עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shat,

האם קיים מעבד AMD Athlon 64 3200 AM2 האם הוא מעבד טוב לשימוש משחקים אינטרנט ותוכנות ואיזה לוח הכי מתאים לו שכולל בתוכו כרטיס מסך כרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס קול?? והאם אפשר יהיה לשחק איתו משקים כגון פיפא 2007???? תודה וסליחה אם זה כבר מופיע באתר פשוט אני רוצה לקנות מחשב וזו ההתלבטות שלי תודה!!!!

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by shabo,

ערב טוב, אני מחפש כבר שבועיים שלמים מעבד בשם athlon 3800 dual core 939S בכל החנויות ששאלתי אומרות שאין את זה אפילו ליבואן רציתי לדעת אם המעבדים הזה עוד יגיע ואם כן אז מתי.. אם מישהו מכיר חנות שמוכרים את זה (וזה במלאי) אז אני אשמח ללינק..

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב עם המעבד AMD כולם אמרו לי שזה אחלה מחשב אבל intel לא יותר טובים?אם אני לא טועה קראתי כאן במאמרים שAMD מתחמם מהר. הנה המחשב: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray + Evercool Buffalo 10CM 2Heatpipes Cooler כמות: 1 מחיר: ₪840 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 מחיר: ₪508 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪269 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪229 כרטיס מסך: AXLE Geforce GTS250 512 MB DUAL DVI HDMI Retail כמות: 1 מחיר: ₪541 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA כמות…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by feint,

ברשותי את המעבד הנ"ל. כאשר רכשתי אותו (לפני כחודשיים) הוא לא היה עובד על יותר מ-48 מעלות. כיום הוא מגיע ל-56. האם זה נורמלי? עד איזה מעלה אני יכול להיות רגוע? ואיך כל זה משפיע על ביצועי המחשב? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by kobibo,

אני רואה המון הצעות למפרטים ( ביחוד למשחקים ) בתקציב שבין 4000-6000 ש"ח המלצה למעבד AMD3000 64bit . רציתי לשאול כמה זמן יהיה ניתן לנצל מעבד זה ? האם הוא לא יהווה בעתיד ,אפילו הקרוב צוואר בקבוק לכל המערכת ? האם לא כדאי כבר עכשיו להשקיע במעבד חזק יותר ?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by charm,

רציתי לדעת האם למעבד הזה שהוא כפול ליבה דרוש מאוורר חזק במיוחד או המאווררשמגיע איתו מספיק בהנחה שלא עושים OC בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by avner_s,

אני קניתי מחשב לפני שבוע והמעבד שלי הוא amd 3000 754 box איך אני יכול לדעת שהוא באמת box ולא oem ???

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by super4life,

שווה לי לעשות oc למעבד הזה בזמן הקרוב?כי אני חושב שהמעבד הזה מספיק לכמה שנים בלי oc

9. Started by shloosh,

יש לי p3 800 mhz ו-256 sDRM אני רוצה לשפר את המחשב שלי ,בדקתי באינטרנט וראיתי שאני יכול לקנות: AMD Athlon XP 1800 פלוס- לוח אם-DFI AK75-EC Socket A FSB266 w/Audio Athlon XP שגם תומך בזיכרון SDRM !!!!!! דבר ראשון, האם ה- sdrm וה- AMD בסדר ביחד? ושנית, האם עדיף לי שני אלה על כרטיס מסך- G-FORCE 4 TI 4200 של SUMA ? ואני מתכוון מבחינת איך המשחקים ירוצו, יש לי g-force 2 32 mb!

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by elad78,

אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל לא מתכוון לעשות OC וגם לא להריץ עליו משחקים כבדים, מקסימום לראות סרטים ב-HD. אני מתכוון לקנות קירור פשוט, ויש 2 קירורים כאלה בחנות שממנה אני קונה: Thermaltake RSI AM2 Arctic Cooling Alphine 7 האם יש ביניהם הבדל משמעותי? יתר המפרט אם זה משנה: ASUS M2A-VM HDMI ללא כרטיס מסך - אשתמש ב-Raedon X1250 שעל הלוח WD 250GB YS 2x1024MB Kingston 667 DVD-RW Samsung SATA ה. דיסק משני ישן 40GB IDE ספק HEC 300W ART + מארז HEC 6C28 תודה

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  11. Started by zx12rr,

מה ההבדל בינו לבין המעבדים האחרים של סידרת האנלייד? ואיזה לוחות אם שיש היום בשוק תומכים בוא? קראתי את המאמר שבאתר עליו http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/4/ והאם או יצא לשוק שלנו? ואם כן אם יש תאריך ליצאתו? והאם זה בעצם המעבד שאמור להחליף את המעבד D805 שאינטל אמורה להפסיק ליצר?(או הפסיקה) תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  12. 1) מה ההבדל בין מעבד E8400 TRAY לדגם BOX-? -ההפרש בינהם 50 ש"ח! 2) מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-EP35-DS3L ? ההפרש בינהם הוא 12 ש"ח!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by FordF13,

המעבד שיש לי G2020 קצת ביאס אותי ( קצת = הרבה ) הוא מתאמץ יותר מדי באתרי פלאש !!!! - וככה חיפשתי אלטרנטיבה אחרת וגלשתי באיזה אתר בחו"ל ושמתי לב למעבד הזה AMD FX-4100 ורציתי לבעוט לעצמי בראש :bash: הסתכלתי על המפרט שלו ורציתי לבכות הייתי מוסיף עוד 180 שקל והייתי מקבל מעבד פי 1000 ! יותר טוב 3.6GHZ 12M עם 4 ליבות !!! הבעיה היחידה שהוא חם כמו קציצה ( אני חושב ) 95W אני עוד יכול לעשות החלפה יש לי שבועיים ( חוק הגנת הצרכן ) הבעיה שאני לא יודע אם זה תופס בגלל שהתקנתי את המעבד וזה עבד כמה ימים צריך לברר את הנושא דוגמא למאמץ של המעבד G2020 : 30% לאן הלך ? 7 דפדפנים פתוחים ( אתרים רגילים בלי הרבה פלאש ) ודפדפן אחד עמוס פלאשים כבד = סה"כ 8 . ולמה המעבד כל כך מתאמץ ? חדש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by kobi10,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המעבד הזה, רציתי לשאול האם הוא 64 ביט, ואם כן, אשמח לקבל הסבר קצר לגבי ההבדל בין מעבד 64 ביט למעבד רגיל.

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  15. שלום לכולם, ידוע לי,שכל מעבד גרפי מובנה לוקח מהזיכרון הראשי של המחשב. מה קורה במקרה של corei3? הרי שם המעבד הגרפי מובנה בתוך ה-CPU. האם גם שם יש שימוש שלו בזיכרון הראשי של המחשב,או שזה שונה? פשוט אני מתלבט בין שני מחשבים,שבאחד יש מעבד Dual Core פשוט,שמגיע עם 3 גי'גה של זיכרון,ובשני ה-corei3,שמגיע רק עם 2 ג'יגה של זיכרון,וההבדל בין המחשבים זניח,כי העסקה היא בתשלומים. בתודה מראש, יוחאי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lirux,

לאיזה מעבד אטלון משתווה הopteron 144 או ה- 146? בסטוק כמובן, ולאיזה רמה של מעבד הוא יכול להגיע באוברקלוק. דרך אגב אשמח לבנצ'ים שלו לעומת מעבדים "חדישים" בשוק.

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by MENASHEHE,

בוקר טוב, קניתי לפני שבועיים מעבד כזה ואני יודע שיש שני גירסאות למעבד הזה שהגירסה השניה מתחממת פחות איך אני יודע איזה גירסה שלי?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by Chumlee,

שלום , נאמר לי פה ש G3250 שמקביל ל Q9550 לא למשחקים . אז סביר להניח ש Q9400 כבר לא למשחקים , אז למה הוא טוב ? ראיתי את ה Q9400 למכירה ב 150 שקל שווה להשקיע עליו את הסכום ? אני בעיקרון רוצה ב 100 .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by smounche,

צהריים טוביים, יש לי שאלה. איזה לוח אם של חברת Msi, כיום תומך במעבד החדש של אינטל: QX9775 ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by menashe,

למה הE6420 יותר זול מהE6400? מה ההבדל בניהם, ומה הביצועים שלהם אחרי OC? וכמובן מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by hezina,

איזה מעבד של אינטל הוא ההכי חזק(שמו המלא) והאם הוא שתי ליבות או 4? ועיקר השאלה שלי היא איזה מעבד של אינטל הוא הכי טוב למשחקים לפי דעתכם? ועל איזה לוח אם טוב אתם ממליצים לי למחשב חזק וחדש של 4 ליבות או 2 (תלוי לפי מה שתמליצו לי שיותר טוב למשחקים...)תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 461 צפיות
  22. מה עדיף: Athlon 64 4600+ או Core 2 Duo E6420

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by the kooks,

בקרוב אני קונה מפרט חדש הכולל את המעבד את'לון 3200+ עם ליבת ה VENICE רציתי לדעת האם הוא יתמוך ב 64 על בטוח או שיש דגמים כאילו שלא תומכים בזה?

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  24. Started by טל קורקוס,

יש מצב שמעבד יושב לא נכון על התושבת והמחשב עדיין עובד " רגיל " והטמפרטורות תקינות ?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש, ולא כל כך ברור לי הנושא של מעבד גרפי embedded. לוח האם שבחרתי כרגע הוא ASUS P8H61-M LE, שיש בו מעבד גרפי embedded (קישור). ובחרתי במעבד i3 2020 שגם במפרט שלו רשום שיש לו רכיב גרפי (קישור). 1. אני לא כל כך מבין איך זה עובד, אשמח אם תוכלו להסביר/להפנות אותי להסבר על זה. בפרט, מה החלוקה בין הרכיב במעבד לרכיב בלוח אם (מה כל אחד עושה), ומה הרכיב המתאים לו בכרטיס גרפי חיצוני? 2. מטרת המחשב היא לאיטרנט, תוכנות אופיס, תכנות, וצפייה בסרטים. לכן, התכנון שלי הוא לקחת את הרכיבים שציינתי, כלומר רכיב גרפי embedded, כי זה אמור להספיק. במקרה שאצטרך משהו יותר רציני, אוכל לבטל את הכרטיס הגרפי ה embedded ולקנות חיצוני. האם זה באמת אפשרי בלוח האם שבחרתי (לקנות חיצוני ולהשת…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים