עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 00Amir,

בדף הראשי של האתר יש כתבה יפה על המעבד ואני שואל את עצמי - האם יכול להיות שמעבד של 6 ליבות AMD מקבל ציון יותר נמוך ממעבד I7 עם 4 ליבות OC 4Ghz ? מעבד AMD של 6 ליבות על 4.46Ghz - מקבל ציון של 2991 בCPU כאשר מחשב I7 על 4Ghz מקבל 3000+ - מדובר ב CPU TEST1 ב Vantege..

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. או במילים אחרות האם אני צריך לעדכן BIOS (לוח Abit an8 ultra) שאלה חשובה!!!, הבנתי שמגיע עם המעבד דרייבר??, האם להתקין אותו, כי ראיתי שבחלק מהמשחקים הוא מוריד ביצועים או משהו כזה, בקיצור ההשפעה שלו שונה במשחקים לשני מעבדים ויש גם תקיעות. זה מה שהבנתי בערך אם מישהו יכול להסביר לי תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by gal.w,

איך מאפשרים תמיכה במעבדי athlon XP על לוח MP? האם זה מוד במעבד או בלוח?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. נתקלתי בזה ב iqpc אחד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX והשני INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ההבדל שיחיד שמצאתי זה במילים "TRAY" ו "BOX" .... אה, וה-TRAY עולה גם 30 שקלים פחות. (מילה בימינו עולה 30 שקלים?) אז מה בעצם ההבדל ביניהם? נ.ב. - רשום אצלם שדווקא ה-TRAY הוא "מוצר נבחר" אצלם.. מדוע?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. האם יש מעבד AMD מקביל או טוב מ: Intel P4 3.0G Mhz 2M cache socket 775 (model 630? שאלה שנייה: האם dual core באמת עדיף על המעבד הנ"ל? לאילו שימושים ה dual core טוב במיוחד?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tiger2014,

קניתי מעבד חדש ומסתבר שהמוכר התבלבל ובחשבונית מופיע לי TRAY במקום BOX האם יש הבדל? האם להחליף לבוקס ? מה שהבנתי שהמאורר שבא עם המעבד זהו ההבדל היחיד אבל הזמנתי עם המעבד קירור נוזלי להחליף או להשאיר את ה tray?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם! אני מתלבט איזה לקנות, כי ל AMD אין הרבה אופציות שדרוג, לעומת אינטל שיש המון.. המעבדים הם: 1.AMD 3800 X2 2. INTEL PD 915 3. INTEL C2D E2140 אני אשמח אם תדרגו אותם לפי החזק, ואם תוכלו להגיד לי עד כמה משמעותיים יהיו ההבדלים בביצועים. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Regev,

אילו זכרונות יותר טובים? :-/ :asthanos: :asthanos: OCZ או CORSAIR? תודה מראש.. :asthanos:. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D ;D :asthanos: :AR15: :saint: :saint:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני רוצה לרנות עוד מעט זכרון a-data 400ddr כעולה 220 בksp אני לא יכול יותר מזה ואין לי מושג איך להגדיר את המחשב אליו ואני לא יודע עם הלוח שלי תומך בוא זה הלוח שלי Intel D845EBG2

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום עדכנתי את הגרסה של ה- BIOS מקובץ שנשמר מה-תוכנה המקורית של הלוח ,והעדכון נפל-המחשב נתקע הפעלתי אותו מחדש , והיו צפצופים עולים ויורדים ןאז המחשב מאז אין לו POST זה לוח P4T-E עם צ'יפסט I850 (זכרונות RDRAM) אם מישהו יכול לעזור המחשב לא נדלק. אם יש דרך למחוק את התוכן של ה BIOS.??? (דרך איזה ג'מפר או משהו כזה) תודה . לכם ניסיתי להוציא את הסוללה -אבל זה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. 256mb זה פשוט לא מספיק... אני קונה בקרוב עוד זיכרון אבל איזה עדיף? 512 או 256 (נותר לי רק מקום אחד להוספת זיכרון :-\) המחשב מיועד למשחקים כבדים. (אל תשאלו איך רפאבליק פועל אצלי,מחוסר ברירה העברתי ל 800 על 600 וזה עדין פועל "חרה")

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. הרצון להתחרות סוף כל סוף מניב חדשות טובות לצרכן - אינטל מכריזה על הורדת מחירים משמעותית עבור חלק ממעבדיה השולחניים בסדרת Core Ultra 200Sלכתבה

13. שקופיות רשמיות מענקית השבבים מדברות על שיפור של כ-11 אחוזים ביכולות העיבוד הכלליות בדור המעבדים החדש שלה, בתוספת לחסכוניות ולשיפור של 40 עד 50 אחוזים ביכולות הליבה הגראפית המובנית לכתבה: http://hwzone.co.il/רשמית-ה-skylake-של-אינטל-מבטיח-שיפור-גדול-בעי/

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ko-b83,

שלום, יש לי לוח אם Asus A7V400-MX SE, אני חושש שהביוס עושה לי כמה בעיות, אז החלטתי לנסות לעדכן בתקווה שהבעיות יפתרו. הבעיה היחידה היא שאין לי מושג מאיפה להתחיל :s05: איך עושים את זה בדיוק? שמעתי שזה די מסוכן ויכול להרוס את הלוח אם. אני אשמח אם מישו יסביר לי איך עושים את זה בזהירות שכלום לא יקרה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by DJO,

שלום, יש לי כרגע P2 350 SLOT1 על לוח P2B של ASUS. יש מישהו שמציע למכור לי P3 600 והוא אומר שזה גם SLOT1 וזה לא יעשה בעיות, השאלה שלי היא האם באמת לא יהיו בעיות? האם צריך לפרמט? האם אני ארגיש תוספת גבוהה בבצועים? ואני גם חשבתי שכל P3 חוץ מהכי ראשונים היו סוקט370.. תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by fakeman,

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 עולה 537 ולא תומך ב-USB3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 עולה 478 ותומך ב-USB3 עכשיו אני לא מבין, הלוח השני גם עולה פחות וגם תומך ביותר דברים, או שיש איזשהו יתרון לראשון? אני שואל כי דווקא הלוח הראשון יותר נפוץ פה בפורום והמלצתם לי עליו(קניתי אותו), השאלה היא למה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by dragon772,

יש לי עכשיו 512 ddr sdram 133mhz ואני רוצה להחליף אותו למהירות אחרת אבל גם 512 כי אני מתכוון להחליף מחשב עוד שנה אז לבינתיים הבנתי שיש לוחות שתומכים ב ddr2 ויש שלא אני לא חושב ששלי תומך אבל איך אפשר לדעת בוודאות אם הוא תומך כי בחוברת לא כתוב שתומך ולא כתוב שלא תומך יהיה הבדל גדול אם אני יחליף ל 400mhz אבל עדיין רק 512? סטיק אחד או 2? תודה לעוזרים.

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אז ככה: אני קצת, לא סליחה, ממש חלוד בנושא,השתחררתי עכשיו ואני מרגיש כמו דינוזאור שהגיע למאה ה 21 ומרגיש קצת לא קשור לחיים..חח הניסיון האחרון שלי עם חומרה היה אחרי שקניתי בזמנו AMD 3200 ו ASUS A8N-SLI DELUXE ו 1 GB זכרון של TWEEN MOS 2-2-2. מאז(שנה וחצי). הגיע DDR 2, מומלץ לקנות INTEL (במקום AMD כמו בשנים האחרונות) ואין לי שום ידע על אינטל חוץ מזה שיש צ'יפסט אחרון וטוב שלהם 975X. אני אקנה את ה E6600. 1.עכשיו אני מבקש קצת הסברים בנוגע לזכרונות ה DDR 2, כי אני בכלל לא מכיר אותם, אני עוד בדור של ה 3200 2-2-2. הבנתי שיש תזמונים איטיים יותר(5-5-5 נגיד) ומהירויות גבוהות יותר כמו 667 או 800 או אפילו משהו כמו 1066?! קצת סדר בבלגן בבקשה? זה 1. 2. איזה לוח אם? יש איזה משהו כמ…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. AMD Athlon II X4 640 Socket AM3 או Intel Core 2 Duo E7200 Tray או שעדיף בכלל AMD PHENOM אבל אני מחפש משהו עד 550 ש"ח גג תודה! כי אני רוצה לחבר לזה גם לוח-אם טוב! התקציב הכולל גם ללוח-אם זה 900 (ואני צריך לוח-אם שמתאים לDDR 2 RAM ) המחשב הוא מחשב למשחקים שכבר יש לי את החלקים הבאים 4GB DDR2 kingston 800 MGH nvidia geforce 9800 GT תודה לעוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ate5502,

שלום לכולם. לאחרונה אני משחק dragon age, וראיתי שבמהלך הרצת התוכנית המעבד מגיע ל90 מעלות. סה"כ המארז מאוורר וברוב הזמן הטמפ' שלו עומדת ביל 37 ל45 מעלות. הקירור הוא סטוק. לרוץ ולקנות קירור יותר טוב? מה הגבול שבו אני צריך לדאוג?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yosi b,

אני יודע שהK מציין מכפלה פתוחה, ושהוא המיועד לאוברקלוק אבל מה זהX ? מבדיקה שטחית בחנויות המקוונות שמתי לב שזה המעבדים היקרים ביותר. יותר מזה אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shgec,

שלום. רוצה לשדרג טיפה מחשב ממש ישן. הלוח שיש עליו זה זה כרגי יש עליו שני סטיקים של DDR2 כל אחד של 1GB. אני רוצה להוסיף עוד 2GB. בלוח כתוב שמקסימום זיכרון זה 4GB. זה אומר שאני חייב למצוא שטיקים של 1GB מקסימום או שאז פשוט לא היה קיים יותר גדול? אני יכול לשים 2 סטיקים של 2GB או אחד של 4? ומקסימום שלוח תומך זה 667. אם אני ישים DDR2 800 הוא פשוט יעבוד ב 667 אבל יעבוד, נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ואני רוצה לשים בלוח זה מעבד יותר חזק. משהו בסכנון E8400. הלוח יתמוך? בעיקרון כשיצרו אותו, עוד לא היה מעבדים כאלה.. תודה מראש לעוזרים!!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ארגון תקינה מספק לנו פרטים טכניים אודות המשפחה הראשונה של יצרנית השבבים שתבוסס על 10 ננומטר - בעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה

24. Started by below_z,

שמתי לב שניתן לבנות מערכת מבוססת i5 2500K אם לוח Z68 וספק מתאים ל OC ובערך באותו מחיר לבנות מערכת המבוססת על i7 2600 ולוח H67. השאלה שלי מה יעיל יותר במשחקים וייתן ביצועים לאורך יותר זמן (הכוונה לתמיכה במשחקים חדשים)- ה2500K אם OC לאזור ה4+ או ה i7 2600? או במילים אחרות איזה אופציה תגרום לצוואר בקבוק מוקדם יותר במקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. למפתחת השבבים יש תוכניות מפורטות לחמש השנים הבאות - ושבבי APU הם המרכיב המרכזי בהם, למרות הכל לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-2020-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a2%d7%a9%d7%95/

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים