מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
המאוורר של המעבד לא טוב עושה רעשים חזקים (ניסיתי ניקוי יסודי והכל) וגם המחשב זז לאט. שמעתי יש ירידת מחירים ואני רוצה להחליף את הפנטיום 4 שלי לפנטיום D, החיבור ללוח אם זהה בשניהם? מה עדיף לקחת 4 או D מחיר עד 450 ככה הכי משתלם וטוב?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מעבד הוא היותר טוב מבין השניים? גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר? איזה מהם יותר טוב למשחקים ואיזה יותר טוב לתוכנות ולאינטרנט? תעשזרו לי כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האתר techspot בסקירה מעניינת והשוואה בין 4770k ובין 8700k לגיימינג. ברור שה-8700k עדיף אבל השאלה האם ההפרש מצדיק שידרוג? תשובתם בבירור לא. מוטב להישאר עם הקיים כי הפער לא מצדיק את ההשקעה. ראו כאן: https://www.techspot.com/review/1526-intel-4th-gen-core-i7-vs-8th-gen/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
צפוייה הורדת מחירים למעבדי כפולי ליבה, FXים ו OPTERONים של AMD... לפי מה ש THEinquirer אומרים, זה יהיה ב 23 בינואר... X2 4800 ירד ב 20% X2 4600 ירד ב 21% X2 4400 ירד ב 8% X2 4200 ירד ב 11% ואחרון חביב- X2 3800 ירד ב 8% FX-60 יעלה 1031$ FX-57 ירד ב 20% FX-55 כנראה שירד מהיצור... OPTERON 180 ירד ב 14% OPTERON 175 יתייקר ב 3% OPTERON 170 יתייקר ב 3% OPTERON 165 יתייקר ב 10%... http://www.theinquirer.net/?article=29095 מקווה שעזרתי למישהו
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה המעבד נורא חם במנוחה, המארז הוא של קומפיוקייס, יש מקדימה מאוורר 120ממ שמכניס אוויר, אחד 120 שמוציא אוויר מאחורה, המאוורר של המעבד מכניס דרך צינור אוויר, ומתחתיו יש מאוורר 80ממ שמוציא אוויר.. כפי שניתן לראות, המעבד רותח, וזה עוד במצב מנוחה! כל הפרטים נמצאים בתמונה למטה. הלוח אם הוא של גיגהבייט S3-945P 2GB זכרון פנימי של TwinMOS המחשב בן אולי חודש וחצי... חשבתי אולי המשכה נדפקה או משהו, החלפתי אותה היום והחום לא השתנה בכלל.. הצעות ? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שניהם יצאו בערך באותו זמן מה מבדיל אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בתקציב של 4,000 אחרי ציוד היקפי ומערכת הפעלה (4,000 נטו למחשב) ורציתי האם זכרון במהירות של 800mhz יעבוד כמו 553 בלי אוברלוק? ואיזה זכרון בתקציב כזה כדאי לקנות בשביל להריץ את ויסטה טוב אם אני לא הולך לעשות אוברקלוק? עכשיו לגבי חברות: - g.skill נחשבים חברה טובה? - cosair יותר יקרים? אם כן הם שווים את המחיר?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם הישן שלי (FATAL1TY AA8XE) ואמרו לי שאני צריך להחליף את הלוח אם, לכן הם "המליצו" לי את ה AW9D באלף שלק ! התעצבנתי מהם ולכן החלטתי לפנות למישהו שאני יותר בוטח בו. אותו אדם הציע לי 2 לוחות אם: 1) GIGABITE GA-965P-S3 REVISION 3.3 (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 659 ש"ח או 2) ASUS P5B - GREEN (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 785 ש"ח עכשיו, אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי אם אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי (די משמעותית) כמו כ. מסך, זיכרון ראם וכ'ו.... והכל כמובן לדברים די חדשים (לדוגמא כ. מסך שתומך DX10 וכ'ו) . או בקיצור משהו שאני יכול לשרוד איתו בשנתיים הבאות בלי לחשוב האם אמשחק הזה או הזה ירוץ בגלל הלוח אם או המגבלות שלו. תודה רבה מראש לכ…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני כרגע מרכיב לי מפרט מחשב חדש, שיהיה מבוסס על מעבד של אינטל. ברצוני לשאול אותכם אילו דברים כדאי לחפש בלוחות האם, שאני אבדוק(פיצ'רים, תמיכה בתקנים וכו'...)?? אודה מאד על כל עזרה ותגובה מצידכם!! 8) עריכה - kenny אתה צודק לא פירטתי מספיק! :-[ אני רוצה להרכיב מפרט, שמתבסס על מעבד פנטיום 4 (2.4) אני אשתמש בו למשחקים ועוד דברים שגרתיים, יש לי רשת ביתית, וכרגע יש לי כרטיס ממחשב ישן כך, שכרטיס רשת מובנה זו לא חובה אך גם לא יפריע. בחרתי לי כבר כרטיס מסך כך, שלא צריך. בקשר לכרטיס קול אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה אחד חזק ויקר או פשוט וזול (אשמח לשמוע את דעתכם בתוספת מחיר). ולשאלות: * על איזה צ'יפסט ללכת? *על כמה חריצי USB ללכת? * מה אתם אומרי…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שכל החיבורים שלו הם מסוג USB2, ולאחרונה רכשתי כונן קשיח נייד של חברת Iomega דגם eGo בעלת קיבולת של 500GB ותמיכה בUSB3. גיבוי דרך הNORTON GHOST 15 לכל המחשב לוקח 8 שעות וחצי (470 ג'יגה + כיווץ ברמה הגבוהה ביותר), ורציתי לדעת האם לדעתכם חיבור הכונן ליציאת USB3 יעזור לקצר את קצת התהליך. חשוב לציין שניסיתי להעביר סרט BLURAY ששוקל 45.5 ג'יגה וזה עבר אחרי 38 דק' במהירות של 22 מגה לשניה. תודה, יאיר
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנו מביאים לכם כיסוי ישיר לאירוע חשיפת מעבדי Zen 3 של AMD למחשבים השולחניים - האם הגיע הזמן של AMD להכות גם בגיימינג?לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי זיכרון RAM של 4GB, האם זה בסדר להוסיף זיכרון של 8GB עם אותם נתונים מאותה חברה בדומה ל - 4GB? או שכל הכרטיסים חייבים להיות זהים ב - GB? סליחה על הנוביות, אף פעם לא חשבתי על זה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חבר'ה, הגיע הזמן להשתדרג. אני זקוק למעבד + לוח אם בסביבות ה1,000 ש"ח כרגע ברשותי: Core2Duo E4500 Gigabyte G31-MX-S2 Corsair Value 1024MB DDR 2 667Mhz * 2 Radeon HD 5750(טרי טרי מהיום Cool ) HEC 450TD-TF שלושה הארד דיסקים בנפח כולל של 1.5TB צורב DVD עלום (אני מניח SONY) CoolerMaster Centurion 590(שני מאוררי 120 מ"מ מקוריים) M-Audio Fast Track Pro(כרטיס קול חיצוני מקצועי) נקודות חשובות בנושא זה: * אפיק שידרוג/ מספר גדול של סלוטי זיכרון. עם הלוח הנוכחי יש לי רק שני סלוטים וזה מגביל מאוד. אני אשמח ללוח עם לפחות ארבעה סלוטים * לפחות ארבעה חיבורי SATA(אין צורך בRAID) לכוננים קשיחים * אין צורך בכרטיס קול איכותי מובנה(שכן יש לי כבר אחד) *יש ברשותי זיכרונות DDR 3, ולכן התקציב ה…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כעיקרון חשבתי על השילוב הבא, נכון שהוא עם קירור BOX אבל אני יקנה יותר בהמשך קירור נורמלי לבנתיים מה אתם אומרים על השילוב הזה ? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2223 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1484 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ מתוכנן OC לכן הזיכרונות האלה, השילוב יתחבר לחלקים הבאים: כרטיס מסך GTX275 ספק כוח HEC WIN+ 700W החלקים יורכבו לתוך מארז Cooler Master Elite 334 שקיים אצלי כרגע, מה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה sandra, ולפי הניתוח שהיא עשתה למערכת שלי אז החום של הלוח אם שלי הוא 216 מעלות, נראה לי לא הגיוני. מישהו יכול להסביר?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בביקורת זו נבדוק את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר של MSI בתושבת LGA1150, ה-Mpower Max AC. האם מצליח לוח האם לעמוד בהבטחות? לכתבה: http://hwzone.co.il/z97-mpower-max-ac-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה: אני קצת, לא סליחה, ממש חלוד בנושא,השתחררתי עכשיו ואני מרגיש כמו דינוזאור שהגיע למאה ה 21 ומרגיש קצת לא קשור לחיים..חח הניסיון האחרון שלי עם חומרה היה אחרי שקניתי בזמנו AMD 3200 ו ASUS A8N-SLI DELUXE ו 1 GB זכרון של TWEEN MOS 2-2-2. מאז(שנה וחצי). הגיע DDR 2, מומלץ לקנות INTEL (במקום AMD כמו בשנים האחרונות) ואין לי שום ידע על אינטל חוץ מזה שיש צ'יפסט אחרון וטוב שלהם 975X. אני אקנה את ה E6600. 1.עכשיו אני מבקש קצת הסברים בנוגע לזכרונות ה DDR 2, כי אני בכלל לא מכיר אותם, אני עוד בדור של ה 3200 2-2-2. הבנתי שיש תזמונים איטיים יותר(5-5-5 נגיד) ומהירויות גבוהות יותר כמו 667 או 800 או אפילו משהו כמו 1066?! קצת סדר בבלגן בבקשה? זה 1. 2. איזה לוח אם? יש איזה משהו כמ…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD 200,לוח אם של ג'יגבייט(KT400 VAX) וזיכרון 256 של ווידבונד. אם אני מוסיף עוד סטיק של 256 עד כמה יהיה שיפור לעומת עכשיו?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רוצה לשדרג טיפה מחשב ממש ישן. הלוח שיש עליו זה זה כרגי יש עליו שני סטיקים של DDR2 כל אחד של 1GB. אני רוצה להוסיף עוד 2GB. בלוח כתוב שמקסימום זיכרון זה 4GB. זה אומר שאני חייב למצוא שטיקים של 1GB מקסימום או שאז פשוט לא היה קיים יותר גדול? אני יכול לשים 2 סטיקים של 2GB או אחד של 4? ומקסימום שלוח תומך זה 667. אם אני ישים DDR2 800 הוא פשוט יעבוד ב 667 אבל יעבוד, נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ואני רוצה לשים בלוח זה מעבד יותר חזק. משהו בסכנון E8400. הלוח יתמוך? בעיקרון כשיצרו אותו, עוד לא היה מעבדים כאלה.. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה בעתיד לקנות זכרונות חדשים במטרה ברורה: אוברקלוק. קראתי את הדיון על הA-DATA, והופתעתי מהביצועים שלהם, אבל למרות זאת, היא חברה לא מוכרת כמו OCZ או מושקין או קורסייר, רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים? לקחת את הADATA, או לקחת OCZ או חברה אחרת שתציג ביצועים יותר טובים כמובן עם תזמונים יותר טובים. כמובן שאני מתכוון לזכרונות PC4000 אבל גם PC4200 יתקבלו בחיוב! בכל מקרה אני רוצה לדעת אם יש הצדקה למחירים הגבוהים של קורסייר ומושקין למשל.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למי שנכנס לנסות לעזור!! יש לי לוח אם MSI H87M-G43 ומעבד CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHz בכל מקום שאני מסתכל על המעבד כתוב שבטורבו הוא יכול לעבוד ב 3.2GHz.. מישהן יודע איך אני יכול לגרום לו באמת להיות על הטורבו ולעלות תדר? הוא אינו מעבד המהמרה כמובן אז לא הבנתי איך אני מכניס את הטורבו למצב פעיל או שמא הוא פעיל רק במצב שהוא צריך להיות פעיל כמו משחקים כבדים וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם עוד מוכרים מעבדים כאלו לסוקט 939 ?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב עם לוח מסוג asus p5k3 deluxe עם 4GB זיכרון מהסוג שבתמונה הצורפת למטה (X2 כמובן), ברצוני להרחיב את הזכרון ל 8GB כמה שאלות: 1. איזה סוג זיכרון לחפש? האם מספיק DDR3 1333MHZ 1.5V או שצריך לשים לב לעוד פרטים? 2. האם אפשר לקנות סטייק 1 של 4GB או בגלל שמה שיש לי מחולק ל 2 אני צריך לקנות עוד 2 של 2GB? 3. אופן ההתקנה הוא פשוט להרכיב את זה על הלוח? או שיש עוד פעולות שנדרשות לעשות ב BIOS? ואם יש לכם המלצות ספציפיות לזכרון אשמח לשמוע.. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-