מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
לא אחד ולא שתיים שיש להם מעבדי 64BIT במחשב האישי שלהם ! אך למעט מאד יש את הווינדוס שתומך ב-64... מה שאני לא מבין זה למה ? יש לי חבר שיש לו מחשב עם Sempron 2800+ והמחשב עובד מהר ונוח לשימוש מלבד העובדה שיש לו XP SP2 שלא תומך ב-64BIT. אך שהייתי אצל חבר אחר שיש לו Sempron 2600+ ושאר המחשב חלש בכללי מהמחשב אצל החבר הקודם אבל הוא משתמש עם הויינדוס שכן תומך 64BIT ואני חייב לציין שהמחשב שלו מראה ביצועים יותר גבוהים ואני לא מדבר על הפעלת משחקים וכאלה אלה על פתיחת תוכנות או שימוש בכמה תוכנות בו זמנית ובקיצור עבודה משרדית כזאת שכל אחד מאיתנו עושה בכל דקה שהוא על המחשב.... אז אני לא מבין למה לא כל אחד שיש לו מעבד 64 לא מתקין סה"כ XP שכן תומך במעבד שלו בצורה מלאה!? אני טועה? אולי אין…
-
- 51 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי ה AMD DUAL CORE 4200 איך המעבד הזה? איך הוא בהשוואה ל Intel Core 2 Duo E6300 Box ?
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך מעבד שישמש אותי בעיקר למשחקים.... אני מתלבט בין 2500 Sempron לבין 2500 axp מה ההבדלים?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D האם מישהו יודע היכן ניתן לאתר צב"ד כנ"ל ו/או האם ניתן להסתייע במתאם PCI to PCIe לשימוש בצב"ד (קיים) בממשק PCI במערכת PCIe-only ? בתודה ג'ו נ.ב. : השאילתא צצה בעקבות הרכבת מערכת ה-Sandy Bridge החדשה שלי - שאיננה כוללת תושבות PCI כלשהן (מערכת שלמרבה השמחה איננה זקוקה לצב"ד כנ"ל ;D ). נ.ב. II : מתאם PCI to PCIe לדוגמה (מבוסס PLX 8112) :
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מנסה להבין איזה לוח עדיף: ה- ASUS A8V Deluxe או ה- EP-8KDA3J
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לעבור מאינטל (P4 3.0GHZ) ל( AMD (Athlon 64 3500 אני לא מכיר את AMD בכלל וממה שלא הבנתי לגבי לוחות האם זה האם יש בעיה לעבוד עם זכרונות DDR2 667MHZ? אני חושב ללכת על ASUS : A8N-SLI Deluxe או A8N-SLI או A8N-SLI SE אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין ולהמליץ... (הדגם החדש של ASUS יקר לי מדי... לצערי) תודה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כמעט בן שנתיים עם מעבד AMD Athlon 3200, עם כרטיס מסך 6800GS ועם 1GB ראם. אני רוצה לגרום למחשב לעבוד קצת יותר מהר, גם בתוכנות, וגם במשחקים. אבל אני לא רוצה משהו יקר מאוד. אז השאלה שלי היא: האם כדאי לי להשקיע בעוד ג'יגה ראם? ואם כן אז איזה.
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמראה את הטמפרטורה של הצ'יפסט בלוח אביט NF7 !! תודה.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ניסתי לעדכן את הביוס שלי דרך התוכנה של אסוס ללא הצלחה הוא אומר לי שהוא לא מוצא את לוח אם וזהו וניסתי גם ידנית להתקין אבל ללא הצלחה לא הבנתי את הקטע של יצירת BOT דיסק מישהו יכול להסביר לי איך לעשכן את הביוס לבד אבל בשפה פשוטה תודה והמשך יום נעים!... ???
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כדי להביר את השאלה שבכותרת אני אדגים: אם אני מחזיק ביד כרטיס זיכרון ולא כתוב עליו כלום - איך אני יודע אם הוא ECC או לא? (הם מאוד דומים לDDR רגילים) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ms 7235 שהתקלקל (אחד הנגדים שלו התנפח, המחשב פועל לאט מאוד ונקע עם מסך שחור אחרי כמה זמן). המעבד של intel,וsocket הוא 775. אני משתמש במחשב לגיימינג, בעיקר משחקים ישנים יותר ועריכת מוזיקה (אין לי כרטיס קול). תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם זיכרון 512MB מסוג DDR400 קיבלתי מחבר שני כרטיסי זיכרון - כל אחד 256MB, רק אחד מהם הוא DDR400 והשני 266 (במקום 400). האם תיהיה לי בעייה להוסיף את שני הזכרונות במחשב (כדי להגדיל את הזיכרון ל 1G) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מלוחות האם הבאים עדיף ולמה? gax48dq6 chipset ddr2 lga intel cpu? gaep45extreme? מי עדיף ולמה? (במחשב בו הזיכרון הואDDR2 4GB 900/1006 MHz , והמעבד intel quad Q9550)..[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 19:15:42 ועוד לוח אם אחד נוסף למערכת:ga-x48t-dq6 48x chipset
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הודיעו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות שלהם?? ואולי גם סדרות של לוחות אם חדשים?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
??? יש לי מחשב פנטיום ארבע 800 מגה הרץ לוח אם אינטל 815 רציתי לדעת אני מתכנן לעבור לפנטוים ארבע אבל אני רוצה שתגידו לי מה אני צריך להוציא מהמארז ומה אני יכול להשאיר במארז כדיי לעבור לפנטיום ארבע למשל רק את לוח האם והזיכרונות או עוד כול מיני דברים, ( אני רוצה להשאר עם המארז שיש לי והחלקים אבל רוצה להחליף רק את הדברים הנחוצים כדיי לעבור לפנטיום ארבע ולא להוציא את הכול ולקנות חדש רק את הדברים הנחוצים כדיי שהמחשב שלי יהיה פנטיום ארבע ) ,וכמה עולים החלקים הנחוצים לפנטיום ארבע ותנו שמות של חברות טובות אבל למשל לוח אם לא יותר מאשר 1200 שקל ללוח אם.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני עכשיו מרכיב לי מערכת מחשב שתהיה מבוססת על מעבד Q6600 ועל לוח X38 ASUS P5E שנרכשו כבר. אני מחפש זיכרונות איכותיים של DDR2 800 או DDR2 1066 בנפחים של עד 4GB. השימושים שלי במחשב הם עיבוד תמונה בפוטושופ ו Lightroom ומשחקי 3D כגון COD4. את המעבד ואת הזיכרונות אני מתכוון להמהיר קצת, אז יציבות ואמינות של הזיכרונות זה משהו שמאד יהיה חשוב לי ואהיה מוכן להשקיע עוד כסף בשביל לקבל את זה. מצאתי ברשת כמה זיכרונות שאולי יתאימו לי והייתי רוצה לקבל חוות דעה והמלצות לגביהם. מנעה מחשבים זיכרונות Gskill G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9219 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 http…
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 מגבייט שהם PC3200 עם לוח אם GA-7N400-L. משום מה CPU-Z כותבת לי שהם של סמסונג. מישהו אולי יודע מה הבעיה? בתודה מראש orlupo
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית 3 מחשבים עם מפרט עיקרי כזה (אחד עם לוח שונה אבל ניחא) Intel E5300 2.6GHz 800MHz dual core64 Asus P5KPL-CM G31 Transcend 2GB DDR2 800MHZ המחשבים משמשים את הורי ואחיי בעיקר לגלישה(פייסבוק, יוטיובו וכו')\אופיס ולא הרבה מעבר.כרגע אחד מהם מריץ ווינדוס 7 והשאר XP. כחלק מתוכנית לשדרג את ה2 האחרים גם ל7, חשבתי אולי להוסיף לכל אחד מהם עוד 2 ג'יגה של זכרון ולהשלים ל 4GB DDR2 800MHZ. האם כדאי? המחיר לא נראה נורא מדי, אך השאלה אם הם יחושו בהבדל בשימוש סטנדרטי שלהם, או שהמערכת הזאת יחסית ממצה את כוחה ועדיף לי לשמור את הקשב והכסף לשדרוג הכולל הבא שיצטרך? (כנראה כשאחד מהם יתקלקל) תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כרגע מחשב עם מעבד 3800+ S939 ולוח שלא קורא מעבר זיכרון סטנדרטי (400) כרטיס מסך 7600GS קניתי 42' של טושיבה ואני רוצה להשתמש בה במחשב וכמובן לשחק משחקים חדשים ברזולוציות גבוהות כדי להנות ממנה, אני מתכנן (כנראה, אני לא בקיא במחירים) גם לקנות כבל HDMI. אני לא רוצה להשקיע עכשיו כסף מיותר על המחשב, אמרתי לעצמי אני אקנה כרטיס מסך באיזה 800 שקל ועוד איזה סטיק של ג'יגה(400) בהנחה שהוא יריץ לי משחקים כמו שצריך כי בסך הכל המעבד בסדר גמור, הבעיה היא רק הזיכרון והכרטיס מסך (לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה) יש לי קונה למחשב שלי פלוס 15' LCD ב1100 שקל, מצד אחד אני אומר - נמכור, גם ככה אני צריך מסך חדש וכרטיס מסך. זה נושא שלא מתאים לשום פורום, זה גם כרטיס מסך גם מעבד גם זיכרו…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום קראתי בטכנו את הידיעה על המעבדים החדשים של AMD -2400 ו2600. היה כתוב שם שאולי המעבדים יהיה ב166 מגה הרץ ואז הם יתמכו בDDR333. אבל כבר אפשר להתשמש בDDR333 עם מעבדים של AMD , יש לוחות שתומכים בDDR333 , איך קשור המעבד לעניין הזה?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חוץ מהידיים כמובן במה...? *כותרת* פשוט אין ברשותי שקית אנטי סטטית
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם מהירות 333 והיום רכשתי 512MB עם מהירות 400MHZ. הבנתי שברגע שאני מוסיף את ה 400MHZ אז הוא עובד בהתאם למהירות הנמוכה ביותר של הזכרונות, דהיינו 333MHZ. נשאלת השאלה - האם לא כדאי לעבוד רק עם זיכרון 512MB במהירות 400 MHZ מאזר 750 במהירות 333MHZ? אוריאל
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת אם DDR2 יכול לעבוד על כל מחשב שעובד אם DDR רגיל? אני יש לי ASUS P4P800 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפעיל כל DDR2? או שרק עד 800MHZ
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 אני רוצה לקנות לו את המעבד הכי טוב בשבלו איזה???
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-