עכשיו הבעיה היא כזאת , הזיכרון שלי 256SDRAM לפי מה שרשום לי ב ADIA מנוצל מהזיכרון 255MB , זאת אומרת שלא נשאר לתוכניות כלום .... ??? מה ניתן לעשות כדיי לבדוק את הנושא ולשחרר זיכרון שתוכניות שעובדות ברקע יעבדו טוב ... ? ועוד בעיה נוספת , לפי מה שראיתי שרשום יש לי מתח במעבד של 1.7V מה עושים ... ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
תודה על תשובות אנשים
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
המעבדים של אינטל ב-2.8ghz וב-3ghz? ומה יהיה המחיר ההתחלתי שלהם? ---------------------------------------------------------- ועוד כמה זמן יצאו מעבדי ה-Hammer של AMD? באיזה מהירויות הם יהיו? ומה המחיר ההתחלתי שלהם? ואני מבקש ממי שלא רוצה לענות וסתם להיתעצבן אז שלא יענה בכלל. תודה מראש, גונזילה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
האם קיימים אתרים שנותנים BENCHMARKIM והשוואות לגבי זכרונות? ניסיתי בטומס הארד וור והם מדברים בכלליות יותר מידי ולא על דגמים ספציפים מישהו יכול להפנות?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
חברים שלי נוסעים לשם ואני מחפש את ה AX478 וכרטיס GTXP6.1 איפה יש חנות טובה באילת שמוכרת כאלה דברים?
-
כמה ביטים יש בכרטיס קול בלוחות אם אשר מצויידים בסאונדטורם כגון NF7-SL וכמו כן האפוקס המהולל בעל ה-NFORCE 250. האם הם יותר איכותיים מקריאיטיב לייב? לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או באודיו וקולנוע ביתי אז תרגישו חופשי להעביר.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה מעבדי AMD מגיעים גם בצבע ירוק וגם חום, מה ההבדל?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי למפלצת! אבל באמת מפלצת! לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים ! ולקנות פשוט עד מעבד כמו שיש לי 2.4 ואז זאת תיהיה מפלצת! מה דעתכם? יתרונות חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
כותרת. המחיר הוא בעיקרון אותו דבר, אני רוצה לדעת מה ההבדלים... למעבד בעיקרון E8400 או Q9550 (רק אם יש ירידה משמעותית שלו בחודש הקרוב...)
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כחודשיים שלוש אני קונה מחשב חדש (בעוד חודשיים שלוש יהיה לי מספיק כסף בשביל מחשב טוב) ואני מעוניין לקנות לוח אם אך אני לא מבין ממש בלוחות אם.. האם תוכלו לעזור לי בעניין? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי 4GB RAM ואני יודע שמערכת XP 32BIT מזהה רק 3GB או 3.5GB אז רציתי לדעת אם אותו דבר גם לVISTA ובעצם אם אני צריך 64BIT? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
איזה צ'יפ יותר וטב ללוח הזה בשביל ביצועים טובים יותר?? לא חובה למשחקים... ביצועים תחלאס !!!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היום ראיתי סרטון ביוטיוב שם שמו מחשב באקוריום מלא שמן מינרלי והוא עבד!!!! איך זה יכול להיות אני לא מבין.... למשהו יש את התשובה? מי שלא מוצא שיכתוב Mineral Oil Submerged Computer בחיפוש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין המעבדים 870 וה- 920 למה ה -870 מתומחר יקר יותר
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AN8 שאלה בכותרת אבקש לשמוע גם על לוחות אחרים ב-800 שח ל-939 שמצויינים כמובן ב-oc & games
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
המחירים ירדו או שרק ב 22 ביולי הם יורדים? של amd ו intel
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שום דבר חדש תחת השמש, התשובה היתה ידועה מראש. סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת:
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אחרי שקיבלנו את דגם ה-Envy x2 ההיברידי בתור אחד מדגמי החלונות הראשונים עם שבב Snapdragon 835 - מגיעה גם גירסת ה-Core שמאפשרת לבצע השוואת נתונים ויכולות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי את ה Q6600 ואז שמעתי על ה PENRYN חשבתי לחכות אבל נראה לי לא צריך לחכות כי ממש אין הבדלים מי שישמע , אז Q6600 בחירה מצויינת עם קצת OC יהיה אחלה ... תעדכנו אם יש למישהו מידע אחר ...
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-