מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
בקרוב מאוד אני מחליף זיכרון למחשב,והלוח אם שלי תומך עד 667 MHZ אז רציתי לשאול אותכם איזה חברה הכי משתלמת לקניית הזיכרון? אני רוצה לשים 2GB 2 סלוטים של ג'יגה. שמעתי מושקין זאת חברה טובה,אך אין לה זיכרון במהירות 667,ורצוי שיהיה גם במחיר נורמלי של עד 250 +- . תודה
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
האם יש לו יציאה אופטית? וזה 7.1 או 5.1? האם כדאי להחליף את הכרטיס קול ולשים כרטיס קול אחר?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שום דבר חדש תחת השמש, התשובה היתה ידועה מראש. סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת:
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה זמן התחילה אצלי תופעה שברגע שאני מפעיל תוכנה או משחק כבד, המחשב נתקע (אני מניח שזה המעבד) או מאתחל את עצמו. אם אני מוריד את הבאס ל100Mhz (במקום 133) התופעה לא מתרחשת יותר. ניסיתי לבדוק בתוכנה של הלוח אם והטמפ' הממוצעת היא 48-50. אחרי 52 המחשב פשוט נתקע (בבאס 100 היא בסביביות ה45). במקרים אחרים (לדוגמא כשאני מפעיל את התוכנה CPUBURN שאמורה לאמץ את הממעבד), המחשב פשוט עושה לעצמו reset. כשאני מריץ את התוכנה superPI, לאחר כמה שניות ריצה (פחות מחצי דקה) מופיעות שגיאות. האם זאת יכולה להיות בעיה של ספק? שמתי לב שה 12V שלו עומד על 12.54 והVcoreA על 1.74 (אין לי מושג על כמה הוא באמת צריך להיות). אני מניח שזאת לא בעיה של קירור מפני ש50~ זאת טמפ' נורמאלית למעבד. זאת גם לא בע…
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט GA-MA785GMT-UD2H REV 1.1 איני מצליח לחבר את הHDMI כיציאת קול מופיעה לי לא מחובר (יש לציין שתמונה כן יש אבל ללא סאונד)ואיני מצליח לשנות את ההגדרה הזו.יש לי וינדוס 7 X64 כמערכת הפעלה .אודה לכם אם תעזרו לי להגדיר את יציאת הקול שתהיה פעילה. תודה מראש. נ.ב הגדרתי בביוס IGX את הHDMI במקום הDVI ועדיין זה לא עוזר .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני במשא ומתן עם מוכר לגבי מעבד. הוא מודה שהוא ביצע לו OC מקסימלי עבור מבחני Bench. השאלה שלי - האם יש סיבה שלא לבחור במעבד שעבר מבחנים כאלה? האם מעבד יכול לההירס מפעולה כזאת? אשמח לשמוע המלצתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחרי שקיבלנו את דגם ה-Envy x2 ההיברידי בתור אחד מדגמי החלונות הראשונים עם שבב Snapdragon 835 - מגיעה גם גירסת ה-Core שמאפשרת לבצע השוואת נתונים ויכולות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
- 2 followers
-
-
האם כרטיס זיקרון Kingston 512MB DDR 400 MHz PC3200 זה יתמוך טוב בלוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=471
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום כולם.. אני הולך לשדרג את המערכת שלי זמנית בלבד לנתונים הבאים: מ512MB RAM ל 1GB .. מ RADEON 9700 PRO ל X850 XT PE יש לי לוח אם ASUS p4pe ומעבד 2.4GHZ.. רציתי לדעת האם בשידרוג כזה המעבד יהווה "צוואר בקבוק" וימנע ממני לשחק במשחקים כמו HALFLIFE2 בהגדרות גבוהות ובמשחקים כמו OBLIVION לשחק ברמה מכובדת? האם אני אוכל להינות מהשדרוג כאשר המעבד נשאר 2.4GHZ או שזה יהיה מטופש שידרוג זמני כזה? עוד שאלה - ! בנוגע לP4PE.. האם ניתן לשים בו 2 512MB DDR333 ? או חייבים אחד של ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי את ה Q6600 ואז שמעתי על ה PENRYN חשבתי לחכות אבל נראה לי לא צריך לחכות כי ממש אין הבדלים מי שישמע , אז Q6600 בחירה מצויינת עם קצת OC יהיה אחלה ... תעדכנו אם יש למישהו מידע אחר ...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לשדרג את הלוח אם ואת הזכרונות - אני יכול לבחור כל לוח אם וכל זכרון שאני ירצה אם המעבד הלן? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
השאלה שלי אם אני צריך לחבר גם את הatx וגם 24 פינים? כי שחיברתי רק atx הוא לא עבד ושחיברתי רק 24 גם לא עבד... שחיברתי 20 (לא 24..רק 20)וגם atx אז הוא עבד כמו שצריך... איך לחבר?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם 8GB של זיכרון בשני סטיקים. האם יש בעיה להוסיף לו שני סטיקים של 8GB כל אחד כך שבסוף יהיה לו 24GB ? בהנחה שהמפרט של כל הזכרונות דומה (מבחינת מהירות, latency וכל זה), האם יש בעיה עם זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
חבר שלי בעל מחשב intel celron 700 mhz עם לוח sis 900 או 920 ובהתחלה כשעולה המחשב רשום NVRAM מה אני צריך לקנות בשביל להרחיב את הזכרון? דחוף! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב זה המפרט שלי: amd 64bit 3200+ venice k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb ddr400 cl2.5 אני רוצה עוד זיכרון והיחיד של A-DATA שמצאתי זה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5756 וזה בCL3 זה יתאים לי ולא יעשה בעיות בדואל צ'אנל
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי חברים.. החלטתי לעשות מעשה קצת אמיץ ולהחליף את המשחה הזולה של אינטל(IHS) שבין המעבד להיט ספרדר(מפזר החום). הכנתי מדריך מצולם כיצד לעשות את זה נכון, מה שדרוש הוא קצת רקע טכני וסבלנות בעיקר. ***אין אני או הנהלת האתר אחראים על כל נזק שיגרם מביצוע מדריך זה*** ***המשחה איתה עבדתי בעלת מוליכות חשמלית גבוהה ועם שימוש לא נכון יכולה לקצר לכם את המעבד או הלוח*** **במעבדי האסוול חשוב לבודד את הVRMים בכדי שהמשחה הנוזלית לא תקצר אותם** **לא לכל מעבד סכין יפנית תתאים ויש להזהר מפגיעה בלוח ה-PCB הירוק** אז מרוב שהייתי להוט להחלפה, לא בדקתי טמפרטורות לפני, הייתי על 4.5 Ghz ואני זוכר שתחת בדיקת מאמץ הגעתי לאיזור ה-80-90 מעלות. החלפת המשחה קיבלה את הפוש עקב החלפת לוח…
-
- 210 תגובות
- 24.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel® Pentium® Processor 830 w/ Dual Core Technology 3.0GHz 800MHz FSB לא משנה איזה מבחן(עדיף על משחקים)
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה, כשאני משנה את ה CPC מ-2T ל-1T אני מקבל שגיאות בMEMTEST. עד כמה שהבנתי זה לא נחשב OC, והייתי רוצה לדעת למה המערת לא מסוגלת לעבור ל 1T. המערכת לא ב OC. המפרט שלי הוא Asus m2n-e 3800x2 2x1G ram http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_value_pro_series תודה.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני צריך לוח שיוכל להחזיק 9800GX2 שניםם כאלה ויהיה טוב לאובר קלוק משו טוב אני קונה מחול ז התקציב הוא בערך 250$ גג
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, בעקבות הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/526801-Radeon-HD-6850-האם-אני-מקבל-ביצועים-הגיוניים שבו שאל הבחור על הסיבה לFPS הנמוך שהוא מקבל באיזה MMO והראה צילומסך שבו לא המעבד ולא הכרטיס הגרפי לא הגיעו לנצילות של 100%, התעוררה אצלי שאלה. בפורום כרטיסי מסך כנראה לא כל כך יודעים, אז אני פותח שאילתה חדשה ושואל פה (שזה גם יותר הגיוני). תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן וסאהלן! יש לי כמה מושגים על מעבדים שאשמח אם תפרשו לי אותם ותסבירו לי על כול מושג. Multiplier Process Voltage L1 cache L2 L3 HT תודה לכול מי שיעזור לי :-X
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כרגע יש לי 512- DULE DDR 400MHZ 256*2 אני רוצה להוסיף עוד 1G ועכשיו לא הבנתי מה עדיף שני כרטיסים של 512 שיהיו DULE או 1 ובכלל מה כדאי לעשות.. תודה לעונים!!
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-