עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לוח אם חדש חשבתי על ASROCK Z97 EXTREME9 אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ באזור הדרום כי בדקתי באייבורי וKSP ואין ואולי יש לכם לוח אחר להציע תודה

2. Started by eli_lub,

יש לי מחשב כרגע עם 6 GB זכרון, ובתקופה האחרונה מעט קשה לי לעבוד אז אני רוצה להוסיף עוד זכרון המפרט שלי זה לוח אם : GA-X58A-UD7 מעבד : i7-950 3.06 GHz כרטיס מסך : sapphire radeon hd 5850 vapor-x 1gb זכרון : 6GB hyperx 1600 Mhz cl7 (הזכרון בנוי מ3 סטיקים של 2 ג"ב ) הבנתי שאני לא יכול לשים סטיקים של 8 ג"ב ושאני מוגבל עד ל 24 ג"ב סה"כ בגלל הלוח אםחשבתי על לקנות Kingston HyperX Fury 4GB עכשיו השאלה שלי האם הזכרון מתאים בכלל ללוח אם שלי או שיש בחירה יותר נכונה בשבילי ובנוסף האם אני צריך לקנות 3 סטיקים ולהשאיר את ה3 שיש לי או לקנות 4 ולהשאיר 2 מהאחרים תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מתכוון לשדרג את המחשב ומחפש כעת לוח אם שיתאים למעבד פנטיום 4 (בין 2.4 ל 2.6 GHZ). הקריטריונים החשובים הם ביצועים, יציבות ותוספות. הדגש על: זכרון: 333 DDR תמיכה ב PC2700 - חובה USB 2.0 - חובה כרטיס רשת: 10/100 - חובה , 1GB - רצוי Firewire IEEE 1394 - רצוי מאוד Ultra DMA 133 - רצוי מהחיפושים שעשיתי עד עכשיו, נראה כי הצ'יפסט Intel 845 PE יכול להתאים. האם יש צ'יפסטים אחרים שבאים בחשבון ? על איזה לוח אם הייתם ממליצים ? תודה, Flash

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן. כשקיבלתי את המחשב החדש שלי, זה קרה לפני חודש וחצי בערך, הייתי נכנס לביוס בודק את הטמפרטורה, והיא עמדה אז על 34 מעלות. כעבור כמה שבועות מאז, המחשב גרם לקצר בבית, מה שאני יודע זה שהספק נשרף (ספק איכותי, כנראה הגיע תקול מההתחלה). לקחתי אותו לחנות והחליפו לי אותו. מאז, כאשר אני נכנס לביוס הטמפרטורה עומדת על 48-52 מעלות!!! (כמובן שכשאני ב-Windows, אני בודק בתוכנה של ג'יגה בייט והטמפרטורה היא על 44 מעלות, אבל זה בגלל שכאשר המחשב נמצא במצב ביוס הוא מאומץ יותר). בדוק. [אם הייתי בודק את הטמפ' של המעבד אז, לפני שהספק נשרף, דרך הווינדוס (ולא דרך הביוס, כמו שעשיתי אז) - הטמפ' הייתה צריכה להיות בערך 29 מעלות.] עכשיו אני לא יודע האם מה שקרה עם הספק, גרם להעלאה של הטמפרטורה, או שז…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. לפי מה שהבנתי הAMD זול בהרבה אבל השאלה אם הוא יותר טוב בביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by nec_000,

שעור חוזר לכולנו - מדוע רצוי להמתין מספר חודשים עד להצטיידות בפלטפורמה או טכנולוגיה חדשה, וזאת על מנת להימנע ככל הניתן, מכל אותם חבלי ילדות שמלווים אותה באצווה הראשונה: (וזה נכון בכל תחום באשר הוא עלי אדמות)

7. Started by A-10,

יש כמה דברים מומלצים, בתקווה שהנזק עדיין לא נגרם. בכל מקרה, גם אם כן, הכל מוסבר בסרטון הבא. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=YDCCFu5y1rE

8. או במילים אחרות האם אני צריך לעדכן BIOS (לוח Abit an8 ultra) שאלה חשובה!!!, הבנתי שמגיע עם המעבד דרייבר??, האם להתקין אותו, כי ראיתי שבחלק מהמשחקים הוא מוריד ביצועים או משהו כזה, בקיצור ההשפעה שלו שונה במשחקים לשני מעבדים ויש גם תקיעות. זה מה שהבנתי בערך אם מישהו יכול להסביר לי תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. קראתי בגיימר על מעבד חדש, CELL שמוטורולה IBM וסוני סיימו לתכנן שיכנס לייצור רק ב2004 וימכר רק ב2005 שמהיר פי 100 (!) מP4 2.5GHZ. אני לא חושב שAMD או אינטל יכולות להתחרות במעבד כזה עם הפרסקוט והAMD 64. אני זוכר גם לפני כמה זמן שאינטל וAMD טענו שהם כמעט מיצאו את הארכיטקטורה הקיימת של המעבדים שלהם והם מתחילות לתכנן מעבדים חדשים שיצאו לשוק רק ב2007 או משהו כזה, ושעד אז לא יהיה שיפור דרסטי. מה אתם אומרים על המעבד החדש? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21018

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by asili,

אני מחפש לוח אם כרגע ויש לי זכרונות PC2100 עכשיו חשבתי ללכת על EPOX EP-8K3A שמכירו כ 700 שקל אולי אני אצליח להשיג בפחות מה אתם אומרים? על איזה לוח ללכת? עד 700 שקל

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by loadstone007,

קראתי ב-tomshardware שכדי לנצל את הכרטיס כמו שצריך, יש להשתמש במעבד חזק. הם מתכוונים שם למעבדים של אינטל החדשים. אני קונה מחשב לפי המלצתכם עם AMD 4600+. אתם חושבים ששווה להוסיף עוד 1200 שקל ולקנות את ה-6600 של אינטל?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by elad the master,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4732 :yelclap: מה אתם אומרים..? זה אמור להיות מעבד סוס וOC מצויין! רק איך לנועה יש אותם בכלל..?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. איזה מעבד יותר טוב? של אינטל? או AMD?? מבין החדשים ביותר....

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. דגם ה-XPS 13 הפופולרי ממשיך להתפתח, ויהיה זמין מעתה גם בגירסה היברידית יפה וקומפקטית לכתבה

15. היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן, ברשותי המחשב הבא: לוח אם - Gigabyte H87-HD3 LGA-1150 מעבד - Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core זכרונות - CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800 הארדיסק - SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s MLC Internal Solid State Drive (SSD) מע הפעלה - Windows 8.1 64bit ע"פ הבנתי מהחוברת של לוח האם, ונסיונות חוזרים להתקין את הדרייברים של לוח האם והסאונד Realtek HD audio manager - לוח האם הזה אמור להוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. אני לא מצליח לגרום לזה לקרות. המחשב מחובר למסך אחד באמצעות יציאת ה-VGA, למסך שני באמצעות יציאת ה-DVI, ולטלויזיה 42" באמצעות יציאת ה-HDMI מלוח האם. ניתן לראות על מסך הטלויזיה את המחשב ולעבוד איתה כמס…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. :asthanos: אני עומד לקנות מ-Pandas מעבד(דרך אגב למישהו היו בעיות עם שרות הלקוחות שלהם? יש שמועות...), כנראה AMD Xp 1700 0.13M ורציתי לדעת אם אמורים להגיע עוד מעבדים של 0.13 אבל פחות מהירים מה- XP-2400 (וכמובן זולים יותר) ? ועוד משהו האם כדאי יותר לקנות את הXP-2000 מאשר את ה XP-1700 ? הבנתי שקל יותר לקרר אותו כי שטח הפנים של המעבד עם הHeatsink גדול יותר ואף על פי שהוא מייצר יותר חום הביצועים בטח הרבה יותר טובים (350MHZ הבדל) או בכלל לחכות שיגיע איזה ~XP2000 ב-0.13 מיקרון ולקנות אותו ? :smilyDJ:

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני משתמש במחשב שקנינו לפני כמה שנים (כשעוד לא היה לי איכפת במה אני משתמש... העיקר שהיה מחשב), ועכשיו אני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לי, ואבא שלי כבר לא זוכר. אז איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי? כשהתבוננתי בו, כל מה שראיתי זה הכיתוב הזה VIA VT82C693A 0003CD TAIWAN 1EC425821 על איזה צ'יפ אחד גדול, אם זה עוזר... תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי אני מכין מפרט לבן-דוד שלי ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה יותר טוב? אני מדבר מכל הבחינות... תודה מראש install

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אינטל ברבעון הרביעי של 2006 הרוויחה כ39% פחות מאשר הרבעון הרביעי של 2005 (2.45$ מילייראד כאשר רק 1.5$ מיליארד ברבעון הרביעי של 2006) הסיבה העיקרית: מלחמת המחירים כנגד AMD http://www.dailytech.com/Intel+Q4+Profit+Drops+39+Beats+Analysts+Expectations/article5735.htm http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aRN6QioBzTtM&refer=home :-\

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני קונה מחשב בתקציב של 4,000 אחרי ציוד היקפי ומערכת הפעלה (4,000 נטו למחשב) ורציתי האם זכרון במהירות של 800mhz יעבוד כמו 553 בלי אוברלוק? ואיזה זכרון בתקציב כזה כדאי לקנות בשביל להריץ את ויסטה טוב אם אני לא הולך לעשות אוברקלוק? עכשיו לגבי חברות: - g.skill נחשבים חברה טובה? - cosair יותר יקרים? אם כן הם שווים את המחיר?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by vourt,

הי, אשמח לשמוע על לוח אם מומלץ מבחינת ביצועים למשחקים ואמינות, עם אפשרות SLI אכותית, למעבדים החדשים i7 4770K. תקציב גמיש של 1,500 ש"ח ועדיפות לATX אך לא חובה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by omerha,

היי, אני רוצה להרכיב כונן nvme למחשב שלי. השאלה אם יש לי אפשרות להחליף רק לוח בלי לשדרג מעבד למשהו טוב שיש לו nvme ראיתי שעל לוחות אם חדשים רושמים שזה עבור מעבדים של דור 8 ומעלה ולכן אני שואל תודה

24. Started by yonir,

עד כמה שאני זוכר כמעט תמיד אם ה-CL נמוך (מ-5) אז גם שאר התזמונים נמוכים באותה מידה כמוהו. למשל 5-5-5-15 לעומת 4-4-4-12. למרות שכל 4 התזמונים הנ"ל הולכים תמיד ביחד יש תזמונים אחרים שלא יורדים גם כן באותה מידה? כי אם כל הזכרון יכול לעבוד ב-4/5 ממספר מחזורי שעון אז יהיה אפשר בעצם להריץ כל זכרון 667MHz CL4 כ-800MHz CL5 למשל (מה שלאו דווקא קורה נדמה לי) או ליתר דיוק עד 667*5/4=833MHz ב-CL5. מה קורה בפועל אז?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by hard_comp,

אני מתכנן לנסוע לחו"ל עוד כשבועיים ולפי בדיקה ב www.newegg.com המחירים בארה"ב זולים בהרבה מהמחירים בארץ. אבל אני פוחד מהענין של האחריות ולכן החלטתי לקנות שם רק את המעבד והזיכרון. וזה המפרט המוצע: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 672.26 nis את זה אני קונה בארץ AMD ATHLON XP 2500 "Barton" 333 FSB PROCESSOR CPU- OEM 87$ (374 nis) GEIL DDR RAM 512MB PC-3200 Value 400MHz Ultra 73$ (314 nis) את אלה אני קונה ב www.newegg.com אז ככה, אני לא מכיר חנויות בארה"ב. אם מישהו מכיר חנות יותר זולה - אני אשמח. דבר שני, תעירו לגבי המפרט עצמו - האם הרכיבים טובים ומתאימים. אני לא מתכנן אוברקלוקינג בתקופה הקרובה אבל רוצה להשאיר אופצ…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.