מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לפני חודשים אחדים רכשתי מחשב בעל לוח Gigabyte EP43-DS3L. בזמנו לא הייתי צריך סלוטים של PCI, תמהתי קצת מדוע אין, אך עזבתי זאת. למרות זאת, דאגתי לצלם את רכיבי המחשב הפנימיים, ולכן אוכל להראות לכם את התמונות ביל לפרק את המחשב. כשחיפשתי את הערך "Mainboard : Gigabyte EP43-DS3L" בגוגל, הגעתי לדף הזה בו נראית התמונה הבאה: רואים בבירור בחלק התחתון של הלוח, 2 סלוטים פנויים מסוג PCI. בתמונה שאני צילמתי, בדיוק באותו מקום, רואים משהו אחר: כיצד יתכן הדבר? האם מדובר בכיסוי ולא שמתי לב? תודה רבה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
סוף סוף מוצרים חדשים של אינטל... אחרי שנה וחצי עם I3 כנראה שבקרוב, בקרוב מאוד אעבור למעבדים החדשים שלה.. קראתי את הכתבה וכל כך התלהבתי, הן מבחינה השיפור הטכנולוגי שהם עושים והן מבחינת המחירים שכנראה יהיו מאוד נוחים בישראל ובעולם!! קראתי על זה פה http://pcgalaxy.co.il/intel_4th_generation_haswell_cpu/ באמת המחירים יהיו כאלה זולים????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תציעו אפשרויות לOC לA64 בבערך 1500ש"ח, אני חשבתי אולי על Geil PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency. יש עדיפים? תביאו בבקשה מחיר ולינק.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב בקרוב (זכרון+כ.מסך), הבעיה היא שאם אני מוסיף עוד 256 MB ל256 שיש לי היום יגמר לי המקום כדי להוסיף זכרון בעתיד. אני רוצה לדעת האם 512 MB מסוג RDRAM 800 יספיקו לי להריץ משחקים בלי בעיות היום ובעתיד הרחוק יותר? ועוד שאלה,אני יודע שהלוח שלי תומך RDRAM 800MHZ אבל האם הוא תומך גם בRDRAM במהירויות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מחליף זיכרון למחשב,והלוח אם שלי תומך עד 667 MHZ אז רציתי לשאול אותכם איזה חברה הכי משתלמת לקניית הזיכרון? אני רוצה לשים 2GB 2 סלוטים של ג'יגה. שמעתי מושקין זאת חברה טובה,אך אין לה זיכרון במהירות 667,ורצוי שיהיה גם במחיר נורמלי של עד 250 +- . תודה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האם יש לו יציאה אופטית? וזה 7.1 או 5.1? האם כדאי להחליף את הכרטיס קול ולשים כרטיס קול אחר?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שום דבר חדש תחת השמש, התשובה היתה ידועה מראש. סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת:
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה זמן התחילה אצלי תופעה שברגע שאני מפעיל תוכנה או משחק כבד, המחשב נתקע (אני מניח שזה המעבד) או מאתחל את עצמו. אם אני מוריד את הבאס ל100Mhz (במקום 133) התופעה לא מתרחשת יותר. ניסיתי לבדוק בתוכנה של הלוח אם והטמפ' הממוצעת היא 48-50. אחרי 52 המחשב פשוט נתקע (בבאס 100 היא בסביביות ה45). במקרים אחרים (לדוגמא כשאני מפעיל את התוכנה CPUBURN שאמורה לאמץ את הממעבד), המחשב פשוט עושה לעצמו reset. כשאני מריץ את התוכנה superPI, לאחר כמה שניות ריצה (פחות מחצי דקה) מופיעות שגיאות. האם זאת יכולה להיות בעיה של ספק? שמתי לב שה 12V שלו עומד על 12.54 והVcoreA על 1.74 (אין לי מושג על כמה הוא באמת צריך להיות). אני מניח שזאת לא בעיה של קירור מפני ש50~ זאת טמפ' נורמאלית למעבד. זאת גם לא בע…
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט GA-MA785GMT-UD2H REV 1.1 איני מצליח לחבר את הHDMI כיציאת קול מופיעה לי לא מחובר (יש לציין שתמונה כן יש אבל ללא סאונד)ואיני מצליח לשנות את ההגדרה הזו.יש לי וינדוס 7 X64 כמערכת הפעלה .אודה לכם אם תעזרו לי להגדיר את יציאת הקול שתהיה פעילה. תודה מראש. נ.ב הגדרתי בביוס IGX את הHDMI במקום הDVI ועדיין זה לא עוזר .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני במשא ומתן עם מוכר לגבי מעבד. הוא מודה שהוא ביצע לו OC מקסימלי עבור מבחני Bench. השאלה שלי - האם יש סיבה שלא לבחור במעבד שעבר מבחנים כאלה? האם מעבד יכול לההירס מפעולה כזאת? אשמח לשמוע המלצתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחרי שקיבלנו את דגם ה-Envy x2 ההיברידי בתור אחד מדגמי החלונות הראשונים עם שבב Snapdragon 835 - מגיעה גם גירסת ה-Core שמאפשרת לבצע השוואת נתונים ויכולות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 2 followers
-
-
האם כרטיס זיקרון Kingston 512MB DDR 400 MHz PC3200 זה יתמוך טוב בלוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=471
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום כולם.. אני הולך לשדרג את המערכת שלי זמנית בלבד לנתונים הבאים: מ512MB RAM ל 1GB .. מ RADEON 9700 PRO ל X850 XT PE יש לי לוח אם ASUS p4pe ומעבד 2.4GHZ.. רציתי לדעת האם בשידרוג כזה המעבד יהווה "צוואר בקבוק" וימנע ממני לשחק במשחקים כמו HALFLIFE2 בהגדרות גבוהות ובמשחקים כמו OBLIVION לשחק ברמה מכובדת? האם אני אוכל להינות מהשדרוג כאשר המעבד נשאר 2.4GHZ או שזה יהיה מטופש שידרוג זמני כזה? עוד שאלה - ! בנוגע לP4PE.. האם ניתן לשים בו 2 512MB DDR333 ? או חייבים אחד של ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי את ה Q6600 ואז שמעתי על ה PENRYN חשבתי לחכות אבל נראה לי לא צריך לחכות כי ממש אין הבדלים מי שישמע , אז Q6600 בחירה מצויינת עם קצת OC יהיה אחלה ... תעדכנו אם יש למישהו מידע אחר ...
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לשדרג את הלוח אם ואת הזכרונות - אני יכול לבחור כל לוח אם וכל זכרון שאני ירצה אם המעבד הלן? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
השאלה שלי אם אני צריך לחבר גם את הatx וגם 24 פינים? כי שחיברתי רק atx הוא לא עבד ושחיברתי רק 24 גם לא עבד... שחיברתי 20 (לא 24..רק 20)וגם atx אז הוא עבד כמו שצריך... איך לחבר?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם 8GB של זיכרון בשני סטיקים. האם יש בעיה להוסיף לו שני סטיקים של 8GB כל אחד כך שבסוף יהיה לו 24GB ? בהנחה שהמפרט של כל הזכרונות דומה (מבחינת מהירות, latency וכל זה), האם יש בעיה עם זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
חבר שלי בעל מחשב intel celron 700 mhz עם לוח sis 900 או 920 ובהתחלה כשעולה המחשב רשום NVRAM מה אני צריך לקנות בשביל להרחיב את הזכרון? דחוף! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב זה המפרט שלי: amd 64bit 3200+ venice k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb ddr400 cl2.5 אני רוצה עוד זיכרון והיחיד של A-DATA שמצאתי זה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5756 וזה בCL3 זה יתאים לי ולא יעשה בעיות בדואל צ'אנל
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי חברים.. החלטתי לעשות מעשה קצת אמיץ ולהחליף את המשחה הזולה של אינטל(IHS) שבין המעבד להיט ספרדר(מפזר החום). הכנתי מדריך מצולם כיצד לעשות את זה נכון, מה שדרוש הוא קצת רקע טכני וסבלנות בעיקר. ***אין אני או הנהלת האתר אחראים על כל נזק שיגרם מביצוע מדריך זה*** ***המשחה איתה עבדתי בעלת מוליכות חשמלית גבוהה ועם שימוש לא נכון יכולה לקצר לכם את המעבד או הלוח*** **במעבדי האסוול חשוב לבודד את הVRMים בכדי שהמשחה הנוזלית לא תקצר אותם** **לא לכל מעבד סכין יפנית תתאים ויש להזהר מפגיעה בלוח ה-PCB הירוק** אז מרוב שהייתי להוט להחלפה, לא בדקתי טמפרטורות לפני, הייתי על 4.5 Ghz ואני זוכר שתחת בדיקת מאמץ הגעתי לאיזור ה-80-90 מעלות. החלפת המשחה קיבלה את הפוש עקב החלפת לוח…
-
- 210 תגובות
- 24.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel® Pentium® Processor 830 w/ Dual Core Technology 3.0GHz 800MHz FSB לא משנה איזה מבחן(עדיף על משחקים)
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-