עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש לוח למטרות אוברקלוקינג למעבד AMD שיחליף את הלוח אם הספציפי שלי שהוא על הפנים (מיפרט בחתימה). חשוב לי רק שיהיה טוב למטרות אוברקלוקינג סביר לא משו מקצועני אבל במידה וארצה לעשות אוברקלוק שהוא יתן לי תוצאות סבירות ולא כמו עכשיו שהלוח שלי לא מחזיק אוברקלוק פשוט אפילו ושיהיה בו 4 חריצי זכרון. ועוד שאלה איך ASUS M3A78-EMH HDMI ב-OC?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. 2 הגרסאות כאן: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. Started by SpidiMan,

במידה ואיני מבצע OC לזכרונות - האם התזמון שלהם משנה/חשוב או שההבדל הוא מינורי ולא מורגש ? תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by kozimus,

http://www.digitimes.com/news/a20090319PD210.html

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  5. קיצר אני משתגע ואני מתלבט בין המעבד E 8400 לבין ה Quad 8200 אני לא מבין איך כולם אומרים שהכפול יותר חזק ממנו כשאני רואה שבעצם טכנית מבפנים המרובע ליבה יותר חזק בחלק מהדברים...וחוץ מזה המחיר של שניהם זהה זה לא מובן לי..אם תוכלו לעזור לי אני ישמח ...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  6. אני יודע שהלוח אם ישן אבל רציתי לדעת אם יש מעבד סביר שיוכל לעבוד לי על הלוח אם. (עכשיו יש לי E2140) תודה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  7. היי אנשים ,אני מסדר למישהוא מחשב שנדפק לו לוח אם ,עכשיו יש לי בבית חלקים משלי ,גם לוחות אם יש ברשותי gigabyte ga-7n400-l ,לפי מחיר באיביי מוכרים אותם בסביבות 65 דולר ,אני רוצה לדעת מה היה המחיר האחרון שלו בארץ, הבעיה שאין ערכיון ב "זאפ" ,אז אני צריך את העזרה שלכם ,ועוד דבר נוסף ,כמה שווה radeon 9200 128mb ? תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. מה החיבור הזה ( PCI Express x4 slot (Refer to the graphics cards support list.? נימצא לדוגמה על לוח GA-EG43M-S2H .

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. זה יתחבר עם כרטיס מסך 4850 או 4870 יש מצב לOC מסך 24" מעבד זה יהיה בודאי E5200 אני מתלבט בעיקר על הלוח אלו ‏P31-ES3G ‏G31M-ES2L ‏ ‏G31M-S2L ‏73PVM-S2H ASUS ‏P5KPL-CM MSI ‏G31M3-F

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. לוח אם ASUS P5KPL-CM ‏G31M-ES2L s775 ‏G31M-S2L מה מבניהם עדיף גם ל-OC.. עם מעבד E5200 ו-4GB זיכרון

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. Started by idani1983,

אני רוצה לעשות OC ולכן אני רוצה לעדכן את ה BIOS. הסתכלתי ב cpu-z וראיתי שרשום rev 02 באתר של GIGABYTE RAUO REV 2.1 האם אני יכול להוריד את ה bios הזה? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2743#anchor_os

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. מה ההבדל בין 3 הלוחות האלו 1. GIGABYTE EP45-DS3L Intel P45 2.GIGABYTE EP43-DS3 Intel P43 3. GA-EP43-DS3LR תודה,

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by ירון78,

קניתי זכרון 2 גיגה DDR2 800MHZ CEON המוכר המליצ עליו ולא על KINGSTON האם עבד עליי או שיש אמת אשמח לתגובה מהירה לפני ההספקה תודה מראש ירון

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  14. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by רונן י.,

שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.

16. אני רוצה להתקין מעבד Pentium D 925 על לוח של אסוס -P5KPL-CM ,אבל ברשימת המעבדים מופיע ,ליד סוג המעבד כך without VT function מה זה אומר ? רשימת המעבדים : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. שלום יש לי שאלה שמסקרנת אותי מה ההבדל בין המעבדים הבאים בביצועים ובכלל ? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX כי המחיר של ה BOX יקר יותר הכ- 170 ש"ח + - תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. מה ההבדלים בין לוחות שעולים 1150 שקל כמו ה EX58-UD3R לבין לוחות שעולים 1500 שקל כמו EX58-DR5 או P6T. ובכלל, יש איזה לוח יחסית זול ומשתלם מבחינת אפשרויות וגם OC ל I7 ? שאלה דומה לגבי זכרונות, איזה תזמונים כדאי לקחת, ואיזה זכרונות נחשבים לטובים ויחסית משלתמים ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by MooShoo,

מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בין הלוח הזה GIGABYTE EP43-UD3L לבין GIGABYTE EP45-UD3L למעט התשובה הברורה מאליה שמדובר ב-P43 לעומת P45. הסתכלתי באתר של אינטל ולמעט ה-Storage Technology לא ראיתי הבדל. מישהו יוכל להסביר מתי עדיף כל אחד מהלוחות? תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by Jenia24,

מישהו יכול להגיד מה התוכנה הזאת עושה? ואם זה שווה? ראיתי אותה בעמוד ההורדות של הדרייברים למעבדים של AMD http://support.amd.com/us/Pages/dynamicDetails.aspx?ListID=c5cd2c08-1432-4756-aafa-4d9dc646342f&ItemID=153

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש זכרון 2000 MHZ עבור OC המעבד שאני ירכוש הוא 1333 MHZ האם עם זכרון גדול יותר מהתעבורה של המעבד זה יכול לגרום לבעיות ? כמו צוואר בקבוק במעבד ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by le011,

שלום וחג שמח ברשותי זיכרונות במהירות 1066 ומעבד C7200 ולוח אם ASUS P5Q משופ מה הזיכרונות רצים במהירות 800 .האם יש איזו הגדרה בביוס שצריך לשנות? כל ההגדרות הנוכחיות הן לפי היצרן. תודה.ולא מתוכנ המהרה למערכת

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  23. היי כידוע 4 ליבות טובים מן ה3 לא ממזמן בחור קוריאני הצליח לשחרר את הנעילה של מעבד הAMD Phenom x3 710 ולפתוח אותו למעבד Q-CORE אז מה צריך? *לוח אם מסדרת 790FX עם SB750 בלבד! *מעבד AMD Phenom II X3 710 אז מה צריך לדעת לפני שאנחנו מתחילים? -לא כול מעבדי ה710 נפתחים בגלל ליבה פגומה -אם שחררתם את הנעילה והמחשב עובר את הPost בלי BSOD זכיתם. -אם המחשב לא עבר POST כול מה שצריך לעשות זה רק להדליק מחדש את המחשב בכדי להחזיר את המעבד לx3 ליבות. -רק מעבדי Phenom II x3 710 נפתחים ולא Phenom 1st gen כול שאר התהליך בלינק הנ"ל http://xtreview.com/addcomment-id-7981-view-Unlock-the-fourth-core-from-AMD-Phenom-X3-processors.html שיהיה המון בהצלחה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. חבר שלי הלך לקנות לוח והמלצתי לו על הלוח הזול ביותר שיש לו יכולת OC בינונית שהוא ‏G31M-ES2L אבל הוא חזר עם GA-G31M-S2C, מה אתם מייעצים, יש הבדל בין הלוחות או שילך להחזיר אותו ולהביא מה שהמלצתי לו. באופן כללי מה יותר שווה. תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. ראיתי שכתבתם על זה ב-FAQ ובכל זאת. רשמתם שההבדל ב-DUALCHANNEL ל-SingleChannel הוא מזערי. האם כאשר יש מעבד עם שתי ליבות, יש יותר צורך בDUALCHANNEL? או שאין קשר ואני סתם מבלבל? והאם יכול כן להיות דווקא כן הבדל משמעותי בפעולות שצורכות הרבה משאבים (לפחות מבחינת מעבד), כמו קידוד וידאו למשל? מה בכל זאת היתרון המרכזי של זכרונות ב-DUALCHANNEL? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.