עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by motorishta,

ערב טוב. ברצוני לדעת איזה משני הדגמים הנ"ל יותר טוב. שניהם של קינגסטון 1G 800 הרץ הדגמים הם: הראשון KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM השני: KVR800D2N5/1G 1GB PC2-6400 CL5 240-PIN DIMM העניין הוא שנשרף לי זיכרון אחד, יש לי 2 זיכרונות של 1G*2, הלכתי לקייאספי והחליפו לי אותו אבל הביאו לי את הדגם הראשון שכתבתי (KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM) התקשרתי ואמרו לי שאני אבוא ואחליף אותו השאלה היא לאיזה מהם? מה מהם יותר טוב? את הדגם השני בכלל לא ניראה לי שנשאר להם. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. Started by asilic,

הי אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה של זכרון PC2100 ראיתי את הזכרון של מקרון במחיר זול עכשיו יש לי כבר זכרון של CRUCIAL PC2100 שעובד על CAS2 רציתי לדעת אם לשהו יש ניסיון עם זכרון של MICRON PC2100 והאם ניתן לעבוד איתו על CAS2 תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. Started by guya2007,

היי, אני קונה מחשב, ורציתי לדעת איזה מעבד הייתם ממליצים לי Core 2 Duo E4300 BoxוIntel או 6400 או שבכלל AND התקציב הוא עד 1250 ש''ח וכן, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד.. תודה.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  4. היי רציתי לדעת אם הלוח אמין וטוב? כרגע יש לי G31 , אבל קרתה לי תאונה קטנה, ברגע שהוצאתי את כרטיס המסך המיפלצתי שלי, בטעות תלשתי חלק קטן מאוד בגודל ראש סיכה שנימצא באיזור של מערכת האודיו, ניראה לי נגד קטן, אני לא רוצה לקחת סיכונים , לכן השבתתי את הלוח אם , לכן אני שואל אם הלוח הנ"ל טוב, גם ניראה לי יותר מרווח מלוח האם הצפוף שלי. רוני

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. Started by hoodini,

יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד (האם משהו מכיר בעיה כזו גם כן??? ) אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  6. Started by BambaCore,

שלום! אני רוצה לקנות זכרונות למערכת שאני מרכיב, אשמח לעזרה בבחירה. ההמפרט: מעבד- I7 875K *קירור אוויר איכותי למעבד. לוח אם- DP55KG כ.מסך- GTX260 216SP לבינתיים (שדרוג לא בזמן הקרוב, אולי תוספת אחד ל-SLI) ספק כוח- NEXUS 600W המערכת תעבוד על מסך 24" FULL HD -T240 *מארז מאוורר היטב. שימושים: אינטרט, סרטים, מוסיקה, משחקים. כנראה שיהיה OC קל. מערכת ההפעלה- ווינדוס 7. לדעתי יספיקו זכרונות של 4GB, מה דעתכם? התקציב- 500-600, אפשר לחרוג אם התוספת מוצדקת. מה דעתכם על אלה?: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 600 ש"ח ויש במלאי. בנוסף, כתוב שהם פועלים על 1.35V. מה זה אומר? שבלי לגעת בביוס הם פועלים ב-1.35V 1600MHZ וב-CL 7? או שצריך לגעת במשהו כדי שזה יהיה ככה? באתר ש…

7. Started by shumaher,

שלום, קנתי מחשב ב קי.ס.פי לקחתי לוח EX38-DS4 וזיכרון ‏X2 1GB Kingston Value ‎ עכשיו אני רוצה רוצה להוסיף עוד ‏X2 1GB Kingston Value ‎ האם זה יפעל טוב? שמעתי שהזיכרון הוא Dual channel memory מישהוא יכול להסביר מה זה בידוק תודה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי שני זכרונות 1 גיגה DDR2800CL5. הוספתי זכרון של 2 גיגה DD2800CL6. לפני ההוספה קצב השעון של הזכרונות היה 400, עם CL 5 גם כשאני שם רק את הזכרון של ה-2 גיגה, קצב השעון הוא 400 אך עם CL6. אז מה מוזר? כשאני משלב את שניהם, ציפיתי לראות קצב שעון 400 עם CL6. אולם בפועל אני רואה קצב שעון של 312 עם CL5. מה הולך פה? האם זה כי 400*5/6 = קצת יותר מ312? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  9. Started by stlior,

אני בטוח שענו על שאלה מסוג זה בעבר אבל לא ידעתי מה בדיוק לחפש אז תודה לכל העוזרים יש לי שני כרטיסי זיכרון נפרדים וזהים תוצרת spectek. ddr sdram 256 mb 133 mhz כלומר יש לי 512mb אני רוצה להרחיב ל1024 mb אז שאלתי היא מה צריכים להיות הנתונים של המהירות של הכרטיסי זיכרון שארצה להוסיף.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. שלום לכולם. אני מחפש את הדגם של לוח אסוס שיצא לאתלון XP - ברטון 2500 הלוח מבוסס NFORCE 2 ויש עליו גם FIREWIRE - האם יצאו כמה דגמים כאלה, האם זה הדגם עם SOUND STORM ? חשוב לי מאוד לדעת למרות שזה מידע מועט - אנא פרטו לי את הדגמים אם יש יותר מ אחד. דרך אגב קראתי שלוחות של אסוס לאתלון XP הם לא מוצלחים ואפילו בעייתיים - האם זה נכון או שהלוחת האלה הם איכותיים כמו עם מעבדי אינטל?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  11. Started by Home Boy,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד P4 2.4 בעיקר לעבודה משרדית ומה שהציעו לי מגיע עם זיכרון 256 MB ורציתי לדעת אם כדאי לבקש שדרוג ל 512 MB?? כלומר אני לא חושב שאני כל כך זקוק לו אבל ראה לי חבל לקנות עכשיו זכרון כל כך נמוך...מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  12. Started by zZOROo,

כמה עולה מעבד בעל 4 ליבות :s05: :s05: :s05: :s05: צריך לזה לוח אם מיוחד או שגם לוח אם שוןב לשתי ליבות טוב לזה :s05: :s05: :s05: :s05: ואם צריך לוח אם מיוחד מה סביבות המחיר שלו :s05: :s05: :s05: :s05: אני שואל כי אני חושב לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 - 4500 שקל ואני מעדיף מעבד חזק והרבה רם מאשר קרטיס מסך טוב תודה מראש למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  13. Started by heya,

אם אני מחליף מעבד במחשב תקין שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, זה ישפיע כלשהו על מערכת ההפעלה הקיימת?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. Started by nadavbu,

מה ההבדל בין זיכרון 512 מ"ב 667 VT, לבין 512 מ"ב TwinMOS (שעולה 50 ש"ח יותר). האם ה-TwinMOS שווה יותר?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. אני לא מתכוון לעשות OC לכן אני מחפש לוח מהיר במהירות סטוק ושקט ( אם אפשר קירור פסיבי על ה BIOS ) יש רעיונות? (סביבות 1000 ש"ח )

16. דגמי ה-Ryzen 3 הניידים החדשים יכוונו למחשבים במחירים של 700 דולר ומטה - ויש גם דגמי Pro ניידים ראשונים מסוגם לכתבה

17. Started by borsood,

שלום לכולם אני קצת מתקשה בבחירת לוח אם מבוסס 865PE עם כל התכונות שאני רוצה: SATA Firewire Dual DDR (יש בכולם?) לפחות 6 יציאות USB(יש בכולם?) רצוי כרטיס קול איכותי חומרה שעובדת עם Linux לא צריך RAID לא צריך GLAN לא מתוכנן OC אפילו לא בעתיד הרחוק מחיר עד 650-700 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by momo777,

שלום, אני רוצה לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם הקירור סטוק שלו הוא שקט ואם הוא מספיק טוב? אני גם רוצה להתאים לוח אם. לא צריך אוברקלוק או דברים כאלה. ה- 720 של ג'יגהביט יספיק?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. Started by Reze,

אני יום רביעי קונה מחשב חדש מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הלוח p5b של asus ,לבין ה p5b-v, וה p5b-vm תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. Started by AVI-Y,

ערב טוב אני מחפש מישהו שיעשה לי סדר בזיכרון אני מתכוון לקנות לוח מסוג Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P ולא ברור לי איזה סוג זיכרון אני צריך להתאים לו האים צריך סט של שני מקלות זיכרון DDR2? האים אפשר להסתפק רק במקל אחד של זיכרון DDR2? אפשר לשים גם DDR רגיל? בהנחה שיש צורך בסט של DDR2 האים בעתיד יהיה אפשר להוסיף רק מקל אחד של זיכרון או שאהיה מוגבל לקנית סט שני כמו שהיה בלוחות של RDRAM הידועים לשימצה? מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון מתאים? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. מעוניין לשפץ מחשב ישן שקיבלתי מחבר, וברצוני לקנות לוח אם כמו שרשמתי בכותרת. מה שמצאתי עד עכשיו שמתאים: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_427_527&products_id=4732 צריכים מאוד בסיסים בעיקר אינטרנט. עדיפות לחנות באיזור חיפה. תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  23. Started by numnumnum,

היי. ברשותי מחשב All in one Toshiba Toshiba DX735-D3201: http://support.toshiba.com/support/modelHome?freeText=3132888 4 ג׳יגה זיכרון. לפי תוכנת CPU-Z, זה DDR3 1333, סמסונג, דגם m471b5773dh0-ch9. שני סלוטים במחשב, שניהם תפוסים. מעוניין להרחיב ל-8 ג׳יגה. האם כל זיכרון ddr3 1333 יתאים? האם הזיכרון הספציפי הבא יתאים? Komputerbay 8GB (2x 4GB) DDR3 SODIMM (204 pin) 1333MHz PC3-10600 8 GB (9-9-9-24) Laptop Memory Kit - Retail Package- (Not for Mac) https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 https://www.amazon.com/dp/B0031GK3OI/ref=cm_sw_r_awd_7kzivb16YHSK2 האם 1600 מגה הרץ יכול גם להתאים? מוסיף גם תמונה של פרטי המעבד, לפי CPU-Z.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. שלום. יש לי מחשב בערך בן שנתיים יש לי את המעבד I5 2400 על לוח אם : Gigabyte GA-B75M-D2V S1155 יש לי חבר שעובד באינטל, ויש לי הזמדנות לרכוש מעבד במחיר נמוך. השאלה הוא מה שדרוג ראוי ומומלץ- לשימוש בגיימינג בעיקר האם יש טעם לשדרג על בסיס הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. קראתי ביקורות שמהן אפשר לראות כי האוברקקלוק האטומטי לא נופל רחוק מהידני, האם באמת זאת תהיה הנורמה החדשה?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.