מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אני כבר תיכננתי על ה2500K עם מוגן 3 עם הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/10288 אני התחלתי לחזלוג לכיוון הבולדוזר 6100 כי הוא ברמה של ה2500 לפי מה שהבנתי ויש לו פוטנציאל טוב לOC. הבנתי שAMD הודיעו שהם לא יוציאו מעבדים יותר לשוק הגבוהה ואז לא יהיה אפשר לשדרג... ואינטל יוציאו את הIVEBRIDGE שיהיה אפשר לשדרג אליו... זה נכון ? לא יהיה אפשר לשדר גת הבולדוזר ? אם אני קונה את ה2500K והלוח שנתתי למעלה, אני יצתך להחליף את הלוח כדי לשדרג לאביברידג או שזאת אותה התושבת (1155 ) ? יש לי שאלה על הלוח אם, איך הוא יתמודד עם OC ? אני מתכנן אחד בינוני.. המחשב לא מתוכנן לגיימינג רציני, רק מידי פעם, אני רוצה יותר כוח למולטיטסקינג ואינטרנט... מה אתם או…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהם הציפים הכי טובים כיום של זכרונות הראם? איזה דגם? ואיזה זכרון בנוי עליהם? אני צריך דוגמה אם עדיך מהאתר הזה WWW.NEWEGG.COM תודה טל
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=31316
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מערכת מבוססת i7-1155, ולפי כל הסימנים הלך הלוח. כיוון שזו מערכת מושקעת למדי, אני מעוניין להחליף רק את הלוח. אני מחפש אחד עם שני חריצי PCI-EX-16, וארבעה חריצי זכרון. למישהו יש רעיון איפה אני מוצא לוח כזה (עדיפות לחדש, לא משומש) ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתחיל בזה שאין הבדל מחיר מהותי בין שני סוגי הזיכרונות שהצגתי , והתיזמונים לאלו שאני שוקל שווים. מהידוע לי המעבד הנ"ל, ללא המהרה, תומך עד 1333 מגהרץ. קראתי שיש יישומים העשויים להפיק תועלת מכך שהזיכרון הוא עם פוטנציאל של 1600. מצד שני, אם אני לא ממהיר את המעבד, השאלה אם זה יבוא בכלל לידי ביטוי. מצד שלישי, יש את נושא הטורבו ב- i5 , שכידוע לי מעלה את תדר עבודת המעבד בתנאים מסוימים, אז אולי ה- 1600 כן יובא לידי ביטוי. ומהצד האחר, יש כאן את נושא מתח העבודה שכידוע (ותקנו אותי אם לא) מתח נמוך יותר יתרונו בעיקר בפליטת חום נמוכה יותר. כלומר אני משער שהדילמה היא בעיקר בין פוטנציאל תדר גבוה יותר למתח עבודה נמוך יותר.( ה-1600 באים עם 1.65 וולט וה-1333 עם 1.5). מה משני הפרמטרים הללו חש…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתקלתי במארז המעניין הזה שמגיע עם ספק של 600 וואט SilverStone SG07 תמונה סירטוןאני מחפש המלצה ללוח אם MINI ITX הייתי שמח לדחוף לשם MICRO ATX אבל לא נראה לי שזה אפשרי אני מעדיף צ'יפסט Z68 ואם אין כזה דבר אז לפחות משהו עם אפשרות לאוברקלוק וכמובן לא יקר מידי ועם יציאות USB 3 ויציאות וידאו ואם מישהו מכם מכיר מארז דומה בגודל כזה אז אני פתוח להצעות
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא הבנתי מה יותר טוב שיהיה ליבה מרובעת אבל יותר חלש או ליבה כפולה יותר חזקה המחירים כימעט זהים אז אני ביכלל מבולבל ???
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי במכרז של המדינה (העיתון) מחשב שהמעבד שלו הוא GigaPro 1000Mhz מי מיצר את המעבדים האלה הם טובים?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהרבה מקומות קראתי שהצ'יפ הזה לא תומך בזכרונות DDR333... האם זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי זיכרון RAM של 4GB, האם זה בסדר להוסיף זיכרון של 8GB עם אותם נתונים מאותה חברה בדומה ל - 4GB? או שכל הכרטיסים חייבים להיות זהים ב - GB? סליחה על הנוביות, אף פעם לא חשבתי על זה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכל התחיל ביום שבת בערב, נדמה לי ששיחקתי באינטרנט ופתאום הופיע לשניה מסך צבעוני מוזר וכל האייקונים על השולחן עבודה נראו מוזר אחרי כמה דקות כל המסך הפך להיות פסים דקים ורוד לבן והעכבר גוש לבן מוזר וכל דבר שלחצתי עשה ציפצופים מוזרים עשיתי ריסט והמשכתי לעבוד במשך 10 דקות בערך, שוב אותו מקרה, עשיתי ריסט ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב ממש ממש על ההתחלה, איפה שאמור להיות המסך הזה שכתוב עליו ASUS MY PIC משהו כזה... קיצר בהתחלה זה היה צבעים כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב זה משהו אחר עכשיו זה לבן לגמרי לא רואים כלום המסך בסדר גמור עובדה שאני כרגע עובד איתו דרך המחשב השני... מה לדעתכם הבעיה ? ניסיתי להחליף זיכרון, הבעיה עדיין נמשכת יש לי לוח של אסוס, מעבד סלרון, כרטיס מסך ג'יפור…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח אם Z87-GD65-GAMING מעבד i5 4590 סתם שאלה האם צריך לשנות משהו בהגרות לטובה שמועיל אך לא מזיק ? או פשוט להשאיר את זה ככה! הבנתי שהמעבד הזה לא ניתן לאוברקלוג אך ניתן לטורבו מ 3.3 ל 3.8 איך עושים זו? או שזה אוטמטי?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הזה:?ASUS P-4C800Deluxe(875P) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2085 ויש לי מעבד פנטיום 4 2ג'יגה ליבת נורטווד שעובד על 400 מגה הרץ או אפ-אס-בי. עכשיו אני רוצה לדעת איך יהיה השילוב עם המעבד והלוח אם ? המעבד והלוח אם האילו טובים לאובר לפי מה שאני יודע ואני רוצה לעשות אובד של בין 600 -1000 מגה הרץ ל2.6 בין 3.0. מה יהיו התוצאות ? המעבד יהיה מספיק קר בכל זאת זה לא אובר רציני ויהיה לי קירור xp90 ביחד עם מאוורר נחמד שעוד לא החלטתי עליו.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לנו אישור נוסף לכך שמעבדים נייחים ראשונים מדור ה-Core השישי של אינטל יגיעו אלינו בתוך פחות מחודש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%94-%d7%96%d7%94-%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%94-skylake-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%95-%d7%91-5-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד בפני דילמה, האם עדיף לקחת זכרון מהיר 4GB עבור OC למערכת שיקנה בקרוב (i7 2600K + GA-P67A-UD4) על מנת להשאיר יכולת לתת בוסט נדיב למעבד או שעדיף לקחת 8GB זכרון רגיל (לוותר על ה OC) ובכך להוריד את מספר הפניות לדיסק הקשיח... השימושים במערכת זאת, כמו שהבנתם, הם גיימינג וכרגיל שימוש שותף. VM בתדירות ממש נמוכה, כך שאין צורך לקחת זאת בחשבון. גם לא אתעסק בעריכות וכדומה על מערכת זו... תגובתכם ודעתכם תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אחותי רכשה מחשב לפני כשנה מספק מסויים שהיה קיים במשך הרבה שנים, אולם בחודשים האחרונים סגר את הפעילות שלו. לעיניינו - המעבד של המחשב שבק חיים - המעבד הוא מעבד אינטל Q9500 - Core 2 Quad 2.83GHZ/6M/1333/85A השאלה היא - האם יש טעם לנסות להשיג מאינטל החלפת מעבד? הלכתי לKSP ושאלתי אם יש להם כזה - וענו שהוא ישן והחלפת מעבד דורשת גם החלפת זיכרון, לוח אם - טענה די מוזרה לדעתי.. האם אין מעבדים שיוכלו להתאים?? אודה לעזרה בנושא, תודה רבה על הסבלנות בקריאת פוסט זה. תוספת ששכחתי להוסיף - בדקתי את המחשב בעבודה שלי - יש לנו טכנאי מחשבים - הוא בדק את המחשב ועלה על המעבד - ניסינו לשים מעבד אחר ואזי המחשב הצליח לעלות. כאשר פתחנו את המחשב התברר שאיזה חוט מחשב נתקע במאוורר של המעבד …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שילמתי על טווינמוס TMD 50D והם הביאו לי 50B (גם עד שהביאו עברו שבועיים) מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האתר techspot בסקירה מעניינת והשוואה בין 4770k ובין 8700k לגיימינג. ברור שה-8700k עדיף אבל השאלה האם ההפרש מצדיק שידרוג? תשובתם בבירור לא. מוטב להישאר עם הקיים כי הפער לא מצדיק את ההשקעה. ראו כאן: https://www.techspot.com/review/1526-intel-4th-gen-core-i7-vs-8th-gen/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ישנו כאן קונצנזוס (שאני מקווה שהוא אכן מבוסס) שלצורך גיימינג שני המעבדים מספקים ביצועים זהים. מבחינת OC ה-I7 920 נותן ביצועים של 30 אחוז יותר מ- I5 750 , אולם עד כמה שהבנתי מדובר בשיפור במבחנים סינתטיים שהקשר שלהם לשיפור ב-"עולם האמיתי" לוטה בערפל. הדעה הרווחת שלצרכי עריכת וידיאו ה-920 נותן שיפור משמעותי למדי. אבל מה קורה כאשר מדובר בעריכת וידיאו בינונית, האם ה-920 יקצר משמעותית את הזמן הנחוץ להשלמת התהליך ? הכוונה ל-TRANSCODING שבה ממירים וידיאו בפורמט מסוים לפורמט אחר (לדוגמא מ-BR או מ-DVD ל- DIVX ) וגם הסרת קטעי וידיאו מיותרים או חיבור בין קטעי וידיאו. כמובן שישנם שיקולים נוספים לכאן או לכאן. בנהיים : 1.תקציבית מערכת ל-750 זולה יותר ב-500 שקל. זה לא סכום גדול אבל גם ל…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למי שנכנס לנסות לעזור!! יש לי לוח אם MSI H87M-G43 ומעבד CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHz בכל מקום שאני מסתכל על המעבד כתוב שבטורבו הוא יכול לעבוד ב 3.2GHz.. מישהן יודע איך אני יכול לגרום לו באמת להיות על הטורבו ולעלות תדר? הוא אינו מעבד המהמרה כמובן אז לא הבנתי איך אני מכניס את הטורבו למצב פעיל או שמא הוא פעיל רק במצב שהוא צריך להיות פעיל כמו משחקים כבדים וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם הישן שלי (FATAL1TY AA8XE) ואמרו לי שאני צריך להחליף את הלוח אם, לכן הם "המליצו" לי את ה AW9D באלף שלק ! התעצבנתי מהם ולכן החלטתי לפנות למישהו שאני יותר בוטח בו. אותו אדם הציע לי 2 לוחות אם: 1) GIGABITE GA-965P-S3 REVISION 3.3 (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 659 ש"ח או 2) ASUS P5B - GREEN (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 785 ש"ח עכשיו, אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי אם אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי (די משמעותית) כמו כ. מסך, זיכרון ראם וכ'ו.... והכל כמובן לדברים די חדשים (לדוגמא כ. מסך שתומך DX10 וכ'ו) . או בקיצור משהו שאני יכול לשרוד איתו בשנתיים הבאות בלי לחשוב האם אמשחק הזה או הזה ירוץ בגלל הלוח אם או המגבלות שלו. תודה רבה מראש לכ…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום אני הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב rdram או ddram לפנטיום 4 לא כי שמעתי שיש ddram שמישתווה לביצועים של rdram הייתי רוצה שגידו לי מה דעתכם
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד לא טוב עושה רעשים חזקים (ניסיתי ניקוי יסודי והכל) וגם המחשב זז לאט. שמעתי יש ירידת מחירים ואני רוצה להחליף את הפנטיום 4 שלי לפנטיום D, החיבור ללוח אם זהה בשניהם? מה עדיף לקחת 4 או D מחיר עד 450 ככה הכי משתלם וטוב?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-