עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sapir386,

ספק כוח:Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI מחיר:577 /736 שמושים:CF OC:לא רציתי לדעת איזה לוח יותר כדאי ומה ההבדלים בינהם: http://tms.co.il/product/10248 http://tms.co.il/product/10232 עם צריך את המפרט המלא אז: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪111 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪541 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מ…

2. שלום פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד מהאתר של NVIDIA כי יש שם NFORCE 4 FOR AMD ו NFORCE 410\430 איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. Started by gipc,

יש לי זיכרון DDR3 מסוג Corsair 4Gb 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 האם אפשר להכניס אותו ללוח האם P5KPL-CM?

4. חושב לקנות רמוקלים Inspire A500 5.1 Speakers‎ של קריאטיב.. השאלה אם הלוח אם תומך ב 5.1? או שצריך כרטיס קול חדש?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. האם יש בו tv out?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. Started by forcry4,

היי, איזה לוח אם עדיף יותר? B760 GAMING X AX DDR4 או z690 Gaming X DD4 יש לי מעבד i5 12500 תודה לעונים!

7. Started by Billy1123,

יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…

8. Started by lipa,

1 האם יש הבדל בביצועים בין הזכרונות ללא OC ? 2 האם אני יכול לחבר זכרונות יותר מהירים מאשר הלוח תומך ? 3 אם אני כן רוצה לעשות OC לזכרונות , למה לא להוסיף ישר זכרונות יותר מהירים ,(בעיקר שאין הבדל גדול במחירים) ? תודה

9. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. מה אתם הייתם לוקחים ? יש לי תקציב של 1200 שקל למעבד ואני מתלבט בין Phenom II 920 ל - Q9400 ד"א אני לא מתכוון לעשות OC! [ אל תגידו E8400 כי אני לא לוקח אותו ] יש פה כמה שאומרים שלא שווה לקחת AMD , אולי הפשיטו רגל וכאלה ואז לא יהיה לי אחריות אבל אני ממש לא חושב ככה, מצד שני אינטל שהם חברה הכי מוכרת וטובה כניראה [אני צריך ת'משחב לפחות ל3-4 שנים הקורבות]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. Started by ggilon,

שלום רב ברשותי מחשב שמשמש למדיה (מחובר לTV דרך HDMI ) לוח אם asus p8p67-m, מעבד I3. מער' הפעלה 7 /64 ביט. בניסיון להדליק מחדש אותו לא עלה ביוס ולא היה וידאו. ניסיתי להחליף כרטיס מסך - ללא הועיל. בדקתי זיכרונות - תקינים. הוצאתי סוללה וביצעתי reset ל RTC-לא עזר. יש בפנים Dram led שמהבהב באטיות. חיפשתי ברשת וכולם מכוונים לבעיה כלשהי בביוס וממליצים לעדכן, אלה שאיך מעדכנים ביוס כשאי אפשר להיכנס אליו כי אין וידאו? האם למישהו יש פתרון ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. *באירוע עוד הוצג פנרין מרובע ליבה כנגד QX6800 ופנרין היה מהיר ב40% מQX6800 ! מקור: http://www.uberpulse.com/us/2007/05/intel_responds_to_amd_barcelona_has_a_problem_you_better_fix_it_before_you_ship.php לאלה שלא מאמינים ,יש סירטון באתר.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  13. Started by mjhfvi,

מחפש לקנות מערכת מדיה סנטר רוצה לדעת מה המעבד עם החום הכי נמוך שיש ( ממוצע בין מאמץ למנוחה )AMD או INTEL תודה רבה . tzahi@splsoftware.com

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. Started by shlomiu,

מה ההבדל בין סוגי הקירור פסיבי ואקטיבי על לוח האם והאם יש כזה הבדל? DS3 עם קירור פסיבי עושה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. תגידו לי אם זה אפשרי: התקשרתי ל-IVORY בקשר לאיזו מודעה באתר שלהם עם מעבד E6550 (שאמור לצאת ב-22, נכון?), ואמרתי להם שלא הגיוני שכבר יש להם אותו, והם אמרו לי בביטחון שכבר יש להם אותו ואני יכול להזמין את המחשב. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

בעכשיו אני לא יודע מה לקחת... למחשב לOC ומשחקים.... הG.Skill מגיע לבאס יותר גבוהה (כמובן בOC)...אבל תיזמונים יחסית גובהים (מול BH-5)... והMushkin מגיעים לפחות באס (במקסימום 265)....אבל תיזמונים ממש נמוכים.. למפרט הזה: AMD 3200 DFI ULTRA-D 6800GT PCIe אני ממש לא יודע מה להחליט.... ??? :s05: התיזמונים של המושיקין מפתים אותי....אבל הבאס של הG.Skill גם מפתה אותי... (חבל שאין זיכרון שעובד בבאס 300+ עם תיזמונים 1.5-2-2-5)...

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. האם יש לוח טוב שתומך בשני מעבדי Q6600? עד כמה הוא יותר יקר מלוח רגיל - לדוגמא כמו ה DS3? האם לתלת מימד ורנדורים לוח עם שני מעבדים יהיה כפול מהירות בזמן או השיפור יהיה רק בכ30% לעומת לוח עם מעבד יחיד? אשמח לקבל מידע בנושא או הפנייה למבחני תוצאות אם יש. תודה!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  18. Started by Deron,

אני רוצה לקנות מעבד לגיימינג מ- amd. מה עדיף לי amd phenom 2 x4 955 black edition או את האלה של ה- 6 ליבות (אם אני לא טועה 10xx ) אני אעשה oc. בנוסף ארצה לדעת האם שווה לקחת 6 ליבות רק לגיימינג, ומתי עומדים לצאת משחקים שיתמכו ב -6???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Alonzo17,

היי רכשתי לאחרונה את הלוח Asus A8V-MX הלוח תומך ב FBS 1600 והמעבד שאני מעוניין לקנות תומך ב FBS 2000... ( הAMD AThlon 3800 dual core) .. האם זה אומר שאני אנצל רק 80% מהמעבד?

20. איזה לוח אם יתאים למעבד הזה? אני לא רוצה לוח אם יקר מדי, לא מתכנן OC , משתמש בעיקר בתוכנות לעיצוב גרפי (תלת מימדיות בעתיד הקרוב) ועריכת וידאו קלה וחובבנית כרגע. המליצו על ה GIGABYTE PA P35 DS3 מה דעתכם? אני אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם ומעבד למחשב שייעודו לעבודה משרדית, הורדות מאימיול וצפייה בסרטים. לא משהו מתוחכם מדי ולא יקר - לשימוש די בסיסי של מחשב ביתי תודה לכולם

21. דור ה-Core התשיעי יגיע לשוק הנייד, בתור תחליף לדגמי ה-Whiskey Lake שרק החלו להופיע בחנויות לכתבה

22. Started by Kukishin,

יש לי 6GB במהירות 1600, חבר נתן לי עכשיו סטיק של 4GB נוספים אבל במהירות של 1333, האם כדאי, זה יישפר משהו או שמא יוריד?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by MYST,

מה הקטע של בקר RAID מה זה בגדול עושה? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. Started by kashish,

לא מצאתי פורום מתאים הנוגע לחומרה כלית ושיכולים לשאול עלייה,ובכל זאת,כאן נראה פורום מתאים ובקיא בנושא! השאלה: כיצד בודקים התאמה של מעבד לזיכרון כלשהו למשל?? באילו מקרים לא אוכל להתאים זיכרון של 4GB למעבד כלשהו?(שהוא לא פנטיום 3 ענתיקה!! )? מהם כ==ל קריטריוני-ההתאמה הנהוגי לבדיקה על ידי הקונים ברכיבים נפרדים להרכבה שבהם מתחשבים לשם כך שאדע שהחלקים הם "תואמים",כלומר יכולים לעבוד במקביל ו"ביחד"?? והאם נכון לומר שהיום,אם אקח מחשב ואשים בו מכל רכיב את החדשים ביותר או המתקדמים שיש ולאו דווקא 'הכי' אוכל לדעת בוודאות שאותו מחשב יפעל כראוי והוא "מותאם" כפי שציינתי למעלה?כלומר אם אקח את אותו מחשב לאותה מטרה(משחקים,שרת,עריכה-גרפית,משרדי[חלש]?). תודה רבה מקרב לב לכל העונים ותורמ…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.