מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני עומד בפני דילמה, האם עדיף לקחת זכרון מהיר 4GB עבור OC למערכת שיקנה בקרוב (i7 2600K + GA-P67A-UD4) על מנת להשאיר יכולת לתת בוסט נדיב למעבד או שעדיף לקחת 8GB זכרון רגיל (לוותר על ה OC) ובכך להוריד את מספר הפניות לדיסק הקשיח... השימושים במערכת זאת, כמו שהבנתם, הם גיימינג וכרגיל שימוש שותף. VM בתדירות ממש נמוכה, כך שאין צורך לקחת זאת בחשבון. גם לא אתעסק בעריכות וכדומה על מערכת זו... תגובתכם ודעתכם תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. עבור מעבד 2600K, איזה לוח אם יחשב ל"מספק"? אינני יודע מה ההבדלים בין הלוחות השונים, ולכן בתחילה חשבתי לבחור בזול ביותר, אבל מצד שני - מדובר במעבד שיכול לעבור המהרה די בקלות, ולכן נשאלת השאלה - האם יש לבחור בלוח אם אחד על פני השני? האם כולם תומכים בהמהרה זאת? תודה מראש! הערה: הלוח אם הזול ביותר שמצאתי הוא ה MSI P67S-C43
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני משחק dragon age, וראיתי שבמהלך הרצת התוכנית המעבד מגיע ל90 מעלות. סה"כ המארז מאוורר וברוב הזמן הטמפ' שלו עומדת ביל 37 ל45 מעלות. הקירור הוא סטוק. לרוץ ולקנות קירור יותר טוב? מה הגבול שבו אני צריך לדאוג?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אי אפשר להשתמש בו בעכבר עם דוס, פירושו אי אפשר להתקין ווינדוז דרך דוס. כי אין סריאל. איך אפשר להתקין בו חלונות אם כך?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש מעבד AMD מקביל או טוב מ: Intel P4 3.0G Mhz 2M cache socket 775 (model 630? שאלה שנייה: האם dual core באמת עדיף על המעבד הנ"ל? לאילו שימושים ה dual core טוב במיוחד?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני "מציל" את החצי ג'יגה ומשמיש אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה לוח הכי עדיף מבין השלושה ? בתודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע P2 350 SLOT1 על לוח P2B של ASUS. יש מישהו שמציע למכור לי P3 600 והוא אומר שזה גם SLOT1 וזה לא יעשה בעיות, השאלה שלי היא האם באמת לא יהיו בעיות? האם צריך לפרמט? האם אני ארגיש תוספת גבוהה בבצועים? ואני גם חשבתי שכל P3 חוץ מהכי ראשונים היו סוקט370.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי זאת ההחלטה האחרונה שנשארה לי בקשר למחשב שאני מזמין הכוונה היא למצוא לוח שיוכל לעמוד באוברקלוק רציני מאוד, אבל יציג ביצועים טובים גם במהירויות המקוריות בעיקרון הבחירה היא בין שני אלה, אבל אם יש לכם הצעות ללוחות אחרים עד 750, אני אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רכשתי לפני כמה זמן מחשב מפרט Intel 3570 B75 - d3h Gigabyte 16gb Kingston Ocz agility 3 120gb ssd Wd caviar blue 1tb Gtx 660 gigabyte High power 500w עכשיו יש לי אפשרות להחליף את הלוח אם לh77 או z77 בתוספת ההפרשי מחירים .. המחשב ברובו גיימינג ועבודות גרפיות כבדות ותלת מימד לא מתוכנן אובר קלוק האם שווה לי להשקיע את התוספת כסף של ה140 - 250 שח בשביל לוח אם יותר טוב ? מה ההבדלים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שהK מציין מכפלה פתוחה, ושהוא המיועד לאוברקלוק אבל מה זהX ? מבדיקה שטחית בחנויות המקוונות שמתי לב שזה המעבדים היקרים ביותר. יותר מזה אין לי מושג
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: i5 - 4590 לוח אם: asus h81m-k תמונה מהביוס: הוא מזהה את 2 הזיכרונות, אחד בתדר 1600 ושני בתדר 1333 מצורפת תמונה. במחשב הווינדוס לא מזהה, אני צריך לשנות איזו פונקציה בביוס / בווינדוז?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 200,לוח אם של ג'יגבייט(KT400 VAX) וזיכרון 256 של ווידבונד. אם אני מוסיף עוד סטיק של 256 עד כמה יהיה שיפור לעומת עכשיו?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם מסוג P-35. לפני מספר ימים רכשתי מיקרופון וחיברתי אותו לכרטיס הקול(Realtek ALC888 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller PCI) של לוח האם. משום מה, המיקרופון רוב הזמן לא פועל, כשהוא פועל הוא משמיע רעשים משונים או שהוא חוזר על מה שאמרתי כמה פעמים במין הד מוזר(וזה לא קשור לקירבה לרמקולים) ופעם בכמה זמן הוא פועל כמו שצרים לפחות מחצי דקה, ושוב פעם חוזר למצב של חוסר פעולה/פעולה לא תקינה. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? אולי אתם יודעים מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר המעודכן ביותר ללוח האם שלי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי בגיימר על מעבד חדש, CELL שמוטורולה IBM וסוני סיימו לתכנן שיכנס לייצור רק ב2004 וימכר רק ב2005 שמהיר פי 100 (!) מP4 2.5GHZ. אני לא חושב שAMD או אינטל יכולות להתחרות במעבד כזה עם הפרסקוט והAMD 64. אני זוכר גם לפני כמה זמן שאינטל וAMD טענו שהם כמעט מיצאו את הארכיטקטורה הקיימת של המעבדים שלהם והם מתחילות לתכנן מעבדים חדשים שיצאו לשוק רק ב2007 או משהו כזה, ושעד אז לא יהיה שיפור דרסטי. מה אתם אומרים על המעבד החדש? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21018
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
או במילים אחרות האם אני צריך לעדכן BIOS (לוח Abit an8 ultra) שאלה חשובה!!!, הבנתי שמגיע עם המעבד דרייבר??, האם להתקין אותו, כי ראיתי שבחלק מהמשחקים הוא מוריד ביצועים או משהו כזה, בקיצור ההשפעה שלו שונה במשחקים לשני מעבדים ויש גם תקיעות. זה מה שהבנתי בערך אם מישהו יכול להסביר לי תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם. לפני כמה ימים קיבלתי את החלקים למחשבי החדש. הזמנתי מהדובים כמה חלקים וביניהם מעבד AMD Athlon64 3200+ שהוא 1MB קאש. קיבלתי מעבד -retail, ועכשיו עם ה CPUID כתוב לי שהוא newcastle וה L2 שלו הוא 512k עבדו עליי ?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לרנות עוד מעט זכרון a-data 400ddr כעולה 220 בksp אני לא יכול יותר מזה ואין לי מושג איך להגדיר את המחשב אליו ואני לא יודע עם הלוח שלי תומך בוא זה הלוח שלי Intel D845EBG2
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת מתי כבר יגיעו לוחות מבוססים NFORCE 2 ומתי יגיע האפוקס KT400 לארץ? ואיזה מהם עדיף? אני רוצה להזמין את המחשב עד יום שלישי השבוע.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר במערכות כפולות מעבדים, אופטרון הוא גרסת ה AMD64 לשרתים, הזיאון הנ"ל הוא הזיאון החדש והמהיר ביותר של אינטל. הזיאון משתמש ב DDR2 ב 200 מגה הרץ, האופטרון משתמש ב DDR400 (בשני המקרים בגרסת ECC מן הסתם) לשני המעבדים 1 מ"ב זכרון מטמון. לאחר הפתיחה, סקירה על האופטרון בתצורות השונות, הכרות קצרצרה עם בניה 1218 של Windows XP X64 Edition Free: , מציג תוכנה שיודעת לנצל את ה 64 ביט ומשמשת ככלי לבחינת ביצועי מערכות 64 ביט, את ערכת השבבים של הלוח בו מותקן האופטרון (ערכה ישנה של AMD עם AGP בניגוד ל PCI-E של אינטל), מזכיר שה NFORCE4 בדרך, את כפולי הליבות, קצת על מתי לדעתו AMD תעבור ל DDR2 (כאשר יגיעו ל DDR2 800). מציג את המתחרה של אינטל, הנוקונה: הנוקונה תומך בסט הפק…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עוד מעט (ליתר דיוק כמה חלקים...) ואני מתלבט בין 2 לוחות אם החלקים שאני קונה: intel p4 3.2ghz 800fsb corsair 512mb DDR (2x256) pc3200 low latency memory kit gforce4 ti 4200 (מה שיש לי כרגע) אני מתלבט בין ה- MSI 865PE Neo2-S ל- ABIT IC7 Intel 875P (אם למישהו יש עוד הצעות ללוחות אם אני ישמח לשמוע) אני מחפש לוח אם עם ביצועים טובים בעיקרף ואני לא צריך שום לאן כי יש לי כבר כרטיס רשת שאני יעביר מהמחשב הישן (תקנו אותי אם אני טועה, אם זה לא אותו דבר) וגם שמעתי משהו בקשר ל PAT ??? אם מישהו יכול להסביר לי קצת על זה אני ישמח, ואם אני יוכל להפעיל את זה בשני הלוחות כי שמעתי שזה רק בלוחות 875. תודה רבה. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והחלקים כבר נבחרו, נשאר לי רק לקנות זכרונות. אני קונה את המחשב ב-KSP ואני מעונין בזכרונות 4GB, אשר יעברו OC. ב-KSP יש 2 סוגי זכרונות 4GB במחיר סביר: 1. 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader עולה 450 שקל - תזמונים 5-6-6-18 - 1.8VOLT 2. 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC - עולה 400 שקל (2 סטיקים) - תזמונים 5-4-4-18 - 2.1VOLT בזכרונות היקרים יותר- התזמונים גבוהיים יותר אך צורך פחות מתח. בזכרונות הזולים יותר- תזמונים נמוכים אך מתח גבוהה יותר משמעותית. איך 2 ניגודים אלו משפיעים לי על המפרט (בעיקר אם אני עושה אוברקלוק) ? ד"א, שאר המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני כרגע מרכיב לי מפרט מחשב חדש, שיהיה מבוסס על מעבד של אינטל. ברצוני לשאול אותכם אילו דברים כדאי לחפש בלוחות האם, שאני אבדוק(פיצ'רים, תמיכה בתקנים וכו'...)?? אודה מאד על כל עזרה ותגובה מצידכם!! 8) עריכה - kenny אתה צודק לא פירטתי מספיק! :-[ אני רוצה להרכיב מפרט, שמתבסס על מעבד פנטיום 4 (2.4) אני אשתמש בו למשחקים ועוד דברים שגרתיים, יש לי רשת ביתית, וכרגע יש לי כרטיס ממחשב ישן כך, שכרטיס רשת מובנה זו לא חובה אך גם לא יפריע. בחרתי לי כבר כרטיס מסך כך, שלא צריך. בקשר לכרטיס קול אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה אחד חזק ויקר או פשוט וזול (אשמח לשמוע את דעתכם בתוספת מחיר). ולשאלות: * על איזה צ'יפסט ללכת? *על כמה חריצי USB ללכת? * מה אתם אומרי…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-