עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by atomic rooster,

היי. הלוח הנוכחי שלי (אסוס M2N) מתחיל לקצר יציאות USB, ואני שוקל להחליף, רק שאין לי ממון להחליף גם זכרונות ומעבד. השימוש שלי הוא משרדי כך שאין לי גם צורך בכך. אבל, אם בעתיד ארצה לשדרג מעבד, ללוח הזה : Sapphire PE-AM2RS740G Pure Element AMD 740G AM2+\AM3 יש אפיק שדרוג. בנוסף, יש לו מחיר אטרקטיבי. לא מצאתי ת'רדים שקשורים אליו בחיפוש בפורום. מה דעתכם על הלוח? צריך לחשוש מכך שהוא לא של חברות יותר מבוססות בתחום הלוחות ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. Started by tiktoka,

בהמשך לנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451304.0 מצאתי ש לעדכן את ה BIOS ל-F4 יפתור לי אני שני הבעיות גם של ה BIG MOUSE POINTER וגם שהמחשב נתקע לי כאשר אני עושה FS בסרטון אונליין. איך אני מבצע את פעולה הזו: Just updated my bios via @BIOS to F4 and now it seems to be working?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות לוח-אם חדש. אני רוצה שתומרו לי איזה לוח-אם הכי טוב מהרשימה שהבאתי פה למטה! זה המעבד שלי אם מישהו צריך (Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB) הרשימה: GIGABYTE EP45T-UD3LR ASUS P5QC ASUS P5P43TD PRO ASUS P5G43T-M PRO תודה ויום טוב..

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. הלוח MSI RC410M H תומך במעבד E8400? המעבד שכרגע עליו הוא P4 3.0GHZ 630 ואני חושב שE8400 אמור לתת לי בוסט רציני לצורכי משרדיים: אינטרנט, ריבוי לשוניות בפיירפוקס, שירים, התכתבויות, אולי סרטים ולימודים.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  5. ראיתי בהמלצות של המפרטים הקיימים וגם בת'רדים, שלמערכות ביתיות בסכום של עד 1500 ש"ח נהוג להמליץ על מעבדי אינטל מסדרת E5300 או אחד מדומיו. עם זאת, אם התקציב מטפס בעוד כמה מאות ש"ח, הומלצו כאן מערכות עם מעבד I3 של אינטל. האם אפשר לקבל פירוט מה הטעם במחשב משרדי לאופיס וסרטים להתקין מעבד I3 לעומת המעבד האחר? כלומר, איזה יתרונות ייתן המעבד הזה למחשב משרדי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב, אחרי 6 שנים ארוכות עם המחשב הישן, ורציתי לדעת באיזה מעבד עלי להשקיע. אני בעיקר עובד עם המחשב לכתיבת קוד (ויזואל סטודיו) ולאחרונה התחלתי ללמוד לתכנת לאייפון. איזה מעבד יתאים לעבודה מאומצת, i7, i5, i3? מה בכלל ההבדלים המהותיים בין המעבדים הללו? לגבי תקציב, אני חושב שבנושא המעבד אני לא אתקמצן וארצה לקנות את הטוב ביותר שבאפשרותי לקנות מכיוון שסביר להניח שאת הרכיב הזה אני לא אשדרג יותר. אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  7. Started by Billy1123,

יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…

8. שלום, רכשתי את הלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 עבור HTPC רכשתי עבורו 2x2048M זיכרון מסוג DDR3 1333Mhz מערכת הפעלה Win 7 32Bit חשבתי שהיא תזהה 3G או 3.5G מתוך ה- Ram בפועל מערכת ההפעלה מזהה 4G אך יכולה להשתמש רק ב 2.75G - usable ב- Task Manager אני רואה שבזיכרון פיזי הוא מזהה 2814. האם זה המקסימום שניתן לעבוד איתו ? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. יש לי מעבד ליבה כפולה E6300 2.8 , בבדיקות שעשיתי ראיתי שיש הבדל מעלות של 5 מעלות בין כל מעבד , האם זה תקין? רוני

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. Started by yudsim,

האם לוח אם כמו: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET יתאים למעבד אנטל core i3? לא צריך לוחות אם H55 ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. Started by sPoiled,

שמתי לב שערכת שבבים P55 או 55 כולשהו דורש 1.5V מתח עבודה של זיכרון. יש זכרון/ות שהם 1.65V. השאלה היא האם תהיה בעיית תאימות של מתח הזיכרון עם המתח הדרוש ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3242 תודה! =]

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. קראתי על זה איפשהו, האם זה זמין כבר ואם כן האם זה יכול להתאים למערכת כמו שלי (DFI x48,Q9450,4870) תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. איזה זיכרונות מKSP הכי טובים בשבילי עד 700ש''ח אני לוקח (כנראה) I5 750 עם ‏P55A-UD4P בקובץ המצורף יש את הזיכרונות שנוסו ונמצאו טובים ללוח הזה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by Iv0ry,

האם זה מסוכן לשנות אפשרות זו בלוח שלי ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by adis50,

עד עכשיו קראתי שהפנום עדיף מבחינת משחקים עכשיו זה יהיה פחות או יותר השימוש העיקרי שלי אבל כעיקרון זה כמובן מסנג'ר הורדות העלות אינטרנט אופייס סרטי HD קצת תוכנות עיצוב ותכנון החשוב זה מה עידף מבחינת עבודה עם מס' דברים פתוחים, שקט וחום הלוח אם שאני חושב לקחת עם הI5 זה ‏P55A-UD4P של GB הלוח אם שאני חושב לקחת עם הפנום זה לא ידוע כי כל מה שראיתי עד עכשיו בתקציב של עד 900 ש''ח שיש לו את כל האפשרויות שיש בשל הI5 שהחשוב זה הSATA6GB והUSB3 וזיכרון של 2000 (אני לוקח 1600 אבל לעתיד) וגם IEEE 1394a וeSATA שכמובן יש ללוח של הI5 גם הרבה יתרונות מבחינה של טכנוליגיה מתקדמת כמו Support for Teaming‎ ו ‎ Support Smart Dual LAN (שאשמח לקבל עליהם עוד מידע) וגם החיבורי הPCI עדיפ…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני מקווה שתעזרו לי בה, אתמול קניתי מksp זיכרון ddr1 400mhz של ג'יגה. יש לי מחשב דיי ישן.. עכשיו באתי לחבר אותו אתמול ואני מגלה שהזיכרון לא מתחבר טוב ... הכוונה הפין שם לא מתאים. יש לי כבר זיכרון של 512mb על המחשב וראיתי שכתוב עליו ddr2. עכשיו העלתי תמונה של הלוח אם מהתוכנה אברסט http://www.siz.co.il/my.php?i=ydzm3gmginoz.jpg לפי מה שהבנתי אני צריך ddr2 533mhz עכשיו הבעיה שאין לksp את זה ואני רוצה לחליף את מה שקניתי... אולי אתם יכולים להמליץ לי זיכרון אחר שיתאים?... תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש, i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT LANCOOL K62 לאחר מספר ימי עבודה נוכחתי לגלות רעש מציק מהמחשב (מן צפצוף חלש אך משגע) בהתחלה חשבתי שזה מהכרטיס מסך, שכן זה נפסק כשאני נכנס למשחקים, אך לאחר פתיחת המחשב מסתבר שהרעש מגיע מהספק כוח. לאחר חיפוש בגוגל, מסתבר שהרעש נקרא high pitch noise וזה דבר נפוץ מאוד, אבל אם מעוניינים להעלים את הרעש לחלוטין יש לבטל את הפונקציות C5\6\7 ו-C1E בביוס. C5\6\7 היו כבר מבוטלים, אבל C1E היה פעיל. אכן, אחרי שביטלתי גם את הC1E הרעש נפסק, שאלתי היא: מה זה בעצם הC1E ועד כמה זה גרוע לבטל אותו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אף פעם לא עידכנתי את ה BIOS והגירסא האחרונה היא הגירסא ה -15 המעודכנת מהגירסא שלי. אני צריך לעדכן את כל הגירסאות אחת אחת או ישר לעדכן בגירסא האחרונה ששוחררה ב 31-12-2009 ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

מה עדיף חברים?

20. Started by The-Magician,

מישו יכול לעשות לי סדר קצת?? אני מחפש מחשב נייד (בינתיים רק מחפש) ואני מסמן באופציות של הסינון זיכרון של 4 גיגה לפעמים זה מוצא לי זיכרון של DOR2 של 2 גיגה מה ההבדל בין כולם?? והסתכלתי בדביק ולא הבנתי.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. Started by benwin21,

GA-MA770-UD3-rev. 1.0 ו-Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI ישתלבו טוב?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. Started by XCG120,

בין סוקט 1366 לבין 1156 האים אני יכול לשים מעבד I7 בלוח 1156 או מעבד I5 ב1366 ולמה יש שני סוקטים שונים למעבדים חדשים מוזר?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. Started by Thant,

שאר המפרט בצד, כאשר יש לי מחשבה על אולי בשלב קצת יותר מאוחר לשדרג את הכרטיס מסך למשהו בסגנון HD5850.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. Started by davokado,

שלום לכולם! ישל לי את השילוש הזה: Shappire 4870X2 2GB OCZ 4GB 800MHZ Core 2 Qued Q9550 השאלה כזאת: יש לי כרגע לוח אם MSI P35 NEO. אם אני מחליף את הלוח לאחד יותר מתקדם, אז יהיו לי ביצועים יותר טובים? נכון שיהיו לי אפשרויות חיבור יותר טובות(סלוטים של DDR3, שני חיבורי PCI-E, וכו'...) אבל תאכלס, עם השילוש שיש לי, אני יקבל ביצועים יותר טובים?? ועוד שאלה קטנה: מה עדיף: Q9550 או Q9550s? תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by אופק008,

חברה אין לי מושג ברכיבים ולא מצאתי איפשהו מידע טוב בבקשה תנסו להסביר לי מעבדים: א. מה זה אומר המהירות תאכלס 2.8Ghz 2.6 3.0 --- וכן הלאה ב. מה זה אומר הליבות מה זה משנה כמה ליבות יש לי? ג. מה עוד אמור לעניין אותי במעבדים? זכרונות: א. מה זה אומר DDR DDR2 DDR3 ג. מה זה אומר המהירות תאכלס 800Mhz וכן הלאה ג. נפח ברור לי מה זה לוח אם: א. חוץ מהעניין שהם יתמכו ברכיבים שאני קונה מה עוד אמור לעניין אותי בלוח ולמה יש הפרשים בכל סוג וסוג?? ב. מה זה אומר הHD4000 HD3200 כרטיסי מסך: א. מה זה אומר ה512MB 1GB ב. מה עוד מעניין אותי בכרטיס מסך או איך אני יודע מה לבחור? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.